tropeas to Yoshimura factory racing adjust
pou grafeis ti akrivos einai ?
(px emena otan evala thn eksatmish mou ekanan enan emploutismo sto migma milame gia to idio pragma ?)
tropeas to Yoshimura factory racing adjust
pou grafeis ti akrivos einai ?
(px emena otan evala thn eksatmish mou ekanan enan emploutismo sto migma milame gia to idio pragma ?)
Vasilis
Μάλλον ,
μόλις σου βάζουν απάνω το εργοστασιακό κιτ BMC filter + Yoshi trioval, σου συνδέουν το ECU , με τον προγραμματιστή της Yoshimura για να σου δώσει της σωστές ρυθμίσεις σύμφωνα με τις αλλαγμένες παραμέτρους... (το factory default Που γράφω είναι ότι μου έβαλε το στάνταρ της Yoshi και όχι κάτι παραμετροποιημένο με την δική μου μηχανή...)
Στην δική μου περίπτωση φάνηκε ότι δεν έπεξε καλά προφανώς λόγω ρύθμισης , διότι το μείγμα (λόγω 2 LAG που κάναν την έντονη εμφανισή τους στην 3η στις 6000-6500 & 8500-9000 στροφές) ήταν φτωχό! Αυτό επιβεβαιώθηκε με τα ασπρα μπουζί στην αλλαγή... και με την ελάχιστα καλύτερη απόδοση με πλουσιότερη σε οκτάνια βενζίνη (βλέπε Ultimate)
Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα , και φυσικά εφόσον είσαι εκτός εγγύησης και δεν θες να χαλάσεις την εγγύησή σου προτείνω Power Commander για πλήρη παραμετροποίηση των παραπάνω που υπάρχουν σε έτοιμα σετ ρυθμίσεων και βλέπεις ποιο είναι το καλύτερο μετά απο καταγραφή της χαρτογράφησης στην μνήμη...
tropeasok gia to idio pragma milame kai emena mou stegnone psila opote piga kai mou to ftiaksane sth suzuki
Vasilis
Eλατε ολοι Δελεαρ σημερα (κατα τις 8.30) για να τα πουμε απο κοντα.....
Bασιλη (Cyberpunk) καλως σε βρηκαμε....
(Παρε τον αχρηστο που καθεται δίπλα σου και ελατε το βραδυ για-κερναει ο Κυριακος λεει....
)
Καλημέρα σε όλους,
Μακάρι να είχα το ΧS to YAMAHA 400 se
Ηταν special edition ειδικα για μένα από την ΥΑΜΑΗΑ .
Εϊχα κάνει ΄πολλές φορές την διαδρομή .Και είχα περάσει πολύ ευχάριστες στιγμές.
Στο θέμα μας Ο GMAKRIS την γλύτωσε το Σάββατο.
Όσες φορές εχουμε συναντηθεί Πεντελη ολο με κατι δυσκινητα και αργα μηχανακια με πετυχαινει.
Καληβδομάδα σε όλους
gmakris tha ise to vradi ? mias kai ise o monos pou kserw
kiriako se esena de milaw :P
Vasilis
Κυριακο σε περιπτωση που δεν το θυμασαι εχω στο γκαραζ μου μια Yamaha XS 400 (το πρωτο μου μηχανακι) το οποιο στο δανειζω οποτε θες να ανεβουμε μαζι.
Εγω βεβαια θα ερθω με το ποδηλατο και εαν θες, θα σου δωσω και 20sec "Head start" για να εχεις το πλεονεκτημα......![]()
![]()
Σας περιμενω και τους 2 το βραδυ (εγω θα ερθω με το τουτου....)
Aν δεν έρθει τιγκας και μιτσος cbr 600, είναι τα μισά λεφτά.
Και πάμε πεντέλη Γμακρηηηηηη εγώ δυκαβαλοοοο
οκ>?
Χμμμ, να υποθέσω ότι είστε όλοι για Δέλεαρ σήμερα και δεν περνάει από το μυαλό κανενός για κανά 2-3 περάσματα Πεντέλη το απογευματάκι σήμερα???
Δεν ξέρω αν θα πάω σίγουρα, απλά υπάρχει σαν σκέψη στην άκρη του μυαλού........![]()
ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 1.30 ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ GIXERPAP ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ , ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EMPORIO ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΙΓΚΑΣ,FZR1000EXUP,GMAKRIS,GIXERPAP,Mitsos1) KAI ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ Ο GAOYLAS ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
[B]ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 1.30 ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ GIXERPAP ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ , ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EMPORIO ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΙΓΚΑΣ,FZR1000EXUP,GMAKRIS,GIXERPAP,Mitsos1) KAI ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
η καλυτερη προταση που εχω ακουσει μεχρι στιγμης.....![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Λοιπόν ορίστε και οι φωτό της βόλτας του Σαββάτου σε full ανάλυση και ασυμπίεστες. Είναι 15 mega. Ανοίγετε το παρακάτω link, κλικ στο "Free" στο τέλος της σελίδας, ανοίγει νέα σελίδα, περιμένετε να μετρήσει το counter μέχρι το μηδέν και κλικ στο link. Αυτό ήταν.........
http://rapidshare.de/files/5041845/P...-2005.zip.html
![]()
![]()
![]()
Χτες οι συνήθεις ύποπτοι, δλδ εγώ ο After και ο Loudovikos βρεθήκαμε και πάλι στο γνωστό σημείο.
Δυστυχώς πλέον βραδιάζει νωρίς και δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά.....
Προλάβαμε όμως να τραβήξουμε ορισμένα περάσματα από μια καλή στροφούλα. Τα αποτελέσματα ήταν αποκαλυπτικά, από ότι φαίνεται το video βοηθάει πάρα πολύ να δεις πως πας. Πχ ενώ εγώ νόμιζα ότι το παράκανα μέσα στη στροφή, τελικά είδα ότι έχω πολύυυυυυυυυυυυυυ περιθώριο ακόμα. Το ίδιο νομίζω είδε και ο After. Ο γείτονας μου ο Loudovikos από την άλλη όσο super φαινόταν και με το μάτι "live" άλλο τόσο super φαινόταν και στην κάμερα.
Πάντως αν δεν έχετε δει τον εαυτό σας να στρίβει μέσω κάμερας αν μπορείτε κάντε το, είναι αποκαλυπτικό.....
ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Χτες οι συνήθεις ύποπτοι, δλδ εγώ ο After και ο Loudovikos βρεθήκαμε και πάλι στο γνωστό σημείο.
Δυστυχώς πλέον βραδιάζει νωρίς και δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά.....
Προλάβαμε όμως να τραβήξουμε ορισμένα περάσματα από μια καλή στροφούλα. Τα αποτελέσματα ήταν αποκαλυπτικά, από ότι φαίνεται το video βοηθάει πάρα πολύ να δεις πως πας. Πχ ενώ εγώ νόμιζα ότι το παράκανα μέσα στη στροφή, τελικά είδα ότι έχω πολύυυυυυυυυυυυυυ περιθώριο ακόμα. Το ίδιο νομίζω είδε και ο After. Ο γείτονας μου ο Loudovikos από την άλλη όσο super φαινόταν και με το μάτι "live" άλλο τόσο super φαινόταν και στην κάμερα.
Πάντως αν δεν έχετε δει τον εαυτό σας να στρίβει μέσω κάμερας αν μπορείτε κάντε το, είναι αποκαλυπτικό.....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ![]()
![]()
απ'οτι φαινεται δεν το χεις πιασει το νοημα...
μαυρη λιστα και σαχλαμαρες...σιγα μη σας τουφεκισουνε κι ολας.!!
εγω απλα λεω οτι ειναι κριμα η εξελιξη της μοτοσυκλετας να ειναι αντιστροφως αναλογη απο την εξελιξη του μυαλου μας..
τελος παντων....βαριεμαι να σου απαντησω
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....