Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 149

Θέμα: Επιμονή για προσαγωγή από "αστυνομικούς" ομάδας Ζ σε τυπικό έλεγχο. Έχουν δικαίωμα;;;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    γενικά μιλώντας και διευκρινίζοντας: διέκρινα σε κάποια ποσταρίσματα ότι η αστυνομία είναι ανίκανη να πιάσει σοβαρούς κακοποιούς etc μπορεί να μη γουστάρω καθόλου τη λογική και τη λειτουργία της αστυνομίας αλλά προσπαθώντας πάντα να έχω πραγματική εικόνα των πραγμάτων και όχι μόνο από τη δική μου οπτική (στο μέτρο του δυνατού) μπορώ να πω πως η αστυνομία όταν θέλει και όταν υποχρεώνεται να βρει και να συλλάβει κάποιους το κάνει, έχει τα μέσα αλλά και την εμπειρία να το κάνει. Όπως επίσης είχα παρατηρήσει μια αλλαγή σε συμπεριφορές νέων κυρίως αξιωματικών με ηλικίες κάτω των 35 (λογικό μου κάνει αν κάποιος συνδέσει το παζλ) όπου ήταν ευγενικοί και σκεπτόμενοι, πράγμα όμως που επισκιάστηκε από άλλους νέους με σκατά στο κεφάλι και με μόνο σκοπό τα δέκα φραγκοδίφραγκα, το πουλ μουρ σε καμία Barbie και τη ματσίλα που πουλάνε στους γνωστούς τους(περπάτημα συγκαμένου, 10 γεμιστήρες στη ζώνη,ατάκες τύπου έκανα μασαζάκι σε κάτι τύπους σήμερα και πάει λέγοντας) συγκεκριμένα ολόκληρες αγέλες τέτοιων συγκροτήθηκαν και έφτιαξαν "ειδικές" ομάδες στην ΕΛ.ΑΣ. Η εξουσία διαφθείρει, οι περισσότεροι που πάνε εκεί είναι διεφθαρμένοι που επιζητούν απλά την όποια εξουσία.
    Άλλη μία εμπειριστατωμένη μελέτη της μίας παραγράφου....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οκ για να κλείσει καλά και αυτό το θέμα, θυμάμαι πόσο μου έχε φτιάξει όχι απλώς την ημέρα, αλλά την εβδομάδα τουλάχιστον, όταν σε επίσκεψη σε ΑΤ της επαρχίας, είχα δει jockey αμερικανιά εντελώς, με χρυσκεντημένα τα αρχικά της περιοχής, ακολούθως το σήμα της ΕΛ.ΑΣ και εν συνεχεία το PD... δεν θα πω σε πιο τμήμα ήταν, αλλά φανταστείτε ας πούμε να το βλέπατε στο ΑΤ Νέας Μάκρης... NeaMakri PoliceDepartment, ε, κάτι αντίστοιχο (αλλά στο πιο κουτσόχωρο)... μιλάμε έκλαιγα από τα γέλια

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    εμένα μια φορά με είχανε σταματήσει στην πλατεία μπουρναζίου.. ήταν 4 το πρωί, καθημερινή, ερημιά απόλυτη και σκότος στο σημείο. κι εγώ επέστρεφα από πάρτυ γεννεθλίων και πήγαινα ο κακομοίρης στο έβερεστ του μπουρναζίου να πάρω κανα σάντουϊτς και να ρίξω κανα 4ωρο ύπνο για να πάω μετά δουλειά.

είμαι με το χρεποCBR 400RR, του λείπανε τα φέρινγκ, τα φώτα δεν δούλευαν εκτός από τη μεγάλη σκάλα το ένα, έλειπε η κλειδαριά από τον κοκοβιό, τα ελατήρια των πιστονιών κλασμένα. μου λέει φέρε άδεια και δίπλωμα. λέω οκ, μισό να ανοίξω τη σέλα. βάζω το κλειδί μέσα στην τρύπα και προσπαθώ να σκουντήσω το λαμάκι, αλλά δεν έβλεπα. πεινούσα κιόλας και νύσταζα.. έρχεται και αυτός με τον φακό, αλλά δεν κατάφερνα να το ανοίξω (κάτι που το άνοιγα πανεύκολα αν έβλεπα..). μου λέει έλα μαζί μας στο τμήμα. του λέω ρε φίλε πρέπει να πάω δουλειά, εδώ δίπλα είναι το σπίτι μου και πάω να κοιμηθώ, αν θες πάμε μαζί να δεις που μένω και φέυγετε, πάρε το κινητό μου και πάρε μετά να μου πεις.. τίποτα, ήθελε να με πάει μέσα. του λέω πόση ώρα θα πάρει ρε φίλε, πρέπει να πάω δουλειά μετά, μη με καθυστερήσεις σε παρακαλώ. μου λέει «αφού είσαι έλληνας και αν δεν έχεις κάνει τίποτα όπως λες, κανα μισάωρο». (ναι καλά)
    φεύγουμε, πάμε στο κωλοχαν.. έτσι μου φάνηκε εμένα, το τμήμα περιστερίου. χειρότερο και από εγκαταστάσεις σχολείου ήταν. με πάνε στο κρατητήριο που είχε και κάτι άλλα καλά παιδιά μέσα και περίμενα, περίμενα.. σε μια φάση έρχεται ένας και με πάει στον αξιωματικό. αφού καθόμαστε εκεί και τα λέμε, του είπα ότι στα καλά καθούμενα με κουβαλήσανε και πεινάω και πρέπει να πάω για δουλειά και τι θα κάνω τώρα και άσε με να φύγω και πάρε με μετά ένα τηλέφωνο, εδώ πιο πάνω μένω, και ρε φίλε πότε θα κοιμηθώ κλπ.. μου λέει εεε.. περιμένουμε απάντηση από τα κεντρικά, μόλις έρθει με τον τηλέτυπο (?!?!) φεύγεις (την καταδίκη μου μέσα!!!! σκεφτόμουν).
    αφού μου έδωσε το σάντουϊτς του να φάω (πάλι καλά, ένιωσε και τύψεις), πάνω στην κουβέντα του είπα ότι ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός. οπότε μου λέει «ρεεεεε παλληκάρι, γιατί δεν τόλεγες στα παιδιά και σε τραβάγανε τζάμπα; ρε μήτσοοοοοο το παιδί είναι γιος συναδέλφου ρε! άλλη φορά να το λες ρε φίλε». και του λέω κι εγώ.. «εεεε που να το θυμηθώ εκείνη την ώρα!»

συμπέρασμα: καταλάβατε

το τέλος της ιστορίας, ήταν να φύγω μετά από 3 ώρες οπότε είχε πιάσει βροχή και έριχνε καρεκλοτράπεζα, να πάω στο σπίτι μούσκεμα ως το κόκκαλο και μετά να μην πάω στη δουλειά, που θα έπρεπε να ξεκινούσα την ώρα που έπεσα για ύπνο εξαντλημένος.

Byron εχω ζησει στο Νταλλας και εχω γηρησει ολλη την Αμερικη με αμαξι απο την Ανατολη μεχρι την δυση και απο τον Νοτο μεχρι Βορια... πραγματικα ισως να ειμουν τυχερος ισως να μην το εψαχνα αλλα δεν πετηχα ποτε νταιδες μπατσους... Εχω περασει ακομη και συνορα Μεξικο λεγοντας οτι ειμαι Αμερικανος!!! χωρις να δηξω τιποτα...
    Και στο Μαιαμι εχω παει και δεν ειδα κατι σαν αυτο που λες και στην νεα Υορκη που οπου δεν ξεραμε ρωταγαμε μπατσους... δεν ειδα πουθενα αρνητικο κλιμα και συγουρα δεν φενομαι Αμερικανος...

Εδω απο τις 8 στις 10 φορες ο μπατσος σου κανει μια μικρη ανακριση και σε ψαχνει το backpack χωρις να ρωτησει καν αν μπορει....
    ORGIA!!!!!

Πώς φτασαμε να μιλαμε - παλι - για τους αμερικάνους?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Πώς φτασαμε να μιλαμε - παλι - για τους αμερικάνους?
    Λόγω PAX americana, απλό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    σώπα μωρέ, οι δικοί μας τρώνε τοστ από τύπου έβερεστ μαγαζιά
    εκεί να δεις γέλια, είναι κάτι τοστάδικα που κάνουν και καλά ειδικές τιμές στα παιδιά, και τα παιδιά παραγγέλνουν τοστάκι με 29 υλικά μέσα, με αποτέλεσμα για να κλείσει το άμοιρο τοστ, να πρέπει να ανέβουν 3 άτομα ταυτόχρονα στη τοστιέρα
    κατόπιν τα παιδιά, πίνουν ένα milko, μια coca cola πληρώνουν 2 ευρώ, και συνεχίζουν ακάθεκτα το δρόμο τους
    χαχα απιθανος εισαι!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Εχουν πληθυντικο τα αγγλικα?
    ευγενίας όχι, από τον άλλο κάτι τους βρίσκεται

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    χαχα απιθανος εισαι!
    γεγονός είναι Ηλία
    ένα βράδυ μπεκροπίναμε με πολύ φίλο μου αστυνομικό
    του λέω πάμε να φάμε ένα εκεί (εντάξει δε λέω που, δεν προσφέρει και κάτι στη συζήτηση)
    και μου λεει
    όχι εκεί, δε θα με αφήσουν να πληρώσω, και δε γουστάρω

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    γεγονός είναι Ηλία
    ένα βράδυ μπεκροπίναμε με πολύ φίλο μου αστυνομικό
    του λέω πάμε να φάμε ένα εκεί (εντάξει δε λέω που, δεν προσφέρει και κάτι στη συζήτηση)
    και μου λεει
    όχι εκεί, δε θα με αφήσουν να πληρώσω, και δε γουστάρω
    Είναι στο χέρι του φίλου σου αν θα επιτρέψει να μην τον αφήσουν να πληρώσει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Είναι στο χέρι του φίλου σου αν θα επιτρέψει να μην τον αφήσουν να πληρώσει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
    άσε μας κάνει και τον δύσκολο, και χάσαμε το τσάμπα τοστ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Καλοί φίλοι δεν νομίζω να είμαστε.
    Όμως πέραν του ότι πράγματι γράφτηκαν χρήσιμα πράγματα, εξακολουθείς να κρίνεις τον μπάτσο ως 'υπεράνω'. Του την είπες και φόρτωσε, προφανώς όντας και εσύ ενοχλημένος.
    Παρόλλα αυτά, αφήνεις να εννοηθεί ότι κάπως δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Σε επιπόλαιη ανάγνωση (το αρχικό ποστ), γιατί θα μπεί και ο ζητάς αλλά θα μπεί και ο πιτσιρικάς,
    "αιωρείται" μια ασάνς ότι σε έβρισαν και σε κακομεταχειρίστηκαν. Ο (υποθετικός) δικηγόρος του θα έλεγε ότι ανταλλάξατε απόψεις σε πιο έντονο τόνο. Σήμερα μια μέρα μετά,πιο ήρεμα νομίζω πρέπει να καταλάβεις τι λέω.

bytheway, συνδυασμός που ανοίγει μπλόκα...μαύρο μπουφάν άσπρο κράνος... ΖΩΑΡΑ!
    εντάξει κινδυνεύεις σε ύποπτες περιοχές, αλλά στην επαρχία...χαιρετιόμαστε κιόλας!
    Κύριε AKAPOSTO, έχετε δίκιο, καλοί φίλοι δεν είμαστε (και απότι φαίνεται ούτε πρόκειται να γίνουμε), λάθος μου η αρχική προσφώνηση.
    Το αρχικό μου ποστ νομίζω ότι είναι πολύ συγκεκριμένο όσον αφορά την περιγραφή των γεγονότων.
    Σαφώς ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη περί αυτών. Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να εκτιμήσει ότι θαπρεπε να δεχτώ με τρελή χαρά την προσαγωγή και μάλιστα να εκλιπαρώ να μου κάνουν στα υπόγεια του τμήματος φάλαγγα και να μου βάλουν καυτά βραστά αυγά στις μασχάλες!
    Ελεύθερο βήμα είναι εδώ, εκτιμητέες όλες οι απόψεις!
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τεκμηριωμένο σε ένα μη επιστημονικό φόρουμ ? για μα ξέρω άλλη φορά να γράφω με πηγές, στατιστικά δεδομένα κλπ φυσικά όλα μου τα στοιχεία την επόμενη φορά θα είναι από επιστημονικά περιοδικά και άρθρα όλα της τελευταίας πενταετίας και αναγνωρισμένα από την επιστημονική κοινότητα !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Παντως μη παιρνετε στραβα το οτι μπορει να επισκεπτονται αστυνομικοι ενα μαγαζι και να τους κερνανε
    ενα ψιλικατζιδικο πιο κατω το ληστεψαν πριν κατι χρονια.5 χιλιαρικα του πηραν.επιασε φιλιες με δελταδες,ερχονται τους κερναει(δε κοβω το λαιμο μου για αυτο) και ειναι τακτικοι στο μαγαζι του.οταν ο αλλος δει οτι ειναι τακτικα εκει αστυνομια και οτι εχει καλες σχεσεις θα το σκεφτει 3 φορες να παει με καλασνικοφ(ετσι τον ειχαν ληστεψει)
    προσωπικα θα προτιμουσα να κερναω 3 ατομα 2-3 φορες τη βδομαδα κανα κρουασαν και να εχω και παρεα και ταυτοχρονα να νιωθω λιγο πιο ησυχος παρα να ειμαι χυμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Παντως μη παιρνετε στραβα το οτι μπορει να επισκεπτονται αστυνομικοι ενα μαγαζι και να τους κερνανε
    ενα ψιλικατζιδικο πιο κατω το ληστεψαν πριν κατι χρονια.5 χιλιαρικα του πηραν.επιασε φιλιες με δελταδες,ερχονται τους κερναει(δε κοβω το λαιμο μου για αυτο) και ειναι τακτικοι στο μαγαζι του.οταν ο αλλος δει οτι ειναι τακτικα εκει αστυνομια και οτι εχει καλες σχεσεις θα το σκεφτει 3 φορες να παει με καλασνικοφ(ετσι τον ειχαν ληστεψει)
    προσωπικα θα προτιμουσα να κερναω 3 ατομα 2-3 φορες τη βδομαδα κανα κρουασαν και να εχω και παρεα και ταυτοχρονα να νιωθω λιγο πιο ησυχος παρα να ειμαι χυμα...

Μου αρέσει η οπτική σου γωνία,και συμφωνώ!
    Σε λίγο θα ακούσουμε ότι πουλάνε και προστασία με αντάλλαγμα donuts(ξέρετε εκείνα που τρώνε οι Αμερικάνοι μπάτσοι)
    The only easy day was yesterday.

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μάσκες για προστασία από τα καυσαέρια;
    από kaps στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 13:07
  2. Ερωτησης για αγορα απο νετ
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 17:29
  3. ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ