LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχισε η αναπτυξη και σεις παλι γκρινια ,ΗΜΑΡΤΟΝ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μας δουλευεις?
Και αυτο τι ειναι? http://www.youtube.com/watch?v=r1W86Dkwwas
Αχαριστοι....![]()
Kυκλοφορει προγραμματακι για smartphone ANDROID που λεγεται RADARDROID LITE δειχνει καλο και το τσεκαρισα ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και λιγο εδω στο ποταμι δειχνει ευχρηστο , για τσεκαρετε το........
Ημουν τα Χριστούγεννα Ελλάδα και χρησιμοποίησα κανά 2-3 φορές την ΑΟ από περιφερειακή Υμηττου. Σε όλες τις "περασιές" που έκανα άστραφτε το σύμπαν. Τα χιλίομετρα ήταν γύρω στα 100/ώρα, τίποτε τραγικό για τον δρόμο αυτό, αλλά 30 πάνω από το όριο. Η ερώτηση είναι η εξής. Το αμάξι ήταν του αδελφού μου, ο οποίος είναι γιατρός και έχει το ανάλογο σήμα. Λέτε αν παει στο τμήμα να πει καμία δικαιολογία ότι πήγαινε σε ασθενή να την γλυτωσει ή δεν περνάνε πια αυτά; Αλλιώς με βλέπω να στέλνω εμβάσματα . Αλήθεια ταχυδρομικά τα δέχονται τα διπλώματα; Το Ελληνικό το έχω εδώ μήπως και πάω καμία Ευρώπη σε συνέδριο και να μπορώ να οδηγώ γιατί με το αμερικανικό δεν παίζει πάντα. Αντε και τους το έστειλα αφού εδώ μου είναι αχρείαστα, αυτοί θα μου το ξανά στείλουν πίσω στην Αμερική;
San Francisco Bay Area member......
Αν είχε σηματάκι δημοσιογράφου κι έλεγε ότι έτρεχε για να καλύψει ρεπορτάζ θα τη γλύτωνε 100%. Με το σηματάκι του γιατρού να πει ότι έτρεχε να σώσει καμιά ζωή, είναι πιθανότατα στη διακριτική ευχέρεια του διοικητή.
Αν δεν τη σκαπουλάρει τελείως, τουλάχιστον ας πληρώσει(ς) τα λεφτά και το δίπλωμα δε νομίζω να του το πάρουν. Ειδικά αν μιλήσει με το διοικητή και του πει ότι είναι γιατρός και δουλεύει σε νοσοκομείο και του πει ολόκληρο ποίημα για το πόσο απαραίτητο του είναι το αυτοκίνητο για να μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά του εγκαίρως. Εκτίμηση είναι αυτή βέβαια...
πάντως σήμερα που έκανα πικέρμι - καισαριανή στα όρια με το αυτοκίνητο κόντευα να φάω τα πόδια μου απο τα νεύρα.....
μη λέτε βλακειες εάν ξεπερνάς το οριο ταχυτητας και σε φλασάρουν οι κάμερες δεν μπορουν να σου κάνουν τπτ οι αστυνομικοί πρέπει να σε πιασουν την στιγμή που το κάνεις
Οντας παθων με το αυτοκίνητο την προηγουμενη εβδομαδα για παράβαση 12/06/12 με όριο 80 στα 120 (προστιμο 350€ και 2 μηνες αφαίρεση διπλώματος) η απάντηση του πλέον εγκυρου ........ ειναι εμείς τον οδηγό κυνηγάμε.
Οπότε αν δεν δηλωθεί οδηγός δεν σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης ειναι ο οδηγός. ΔΗΛΑΔΗ αν δεν υπάρχει εθελοντής να δηλώσει ότι αυτος οδηγουσε δεν μπορούν να κάνουν κάτι μιας και κυνηγάνε τον οδηγό, οχι τον ιδιοκτήτη.
αυτά....
Την επόμενη φορά θα κάνω τον κινέζο και η δήλωση θα ειναι, το αυτοκίνητο το δανείζω σε 15 φίλους, που να ξερω ποιος το οδηγούσε τότε. Και ότι γίνει !
Αυτά !
ΥΓ φυσικα για φωτοκλήση που δεν σε σταματάνε οι μπάτσοι
με λιγα λογια εαν δεν σε πιασουν εκείνη τη στιγμή που παραβιάζεις το νόμο δεν μπορουν να σου κάνουν τπτ συμφωνα με το νομο