Εγώ θέλω να μπώ στο γκρούπ "αρχάριοι" με δυνατότητα μεταπήδησης μετά το πρώτο σέσσιον στο γκρούπ "γρήγοροι ιδιώτες"!
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους: Το μιναρογκρούπ με σήμα τη χοντρή και τηρώντας τη λαϊκή ρήση "Αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω" σας προσκαλεί όλους γλήγορους και μη, να συμμετάσχετε στην ετήσια 2012 του moto.gr υπό τη σκέπη του.
Προορισμός : άγνωστος (εντός Ελλάδος Φαντάζομαι, αλλά ως γνωστόν η φαντασία μου καλπάζει)
Διαδρομή : άγνωστη
Μέση ωριαία : 30 ΜΑΩ.
Πλεονεκτήματα έναντι των άλλων γκρούπς
1) Χαμηλή κατανάλωση βενζίνης (εκεί που σκαρφάλωσε η τιμή του λίτρου, όλοι την έχουμε ανάγκη)
2) Γνωριμία με νέους τόπους, νέες πατρίδες, νέους κόσμους, ήθη κι έθιμα.
3) Χαμηλός έως ανύπαρκτος ανταγωνισμός σε σημείο που τα 400 ημερήσια χλμ θα σας φανούν σιδηρόκωλη πολεμική βόλτα
4) Αν νιώσετε κουρασμένοι, μπορείτε να πάρετε και κανέναν υπνάκο οδηγώντας.
5) Θα υπάρξουν και συμμετοχές γκέστ σταρς από άλλες γεωγραφικές περιοχές της πατρίδας μας.
και τέλος
6) Θα μοιραστούν κιοφτεδάκια home made, γιατί πιθανότατα θα χαθούμε, μη πεθάνουμε και της πείνας. (ψωμί, τυρί καθώς και νερό, φέρνει ο καθένας τα δικά του).
:rotflmao::rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Παντως vaska το 2006 στην ετησια που ειχαμε παει με τους πατρινους τα αποτελεσματα ηταν τα εξης...
φτασαμε πρωτοι... ηπιαμε καφε... φαγαμε ... ξαναηπιαμε καφε.... καναμε φωτογραφιση.... αρχισαμε να ανυσηχουμε...και μετα απο 665 ωρες βγαινω εξω και ακουω την πρωτη μηχανη να ερχετε....![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εμένα να ελέγχεις ή τους άλλους;![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.