χαχαχαχαα κανενα διχρονο δεν θα ηταν στο στοχαστρο μου ποτε!!! απλα δεν μου αρεσε σαν μηχανακι. η δουλεια σου ολα τα λεφτα. απλα θα προτιμουσα να ηταν ενα zundapp ks50 http://dayerses.com/photos/z%C3%BCnd...rcooled-tt/02/ ειχα βρει κιολας ενα στον παλιατζη αλλα αντισταθηκα τελικα..
Όχι ρε μάστορα, βρήκες τέτοιο μηχανάκι κι αντιστάθηκες;
Με τέτοια εγκράτεια πρέπει να πας στο Άγιο Όρος!!
Κρίμα πάντως να μη σου αρέσουν τα ταπεινά διχρονάκια, είναι μεγάλο κεφάλαιο της δίκυκλης ιστορίας!!
Κι απ'ό,τι βλέπω από τις άλλες επιλογές σου, έχεις καλό γούστο...
![]()
![]()
...το νου σου!!
ο ενας και μοναδικος λογος που αντισταθηκα ηταν κυριως οτι δεν θα ειχα χαρτια + οτι η δαγκανα του γερανου ειχε τσαλακωσει πολλα αριστα πραγματα οπως το τεποζιτο.. μ'αρεσουν τα ταπεινα διχρονα.. ο θειος μου ειχε σουζοθκι Χ7 εγω εχω δυο pw80... απλα το προτιμω λιιιιγο πιο σπορ το θεμα..http://www.monstrumecanic-mz.go.ro/M...20-%201979.htm το πρωτο ας πουμε...
μπορει και το σιμσον να γινει ετσι..εμενα συνολικα μου κοστισε κατω απο 200ε ολη η δουλεια.. (ατελιωτες εργατοωρες βεβαια..) ελα.. σου βαζω ιδεες.. οχι?
ψψσσσςςς.. φιλε.. τρωγοντας ερχεται η ορεξη λενε... χαχχαχαχαχχαα.. εγω παλι θελω την δικη μου πινελια σε οτι κι αν εχω οποτε οι μηχανες δεν αποτελουν εξαιρεση. εσυ την εχεις ηδη δωσει, απλα εγω εχω πιο μεγαλο πινελο...![]()
Μιά χαρά το έκανες , του έδωσες ζωή για αρκετά χρόνια ακόμη![]()
Καταπληκτικο το simsonaki αξιος φιλε μου, να το χαρεις οσο μπορεις περισσοτερο
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Μπιμπελο το εκανες το simson φιλε.Καλα το εκανες και εδωσες ζωη αλλα τοσα χρονια σε αυτο το μηχανακη για να το βλεπουμαι να μας θυμιζει αναμνησεις.Ωραιο το χρωμα αρχοντικο πιστευω οτι πρεπει να βαλεις το Λογοτυπο της εταιρειας στο τεποζιτο.Καλες βολτες στο Πλωμαρι και λιγα ΟΥΖΑ.
Κύριοι σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και χαίρομαι που σας άρεσε η δουλειά μου, αλλά και που αγαπάτε και θυμάστε τα ταπεινά σιμσονάκια!!!
Αύριο-μεθαύριο θα κολλήσω και τα αυτοκολλητάκια του στο ρεζερβουάρ και τα πλαϊνά και θα ανεβάσω φρέσκες φωτό!
![]()
...το νου σου!!