Σελίδα 8 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ghostkon
    το ειπε ο iosif νωριτερα...

ολες οι ερευνες δειχνουν οτι οσες χωρες "κουρευτηκαν" απο χρεος βγηκαν για δανεισμο μετα απο 15-20 χρονια. οσες κυρηξαν σταση πληρωμων περασαν 2-3 δυσκολα χρονια και μετα βγηκαν στις αγορες. η αργεντινη αυτη τη στιγμη εχει ρυθμο αναπτυξης 2,5% εδωσε αυξηση στους κατωτατους μισθους 15% και δανειζεται με 6-7%.

απλως ειναι αδυνατον να κανουμε σταση πληρωμων μεσα απο την ευρωζωνη γιατι μεσα σε μια νυκτα
    θα μας κοψουν την ρευστοτητα...μονο σαν ανεξαρτητο κρατος με δικο μας νομισμα μπορει να γινει σταση
    πληρωμων...σιγουρα δεν θα ειναι ροδινα τα πραγματα αλλα θα ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που ερχονται...
    νομιζω ειναι καλυτερα να περασουμε 2-3 δυσκολα χρονια και μετα να υπαρξει προοδος παρα να κουρευουμε
    το 50% του χρεους καθε 10ετια και να συνεχισουμε ετσι για παντα...γιατι τι νομιζεις? κουρεψαμε το μισο χρεος
    και ξεμπλεξαμε? καθε 10 χρονια θα διπλασιαζεται και παλι και αυτο ειναι σιγουρο 100%!!!!!!!!!!!
    ότι θέμε λέμε...

Αν θεωρείς κατόρθωμα για μια εξαγωγική χώρα σαν την Αργεντινή 10+ χρόνια μετά να έχει ρυθμό ανάπτυξης 2,5%, να δίνει αύξηση 15% στους μισθούς (αύξηση 15% επί ποιάς βάσης, και με τι επίπεδο φτώχειας του πληθυσμού δεν μας λές όμως ...), και να δανείζεται με επιτόκιο παραπάνω από αυτό που όταν το φτάσαμε μας ανάγκασε να πάμε στο ΔΝΤ, τότε μην το προσπαθείς άλλο...Άστο στον iosif καλυτερα...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Να μη φυγουμε απο το ευρω, ουτε απο την ΕΕ, ουτε να κανουμε σταση πληρωμων... θελει αντερα και δεν τα εχουμε! Ειμαι 100% σιγουρος οτι στο πρωτο τριμηνο μια τετοιας αποφασης πολλοι θα νοσταλγουν τον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ, τον Σαμαρα και τη ΝΔ και ολους τους αλλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
    εξηγηστε μου πρωτα τι ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ σαν χωρα ώστε να μπορεσουμε μετα απο2-3χρονια δυσκολα να κανουμε προκοπη και συζηταμε οσο θελετε, περι εξοδου αποτο ευρω και λοιπων λεονταρισμων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Συγκρινόμαστε και με Αργεντινη τωρα

Τη χώρα που εξάγει παγκοσμίως μοσχαρίσιο κρέας (ακόμα κι εμείς απο εκει αγοράζουμε)

Οκ

σωστος ..... ολα τα παραπανω και μονο σαν σεναριο να σκεφτεις την Ελλαδα να "αυτομολει" και να θελει να απογαλακτιστει απο το βυζι της Ευρωπης.... θα ειναι επιπονη διαδικαδια... με ελαχιστες πιθανοτητες επιβιωσης/επιτυχιας
    Accipere quam facere praestat injuriam

Just IN!

LIKE ΤΩΡΑ!!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ρεε.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	118,5 KB 
ID:	238678

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    εξηγηστε μου πρωτα τι ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ σαν χωρα ώστε να μπορεσουμε μετα απο2-3χρονια δυσκολα να κανουμε προκοπη και συζηταμε οσο θελετε, περι εξοδου αποτο ευρω και λοιπων λεονταρισμων
    +675

Και επίσης @ghostkon και να μας χαρίζανε ΟΛΟ το χρέος όπως είπε και ο theod, Η ΜΟΝΗ λυση να αρχίσουμε να ανασαίνουμε είναι να αρχίζει η Ελλάδα να παράγει περισσότερα πράγματα και να πουλάει έξω. Τίποτα άλλο δέ μας σώζει. Και μήν ακούσω για βαριές βιομηχανίες κλπ. Η Ελλάδα οφείλει να αρχίζει να προσανατολίζεται σε τομείς όπως το hitech κλπ(κυρίως τομείς που βασίζονται κυρίως στο ανθρώπινο κεφάλαιο και όχι σε πολυέξοδες επενδύσεις). Επίσης έμφαση στη γεωργία. ΟΣΑ και να μας χαρίσουν και να μας δωρίσουν άν δέν κινηθούμε σύμφωνα με την ανάπτυξη απλά θα καταλήξουμε άγιος δομήνικος.

Δέν είναι δυνατόν να βλέπεις άτομα με PhD απο κορυφαία πανεπιστήμια σε IT και να σκέφτονται πώς θ ανοίξουν καφετέρια-τυροπιτάδικο(ώ ναί το άκουσα κι αυτό πρόσφατα).
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Just IN!

LIKE ΤΩΡΑ!!!!!!!!
    ο δημιουργός της σελίδας ανεβάζει και σχετικά βίντεο....

λινκ

Τι ακριβώς επιδιώκουμε ?

Να γυρίσουμεπ.χ. στο ονειρεμένο 2004 του Konning Otto, των Olympic Games, των τηλεφωνημάτων «συγχαρητήρια σας έχουμε εγκρίνει δάνειο» , «τα καλύτερα μοτορια με 1257 δόσεις» , Eurovision , ο κόσμος του what’s up ,βέρα στο δεξί , στέλεχος επιχείρησης ,τμηματάρχης , μοχιτο , Μάρα Μειμαριδη ,Καίτη Γαρμπή,…?
    Δεν ξέρω πόσοι το είχαμε καταλάβει , αλλά ΚΑΙ ΤΟΤΕ και ΠΙΟ ΠΡΙΝ στα ίδια ΣΚΑΤΑ με σήμερα ήμασταν…

Όσοι «επαναστάτησαν» τα τελευταία δυο χρόνια γιατί τους έκοψαν λεφτουδακια και ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ νόμιζαν ότι ζούσαν σε διαφήμιση γιαουρτιού , δεν τους φοβάται ούτε τους υπολογίζει κανείς…..
    Και στις επόμενες εκλογές , μόλις τους πετάξουν ένα ξεροκόμματο και μια υπόσχεση , πάλι μονοκούκι θα την ρίξουν…

Αν αυτό που γίνεται σήμερα είναι αφορμή για να ξεστραβωθεί κόσμος και να συνειδητοποιήσουμε για πιο λόγο γίνονται όλα αυτά , ίσως από την κρίση κάποιοι να βγούμε καλύτεροι…

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Όσοι «επαναστάτησαν» τα τελευταία δυο χρόνια γιατί τους έκοψαν λεφτουδακια και ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ νόμιζαν ότι ζούσαν σε διαφήμιση γιαουρτιού , δεν τους φοβάται ούτε τους υπολογίζει κανείς…..
    Και στις επόμενες εκλογές , μόλις τους πετάξουν ένα ξεροκόμματο και μια υπόσχεση , πάλι μονοκούκι θα την ρίξουν…

αυτο υποστηριζω κι εγω ... οι "ξεβολεμενοι" ειναι πιο υπουλοι και επικινδυνοι απο τους "σωτηρες" μας... γιατι δρουν χαμηλα...δεν τους καταλαβαινεις... οι "παλαμακηδες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Αν αυτό που γίνεται σήμερα είναι αφορμή για να ξεστραβωθεί κόσμος και να συνειδητοποιήσουμε για πιο λόγο γίνονται όλα αυτά , ίσως από την κρίση κάποιοι να βγούμε καλύτεροι…
    Και κάποιοι δεν θα βγουν καθόλου.
    Το κράτος έχει 6 μήνες να πληρώσει τα επιδόματα καρκινοπαθών.
    Σήμερα δεν πλήρωσαν ούτε τα επιδόματα ανεργίας
    Τα νοσοκομεία είναι άδεια από φάρμακα και σε λίγο κλείνουν τα μισά
    Το κέντρο της Αθήνας έχει γεμίσει ζάκια και ο ΟΚΑΝΑ υπολειτουργεί
    Για να βγεις από τη κρίση πρέπει να το θες.
    Αλλά ποιος θέλει?
    Ο αδερφός που κάνει μπίζνες, ο κουμπάρος ή εμείς?
    Λοιπόν πρακτικά πράγματα ή όλοι εσείς οι πεφωτισμένοι αλλάζεται τον εαυτό σας πρώτα απ όλα και βοηθάτε και τους άλλους να αλλάξουν μυαλά (πείθοντας τους) ή καθίστε εδώ και συνεχίστε αυτό το μοιρολόι του τέτοιοι είμαστε και δεν αλλάζει τίποτα…
    Διαλέξτε εν τέλει όχι τι είστε, αλλά τι θέλετε να γίνεται.
    -σ αυτή τη βάση κουβεντιάζουμε ότι θέλετε, στην άλλη υποφέρω από αϋπνία, ναι το παραδέχομαι, αλλά δεν μπορώ να κουβεντιάζω το ίδιο σίριαλ μια ζωή-

yg
    και όλα αυτά που λέτε για τον Έλληνα που ψήφιζε και ψηφίζει μπλα μπλα μην το τρώτε τόσο εύκολα.
    Ρίξτε μια ματιά στο εκλογικό σώμα από το 73 έως σήμερα και θα καταλάβετε 2 απλά πράγματα άμεσα.
    30% των Ελλήνων δεν πήγε ποτέ σε κάλπη
    Το εκλογικό σώμα συνεχώς αυξάνει (ξέρει κανένας πως? Γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει)

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    +675
    Η ΜΟΝΗ λυση να αρχίσουμε να ανασαίνουμε είναι να αρχίζει η Ελλάδα να παράγει περισσότερα πράγματα και να πουλάει έξω. Τίποτα άλλο δέ μας σώζει.

Και μήν ακούσω για βαριές βιομηχανίες κλπ.

Η Ελλάδα οφείλει να αρχίζει να προσανατολίζεται σε τομείς όπως το hitech κλπ(κυρίως τομείς που βασίζονται κυρίως στο ανθρώπινο κεφάλαιο και όχι σε πολυέξοδες επενδύσεις). Επίσης έμφαση στη γεωργία.

και ποιος σου είπε ότι θα σε αφήσουν???ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ παράδειγμα απο την πριν 5ετία ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ελληνική βιομηχανία ζάχαρης δεν ξέρω αν υπάρχει.

και ο μπούλης (καραμανλής) υπέγραψε για μείωση της εγχώριας παραγωγής στο ΜΙΣΟ...και πλέον ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Και κάποιοι δεν θα βγουν καθόλου.
    Το κράτος έχει 6 μήνες να πληρώσει τα επιδόματα καρκινοπαθών.
    Σήμερα δεν πλήρωσαν ούτε τα επιδόματα ανεργίας
    Τα νοσοκομεία είναι άδεια από φάρμακα και σε λίγο κλείνουν τα μισά
    Το κέντρο της Αθήνας έχει γεμίσει ζάκια και ο ΟΚΑΝΑ υπολειτουργεί
    Για να βγεις από τη κρίση πρέπει να το θες.
    Αλλά ποιος θέλει?
    Ο αδερφός που κάνει μπίζνες, ο κουμπάρος ή εμείς?
    Λοιπόν πρακτικά πράγματα ή όλοι εσείς οι πεφωτισμένοι αλλάζεται τον εαυτό σας πρώτα απ όλα και βοηθάτε και τους άλλους να αλλάξουν μυαλά (πείθοντας τους) ή καθίστε εδώ και συνεχίστε αυτό το μοιρολόι του τέτοιοι είμαστε και δεν αλλάζει τίποτα…
    Διαλέξτε εν τέλει όχι τι είστε, αλλά τι θέλετε να γίνεται.
    -σ αυτή τη βάση κουβεντιάζουμε ότι θέλετε, στην άλλη υποφέρω από αϋπνία, ναι το παραδέχομαι, αλλά δεν μπορώ να κουβεντιάζω το ίδιο σίριαλ μια ζωή-

yg
    και όλα αυτά που λέτε για τον Έλληνα που ψήφιζε και ψηφίζει μπλα μπλα μην το τρώτε τόσο εύκολα.
    Ρίξτε μια ματιά στο εκλογικό σώμα από το 73 έως σήμερα και θα καταλάβετε 2 απλά πράγματα άμεσα.
    30% των Ελλήνων δεν πήγε ποτέ σε κάλπη
    Το εκλογικό σώμα συνεχώς αυξάνει (ξέρει κανένας πως? Γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει)
    Κοίτα, επειδή σήμερα σε αυτό το thread δημιουργούνται παρεξηγήσεις , κατάλαβε τι εννοώ λέγοντας ότι
    ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΗ…,
    η κρίση για μένα δεν είναι (μόνο)ένα λογιστικό νούμερο ή ένας οικονομικός δείκτης…
    Αυτό που λες με τις εκλογές ,έχεις δίκιο αλλά πρέπει να δεις και με ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ… ποτέ δεν διαμαρτυρηθήκαμε γιατί ποτέ δεν μας ένοιαξε… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ…
    Με τον εαυτό μου τα έχουμε βρει ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και είμαστε μια χαρά, ευχαριστώ…
    Στα @@ αν πειστεί κάποιος ή όχι από έμενα…
    «Πεφωτισμένοι» είναι κάτι χίπηδες που τους έκανε βιβλίο ο Νταν Μπράουν…

Κατά τα άλλα , καληνύχτα και καλό 3ημερο

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    και ποιος σου είπε ότι θα σε αφήσουν???ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ παράδειγμα απο την πριν 5ετία ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ελληνική βιομηχανία ζάχαρης δεν ξέρω αν υπάρχει.

και ο μπούλης (καραμανλής) υπέγραψε για μείωση της εγχώριας παραγωγής στο ΜΙΣΟ...και πλέον ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

1ον: Δοκίμασες προσωπικά να φτιάξεις εταιρία(πόσο μάλλον καινοτόμα) τον τελευταίο χρόνο και σε εμπόδισαν;

2ον: Αυτό περι μείωσης παραγωγής στο μισό είναι γενίκευση και επειδή κατάγομαι απο επαρχία ξέρω ακριβώς τί σημαίνει. Σημαίνει πως δέ γίνεται όταν βγαίνουν ευρωπαϊκά κονδύλια για συγκεκριμένα προϊόντα(βλέπε πχ βαμβάκι) δέ γίνεται να του γ@μάμε τη μάνα και να φυτρώνουμε όλοι το ίδιο προϊόν μπάς και φάμε καμιά επιδοτησούλα. Και όταν υπογράφεται μείωση παραγωγής σε ένα τομέα αυτό γίνεται με σκοπό να αυξηθεί η παραγωγή σε κάποιον άλλο τομέα.

Μήν βλέπετε παντού συνωμοσίες.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Κοίτα, επειδή σήμερα σε αυτό το thread δημιουργούνται παρεξηγήσεις , κατάλαβε τι εννοώ λέγοντας ότι
    ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΗ…,
    η κρίση για μένα δεν είναι (μόνο)ένα λογιστικό νούμερο ή ένας οικονομικός δείκτης…
    Αυτό που λες με τις εκλογές ,έχεις δίκιο αλλά πρέπει να δεις και με ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ… ποτέ δεν διαμαρτυρηθήκαμε γιατί ποτέ δεν μας ένοιαξε… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ…
    Με τον εαυτό μου τα έχουμε βρει ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και είμαστε μια χαρά, ευχαριστώ…
    Στα @@ αν πειστεί κάποιος ή όχι από έμενα…
    «Πεφωτισμένοι» είναι κάτι χίπηδες που τους έκανε βιβλίο ο Νταν Μπράουν…

Κατά τα άλλα , καληνύχτα και καλό 3ημερο
    Αυτό σου είπα κι εγώ

Αφού με τον εαυτό σου τα έχεις βρει, στα @@ σου να αλλάξεις τους άλλους, (άρα και τον κόσμο γύρω σου) είσαι μέρος του κατεστημένου που λέγανε και οι χίπιδες.
    Άρα?
    ΤΙ να κουβεντιάσουμε?
    Αν είχες κάτι να πεις κάτι να προτείνεις χαλάλι.

Καλή νύχτα και καλό 3ημερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    1ον: Δοκίμασες προσωπικά να φτιάξεις εταιρία(πόσο μάλλον καινοτόμα) τον τελευταίο χρόνο και σε εμπόδισαν;

2ον: Αυτό περι μείωσης παραγωγής στο μισό είναι γενίκευση και επειδή κατάγομαι απο επαρχία ξέρω ακριβώς τί σημαίνει. Σημαίνει πως δέ γίνεται όταν βγαίνουν ευρωπαϊκά κονδύλια για συγκεκριμένα προϊόντα(βλέπε πχ βαμβάκι) δέ γίνεται να του γ@μάμε τη μάνα και να φυτρώνουμε όλοι το ίδιο προϊόν μπάς και φάμε καμιά επιδοτησούλα. Και όταν υπογράφεται μείωση παραγωγής σε ένα τομέα αυτό γίνεται με σκοπό να αυξηθεί η παραγωγή σε κάποιον άλλο τομέα.

Μήν βλέπετε παντού συνωμοσίες.
    1 ναι

2 όλα είναι θέμα οργάνωσης που δεν υπάρχει.
    Η επιδοτησούλα έχει και "ποσοστά"

Tιμή Κρητικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου POP 0,5-0,7€/λιτ αγοράζει ο έμπορας από τον παραγωγό. Στο ράφι της Αγγλίας από 2,25€ και πάνω.
    Αγορά πορτοκαλιών 0,04€ το κιλό από τον έμπορα, μέχρι και 2€ στο ράφι.
    Και επειδή έτσι είναι και ουδείς το σπουδαιοποιεί, τα προιόντα έχουν απαξιωθεί και από τον ίδιο τον παραγωγό που δεν θέλει να σχοληθεί...
    Χθες τα λεμόνια Τουρκίας ( ! ) στο μανάβικο στα Χανιά ήταν κατιτίς φθηνότερα από τα Χανιώτικα...
    Τι λέγαμε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

δεν ειμαι υπερ καμιας χουντας ή στρατοκρατουμενης "κυβερνησης" , δεν υπαρχουν ουτε "στρατιωτες" , ουτε πατριωτες ΑΛΛΑ ... στον κυριο Κωστα απο κατω...
    τι επιχειρηματα να προβαλω για να τον αντικρουσω?

δε λεει η πιο ευτυχισμενη. δε λεει η πιο ευημερης. δε λεει η πιο πλουσιοπαροχη

μιλαει για υγιη κατασταση... κοιτα να δεις ' απο μικρο κι απο τρελο :hypnotize

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	121210-syn-prekas.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	38,5 KB 
ID:	238682

Σελίδα 8 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε