Σελίδα 8 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 431

Θέμα: παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε θα του το γαμΙσω του πουστη
    Με ήτα στο δίνω εθελοντικά, με γιώτα άντε πιάσε με..:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε συ Γιωργο πας καλα;

Το ιδιο ειναι;

Δοθησεις της ευκαιριας ομως να σε ρωτησω κατι αλλο: Θα πηγαινες ποτε να παρκαρεις το αμαξι σου με κασκολ του Παναθηναϊκου εξω απο το Καραϊσκακη ενω παιζει ο γαυρος;
    να σου πω κατι ρε κωστα για να καταλαβεις??

εχω παρκαρει σε δρομο που ειχε λαική το επομενο πρωι ΧΩΡΙΣ να το ξερω!!!!! κοιμηθηκα σε ενα φιλο σε περιοχη που δεν γνωριζα....
    την επομενη το πρωι μπορεις να φανταστεις ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

λοιπον οι ανθρωποι να ναι καλα, ειχαν γαμΙσει τους παγκους τους, αλλα δεν ειχαν πειραξει το αμαξι μου!!!

με τρελαναν στα πουστριλικια......αλλα βοηθησαν να μετακινησουμε παγκους γαι να ξεπαρκαρω απο εκει και να φυγω...

οι ""μαλακες""

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Με ήτα στο δίνω εθελοντικά, με γιώτα άντε πιάσε με..:rotflmao:

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αργησανε να το κανουν.Οποιος κυκλοφορει στο κεντρο βλεπει καθε μερα αυτο το χαος.
    Μονο ετσι ισως μερικοι να σεβαστουν τους υπολοιπους.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

εχω παρκαρει σε δρομο που ειχε λαική το επομενο πρωι ΧΩΡΙΣ να το ξερω!!!!! κοιμηθηκα σε ενα φιλο σε περιοχη που δεν γνωριζα....

λοιπον οι ανθρωποι να ναι καλα, ειχαν γαμΙσει τους παγκους τους, αλλα δεν ειχαν πειραξει το αμαξι μου!!!

με τρελαναν στα πουστριλικια......αλλα βοηθησαν να μετακινησουμε παγκους γαι να ξεπαρκαρω απο εκει και να φυγω...

οι ""μαλακες""

Μαλακια τους... εγω θα ειχα βαλει ταμπελακι "Αμαξι ντοπιο, βιολογικο, 1,10 € το κιλο"

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ενταξει με καλυψες
    ναι, αλλά εμένα δεν με κάλυψες. Το να γράψω κάποιο σεντόνι, γενικά για τις υποχρεώσεις που έχουμε (καλώς-κακώς, δικαίως ή αδίκως) δεν έχει νόημα.

Θεωρείς μαλάκα όποιον πληρώνει ή λειτουργεί με κανόνες και μάγκα όποιον κάνει το κουνέλι στις γενικότερες υποχρεώσεις του αν κατάλαβα καλά? Μα αυτό ακριβώς συζητάμε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    [...]
    αλλα να σας δω ρε σεις....να γινεται ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ....
    να δω τι θα βγειτε να πειτε τοτε
    Εγώ σου απάντησα, αν το αμολήσω όπου να 'ναι και έχω ενοχλήσει ολόκληρη γειτονιά καλά να πάθω.

Και καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ίδιο με μια ιστορία που μου είπανε ότι κάτι γαύροι γάμησαν την Afla ενός παιδιού επειδή ήταν η έκδοση quadrifoglio verde είδαν οι άλλοι το τριφύλλι και τον πήραν και βάζελο...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron

Θεωρείς μαλάκα όποιον πληρώνει ή λειτουργεί με κανόνες.

αφου ειναι ΚΑΝΟΝΕΣ γιατι φωναζεις ρε αγορινα?

γιατι εγω την τελευταια φορα που ασχοληθηκα ειδα οτι ειανι αντισυνταγματικο.

οπως και να εχει βυρωνα, υπαρχει θρεντ για αυτην την κουβεντα..μη τα μπλεξουμε ολα

οπως ειναι φυσικο....νοημα δεν θα βγει.
    κουβεντα κανουμε...

βγειτε στο δρομο και σπαστε τα λοιπον.....και πρωτα απο ολα σπαστε το δικο σας!!!!!!!1

την επομενη φορα που θα παρκαρετε σε πεζοδρομιο....που θα το αφησετε καπου γαι 5 λεπτα...που θα εμποδιζει στην στροφη...που που που που που

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    μλκιες και την επόμενη φορά που κάποιος θα σταματήσει απότομα στο δρόμο και πέσεις πάνω του, ρίχτου και μια στα @@ να κάνει στην άκρη..
    + 1

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αν ήταν κανένα skoda favorit θα είχε την ίδια αντιμετώπιση; Αναρωτιέμαι..
    Εννοείται πως ΟΧΙ

Solomostrongos Το avatar του/της byron

οι ""μαλακες""
    Εξακολουθείς να επιχειρηματολογείς με γενικεύσεις όμως. ΑΛΛΟ μέγεθος προβλήματος προκαλεί ένας πάγκος με μανταρίνια που είναι πιο έξω (άντε να σκιστεί κανένα καλτσόν) και άλλον ένα αυτοκίνητο που κλείνει τον δρόμο στο κέντρο της Αθήνας ταλαιπωρώντας κάποιους εκατοντάδες..
    Με τη λογική σου ο νόμος θα έριχνε ισόβια σε όσους κλέβουν καραμέλες, και σε όσους σκοτώνουν άνθρωπο. Θεωρείς ντε και καλά ότι η αντίδραση πρέπει να είναι η ίδια, ανεξάρτητα απο το μέγεθος της μαλακίας.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, σηκώνω τα χέρια ψηλά πραγματικά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

το αστειο ειναι οτι εσεις εισαστε οι σωστοι τοσοι καιρο σε ολα.
    τωρα γιατι χωριστηκατε ετσι?
    οι μισοι συμφωνουν και οι αλλοι μισοι διαφωνουν και μαλιστα τοσο εντονα.
    ωραιοι..
    ειναι που εμεις διαφερουμε απο τους εξω και εχουμε συνειδηση..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μαγκες μην το συζητατε παραπανω το θεμα...
    αν ΟΝΤΩΣ θελετε να ισχυσει η αυτοδικια η πλειοψηφια απο εμας θα βγει ΧΑΜΕΝΗ!

αν αναλογιστειτε οτι θα υπαρξουν τυποι στον δρομο με ΑΚ47 και καποιοι αλλοι, πολλοι χειροτεροι που αν τους πειραξεις για την μ@λακια που εκαναν πανε στην γυναικα σου/μανα σου/παιδι σου να τα "πουνε ενα χερακι", τοτε σαφως και δεν μας συμφερει η αυτοδικια και κατ'επεκταση και ο νομος της ζουγκλας.

εκτος αν νομιζετε οτι ειστε πρωτοξαδερφα του Τσακ και θα ζωστειτε με φυσικλικια...

σε μια πολιτισμενη και καλα δομημενη κοινωνια πρεπει να συμπεριφερεσαι σωστα και τον "λαθος" να τον δινεις στεγνα σ'αυτους που εχουν αναλαβει να κανουν αυτη την δουλεια. οπως κανουν και στην Ευρωπη δλδ. το καρφωμα του καρφωματος για τον μ@λακα.

βεβαια εκει λειτουργει ολο το συστημα και η αστυνομια ερχεται αμεσως κλπ...κλπ...
    γι'αυτο εδω καθομαστε και το συζηταμε ακομα. λογω της αγανακτησης του οτι δεν λειτουργει το συστημα, παιρνουμε τον νομο στα χερια μας. αλλα δεν ειναι σωστο.

*χιδισμος και αμοραλισμος απ' ολους τους εμπλεκομενους στο συμβαν
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν μπορω να βρω το link ρε γαμοτο, αλλα ειναι γεγονος!

Σε μια Μεξικανικη πολη επικρατουσε το χαος. Ο καθενας εκανε οτι του γουσταρε οπου του γουσταρε. Ο δημαρχος λοιπον σκεφτηκα το εξης φανταστικο: Προμηθευσε ολους τους κατοικους με μια πρασινη και μια κοκκινη καρτα. Η πρασινη καρτα αντιστοιχουσε σε επιβραβευση και η κοκκινη σε μια μορφη "επιπληξης". Π.χ. λεμε τωρα καποιος βοηθουσε μια γιαγια να περασει το δρομο, το εβλεπαν οι περαστικοι και σηκωνανε τις πρασινες καρτες τους προς τον συμπολιτη τους. Σε αντιθετρη περιπτωση, αν καποιος π.χ. επερνε την ουρα σε ενα ταμειο, εβγαιναν οι κοκκινες καρτες. Παραδοξως πως, σε λιγες εβδομαδες τα πραγματα ειχαν στρωσει αφου το μετρο απεδωσε!

Σελίδα 8 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυτο το 550(xt)δεν νομιζω να κανει σουζες ...
    από Λευκάδιος στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2011, 20:43
  2. τυχαιο???δεν νομιζω...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 06:44
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:43
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων