Χαρηκα που σας γνωρισα παιδια, πολυ κρυο στην αρχη αλλα υστερα εστρωσε καπως η κατασταση...
Και εγω ημουν προετοιμασμενος για τρελα πραγματα αλλα η παρεα ηταν καταπληκτικη.![]()
Χαρηκα που σας γνωρισα παιδια, πολυ κρυο στην αρχη αλλα υστερα εστρωσε καπως η κατασταση...
Και εγω ημουν προετοιμασμενος για τρελα πραγματα αλλα η παρεα ηταν καταπληκτικη.![]()
δε σε πλακωσαν στο ξυλο εσενα??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
πιγε με ψευδονιμο :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
δε σε πλακωσαν στο ξυλο εσενα??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πισω στη βαση και εγω μετα απο μπαλα κιολας.......
Περασαμε πολυ ωραια, ειχε απιστευτες διαδρομες κ τοπια. Ευχαριστω παιδια κ χαρικα που σας γνωρισα.....
Παντα τετια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
HelenKoR αδειασε τα πμ σου![]()
ok![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Εσύ γιατί χτυπιέσαι? Δεν πήγες γιατί νόμιζες πως θα βρέξει και φοβήθηκες για τα ηλεκτρικά σου ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
:μούτζα:Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
@antsoar: Μην ποστάρεις φωτός μου με μαλλί μετά μπαλακλάβας ε.
Life begins at 45°.