Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 139

Θέμα: Εξέταση για δίπλωμα στον χολαργό ΣΟΣ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byr0n Προβολή μηνύματος
    Να υποθέσω οτι τα χειμωνιάτικα βροχερά ρομαντικά ραντεβουδάκια 'ηταν ανύπαρκτα?.
    Τα μηχανάκια είχανε περισσότερη πέραση τότε. Μειοψηφία βλέπεις...
    Think faster than you ride

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maria_P Προβολή μηνύματος
    ΑΥΤΟ...............http://www.youtube.com/watch?v=6LOCBWf5oaY αυτό το κτήνος θα πάρω να βγώ στους δρόμους!!!! Μπού χα χα...........ipila:
    Τρομερή παρουσίαση...............
    Εχει και την λιγο παραπανω δυναμη να βγαζεις ανετα την ανηφορα που σε δυσκολευει.........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Σε παρακαλώ, μη μιλάς έτσι για τον Oldman...

Γιατί να μην υπάρχει και θρέντ: ''κουβεντες μεγάλων γυναικών''................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εχει και την λιγο παραπανω δυναμη να βγαζεις ανετα την ανηφορα που σε δυσκολευει.........
    Αχα,χα,χα.........αμέ!!

...Λοιπόν εντάξει, γύρισα από την προπόνηση μου....στην αρχή έκανα στα στενούλια που έχει και τα πήγα μία χαρά και λέω εντάξει το έχουμε τώρα!!:a44: Έλα που βγήκα και εκτός αυτών και είπα να οδηγήσω σε δρόμο με πιο έντονη κυκλοφορία και φυσικά να αντιμετωπίσω τις αγαπημένες μου ανηφόρες!!! Καλά είσαι....Με τα σήματα μια χαρά και στα σταματήματα μου στα ΣΤΟΠ , βγήκα και σε φανάρι.......μια χαρά αλλά αυτά τα ξεκινήματα μου βγάλανε την ψυχή!! Κάποια στιγμή που βρέθηκα σε ΣΤΟΠ για να στρίψω δεξιά η στροφή μου ήταν αποτυχημένη παρολίγο να στουκάρω σε αμάξι, το θετικό έχω καλά αντανακλαστικά! Λέω κάτι δεν πάει καλά....Και φυσικά αφου το βλήμα πήγα να ξεκινήσω με ποδόφρενο!!!πως θα έδινα στο σώμα μου την σωστή κλίση για να στρίψω 90 μοίρες δεξιά!! Ε και μετά ξεκίνησε το πανηγύρι να δοκιμάσω ξεκινήματα με το χειρόφρενο....ένα θα πώ πέσανε τρελές γκαζιές :rotflmao:χωρίς να το θέλω, χα,χα,χα....... τσούκου τσούκου όμως το έπιασα και το κατάφερα το άτιμο!!! Μα δεν είχα και ηρεμία ,να έχω και το νου μου στην κυκλοφορία να μην τους δημιουργώ καθυστέρηση....
    Αύριο έχει πρωινό ξύπνημα και εξάσκηση στην γειτονία μου!!Ακούσατε ακούσατε μακρυά από Βύρωνα αύριο…κυκλοφορώ!!!χα,χα……..από ανηφόρες άλλο τίποτα!!Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος……….

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Αχα,χα,χα.........αμέ!!

...Λοιπόν εντάξει, γύρισα από την προπόνηση μου....στην αρχή έκανα στα στενούλια που έχει και τα πήγα μία χαρά και λέω εντάξει το έχουμε τώρα!!:a44: Έλα που βγήκα και εκτός αυτών και είπα να οδηγήσω σε δρόμο με πιο έντονη κυκλοφορία και φυσικά να αντιμετωπίσω τις αγαπημένες μου ανηφόρες!!! Καλά είσαι....Με τα σήματα μια χαρά και στα σταματήματα μου στα ΣΤΟΠ , βγήκα και σε φανάρι.......μια χαρά αλλά αυτά τα ξεκινήματα μου βγάλανε την ψυχή!! Κάποια στιγμή που βρέθηκα σε ΣΤΟΠ για να στρίψω δεξιά η στροφή μου ήταν αποτυχημένη παρολίγο να στουκάρω σε αμάξι, το θετικό έχω καλά αντανακλαστικά! Λέω κάτι δεν πάει καλά....Και φυσικά αφου το βλήμα πήγα να ξεκινήσω με ποδόφρενο!!!πως θα έδινα στο σώμα μου την σωστή κλίση για να στρίψω 90 μοίρες δεξιά!! Ε και μετά ξεκίνησε το πανηγύρι να δοκιμάσω ξεκινήματα με το χειρόφρενο....ένα θα πώ πέσανε τρελές γκαζιές :rotflmao:χωρίς να το θέλω, χα,χα,χα....... τσούκου τσούκου όμως το έπιασα και το κατάφερα το άτιμο!!! Μα δεν είχα και ηρεμία ,να έχω και το νου μου στην κυκλοφορία να μην τους δημιουργώ καθυστέρηση....
    Αύριο έχει πρωινό ξύπνημα και εξάσκηση στην γειτονία μου!!Ακούσατε ακούσατε μακρυά από Βύρωνα αύριο…κυκλοφορώ!!!χα,χα……..από ανηφόρες άλλο τίποτα!!Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος……….
    Δωστου να καταλαβει!!!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσω λίγο τη θέση μου.

Διαφωνώ σε ένα βαθμό με την εξάσκηση που κάνει κάποιος μόνος του στο δρόμο ώστε να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις. Και δεν αναφέρομαι στους κινδύνους που διατρέχει να φάει τα μούτρα του. Αναφέρομαι στους κινδύνους που διατρέχει να κοπεί.

Η εξέταση για το δίπλωμα διαφέρει σε έναν τεράστιο βαθμό με την πραγματικότητα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις την ημέρα που θα έχεις πια το δίπλωμα στα χέρια σου. Εν προκειμένω όμως, καλύτερα θα ήταν να το διατυπώσω αντίστροφα. Το νόημα ίδιο μένει αλλά πέφτει αλλού η έμφαση. Η πραγματικότητα που βιώνεις στις βόλτες που κάνεις για να βελτιωθείς, διαφέρει κατά πολύ από την εξέταση που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Η εξέταση θυμίζει σε ένα μεγάλο βαθμό μια διαδικασία τυπολατρική. Δε λέω ότι είναι άχρηστα τα μαθήματα οδήγησης ή οι εξετάσεις. Απλά, εκτός από τα ουσιώδη και σημαντικά θέματα που αφορούν την οδήγηση και είναι τα πρώτα βήματα για να βγεις στο δρόμο, οι εξεταστές στέκονται σε υπερβολικά επουσιώδη και τυπικά θέματα, που καλείσαι στην ουσία να τα μάθεις μηχανικά και να τα ξεχάσεις τη στιγμή που θα ξεκαβαλήσεις και θα σου πουν "πέρασες".

Φέρνω ένα παράδειγμα:

Εξέταση: Ενώ είσαι σταματημένος σε μία διασταύρωση (πχ έχεις στοπ), αν θες να στρίψεις δεξιά πρέπει να ξεκινήσεις έχοντας κάτω το δεξί πόδι (καλά δε θυμάμαι?). Αν έχεις το αριστερό κόπηκες.
    Πραγματικότητα: Ενώ είσαι σταματημένος σε μία διασταύρωση (πχ έχεις στοπ), αν θες να στρίψεις δεξιά έχε κάτω το δεξί, έχε το αριστερό, έχε και τα δύο, έχε αυτό που έχει μουδιάσει και το τεντώνεις, έχε αυτό που θες και σε βολεύει ώστε να σηκώσεις ελαφρώς το ένα σου κωλομέρι και να κλ@σεις. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

Που θέλω να καταλήξω:
    Αν εσύ έχεις συνηθίσει να βγαίνεις στους δρόμους πιο πολύ μόνη σου, παρά με το δάσκαλο (ο οποίος θα σου θυμίζει την κάθε τυπική λεπτομέρεια σχετική με τους κανόνες της εξέτασης) είναι πολύ πιθανό την ώρα που θα δίνεις να μπερδευτείς και να κάνεις αυτό που έχεις συνηθίσει (το οποίο πιθανόν να είναι και πιο λογικό και πιο ασφαλές και και και από αυτό που ορίζει ως σωστό ο κανόνας της εξέτασης). Το αποτέλεσμα όμως θα είναι να κοπείς.
    Μπορεί να είσαι "καλύτερη" οδηγός από έναν συνεξεταζόμενό σου που πέρασε, αλλά αυτός είχε μάθει απ'έξω "το ρόλο που έπρεπε να παίξει" (και μετράει κι αυτό όταν δίνεις) ενώ εσύ προτίμησες να "αυτοσχεδιάσεις και να ξεφύγεις από το σενάριο".

Η εξέταση για το δίπλωμα είναι λίγο σα να γράφεις θρησκευτικά στο λύκειο (το τυπολατρικό μέρος της γιατί είπαμε έχει και ουσία). Κι εσύ ξέρεις ότι γράφεις μπούρδες και οι δάσκαλοι ξέρουν ότι σου ζητάνε να γράψεις μπούρδες. Το μάθημα όμως είναι θρησκευτικά. Αν θες να περάσεις πρέπει να ξέρεις και να γράψεις αυτά που λέει το βιβλίο. Όχι αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα.

Κατ'εμέ λοιπόν, ζήτα από το δάσκαλο να βγαίνεις πιο πολύ έξω μαζί του (όχι ραντεβού), ώστε να κάνεις μπόλικες "πρόβες" το "έργο" που πρέπει να "παίξεις". Κι άμα σου αρχίσει τις μαλακίες ότι είσαι έτοιμη και βγήκαμε ήδη μια φορά και φτάνει, αν εσύ δε νιώθεις έτοιμη γράψ'τον. Πίεσέ τον και θα σε βγάλει.
    Τα self-training βολταράκια για να βελτιωθείς και να μάθεις πώς να κάνεις το άλφα και το βήτα άφησέ τα για το επόμενό πρωί από τη μέρα που θα πάρεις το δίπλωμα.

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Πάρακατω...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ...μετά ξεκίνησε το πανηγύρι να δοκιμάσω ξεκινήματα με το χειρόφρενο...
    Δε θυμάμαι να υπάρχει περιορισμός στις εξετάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσεις στην ανηφόρα. Αν κάνω λάθος ή έχει αλλάξει κάτι διόρθωσέ με, αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να ξεκινήσεις με ποδόφρενο (κι όχι δικαίωμα, αλλά υποχρέωση αν θυμάμαι καλά). Απλά νομίζω δεν μπορείς να ξαναβάλεις πόδι κάτω αφότου ξεκινήσεις (πάνε και τρία χρόνια που πήρα το δίπλωμα). Οπότε το να δοκιμάζεις να ξεκινάς σε ανηφόρα με μπροστινά φρένα είναι πολύ νωρίς για να σε απασχολήσει.

Και χώρια από αυτό υπάρχει και ο κίνδυνος να φας και καμιά τούμπα και να κλαις.
    Στην ανηφόρα (κατά κανόνα) το φρένο που πατάμε για να μας κρατήσει σταματημένους και κατ'επέκταση για να ξεκινήσουμε είναι το πίσω (ποδόφρενο). Αν η ανηφόρα είναι λίγο απότομη και η άσφαλτος ολισθηρή, πατώντας μπροστινό υπάρχει τεράστια πιθανότητα να αρχίσει η μηχανή να σου τσουλάει προς τα πίσω με μπλοκαρισμένο τον εμπρός τροχό. Σε αυτή την περίπτωση, το πιο πιθανό λόγω της απειρίας σου (no offence έτσι?) είναι να φάς καμιά χύμα, και πίστεψέ με, είναι το τελευταίο που θες να σου συμβεί, ειδικά όταν είσαι στη φάση λίγο πριν πας να δώσεις για δίπλωμα. Εκεί που θες να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να νιώθεις ασφάλεια για να μην κάνεις καμιά μαλακία και σε κόψουν και μπλα μπλα μπλα, ξαφνικά θα σου γ@μηθεί τόσο άσχημα η ψυχολογία που χέσ'τα κι άσ'τα.

Διστακτικά το βάζω γιατί άμα φας τα μούτρα σου θα το έχω βάρος αλλά τέλος πάντων.
    Ένα thread σχετικό με το πώς ξεκινάμε σε ανηφόρα είναι αυτό: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132524

Μην ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες και σε καμία περίπτωση μη δοκιμάσεις να κάνεις αυτά που γράφει ο bladerunner (που μια χαρά τα λέει αλλά δε σε αφορούν ακόμα). Εσύ είπαμε ξεκινάς με ποδόφρενο όπως σου έχει δείξει ο δάσκαλός σου, κι όπως προβλέπεται για να περάσεις την εξέταση.
    Ο λόγος που σε παραπέμπω εκεί είναι κυρίως για να διαβάσεις για τους κινδύνους που υπάρχουν αν δοκιμάσεις να ξεκινήσεις με μπροστινό φρένο σε ανηφόρα και γιατί ο blade τα εξηγεί άψογα θεωρώ. Όλα τα υπόλοιπα (που αντικρούουν και τον κανόνα) τα διαβάζεις και τα δοκιμάζεις και στην πράξη αφού πάρεις το δίπλωμά σου κι αφού γράψεις και κάμποσα χιλιόμετρα. Όχι τώρα. Τώρα ότι σου έχει πει ο δάσκαλος για να περάσεις.

αφου το βλήμα πήγα να ξεκινήσω με ποδόφρενο!!!πως θα έδινα στο σώμα μου την σωστή κλίση για να στρίψω 90 μοίρες δεξιά!!
    Καλή ώρα ας πούυυυυυυμε ένα μικρό παράδειγμα πιθανής περίπτωσης που να χρειάζεται να ξεκινήσεις με μπροστινό (λέμε τώρα). Μην αγχώνεσαι όμως. Το αποκλείω να σε βάλουν να στρίψεις αμέσως μετά το ξεκίνημα στην ανηφόρα.
    Το ξεκίνημα σε ανηφόρα γίνεται μετά από στάση (εννοώ οδηγία από τον εξετσατή για στάση. Όχι στοπ, διαστάυρωση κλπ). Σταματάς για λίγο δεξιά, και μόλις σου πουν να ξεκινήσεις, ανάβεις φλας ελέγχεις αριστερά γυρνώντας το κεφάλι κλπ κλπ και ξεκινάς και συνεχίζεις ευθεία όπως πάει ο δρόμος. Ούτε σε φανάρι σε ανηφόρα σε βάζουν να σταματήσεις, ούτε σε στοπ, ούτε σε βουνοπλαγιά. Τουλάχιστον δεν έχω ακούσει εγώ ποτέ για τέτοια περίπτωση.

ΥΓ. Τώρα που το σκέφτομαι... Όπως είχα πει και νωρίτερα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ...κι εξεταστές που δεν τους έκατσε η γυναίκα τους το προηγούμενο βράδυ και δεν τους λάδωσες κι εσύ (υπάρχουν), οπότε θα σε "αναγκάσουν" να κάνεις τη μαλακία ώστε να σε κόψουν. Ακόμα κι αυτοί όμως, τόσο βλαμμένοι ώστε να σε κόψουν χωρίς να κάνεις το παραμικρό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Στην περίπτωση λοιπόν που σου τύχει ο σούπερ κόπανος που δεν του έδωσες το λάδι και τρώγεται για να σε κόψει, δε θα έπεφτα κι από τα σύννεφα αν σε έκοβε γιατί είδε ότι είχες και τα δύο πόδια κάτω οπότε κατάλαβε ότι ξεκίνησες με μπροστινό φρένο στην ανηφόρα. Κι αν του ζητήσεις και το λόγο μπορεί κάλλιστα να σου πει τα όσα σου έγραψα εγώ παραπάνω (κι άμα έχει και κεφάκια να σου τα πει και με δασκαλίστικο υφάκι για τους κινδύνους που διατρέχεις πατώντας μπροστινό στην ανηφόρα)

Γι'αυτό λοιπόν και κλείνω, ταπεινή μου γνώμη, διάβασε ό,τι σου κάνει κέφι, κουβέντιασε όσο θες, αλλά στην πράξη μέχρι να πάρεις το δίπλωμα κάνεις ό,τι σου λέει ο δάσκαλος

να πω την αληθεια δεν θυμαμαι αν παει με σειρα παντως προσπαθησε να πας προς το τελος. εγω αυτο ειχα κανει για το αμαξι και πηγαν πρωτοι αυτοι που λαδωσαν.
    οι εξεταστες αφου τα ειχαν τσεπωσει απ τους προηγουμενους ηταν ποιο χαρουμενοι και ανεκτικοι...

Δε ξερω αν σε βοηθησει,εμενα σιγουρα με βοηθησσε αλλα και τον κολλητο μου οταν εδωσε και εκεινος.
    Στην ευθεια των 15 δευτερολεπτων βοηθαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με σκοπο να υπολογιζεις realtime το χρονο το να τραγουδας απο μεσα σου "Μακεδονια ξακουστη"..
    Ειναι κατι πανω απο 15 δευτερα,αν εχεις θεμα με το χρονο στην ασπρη ριγα do it και θα δεις οτι αποδιδει.
    Καλη επιτυχια,τα δυσκολα ειναι στο δρομο και οχι στην εξεταση....
    Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω θα σου πω οτι δεν υπαρχει νορμα για το τι θα γινει εκεινη την ημερα....
    ειμαι υπερ του να (λα)δωσεις για να εισαι σιγουρη και μετα να μαθεις πραγματικα να οδηγας, ισως κανοντας και ενα σχολειο ασφαλους οδηγησης, αφου εχεις την ορεξη και το μερακι...

λογω αυτου που εχω γραψει λοιπον:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τα εχουν κανει ετσι ουτως ωστε να ειναι υπερ τους το πραγμα οσον αφορα το οικονομικο...
    εδωσε προσφατα ενας συναδελφος για διπλωμα και δεν λαδωσε και οπως ηταν φυσικο τον εκοψαν...

το γιατι:
    ζητανε 200€ για λαδωμα και η "παρασταση" κανει 250€...
    αν λοιπον δωσεις 450 εχεις σιγουρο το διπλωμα...

αν δωσεις μονο τα 250 της παραστασης και χωρις να λαδωσεις και σε κοψουν (που θα σε κοψουν)...θα ξαναπας για παρασταση δινοντας αλλα 250 και παλι εχεις την πιθανοτητα να κοπεις...δλδ θα εχεις δωσει συνολο 500 και δεν θα ξερεις αν θα το παρεις...

αρα προτιμας να δωσεις τα 450 και να το εχεις στο τσεπακι σου παρα να δωσεις 500 (250 της παραστασης Χ2) και να εξαρτασαι απο την "καλοσυνη" τους...
    ειμαι υπερ...
    ΑΛΛΑ...

μπορει οι εξεταστες να μην τα παιρνουν και να ειναι αξιοκρατικοι, τιμιοι και σωστοι, οποτε ειναι στο χερι σου...
    ή μπορει ακομα και να τα παιρνουν (απο τους αλλους), αλλα να μην ειναι εκδικητικοι με αυτους που δεν δινουν λαδακι, οποτε ειναι παλι στο χερι σου...

παιζει και αυτο που σου ειπε ο pipe_smoker...δλδ να ειναι τσαντισμενοι λογω καποιου συμβαν στην οικογενεια τους (δεν τους εκατσε η ξαδερφη τους, του ειπε η γκομενα να χωρισουν και πως θ'αντεξουν τωρα μονο με την γυναικα τους κλπ)...

οι περιπτωσεις λοιπον ειναι απειρες...

εγω θα σου ελεγα να κανεις την προπονηση σου για να κανεις "μηχανικα" καποιες κινησεις και απο εκει μετα...
    οτι σε φωτισει ο Μεγαλος...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    Αυτα κανει και αποπλανα τις νεαρες κορασιδες....με διπλωμα ή με γοβες
    ΠΟΤΕ δεν αποπλάνησα καμία ενώ φορούσα γόβες..!!!

(καναδυό παλικάρια ίσως, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μέλος
    Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!
    Έχω ευχάριστα νέα............, ναι μεν αλλά............
    Το πρωί πήγα με τον καλό μου στο υπουργείο , ο καθένας με την δική του μηχανή, εμπειρία για να ανέβει η ψυχολογία μου! Τα πήγα μια χαρά!!Ακολούθησα πιστά...
    Έχοντας μαζί μου 100 ευρουλάκια (δεν μπορούσα παραπάνω) σε περίπτωση στραβόξυλου.....
    Αφού κάνω και εκεί εξάσκηση, λέω στον δάσκαλο για παν ενδεχόμενο έχω μαζί μου τόσα σε περίπτωση που χρειάστει να λαδώσω, γιατί μαθαίνουν τελευαία στιγμή ποιοί θα είναι οι εξεταστές μας. Συνεχίζοντας μόνη μου το πρακτις....έρχεται και μου λέει ότι ο ένας λαδώνεται και πως του τα έδωσε...., ΩΧ λέω μέσα μου.......
    Για να μην πολυλογώ.........νοιώθω πολύ απαίσια που έδωσα λεφτά γιατί δεν χρειάστηκε στην πραγματικότητα......Ήμουν άψογη σε κάθε μου κίνηση...ουτε σβησιμό ούτε τίποτα........το μόνο που μπορώ να πω έπαιξε ρόλο στο να χαλαρώσω ψυχολογικά, τίποτα παραπάνω και όχι 100% γιατί δεν το είχα σίγουρο αφού η γυναίκα δεν λαδωνόταν. ¨Έχω εμπιστοσύνη στις κινήσεις μου και από αυτή την πλευρά νοιώθω πολύ καλά μέσα μου, απλά φοβόμουν μην τύχω σε κανέναν στραβωμένο και με τυρανίσει. Όλα καλά!! Χαίρομαι που τελείωσε αυτό το κομμάτι.......
    Όπως έχω προαναφέρει....τώρα ξεκινάει το πραγματικό σχολείο!!Δεν μου έκανε κακό όμως, μπορώ να τηρώ όσα έμαθα για ασφάλεια εκτός από το γελείο όταν συναντώ πεζό να βγάζω φλάς κλπ......έλεος......
    Αυτό που θέλω τώρα είναι να ηρεμίσει το κεφάλι μου από την πίεση και τώρα πια έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου να κάνω διαδρομές που να με βοηθήσουν να εξοικειωθώ κιάλλο......Σίγουρα όταν πέρασα στον γυρισμό είχα μεγάλη χαρά και όλο περισσότερο ένοιωθα το μηχανάκι μου δικό μου και να με υπακούει γιατί έφυγε το βάρος από πάνω μου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές σας και για την υποστήριξη σας και συμβουλές σας! Απο όλους κράτησα και από κάτι!!!
    Έχω να μάθω πολλά ακόμη και να μοιραστώ.........

Μέλος
    Αν και ροκού μέχρι το κόκαλο, θα βάλω ένα τραγούδι το οποίο με εκφράζει ........

......για το πώς το βίωσα, μέχρι το σήμερα, να πραγματοποιήσω ένα όνειρο που με ακολουθούσε από τα μισά χρόνια της ηλικίας μου.:a07:

(Καλό είναι να μην μπούν στον κόπο αγοράκια.......οι δεσποινίδες ελέυθερα!)

http://www.youtube.com/watch?v=YkTfHRAn408

Αφιερωμένο στην "κούκλα" μου που αρχίζει να γίνεται το πιο ευτυχισμένο ΝΕΟ κομμάτι της ζωής μου.........

Χαίρομαι πολύ για ΄σένα . Άντε και καλά χιλιόμετρα .
    Για το εκατόμπαλο δεν θα πω τίποτα (δικό σου θέμα). Όσα σου είπε ο pipesmoker όντως είναι όπως τα είπε , αλλά φλας στους πεζούς να βγάζεις .Υποχρεωτικά .

Φαντάσου να είσαι εσύ πεζή σε κάποιον δρόμο . Τα φλας των οχημάτων σου δίνουν πληροφορίες για την πορεία τους .

Και όπως το κάνουμε όλοι μας ........Όταν ανάβεις φλας ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ να το κλήνεις μετά .

...Καλή σταδιοδρομία και με τη βούλα !

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Χαίρομαι πολύ για ΄σένα . Άντε και καλά χιλιόμετρα .
    Για το εκατόμπαλο δεν θα πω τίποτα (δικό σου θέμα). Όσα σου είπε ο pipesmoker όντως είναι όπως τα είπε , αλλά φλας στους πεζούς να βγάζεις .Υποχρεωτικά .

Φαντάσου να είσαι εσύ πεζή σε κάποιον δρόμο . Τα φλας των οχημάτων σου δίνουν πληροφορίες για την πορεία τους .

Και όπως το κάνουμε όλοι μας ........Όταν ανάβεις φλας ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ να το κλήνεις μετά .

...Καλή σταδιοδρομία και με τη βούλα !
    Ευχαριστώ ευχαριστώ!!

Για τα φλας όσον αφορά τους πεζούν εννοώ ότι καθώς έχω την πορεία μου (σε ευθεία) και συναντήσω πεζό παράλληλα να πρέπει να βγάλω φλάς αριστερό, να κάνω ελιγμό και μετά ξανά δεξί για να μπω στην γραμμή μου. Δεν νομίζω πως θα το ακολουθήσω αυτό γιατί δεν νομίζω πως χρειάζεται. Άλλο το να είμαι προσεκτική.....

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2008, 23:56
  2. test ηλεκτρονικου τυπου για δίπλωμα
    από wild_cat/anima στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 10:25
  3. Αποριες για διπλωμα
    από babishondakias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 00:45