σ 'ευχαριστώ πολύ...........ήσουν πολύ περιγραφικός!!!!! :rotflmao:
σ 'ευχαριστώ πολύ...........ήσουν πολύ περιγραφικός!!!!! :rotflmao:
What happens......happens for a REASON........
ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΛΑΤΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ.......................![]()
ΧΑΧΑΧΑ:rotflmao: για τον εαυτό του όχι για την Honda ε??? :rotflmao: αχ βρε μήτσο και σου το είπα πρόσεχε θα σε πάρουν χαμπάρι για τα λάδια που καις.....χαχαχα
Tι γίνεται ρε Πόκερ???? Caps από τα βίντεα με πικατσου-CBR και τα ρέστα ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?????
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ 8 ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 8 ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΕΕ? ΓΙΑΑΑΑ ΦΕΡΤΗ ΑΠ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΤΟΜΑΖΩΞΗΣ....
![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ 1.80 ΥΨΟΣ ΜΟΛΙΣ 15 ΧΡΟΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Yλικό από 8 κάμερες και 8 ψηφιακές......βρε ούτε τα εξωτερικά συνεργεία μεγαλοπαραγωγών δεν έχουν τέτοιο εξοπλισμό!!!! άντε και στα βαφτήσια..... για τα ποκερμονακια!!!!![]()
THN ΚΟΠΈΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΤΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΕ......... ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΛΛΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
THN ΚΟΠΈΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΤΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΓΟΡΙΑ... ΜΕ ΨΗΦΟ ΕΕΕΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1 ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΕ......... ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΛΛΑ...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΓΟΡΙΑ... ΜΕ ΨΗΦΟ ΕΕΕΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μιας και εγώ πάντα διαφέρω, απο τις περπατημένες λύσεις , τις 2 δηλαδή που προαναφέρθησαν... να ζητησω μια χάρη, ψηφίζοντας:
Βαγγέλη αναζητείται μια ξανθούλα με ωραία ματάκια με ενα κάπρι ασπρο - χρυσαφί παντελονάκι που ήταν μαζί με μια μελαχροινούλα. Φέρε φωτό να κάνω αναγνώριση...
Ααα και οι δικές μας κοπέλες δεν πάνε πίσω με τα τσιφτετέλια που ρίξανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ααα και οι δικές μας κοπέλες δεν πάνε πίσω με τα τσιφτετέλια που ρίξανε...
![]()
![]()
![]()
![]()