καλα ξαναδιαβαστε λιγο τι εχω γραψει και τα ξαναλεμε...
![]()
καλα ξαναδιαβαστε λιγο τι εχω γραψει και τα ξαναλεμε...
![]()
Αυτουσια το μηνυματα σουΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καποιος εχει σταματησει σε στροφη επειδη επαθε βλαβη. και πεφτεις επανω του. ερχεται τροχαια να καταγραψει το συμβαν. ξερεις ποιον θα γραψει οτι εφταιγε? ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ γιατι ειχε σταματησει σε σημειο ΜΗ ορατο απο τους αλλους χρηστες της οδου. το ιδιο ισχυει και σε ανηφορα, τουνελ κλπ...
δεν σταματαμε ποτε σε σημεια που δεν μπορει να μας δουν αυτοι που ερχονται απο και προς την κατευθυνση μας.
--------------------------
ρε Πανο τι τριγωνα καλαντα και αλαρμ γραφεις??
γραφω ξεκαθαρα οτι απαγορευεται να σταματησεις οχημα σε σημειο ΜΗ ορατο απο τους αλλους χρηστες της οδου.
δεν μιλαμε για εθνικη...
μιλαμε για στροφες, κορυφες ανηφορων, τουνελ με χαμηλη ορατοτητα κλπ...
τυφλα σημεια.
αν ειναι ακινητοποιημενο οχημα εκει και παει ο αλλος και πεσει πανω, η τροχαια θα ριξει το φταιξιμο σε αυτον που ειχε ακινητοποιησει το οχημα στο τυφλο σημειο...
(κατι σαλτσες αφαιρεσα στην αρχη).
Διαβασε τα καλυτερα εσυ και πες μας σε ποιο γαλαξια εφαρμοζονται...
Απο αυτα που λες ειναι.. πασιφανες οτι δεν εχεις (την παραμικρη) ιδεα, αλλα τα λες με υφος ειδικου & επιμενεις κιολας. (κ το εχεις γενικα αυτο το ελαττωμα)
Να υπενθυμίσω ότι Δεν μιλάμε για ΟΧΗΜΑ, αλλά για ΖΩΟ
Άρα εφαρμόζονται οι κανόνες για την κίνηση των ζώων και όχι των οχημάτων
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
....... (κ το εχεις γενικα αυτο το ελαττωμα)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εγώ βλέπω πως τσάμπα μαλώνετε
αν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια δίκιο θα έχει ο ποιο μάγκας δικηγόρος ...
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
αχαχαχαχα, αυτα τα ξερω, γιαυτο ειμαι απολυτος...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
Οταν παω να εξηγησω στον ρειν-κλαιν-μαιν πως λειτουργουν τα πιστονια κ οι μπιελες με υφος καθηγητη... ελα να με μαλωσεις. (κατι τετοιο εκανε ο ντεβιλ σημερα![]()
)
οπως καταλαβες κοπελια, τραβα σε κανεναν δικηγορο γιατι εδω με τοσους ''επιστημονες'' ενθεν κι ενθεν αντε να βγαλεις ακρη.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Άμα σε πιάσει κόψιμο και δεν προλάβεις, κάνε μύνηση στην τουαλέτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οπως καταλαβες κοπελια, τραβα σε κανεναν δικηγορο γιατι εδω με τοσους ''επιστημονες'' ενθεν κι ενθεν αντε να βγαλεις ακρη.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
θιγεις θεματα ταμπου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άμα σε πιάσει κόψιμο και δεν προλάβεις, κάνε μύνηση στην τουαλέτα.![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Φιλος προ τετραετιας επεσε πανω σε κοπαδι απο προβατα στην Μεγαρων - Αλεποχωριου , ο τσοπανης μεχρις και ταμπελα καρφωσε την επομενη μερα ( οχι ο ιδιος αλλα ο δημος Βιλλιων ,αθανατο ελληνικο κρατος σε ολες του τις βαθμιδες μονο τα ψηφαλακια μετρανε) με σημανση προσοχη ζωα( αυτο το τριγωνο με την αγελαδα) και ψευτομαρτηρεα εφερε και ημερα ηταν , αλλα τελικα στο δικαστηριο του επεβαλε και προστημο και πληρωσε και της ζημιες στο Hayabusa αλλα το τραβηγμα εφτασε τα 4 χρονακια για να τελειωσει.
Αν θες περισοτερες πληροφοριες σχετικα με τα δικαστικα τον ρωταω και σου ξανα ποσταρω .![]()
η αλήθεια ειναι πως δε ξέρω ποιο μήνυμα να πρωτο-σχολιάσω.!!είναι πολύ εύκολο κάποιος να σχολιάσει όταν δεν το έχει ζήσει.Και φυσικά πολύ εύκολο να το ρίξουμε στο οτι δε πήγαινα σωστά και γι αυτο έγινε το "μπαμ"!!Δεν ψάχνω κάποιον να κυνηγήσω τσαμπα...Το σοκ ηταν τεράστιο!!Δεν ηταν παιδακι, δεν ηταν πέτρες, δεν ηταν κοπάδι, δεν ηταν γαιδούρι και εγω δεν ειμαι ελέφαντας! Είμαι οδηγός μηχανής που πήγαινα με κανονική ταχύτητα σε επαρχιακή οδό και μεσα στα σκοτάδια τελευταια στιγμη ειδα ενα αλογο με αναβάτη να μου κλείνει το δρόμο.Εκανα ελιγμο αλλα το αλογο σίγουρα σαν επιφανεια δεν συγκρινεται με πέτρα ή παιδάκι.
Ξεκίνησα το θέμα μήπως βρεθεί καποιος που να μπορεί να με βοηθήσει.Ίσως εχει ζησει κατι παρόμοιο, έχει ακουσει κατι σχετικο κλπ. Δε φαντάστηκα ότι όλοι θα θέλατε να με κρίνετε σα να φταίω...ε όχι ρε παιδια δε μπορω να δεχθώ οτι φταίω στην παρούσα φάση...ειλικρινα.! Ζητώ μόνο την αστική μου αποζημιωση για τις ζημιές μου...τα νοσοκομειακά μου τα κανονισα..δε με απασχολεί να κυνηγησω εναν ανθρωπο ποινικά έτσι για πλάκα. Ειλικρινα εαν κάποιος όντως μπορει να βοηθήσει ας μου στείλει pm εδω θεωρω το θεμα ότι εχει λήξει.
Ευχαριστώ![]()
ευχαριστώ πολύ για τα πολύ σχετικά και εύστοχα σχόλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άμα σε πιάσει κόψιμο και δεν προλάβεις, κάνε μύνηση στην τουαλέτα.![]()
Πες μου οτι το νησι του βορειου Αιγαιου που λες ειναι η χιος και η διαδρομη προς δαφνωνα, μου χει συμβει μες στη μαυρη νυχτα να γλιτωσω παρα τριχα απο αλογο ανευ αναβατη και συγκρουση με αυτοκινητο που ερχοταν απο απεναντι.
Στην δικια σου περιπτωση νομιζω πως ειναι πιο απλα τα πραγματα, σε καποια φαση πρεπει να σταματησουμε να βλεπουμε ξερα τους νομους,ποσο μαλιστα απο συναδερφους μοτοσυκλετιστες που γνωριζουμε πως στη μηχανη δεν πατας φρενο και απλα σταματας και να βαλουμε τους εαυτους μας στην θεση σου, κατι που δεν ειναι καθολου απιθανο να μας συμβει.
Και αν δεν εγινα σαφης ειναι εγκληματικο να κυκλοφορεις στον δρομο (οχημα,ζωο,πεζος) χωρις να αυτοπροστατευεσαι με το να εισαι ευδιακριτος μεσα στη νυχτα, αν ο οποιοσδηποτε θελει να αυτοκτονησει δεν του φταιει κανενας αλλος να ζησει την υπολοιπη ζωη του το λιγοτερο με τυψεις.
Μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύηΑρχικά δημιουργήθηκε από elli_summers
Ξεκίνησα το θέμα μήπως βρεθεί καποιος που να μπορεί να με βοηθήσει.Ίσως εχει ζησει κατι παρόμοιο, έχει ακουσει κατι σχετικο κλπ. Δε φαντάστηκα ότι όλοι θα θέλατε να με κρίνετε σα να φταίω...![]()
Life begins at 45°.