Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 130

Θέμα: Ανασφάλιστα οχήματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Φαντάζομαι ότι ,
    ο φίλος "Lioulios" ,αναφέρεται σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τις minimum καλύψεις ,σε όχι κ τόσο γνωστή εταιρία ,κ με διεύθυνση κατοικίας ασφαλιζόμενου ,κάποιο χωριό τση Κρήτης.
    Έτσι ακριβώς , αλλά νόμιζα πως αυτές ήταν οι τιμές γενικότερα .

Ο ασφαλιστής μου είναι ο καλύτερος που μπορεί κάποιος να έχει (είναι και εμπιρογνώμινας-εκτιμητής) και αν είναι να γίνει στραβή ...Το προλαβαίνει να μην γίνει ...Ενοώ να βουλιάξει καμιά εταιρία .

Ιντερσαλόνικα 65 πλήρωνα και με σταμάτησε επι τόπου για κάποιο λόγο και τώρα είναι δ=σε μια που δεν ξέρω πως τη λένε ...Του έχω όμως τυφλή εμπιστοσύνη .

Μια φορά που χρειάστηκα την ασφαλιστική (τότε με τα 9 χλιάρικα ) είχε τύχει και δεν είμουν ασφαλισμένος σε αυτόν (ειρωνία) . Αν ήμουν εκεί και τα λ7 θα έπαιρνα κατευθείαν και όχημα για να κινούμαι ...Πράγμα που και έκανε όταν το χρειάστηκε η αδελφή μου ...σε δικήτης στραβή .

Αν ο σφαλιστής είναι καλός και δικός σου άνθρωπος , δεν έχεις να φοβάσαι σε όποιαν ασφ/κη και αν είσαι . Άμα ο άλλος είναι μ@λ@κας και στην ΙΝτερΑφρικαν να είσαι ...γ@μ@ τα .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από konsttanttinos Προβολή μηνύματος
    Θα γράψω κάτι τελευταίο, γιατι βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες.
    Πριν αρκετό καιρό συγκρούστηκα με αυτοκίνητο, γιατί διενέργησε αναστροφή πάνω σε στροφή.
    ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ.
    Ήρθε τροχαία, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική... η μηχανή σε τεύχη, εγώ χάλια μαύρα (κατάγματα σε πόδια, χέρια, αυχένας σώβρακο κτλ)
    Ευτυχώς ΦΟΡΟΥΣΑ DAINESE και SHOEI και επειδή είμαι ψωνάρα ΕΖΗΣΑ (Το κράνος δεν κάνει ούτε για γλάστρα, με τα δέρματα πλένω το καινούριο μηχανάκι).
    Ο τύπος έφαγε μια αυταπάγγελτη μήνυση, 500 ευρώ διοικητικό πρόστιμο, και ανανέωσε απλά την ασφάλεια του, και ΝΟΜΙΜΑ τα της σύγκρουσης καλύπτει η ασφάλεια του.Σε ένα χρόνο θα δείξει στο δικαστήριο την ασφάλεια που έβγαλε ΕΚΕΙΝΟ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ - το διάστημα και τέλος.

Καλώ οποιονδήποτε αστυφύλακα, δικηγόρο ή εμπειρογνώμονα, να με διαψεύσει και να αποδείξει ότι ο υπαίτιος του ατυχήματος δεν την γλιτώνει μόνο με το διοικητικό πρόστιμο.
    Δηλαδή έπρεπε να τον εκτελέσουν επί τόπου κατά την γνώμη σου?
    Το ανανέωσε την ασφάλειά του μας το εξηγείς?
    Πως ανανέωσε την ασφάλεια ενώ δεν είχε?

Για να τον καλύψει η ασφάλεια του σημαίνει απλά ότι είχε ασφάλεια ,

και ότι ή δεν την έιχε παραλάβει από τον ασφαλιστή του ή του έκανε τη χάρη ο ασφαλιστής του και του πέρασε ασφάλεια με περασμένη ημερομηνία .

Τα 500€ πρόστιμο τα παίρνουν όλοι από τη στιγμή που δεν έχουν ασφάλιστρο μαζί . Μετά πάνε στη τροχαία και τη σβήνουν . Παραμένει όμως γραμένη στο συμβάν τροχαίας .

Αν όντως δεν είχε ασφάλεια δεν θα τον κάλυπτε καμία ασφαλιστική και θα πληρωνόσουν από το επικουρικό .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    ή του έκανε τη χάρη ο ασφαλιστής του .
    Περίεργη διατύπωση

Kαθόλου περίεργη ρε συ ...

έχουν τη δυνατότητα αν θέλουν να περάσουν ασφάλεια 3 μέρες πίσω .

Οχι οι ασφαλιστές συνεργάτες ....μιλάω για υπαλλήλους των ίδιων των εταίριων .

Άλλο θέμα τώρα αν είναι νόμιμο ή όχι ήθικό ή μη ...δεν μπαίνω σε τέτοιες κουβέντες .

Θα γράψω κάτι τελευταίο, γιατι βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες.....[/U][/B]

ναι, ρε συ, ανοιξέ μας τα μάτια....

Banned
    Θα γράψω κάτι τελευταίο, γιατι βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες.
    Πριν αρκετό καιρό συγκρούστηκα με αυτοκίνητο, γιατί διενέργησε αναστροφή πάνω σε στροφή.
    ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ.
    Ήρθε τροχαία, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική... η μηχανή σε τεύχη, εγώ χάλια μαύρα (κατάγματα σε πόδια, χέρια, αυχένας σώβρακο κτλ)
    Ευτυχώς ΦΟΡΟΥΣΑ DAINESE και SHOEI και επειδή είμαι ψωνάρα ΕΖΗΣΑ (Το κράνος δεν κάνει ούτε για γλάστρα, με τα δέρματα πλένω το καινούριο μηχανάκι).
    Ο τύπος έφαγε μια αυταπάγγελτη μήνυση, 500 ευρώ διοικητικό πρόστιμο, και ανανέωσε απλά την ασφάλεια του, και ΝΟΜΙΜΑ τα της σύγκρουσης καλύπτει η ασφάλεια του.Σε ένα χρόνο θα δείξει στο δικαστήριο την ασφάλεια που έβγαλε ΕΚΕΙΝΟ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ - το διάστημα και τέλος.

Καλώ οποιονδήποτε αστυφύλακα, δικηγόρο ή εμπειρογνώμονα, να με διαψεύσει και να αποδείξει ότι ο υπαίτιος του ατυχήματος δεν την γλιτώνει μόνο με το διοικητικό πρόστιμο.
    μοιαζει οξυμωρο αλλα ισως και να στεκει η περιπτωση οτι δλδ να ειχε εκδοθει το καινουργιο του ασφαλιστηριο και απλα να μην το ειχε παρει,και ο ασφαλιστης να ηταν καποιος γνωστος και να του ειχε<κρατησει>το συμβολαιο που δεν ειχε ακομα πληρωθει.οσο για αυτα που λες περι ασφαλειων με προηγουμενη ανω των 3 ημερων προ του ατυχηματος δεν νομιζω να γινονται

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    μοιαζει οξυμωρο αλλα ισως και να στεκει η περιπτωση οτι δλδ να ειχε εκδοθει το καινουργιο του ασφαλιστηριο και απλα να μην το ειχε παρει,και ο ασφαλιστης να ηταν καποιος γνωστος και να του ειχε<κρατησει>το συμβολαιο που δεν ειχε ακομα πληρωθει.οσο για αυτα που λες περι ασφαλειων με προηγουμενη ανω των 3 ημερων προ του ατυχηματος δεν νομιζω να γινονται
    Είναι η περίπτωση προφανώς που έχουμε πολλάκις αναφέρει, ακόμα κι αν λήξει η ασφάλεια, το όχημα εξακολουθεί να έχει κάλυψη, περί τον ένα μήνα (μπορεί και παραπάνω)...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Banned
    δεν ειμαι σιγουρος,καθοτι ως μη ανακριτικος(της παλιας σχολης)δεν εχω κανει σε τμημα τροχαιας για να τα ξερω αυτα,δεν ασχοληθηκα με δικογραφιες απο τροχαια ατυχηματα,12 χρονια(Ζ)και 3 ΔΙ.ΑΣ(απ οταν πηρα μεταθεση),αλλα μπορω να ρωτησω και να μαθω,αρκει να ξερω τις συνθηκες,και λεπτομερειες-στο ατυχημα το προηγουμενο συμβολαιο ποτε ειχε ληξει?στο βιβλιο συμβαντων τι γραψανε?κοπηκε κληση για επικινδυνο ελιγμο+επικινδυνη οδηγηση+αναστροφη?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    δεν ειμαι σιγουρος,καθοτι ως μη ανακριτικος(της παλιας σχολης)δεν εχω κανει σε τμημα τροχαιας για να τα ξερω αυτα,δεν ασχοληθηκα με δικογραφιες απο τροχαια ατυχηματα,12 χρονια(Ζ)και 3 ΔΙ.ΑΣ(απ οταν πηρα μεταθεση),αλλα μπορω να ρωτησω και να μαθω,αρκει να ξερω τις συνθηκες,και λεπτομερειες-στο ατυχημα το προηγουμενο συμβολαιο ποτε ειχε ληξει?στο βιβλιο συμβαντων τι γραψανε?κοπηκε κληση για επικινδυνο ελιγμο+επικινδυνη οδηγηση+αναστροφη?
    Το όχημα ήταν ανασφάλιστο αρκετούς μήνες. Η τροχαία κατέγραψε την αναστροφή, και ο ίδιος στην κατάθεσή του παραδέχθηκε τα πάντα.
    Στο βιβλίο συμβάντων γράφτηκε ακριβώς πως έγινε το ατύχημα, μιας κι έχω αντίγραφο.
    Τις πινακίδες του τις πήρε η τροχαία, και τις ξαναπήρε μόλις πήγε το ασφάλιστρο. Δεν έχω δει τι γράφει σαν ημερομηνία έναρξης ασφάλειας, αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
    Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου να μάθεις, αν και σ'ευχαριστώ για την πρόθεση σου, μιας και η ασφαλιστική του με καλύπτει.

Αυτό που υποστηρίζω εξαρχής είναι ότι υπάρχει ένα σύστημα είσπραξης προστίμων στο δημόσιο, που αν είσαι παράνομος και πληρώσεις τότε όλα λειτουργούν σαν κολυμπήθρα του Σιλωαμ. Δεν υπάρχει επιβράβευση για τον τακτικό, παρά μόνον για τον παράνομο.
    Όμως φτάσαμε σε μία εποχή που παρανομείς εξ ανάγκης. Εκεί τα όρια είναι δισδιάκριτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos
    Δηλαδή έπρεπε να τον εκτελέσουν επί τόπου κατά την γνώμη σου?
    Το ανανέωσε την ασφάλειά του μας το εξηγείς?
    Πως ανανέωσε την ασφάλεια ενώ δεν είχε?
    Ασφαλώς και δεν πρέπει να τον εκτέλεσουν επί τόπου, αλλά ένα κρέμασμα μετά από νόμιμη δίκη θα ήταν προτιμότερο.
    Έγραψα ''ανανέωση'' γιατί φαντάστηκα πως απο τότε που πήρε το αμάξι του θα το ασφάλισε ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    Εύχομαι να μην βρεθείς εσύ και κανένας άλλος στην κορυφή μιας στροφής, που ένας κόπανος εκτελεί αναστροφή λες και είναι σε γήπεδο, ώστε να μάθεις να σκέφτεσαι αλλιώς. Αν θα έβλεπες ποτέ- στην χειρότερη - έναν μηχανόβιο στην άσφαλτο σαν κομπολόι πεταμένο, και ο τύπος που έκανε την αναστροφή με τα χέρια σταυρωμένα (και ανασφάλιστος), τότε ίσως να έβλεπες με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα.
    Τέσπα, επειδή μου ξυπνάνε μνήμες που δεν θέλω να θυμάμαι, δεν ξανασχολούμαι με αυτό. Όποιος κατάλαβε ας πράξει αντίστοιχα. Πάντα όρθιοι όλοι μας.
    Τελευταία τροποποίηση από konsttanttinos; 10/03/2013 στις 12:02.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Είναι αυτονόητο ότι είχε ασφάλεια σε ισχύ από τη στιγμή που τον καλύπτει η ασφαλιστική του .

Crystal clear που λένε ...

Tώρα , αν δεν είχε ασφάλεια , πίστεψε με , τον ξεβράκωνες πλήρως μέσω δικαστικής οδού και ειδικά αν υπήρχε και σωματικός τραυματισμός .

Banned
    konsttanttinos
    Ασφαλώς και δεν πρέπει να τον εκτέλεσουν επί τόπου, αλλά ένα κρέμασμα μετά από νόμιμη δίκη θα ήταν προτιμότερο.
    Έγραψα ''ανανέωση'' γιατί φαντάστηκα πως απο τότε που πήρε το αμάξι του θα το ασφάλισε ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    Εύχομαι να μην βρεθείς εσύ και κανένας άλλος στην κορυφή μιας στροφής, που ένας κόπανος εκτελεί αναστροφή λες και είναι σε γήπεδο, ώστε να μάθεις να σκέφτεσαι αλλιώς. Αν θα έβλεπες ποτέ- στην χειρότερη - έναν μηχανόβιο στην άσφαλτο σαν κομπολόι πεταμένο, και ο τύπος που έκανε την αναστροφή με τα χέρια σταυρωμένα (και ανασφάλιστος), τότε ίσως να έβλεπες με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα.
    Τέσπα, επειδή μου ξυπνάνε μνήμες που δεν θέλω να θυμάμαι, δεν ξανασχολούμαι με αυτό. Όποιος κατάλαβε ας πράξει αντίστοιχα. Πάντα όρθιοι όλοι μας.
    το επαθα με το υπηρεσιακο 4 φορες φορες,σε κληση παντα,αλλιως νομιζω θα προλαβαινα,τις 2 επεσα τις 2 γλιτωσα στο τσακ ,στις 2 που γλιτωσα ειχα μηχανακι με abs αλλα και ποιο λιγα(μαλλον)χλμ την συνεχεια σε αφηνω να την φανταστεις.στο θεμα μας τωρα.ισως απλα δεν ειχε το ασφ συμβολαιο μαζι του.δεν νομιζω να του κρατουσανε ασφαλεια τοσο καιρο.ειδικα αν την ειχε απληρωτη,τις πινακιδες του τις πηραν για την αναστροφη να ξερεις και νομιζω ειναι 20 μερες(δεν εχω το βιλιαρακι με τις παραβασεις μαζι μου)

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Γιατί?
    Εγω μπορεί να έχω μια τράπεζα δική μου να είμαι ο γιός του πάρτα όλα...
    Μπορώ νομικά να το κάνω?
    Η απάντηση είναι όχι !
    Ρητορική είναι ερώτηση φυσικά.
    γιατί θέλουμε δε θέλουμε όταν ζούμε σε μια κοινωνία υποτίθεται συμφωνούμε σε κάποιους βασικούς κανόνες και τους ακολουθούμε όλοι.
    Η άποψη αυτή δεν είναι παράλογη αλλά προϋποθέτει κάποια πλαίσια τα οποία δεν υπάρχουν.
    Το αν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο σήμερα κλπ κλπ δεν έχει σημασία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Πρεπει να ξερεις τι ακρες...την πατας και εκει μερικες φορες αλλα δεν ξερουμε εκεινες που την γλυτωνουν
    http://topontiki.gr/article/50230/Su...stes-pinakides
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Banned
    τουλαχιστον αυτον τον πιασανε συναδελφοι του,και θα τον δικασουν σαν απλο πολιτη,εκεινον τον ανεκδιηγητο δημοτικο υπαλληλο,που πηγε και φορτωσε με υπηρεσιακο 150 κιλα μαυρο τι θα τον κανουν ?μηπως προισταμενο κηπουρο στον εθνικο κηπο για να σπειρει εκει και να μην μπαινει στον κοπο και στα δρομολογια αθηνα-γιαννενα...

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1746
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2019, 09:41
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53