δυστυχως οικονομικοι λογοικαλα να περασετε
![]()
Θα σας δω αύριο εκεί να σας χαιρετίσω...
Ρε Βύρωνα κατεβαίνει ο Gallos με αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος λέει 7θέσιο κι αφού θα είναι με τον Βουνό πάει να πει ότι έχει 5 θέσεις κενές. Γιατί να ταλαιπωρηθούν τα κωλαράκια αμφότερων ενώ μπορούν να ταξιδέψουν άνετα, με τη συνοδεία της στεντόρειας φωνής δημοφιλούς λαϊκής μας αοιδού????
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Bασίλειε, κάνε και μια ενημέρωση στο πρώτο ποστ για τα πλάνα μας μετά.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πάντως όσον αφορά το Γαλαξείδι να ενημερώσω πως λογικά πάντα....θα έχει αρκετό κόσμο.....κι αφού κι εμείς θα είμαστε αρκετοί (αν ακολουθήσουν όλοι βέβαια) προτείνετε και μία εναλλακτική εαν θέλετε....εγώ θα ακολουθήσω κανονικά πάντως
Βυρωνα, θα σου τηλεφωνησω το απογευματακι να μιλησουμε.
Θα παρω και το μλκ το Ζευκα
Ευχαριστω!
99% θα κατεβω απο Βολο, Μπραλλο κλπ....οποτε η επιστροφη του Καπετανιου με βολευει αφανταστα....Βασιλη, μια που θα ειμαι μονος μου στειλε μου με ΠΜ το κινητο σου μην γινει καμια στραβη στον δρομο και δεν εχω καποιον να ενημερωσω....
ωωωχχχ πρόσεχε μη σου πει να μπούμε από εδώ, ξέρω ένα μονοπάτι να κόψουμε δρόμο, μην πας.
Ρουμανία, Τσεχία ή Βουλγαρία θα βγείτε, έχει χαλάσει το κοντερ του μυαλού του και υπολογίζει τα χλμ για μέτρα. Και το σε "λίγο φτάνουμε" σημαίνει 2 τεπόζιτα βενζίνη ακόμα και θα είμαστε εντός συνόρων
χαχαχα.
Καλό δρόμο να έχετε και να προσέχετε τα ανήλιαγα κομμάτια στα βουνά.