Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το μόνο πράγμα που μου αρέσει στην κρίση είναι το γεγονός ότι η ζωή ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ![]()
![]()
Το μόνο πράγμα που μου αρέσει στην κρίση είναι το γεγονός ότι η ζωή ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
ξέχασες το Ε9 (ισχύει τουλάχιστον για τα αυτοκίνητα)
Εγω το μονο που χρειαστηκα ηταν το ΑΦΜ συμπληρωσα και δυο αντιγραφα δηλωσης ακινησιας που τα ειχαν ετοιμα ,τα πηγα στο πρωτοκολο μετα στην υπαληλο (φοβερα ματια ) οπου κρατησε το ενα αντιγραφο την πινακιδα και την αδεια και το αλλο αντιγραφο μου το εδωσε , με αυτο μπορω να παρω πισω την πινακιδα και την αδεια .
![]()
Και εγώ πολλά τα βρίσκω για ΚΤΜ.![]()
:rotflmao:
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
δεν λεει αυτο, και δεν το ειπε και ο ολντμαν πρωτος.Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
τάδε έφη Ζαρατούστρα εεε OldMan ήθελα να πώ: "μάγκες όμορφα, η περιπέτεια πέθανε".![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
περισι ενα οροφορδιαμερισμα 3αρι πενταετιας στην Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ 110Μ2 πουλιόταν 300.000
βρες μου εναν με 150.000 σήμερα που θα βρεθει να το παρει....
ουτε 100.000 φιλος...... και αυτη ειναι η πικρη αληθεια ΠΙΚΡΗ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΗ
παρομοιο παραδειγμα με αλλο ακινητο. πριν 4 χρονια στα 180 χιλαρικα. τωρα δοκιμαστικη αγγελια στα 60 χιλιαρικα και ουτε το τηλ χτυπαει.
και ναι θα φυγουμε απο το ευρω, και μακαρι να φυγουμε απο το ευρω.
και τωρα πια θα εξορθολογιστουμε επιτελους οπως ειπε καποιος εδω μεσα.
![]()
![]()
![]()
Ανοιγεις πορτ-μπαγκαζ, βγαζεις το ΑΚ47 (το κοντοκαννο) και εξασφαλιζεις οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση αντιδικειας... νομιζω σε καλυψα!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& αν τρακάρεις με κάποιον, τι θα κάνεις?
Στη Κρήτη ζω.
money cant buy me love !!!
Ευγε... Και εγω παρεδωσα το κουτι στον πατερα (ωστε να βγαλει απο την κυκλοφορια το δικο του), απο δω και περα μηχανη χειμωνα - καλοκαιρι.
![]()
μπα ...μη το λες ........μονο αν χαλασει φιλαρακι ........το τυπικο σερβις που γινοταν αποτελει παρελθονΑρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
Η μειωμένη όμως κυκλοφορία οχημάτων έχει επίσης επηρεάσει αρνητικά και τα συνεργεία αυτοκινήτων και ειδικά των αντιπροσωπιών (υποθέτω ότι τα γειτονικά συνεργεία ίσως να έχουν αυξημένη δουλειά).
\Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
μπα ...μη το λες ........μονο αν χαλασει φιλαρακι ........το τυπικο σερβις που γινοταν αποτελει παρελθον
Αυτο ακριβως, με το "κουτι" οι στις τελευταιες 100.000 ειχα αλλαξει λαδια, μπουζι, και προσφατα ιμαντα χρονισμου.
Αυστηρα τα απαραιτητα πλεον
Θεμα με τα οχηματα παντα ειχαμε, μια 5μελης οικογενεια ειχε στην κατοχη της 3 αυτοκινητα τουλαχιστον, καιρος να αλλαξει αυτο...
Επειδη αυτοι οι κεραταδες νομιζουν οτι αν βαλουν μεγαλυτερα τελη, θα βγαλουν κ περισσοτερα λεφτα για την κριση τους... Αμ δε...
(θα παιχτει το ιδιο εργο.. οπως με την βενζινη, προσθεσαν φορο για να βγαλουν φραγκα κ μειωθηκε η ζητηση, με αποτελεσμα να ερθουν στα ιδια)
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
το παιρνω πισω!Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Και εγώ πολλά τα βρίσκω για ΚΤΜ.![]()
εχει σκεφτει κανεις ποσο βελτιωθηκε η οικονομια της χωρας μας τα τελευταια 30 χρονια (μια γενια) ετσι ωστε ο πατερας μου να με μεγαλωσει με mazda 1500 του 1970 και εγω τα παιδια μου το 2000+ να τα βαζω μονο σε 2,5λιτρο τζιπ τουλαχιστον (για λογους ασφαλειας βεβαιως-βεβαιως)![]()
Ε?????Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
εχει σκεφτει κανεις ποσο βελτιωθηκε η οικονομια της χωρας μας τα τελευταια 30 χρονια (μια γενια) ετσι ωστε ο πατερας μου να με μεγαλωσει με mazda 1500 του 1970 και εγω τα παιδια μου το 2000+ να τα βαζω μονο σε 2,5λιτρο τζιπ τουλαχιστον (για λογους ασφαλειας βεβαιως-βεβαιως)![]()
Την εποχη που μιλας, ενας καθημερινος ανθρωπος με ενα καλουτσικο μισθο αγοραζε σπιτι χωρις δανειο απο οικονομιες μερικων ετων.