πολυυυυυ ωραια δουλειααααααααααααα συνεχισεεεεεεεεεεε μπραβοοοοο
κ τελικα ειμαστε πολλοι απο ημαθια η' μου φαινεται?????????
πολυυυυυ ωραια δουλειααααααααααααα συνεχισεεεεεεεεεεε μπραβοοοοο
κ τελικα ειμαστε πολλοι απο ημαθια η' μου φαινεται?????????
mitso katebasa fotografies mpes na deis
Βαλε και λιγο κατερινοθεσσαλονικη θωμα.
Την κυριακη ειμαστε βεροια με τον Γιωργο και τον χαρη,ταβερνοδουλεια μην φανταστεις.... μετα μου ειπε ο προεδρος: ρε ξεχασα να παρω τηλεφωνο τον θωμα να τον γνωρισεις,τετοιος ειναι...
Ο μικρος (δημητρομοτομανιακ) ηταν σε κρεπαλη οταν τον πηραμε τηλ:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
hangover.. στο bachellor κρεπαλιασαμε..
παρατησα για την ωρα τα πλαστικα κι ασχοληθηκα με σιδερα. στο 250 λοιπον εφτιαξα λαμες και το μοχλικο ειναι πλεον ετοιμο. αλλα οπως μου συμβαινει μονιμως παλι ατυχησα. η αναρτηση ειναι εντελως κλασμενη. θα δοκιμασω αυριο αν ταιριαζει μια απο ΖΧ10 04 που μου δινει φιλος σε τιμη χαρισμα. ανειμαι τυχερος αυριο θα γλιτωσω αρκετα λεφτα απο σερβις αναρτησης. αν αυριο τελιωσει τοθεμα ξεκιναω δουλεια. μονταρισμα και ελπιζω βολτα συντομως.. (αν και ξερω οτι ο μερφι με αγαπαει...)
μιας και με το μικρο δεν ειχαμε προοδο ειπα να ασχοληθω με το 250. δανειστηκα αλλη αναρτηση απο zxr 400 η οποια ελχθηκε πριν την αφαιρεσω απο την θεση της και φανηκε να δουλευει. οταν την εβαλα στο δικο μου ηταν και αυτη μαλακη σαν βουτυρο και συμπεραινω οτι μαλλον φταιει ο μακρυς μοχλισμος του 250. γι'αυτο το κυριως σωμα του μοχλικου θα αλλαχθει με ενα περρισιο απο το 125 τροποποιημενο ωστε να ταιριαξει. και βλεπουμε.. παρακατω φαινονται οι λαμες που εφτιαξα για να ρυθμισω το υψος της ουρας.
υγ και με το μικρο ασχολουμαι, με τα πλαστικα, κολληματα πολυεστερικους στοκους κλπ..
![]()
πραγματικα εχω αρχισει να κουραζομαι με αυτα τα διαολια. το 250 θα εχει: μοχλικο πισω αναρτησης απο tzr1254dl με λαμες χειροποιητες αναρτηση και ψαλιδι απο zxr400h. ολα αυτα με τορνοδουλειες και παλι δνε ξερουμε αν θα δουλεψει σωστα. χθες ξαναγορασα πισω τις μανισιες ζαντες του. το κακο ειναι οτι ειναι με μονο δισκο. αλλιως τα ξαναβαζα ολα πανω μαμα μπας και κανω track day. εννοειται με πιρουνι usd ετσι? γνωριζει κανεις αν το ψαλιδι απο tzr2503MA χωραει 160αρα ζαντα? μπας και ησυχασω?
στο 125 τα πραγματα συνεχιζουν να ειναι ζορικα. μιας και με τα ηλεκτρικα δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω, (Γιωργο Πλ. ακους?) , επιασα τα πλαστικα. αναμενομενα δεν εχουν καμια βαση σωστη η μου ρη ειναι αλλο μοντελο τα πινα φερινγκ απο αλλο η καρινα δεν ξερω απο ποιο. η ουρα τροποιημενη πολυεστερικα ευτχως απο καλουτσικο μαστορα οποτε δεν θα με παιδεψει πολυ. αλλα το χειροτερο ειανι οτι ανακαλυψα οτι δεν εχω εμπρος βαση μηχανης. ηξερα οτι λειπει αλλα νομιζα οτι ηταν βαση ψυγειου αβου την δικη μου την ειχα κοψει η προηγουμενοι για να βαλουν , οπως να'ναι, το μοτερ απο το 250. οποτε ετσι οπως ηταν κομμενη εμοιαζε με βαση μονο για το ψυγειο. με παραξενεψε φυσικα η πολυ στιβαρη εδραση της και το εψαξα στο parts catalog που εχω. κι ειδα οτι λειπει αρκετο σιδερο απο αυτο που εχω εγω. το δυσσαρεστο ειανι οτι δεν υπαρχει πουθενα τετοιο πραγμα και θα αναγκαστω να φτιαξω ενα τετοιο με τα χερια μου.
και τωρα που ειπα χερια , θα αγορασω ενα περιστροφικο τριβειο γιατι δεν αντεχω αλλο τριψιμο. ο πολυεστερικος στοκος ειανι πολυ πιο σκληρος και το τριψιμο χρονοβορο. αακολουθουν εικονες
αυτη εδω ακομα με παιδευει. τελικα το λαμακι που εβαλα θα το καταργησω θα χτισω το κομματι που λειπει ξανα και θα μπει λαμακι ακριβως εκει που επρεπε.
μια πλαινη βαση
ολα τα λαμακι στην παρουσα φαση ειναι λωριδες απο το κελυφος ενος dvd drive απο υπολογιστη. ειναι ευπλαστη λαμα και δεν χρειαζομαι πιο γερη. και ειναι τζαμπα.