χειροφρενο για να κανεις εντο!!!!!!!
δεν το καταλαβες? εγω αμεσως το επιασα!!!![]()
Βύρωνα έκανες τρομερή κάλυψη του αγώνα!
Οντως έφυγα πρώτος αφού ημουν στην πρωτη σειρά καθότι ειχα 3ο χρόνο και κοίταγα την κουφάλα τον Μπίνη που με πέρασε σχεδόν αμέσως, ακολούθησε ο Γεωργακόπουλος οταν γέμισε η πρωτη του G50 που είναι παρα μα παρα πολύ μακριά (GP ετρεχε καποτε αυτό), αλλά ο binisracing στο κατω μερος της πίστας βγήκε στα χώματα (μετά ξαναβγήκε στα χωματα αλλά και πάλι τερματισε 20ς) και βρέθηκα 2ος προς στιγμήν. Με πέρασε και το Kawasaki το 3κύλινδρο το racing για λίγο αλλά είχε έξοδο αμέσως μετα και δεν με ξανάφτασε ευτυχώς!
Μετα είχαμε κόντρα με τον Λουκά με το Ducati 900 MHR που τελικά βγήκε 3oς γενικής, αντιστάθηκα όσο μπορούσα, παραλίγο να τον εμβολίσω κιόλας οταν εκανε ένα λάθος, αλλά ηταν πιο γρήγορος ετσι κι αλλιώς, στις ευθείες εξαφανιζόταν και τον μάζευα στα S.
Ο αγώνας ηταν φανταστική εμπειρία, κι ελπίζω να ξαναγίνει. Ολοι το ευχαριστήθηκαν κι οι συμμετέχοντες κι οι θεατές.
Το BMW μου καπνίζει εδω και 12 χρόνια που το κληρονόμησα απο τον πατέρα μου, δεν είναι ανησυχητικό. Εχει τα άπειρα χιλιόμετρα, ηταν μπατσικό στα νιάτα του, το πήρε ο πατερας μου το 1986 κι εγω το 2000.
Το SR του Λουκά δεν ξερω γιατί καπνίζει πρέπει να το ψάξουμε!
Μου ρχονται τόσα να γράψω αλλά είμαι πτώμα, μολις ανέβει το video θα τα δείτε όλα live!
Και του χρόνου ελπίζω να πάμε ακόμα πιο καλά!
![]()
![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 09/09/2012 στις 19:47.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Hταν πολύ όμορφα! κ μακάρι να συνεχιστεί!!
ο αναβάτης με το τρικύλινδρο πράσινο kawa 750 είναι ο Σταύρος 'κατσαρίδας' κ είχε σοβαρό πρόβλημα με το συμπλέκτη του..
ανεβάζω λοιπόν δύο φωτό προς το παρόν με τον sapila + Λουκά (edit by sapila racing)
περισσότερες φωτο εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?...8710256&type=1
Τελευταία τροποποίηση από taxydromos; 09/09/2012 στις 20:00.
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αχ ολα πήγαν στραβα νομιζα οτι θα κανουμε ενα γυρο προθερμανση μετα βλεπω τον Αρη να
φευγει ανοιγω γκαζι φτανω στην Κ2 και ουπσωραιο οικοπεδακι για να το δουμε απο κοντα
αντε νατους πιασεις παλι και αφου πιανω τον Αρη που ειναι 4ος και τον κοβει το mhr900 ο Λουκας
νασου παλι το οικοπεδακι φτου για νατο δουμε αλλη μια φορα ωραια !
αφου δεν πεσαμε οκ
ο Αρης πολυ καλος δεν το πιστευε κανεις οτι μπορει να παει ετσι το BMW μπραβο αντε και του χρονου
παιδια![]()
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 09/09/2012 στις 20:27.
Mήτσε είσαι όργιο! Μπορούσες να είσαι 1ος, βγηκες 2 φορές στα χωράφια και παλι βγηκες 2ος!! Εσυ κι Bayliss τα κανουν αυτά.
Aφού δεν έπεσες και γελάμε καλά είναι, μην λες λοιπόν οτι πηγαν όλα στραβά.
Το BMW απέδειξε γιατί Boxer, 750 (άμα ήταν 1000????) του 1975 με τα άπειρα χιλιόμετρα κουφάλες.
Πρέπει να χει να κάνει με την προπέλα, είχε εκει γύρω πολλά αεροπλάνα και πήρε φόρα το άτιμο!
![]()
![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 09/09/2012 στις 20:44.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
το στραβα εχεινα κανει με το οτι ειθελα να ειμαι κοντα με τον Γεωργακοπουλο
για ναδω πως ητανε αυτο το παλιοg50 το οποιο εχει τρεξει και στο isle of man
οσο για το bmw ο Αρης απεδηξε![]()
μπραβο παιδια
τελικα ποια ηταν η καταταξη και με τι μηχανακια?
Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες, αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει, και αυτόν που νομίζει ότι έχει
http://motor11.tumblr.com/
Αύριο θα έχει και video, τωρα καληνύχτα!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957