Συνονόματε η δουλειά που έχεις κάνει είναι καταπληκτική. Το αποτέλεσμα την δικαιώνει απόλυτα. Συγχαρητήρια.
![]()
Συνονόματε η δουλειά που έχεις κάνει είναι καταπληκτική. Το αποτέλεσμα την δικαιώνει απόλυτα. Συγχαρητήρια.
![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
Μπραβο!! Η πιο ωραια ανακατασκευη-μετατροπη που εχω δει απο ελληνικα χερια !
απλη και ουσιωδης
ονειρο μου ειναι να φτιαξω κι εγω ενα τετοιο bobber για χαλαρες βολτες με στυλ. Κι ασε τους χαρλεαδες να λυσσανε![]()
Συμφωνώ απόλυτα!!!
Μέχρι να δω το Cafe Racer του Χρήστου ( sv9cvk ) που μας έχει αφήσει με μεγάλες προσδοκίες...![]()
![]()
... αυτό το projectάκι είναι ό,τι καλύτερο έχω δει εδώ μέσα!!!
Και πάλι εύγε!!!
![]()
![]()
Τώρα είδα ότι είσαι και συντοπίτης, δεν έτυχε πάντως να το συναντήσω πουθενά μέχρι στιγμής, σίγουρα πάντως θα μου τραβούσε το βλέμμα από χιλιόμετρα! Και πάλι συγχαρητήρια για το κόσμημα Απόστολε, ελπίζω σύντομα κι από κοντά!
![]()
![]()
Aδερφε βαλε καμια φωτο καλη χωρις τρυπανια και w40 backround να το κανουμε screensaver το εργαλειο................
Δηλαδη θες να πεις οτι ''εψησες'' το μοτερ;και δεν εκανες ζημια στις τσιμουχες και οτι αλλο λαστιχενιο;Αρχικά δημιουργήθηκε από ApostolosVr
Μόλις επιστρέψω στη δουλειά θα σου πω! Ειναι αεροπορικό και αν θυμάμαι καλά ειναι της:
http://jpsglass.com/aerospace.html
Είναι εποξική ρητίνη με πολύ μεγάλη αραιότητα. Θελει ψήσιμο και αναλόγως τη θερμοκρασία
αποκτά και αντοχή.
pantelis performance
ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ.μας γυρνας πισω εμας τους παλιους χρονια πισω κ μαρεσει.πολυ μαρεσει!
γεροξεκουτης
ε ρε τι παθαμε σημερα......μια με τους μπασταρδους και μια με την bomberia.......
παλικαρε....να το χαιρεσαι το εργαλειο πολυ ωραια δουλεια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kppantelis
Δηλαδη θες να πεις οτι ''εψησες'' το μοτερ;και δεν εκανες ζημια στις τσιμουχες και οτι αλλο λαστιχενιο;
Ναι στους 70 βαθμούς/Hr.![]()
File parapoli wraia anakataskeui se olous tous tomeis. Apla mia erwtisi thelw na kanw sxetika me to chopping tou frame giati eida exeis kanei chipping sto pisw ftero kai exeis alaxei kai ta psalidia pisw. Etoimazomai na anakataskeuasw mia cbx tou 92' kai eimai se dilima gia to an prepei na pw sto mixanourgio na ginei chopping kratodas tin pisw anartisi i na desw kateuthian to frame me ton pisw axona. Logika fadazomai to na kratisw tin anartisi einai pio asfales apo thema adoxis se kradasmous klp, alla apo tin ali to enieo frame mou aresei parapoli. Epidi den exw anakataskeuasei xana mixani stin zwi mou tha ithela opios exei ebiria apo to thema chopping na mou dwsei merikes plirofories. Euxaristw poli kai sorry an sas eprixa hahaha :P
CBX 400 ή 750??? Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να κοιτάξεις την εκδοχή του Cafe Racer ή Flat tracker για το εν'λογο μηχανάκι... Αλλα αν θες bobber βαλε για αρχή hardtail struts.. Βάλε και καμιά φωτο να δούμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Toothgrinder
File parapoli wraia anakataskeui se olous tous tomeis. Apla mia erwtisi thelw na kanw sxetika me to chopping tou frame giati eida exeis kanei chipping sto pisw ftero kai exeis alaxei kai ta psalidia pisw. Etoimazomai na anakataskeuasw mia cbx tou 92' kai eimai se dilima gia to an prepei na pw sto mixanourgio na ginei chopping kratodas tin pisw anartisi i na desw kateuthian to frame me ton pisw axona. Logika fadazomai to na kratisw tin anartisi einai pio asfales apo thema adoxis se kradasmous klp, alla apo tin ali to enieo frame mou aresei parapoli. Epidi den exw anakataskeuasei xana mixani stin zwi mou tha ithela opios exei ebiria apo to thema chopping na mou dwsei merikes plirofories. Euxaristw poli kai sorry an sas eprixa hahaha :P![]()
Ευχαριστώ παιδες για τα καλα σας λόγια!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Λοιπόν κάτι μου λέει ότι εσύ ξέρεις τον Αυγέρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από ApostolosVr
Το πυραυλακι είναι ενα Target Drone UAV (Hyperion)....... Της δουλειάς πράγματα.![]()
Tον Αντρέα, ρωτάω μιας και μίλησες για τη δουλειά (με τον πύραυλο) αλλά θα σου στείλω πμ για να μη χαλάμε το thread σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από ApostolosVr
To niko?![]()
![]()