Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 139

Θέμα: ανακατασκευη honda c-50

κοιτα ζιγκλερ και φλοτερ.
    ποτε ακριβωσ στο κανει,οταν το εχεις στο ρελαντι(αληθεια το κατεβασες το ρελαντι) ή οταν ανεβαζεις στροφες???
    οχι απο τωρα εκκεντροφορο κατσε να στροθει.
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της demk6
    Στο ρελαντί το κάνει περισσότερο αλλά και οταν έχεις σταθερά το γκάζι,με το ρελαντι μια το αναιβαζω οταν κάνει αυτά μια το καταιβαζω δεν ξέρω τι γινεται

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Ξεκίνα να απομονωνεις πιθανότητες.

Ηλεκτρικά, ανορθωτής-πολλαπλασιαστης-μπουζί. (Τσέκαρε σπινθήρα)
    Αν είσαι εντάξει τράβα στην τροφοδοσία, σωληνάκια βενζίνης, καρμπυρατέρ, φίλτρο αέρα.

Επίσης βεβαιώσου οτι το ντεπόζιτό σου δεν ξερνάει σκουριές, μήπως περνανε σκουπιδάκια στο καρμπ. (δε βάζεις κι ένα φιλτράκι βενζίνας; )
    Τέλος κάνε ένα καλό καθάρισμα το καρμπ και ρύθμισέ το. Το καρμπ σε τι κατάσταση είναι;
    Πατέρας πια..

Το καρμπ είναι καινουργιο θα βάλω και ένα φίλτρακι...το μπουζι είναι καινουργιο μα το θέμα είναι ότι το ξεκίνησε σιγά σιγα

Νέο μέλος
    Μπράβο για την ωραία δουλειά που έχεις κάνει...
    Οσο αναφορά το πρόβλημα που έχεις κοίτα τον λαιμό του καρμπ δες αν παίρνει λίγο σφίξιμο μήπως σου παίρνει αέρα και εκεί που ακουμπά στην κεφαλή
    αλλά και στην ένωση λαιμού με καρμπ.
    Στο κάνει όταν είναι κρύο ή και όταν είναι ζεστό;
    Εκκεντροφόρο που θέλεις να βάλεις και μάλιστα άγριο μάλλον θα πρέπει να βάλεις άλλο καρμπ γιατί αυτό μου φαίνεται μικρό.
    Επειδή όπως διάβασα έχεις βάλει 51 χιλ κύλινδρο και εχω κάνει παρόμοια μετατροπή εγώ φορούσα 22αρι καρμπ αυτό το λέω μήπως σου στεγνώνει και θέλει να αλλάξεις θέση στην βελόνα για ποιο πλούσιο μειγμα.Ελπίζω να βοήθησα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dkm Προβολή μηνύματος
    Μπράβο για την ωραία δουλειά που έχεις κάνει...
    Οσο αναφορά το πρόβλημα που έχεις κοίτα τον λαιμό του καρμπ δες αν παίρνει λίγο σφίξιμο μήπως σου παίρνει αέρα και εκεί που ακουμπά στην κεφαλή
    αλλά και στην ένωση λαιμού με καρμπ.
    Στο κάνει όταν είναι κρύο ή και όταν είναι ζεστό;
    Εκκεντροφόρο που θέλεις να βάλεις και μάλιστα άγριο μάλλον θα πρέπει να βάλεις άλλο καρμπ γιατί αυτό μου φαίνεται μικρό.
    Επειδή όπως διάβασα έχεις βάλει 51 χιλ κύλινδρο και εχω κάνει παρόμοια μετατροπή εγώ φορούσα 22αρι καρμπ αυτό το λέω μήπως σου στεγνώνει και θέλει να αλλάξεις θέση στην βελόνα για ποιο πλούσιο μειγμα.Ελπίζω να βοήθησα.
    το αυτο λεω και εγω.αλλαγη φλατσες καρμπ λαιμου- λαιμου κεφαλης
    vag 70.ντου απο παντου...

μια χαρα με βοηθησες ευχαριστω
    ολα καλα

λοιπον το πηγα στον μαστορα ειχε ξεσφυξει η βαλβιδα εξαγωγεις και εκανε τα δικα του...επισης στο καρμπ δεν ειχε σφυχτη η βιδα της υπερχιλησεις και στο μονο σταντ ετρχε βενζινα χωρις να το παρω χαμπαρι γιαυτο και το μηχανακι απο χθες εκανε οτι του κατεβαινε
    το γεμισα μολις το πηρα και δε εχω κανει πανω απο 30χλμ και η βενζινη ηταν κατω απο τοσωληνακι τυχαια το ειδα
    ολα καλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από demk6 Προβολή μηνύματος
    λοιπον το πηγα στον μαστορα ειχε ξεσφυξει η βαλβιδα εξαγωγεις και εκανε τα δικα του...επισης στο καρμπ δεν ειχε σφυχτη η βιδα της υπερχιλησεις και στο μονο σταντ ετρχε βενζινα χωρις να το παρω χαμπαρι γιαυτο και το μηχανακι απο χθες εκανε οτι του κατεβαινε
    το γεμισα μολις το πηρα και δε εχω κανει πανω απο 30χλμ και η βενζινη ηταν κατω απο τοσωληνακι τυχαια το ειδα
    καλα ρε αθεοφοβε δεν μυρισες καθολου την μπετζινα
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

τελος καλο,ολα καλα...

νατο και με φλασακια
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_0023.jpg 
Προβολές:	343 
Μέγεθος:	102,2 KB 
ID:	256078Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_0024.jpg 
Προβολές:	344 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	256079
    ολα καλα

παιδες εχω σηκωσει τα χερια ψηλα...το μηχανακι ενω ακουγεται να δουλευει ρολοι,δεν δουλευει σωστα...τι εννοω?συνεχιζει να ξεφυσαει το καρμπ,εσφυξα τον λεμο πανω στη κεφαλη εβαλα και φλαντζουλα αναμεσα στον λαιμο και στο καρμπ η αληθεια ειναι οτι μειωθηκαν συμαντικα τα φυσιματα αλλα που και που πεταει κανενα...δεν εχω κανει πολλα χλμ 80 εχει και με εχει παιδεψει πολυ...αυριο που θα ειναι παγωμενο θα δω τι θα κανω αν συνεχισει θα αλλαξω κεφαλη τι να πω...αααααα επισης πεταει πολυ φλογα και τρελενεται στα σκασιματα η μοτοσπορτ ειναι λογικο?
    ολα καλα

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    φιλε δε νομιζω οτι εχεις θεμα με την κεφαλη. στο καρμπυρατερ ειναι το προβλημα. βγαλε το μπουζι αφου δουλεψει καλα και κοιτα το τι χρωμα ειναι. αν ειναι ασπρο θες βενζινη η να βρεις απο που παιρνει αερα. αν ειναι πολυ μαυρο εχεις πολυ βενζινη (δυσκολο) αν ειναι καφετι εισαι οκ.

παιδες εχω σηκωσει τα χερια ψηλα...το μηχανακι ενω ακουγεται να δουλευει ρολοι,δεν δουλευει σωστα...τι εννοω?συνεχιζει να ξεφυσαει το καρμπ,εσφυξα τον λεμο πανω στη κεφαλη εβαλα και φλαντζουλα αναμεσα στον λαιμο και στο καρμπ η αληθεια ειναι οτι μειωθηκαν συμαντικα τα φυσιματα αλλα που και που πεταει κανενα...δεν εχω κανει πολλα χλμ 80 εχει και με εχει παιδεψει πολυ...αυριο που θα ειναι παγωμενο θα δω τι θα κανω αν συνεχισει θα αλλαξω κεφαλη τι να πω...αααααα επισης πεταει πολυ φλογα και τρελενεται στα σκασιματα η μοτοσπορτ ειναι λογικο?

αναμεσα στο λαιμο και την κεφαλη εβαλες φλατσα?αυτα που λες οτι κανει το μοτορι σου ειναι απο αερα.

ζουαν εχει η εξατμιση?

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανακατασκευη Honda Mb 50
    από FRAGISCOS στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 119
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2021, 11:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ