διαβαζοντας στα φορουμ ειδα οτι ολοι ειχαν βαση για το μοτερ.ηταν αρκετα πρακτικο και ευκολο να γινει...
επρεπε να αποκτησω και εγω ενα
ο Θοδωρης ανελαβε να μου την φτιαξει.
διαβαζοντας στα φορουμ ειδα οτι ολοι ειχαν βαση για το μοτερ.ηταν αρκετα πρακτικο και ευκολο να γινει...
επρεπε να αποκτησω και εγω ενα
ο Θοδωρης ανελαβε να μου την φτιαξει.
Σπιτι του Θοδωρη του φιλου μου που εχει ηλεκτροκολληση
φαινοταν ευκολο αλλα τελικα ειχε δουλιτσα για να ολοκληρωθει
Ο Θοδωρης στο σπιτι του ανακατασκευαζει αυτο!!!!!!
KAWASAKI Z200 του 1974
καλα προχωρας...συνεχισε!
ποση ωρα του πηρε του φιλου σου να φτιαξει μια τετοια βαση;
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
με τις βλακειες και την κουβεντα περιπου δυο ωρες.απλα οταν την εβλεπα στο ιντερνετ νομιζα οτι θα μας παρει πιο λιγο.
κι αμα σου πω οτι μπορω να βρω σε πολυ καλη τιμη δυο με μικρο σασι και τωρα που ειδα τι ιδιαιτεροτητες εχουν μαλλον θα συνεχισω να βριζω γιαπωνεζικα... καλο κουραγιο..
σημερα πηγα για αμμοβολη την βεσπα να φανουνε ολες οι σαπιλες οι οποιες ειναι αρκετες!!
50 ευρω στο Αιγαλεω
θα ριξω ενα βενικακι και ειμαι ετοιμος.πως δεν το ειχα σκεφτει τοσο καιρο???????
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
και επειδη δεν ειχα σκοπο να την βαψω γρηγορα ειχα τις παρακατω επιλογες.
1.να ριξω ψυχρο γαλβανι η ασταρι για να μην αρχισει να οξειδωνεται
2.Υπαρχει ενα χημικο το οποιο ειναι σαν γαλα.Εφαρμοζεται σε καθαρη λαμαρινα .οχι σε αλουμινιο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΙΟΦΑΓΟΣ
Το εχει σιγουρα η WURTH αλλα ειναι σχετικα ακριβο.κοστος 45 ευρω.εγω το βρηκα σε ενα χρωματοπωλειο στο Γερακα στα 25 ευρω και ο τυπος μου εγγυηθηκε οτι κανει καλη δουλεια
μετα απο δεκα λεπτα μαυριζει η λαμαρινα και στεγνωνει....
ενα λαθος που εκανα ειναι οτι εβαζα πολυ ποσοτητα.δεν χρειαζεται γιατι αυτο οταν στεγνωσει γινεται κοκκαλο.θελει σε καποια σημια τριψιμο για να φυγουν τα τρεξιματα
ο μηχανικος που μου το προτεινε μου ειπε οτι η λαμαρινα πλεον δεν εχει αναγκη για πολλα χρονια ακομα και αν δεν την βαψω