Με ήτα στο δίνω εθελοντικά, με γιώτα άντε πιάσε με..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε θα του το γαμΙσω του πουστη
![]()
![]()
![]()
![]()
Με ήτα στο δίνω εθελοντικά, με γιώτα άντε πιάσε με..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε θα του το γαμΙσω του πουστη
![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πω κατι ρε κωστα για να καταλαβεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ Γιωργο πας καλα;
![]()
Το ιδιο ειναι;
Δοθησεις της ευκαιριας ομως να σε ρωτησω κατι αλλο: Θα πηγαινες ποτε να παρκαρεις το αμαξι σου με κασκολ του Παναθηναϊκου εξω απο το Καραϊσκακη ενω παιζει ο γαυρος;
εχω παρκαρει σε δρομο που ειχε λαική το επομενο πρωι ΧΩΡΙΣ να το ξερω!!!!! κοιμηθηκα σε ενα φιλο σε περιοχη που δεν γνωριζα....
την επομενη το πρωι μπορεις να φανταστεις ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ!!!!
λοιπον οι ανθρωποι να ναι καλα, ειχαν γαμΙσει τους παγκους τους, αλλα δεν ειχαν πειραξει το αμαξι μου!!!
με τρελαναν στα πουστριλικια......αλλα βοηθησαν να μετακινησουμε παγκους γαι να ξεπαρκαρω απο εκει και να φυγω...
οι ""μαλακες""
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με ήτα στο δίνω εθελοντικά, με γιώτα άντε πιάσε με..:rotflmao:
![]()
Αργησανε να το κανουν.Οποιος κυκλοφορει στο κεντρο βλεπει καθε μερα αυτο το χαος.
Μονο ετσι ισως μερικοι να σεβαστουν τους υπολοιπους.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
να σου πω κατι ρε κωστα για να καταλαβεις??
εχω παρκαρει σε δρομο που ειχε λαική το επομενο πρωι ΧΩΡΙΣ να το ξερω!!!!! κοιμηθηκα σε ενα φιλο σε περιοχη που δεν γνωριζα....
λοιπον οι ανθρωποι να ναι καλα, ειχαν γαμΙσει τους παγκους τους, αλλα δεν ειχαν πειραξει το αμαξι μου!!!
με τρελαναν στα πουστριλικια......αλλα βοηθησαν να μετακινησουμε παγκους γαι να ξεπαρκαρω απο εκει και να φυγω...
οι ""μαλακες""
Μαλακια τους... εγω θα ειχα βαλει ταμπελακι "Αμαξι ντοπιο, βιολογικο, 1,10 € το κιλο"
ναι, αλλά εμένα δεν με κάλυψες. Το να γράψω κάποιο σεντόνι, γενικά για τις υποχρεώσεις που έχουμε (καλώς-κακώς, δικαίως ή αδίκως) δεν έχει νόημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ενταξει με καλυψες
Θεωρείς μαλάκα όποιον πληρώνει ή λειτουργεί με κανόνες και μάγκα όποιον κάνει το κουνέλι στις γενικότερες υποχρεώσεις του αν κατάλαβα καλά? Μα αυτό ακριβώς συζητάμε.
Εγώ σου απάντησα, αν το αμολήσω όπου να 'ναι και έχω ενοχλήσει ολόκληρη γειτονιά καλά να πάθω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
[...]
αλλα να σας δω ρε σεις....να γινεται ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ....
να δω τι θα βγειτε να πειτε τοτε
Και καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ίδιο με μια ιστορία που μου είπανε ότι κάτι γαύροι γάμησαν την Afla ενός παιδιού επειδή ήταν η έκδοση quadrifoglio verde είδαν οι άλλοι το τριφύλλι και τον πήραν και βάζελο...
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Θεωρείς μαλάκα όποιον πληρώνει ή λειτουργεί με κανόνες.
αφου ειναι ΚΑΝΟΝΕΣ γιατι φωναζεις ρε αγορινα?
γιατι εγω την τελευταια φορα που ασχοληθηκα ειδα οτι ειανι αντισυνταγματικο.
οπως και να εχει βυρωνα, υπαρχει θρεντ για αυτην την κουβεντα..μη τα μπλεξουμε ολα
οπως ειναι φυσικο....νοημα δεν θα βγει.
κουβεντα κανουμε...
βγειτε στο δρομο και σπαστε τα λοιπον.....και πρωτα απο ολα σπαστε το δικο σας!!!!!!!1
την επομενη φορα που θα παρκαρετε σε πεζοδρομιο....που θα το αφησετε καπου γαι 5 λεπτα...που θα εμποδιζει στην στροφη...που που που που που
![]()
+ 1Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μλκιες και την επόμενη φορά που κάποιος θα σταματήσει απότομα στο δρόμο και πέσεις πάνω του, ρίχτου και μια στα @@ να κάνει στην άκρη..
Εννοείται πως ΟΧΙΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν ήταν κανένα skoda favorit θα είχε την ίδια αντιμετώπιση; Αναρωτιέμαι..
Εξακολουθείς να επιχειρηματολογείς με γενικεύσεις όμως. ΑΛΛΟ μέγεθος προβλήματος προκαλεί ένας πάγκος με μανταρίνια που είναι πιο έξω (άντε να σκιστεί κανένα καλτσόν) και άλλον ένα αυτοκίνητο που κλείνει τον δρόμο στο κέντρο της Αθήνας ταλαιπωρώντας κάποιους εκατοντάδες..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
να σου πω κατι ρε κωστα για να καταλαβεις??
οι ""μαλακες""
Με τη λογική σου ο νόμος θα έριχνε ισόβια σε όσους κλέβουν καραμέλες, και σε όσους σκοτώνουν άνθρωπο. Θεωρείς ντε και καλά ότι η αντίδραση πρέπει να είναι η ίδια, ανεξάρτητα απο το μέγεθος της μαλακίας.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, σηκώνω τα χέρια ψηλά πραγματικά.
το αστειο ειναι οτι εσεις εισαστε οι σωστοι τοσοι καιρο σε ολα.
τωρα γιατι χωριστηκατε ετσι?
οι μισοι συμφωνουν και οι αλλοι μισοι διαφωνουν και μαλιστα τοσο εντονα.
ωραιοι..
ειναι που εμεις διαφερουμε απο τους εξω και εχουμε συνειδηση..
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
μαγκες μην το συζητατε παραπανω το θεμα...
αν ΟΝΤΩΣ θελετε να ισχυσει η αυτοδικια η πλειοψηφια απο εμας θα βγει ΧΑΜΕΝΗ!
αν αναλογιστειτε οτι θα υπαρξουν τυποι στον δρομο με ΑΚ47 και καποιοι αλλοι, πολλοι χειροτεροι που αν τους πειραξεις για την μ@λακια που εκαναν πανε στην γυναικα σου/μανα σου/παιδι σου να τα "πουνε ενα χερακι", τοτε σαφως και δεν μας συμφερει η αυτοδικια και κατ'επεκταση και ο νομος της ζουγκλας.
εκτος αν νομιζετε οτι ειστε πρωτοξαδερφα του Τσακ και θα ζωστειτε με φυσικλικια...
σε μια πολιτισμενη και καλα δομημενη κοινωνια πρεπει να συμπεριφερεσαι σωστα και τον "λαθος" να τον δινεις στεγνα σ'αυτους που εχουν αναλαβει να κανουν αυτη την δουλεια. οπως κανουν και στην Ευρωπη δλδ. το καρφωμα του καρφωματος για τον μ@λακα.
βεβαια εκει λειτουργει ολο το συστημα και η αστυνομια ερχεται αμεσως κλπ...κλπ...
γι'αυτο εδω καθομαστε και το συζηταμε ακομα. λογω της αγανακτησης του οτι δεν λειτουργει το συστημα, παιρνουμε τον νομο στα χερια μας. αλλα δεν ειναι σωστο.
![]()
*χιδισμος και αμοραλισμος απ' ολους τους εμπλεκομενους στο συμβαν
Inochi, ρε!
Για οσο.
Δεν μπορω να βρω το link ρε γαμοτο, αλλα ειναι γεγονος!
Σε μια Μεξικανικη πολη επικρατουσε το χαος. Ο καθενας εκανε οτι του γουσταρε οπου του γουσταρε. Ο δημαρχος λοιπον σκεφτηκα το εξης φανταστικο: Προμηθευσε ολους τους κατοικους με μια πρασινη και μια κοκκινη καρτα. Η πρασινη καρτα αντιστοιχουσε σε επιβραβευση και η κοκκινη σε μια μορφη "επιπληξης". Π.χ. λεμε τωρα καποιος βοηθουσε μια γιαγια να περασει το δρομο, το εβλεπαν οι περαστικοι και σηκωνανε τις πρασινες καρτες τους προς τον συμπολιτη τους. Σε αντιθετρη περιπτωση, αν καποιος π.χ. επερνε την ουρα σε ενα ταμειο, εβγαιναν οι κοκκινες καρτες. Παραδοξως πως, σε λιγες εβδομαδες τα πραγματα ειχαν στρωσει αφου το μετρο απεδωσε!