Άντε πάλι με τα στεγανά. Αν σου αρέσει το φαγητό, δεν είσαι μηχανόβιος. Το ακούσαμε και τούτο.
Επίσης αγαπητέ παιχταρά, πλύνε ματάκια και συγκεντρώσου γιατί κοιτάς χωρίς να διαβάζεις. Είπαν τα παιδια τι θα γίνει, ρωτάς ξανά και ξανά τα ίδια. Και όπως και ο άνωθεν στεγανός ξεκόλλα, ο κάθε ένας πάει την βόλτα του όπως εκείνος την γουστάρει, με φαί, με τσιγάρο, με καφέδες, με τίποτα πλην βενζίνης.
Καλό το ξεκαθάρισμα διαδρομών κλπ. Η απόφαση θα είναι της στιγμής.![]()
Καλημερουδια σε ολους!!Παρακολουθω το ποστ και μιας και εχω κανει το καημενο το cbf παπακι για την πολη αφενως,και αφετερου εχουμε καιρο ακομα μεχρι τοτες για να μπει στην ακρη κανα φραγκο για τον μαυρο "χρυσο" που θα χρειαστουμε σε αφθονια εκεινη την μερα λογικα θα ακολουθησω και εγω...Μιας και η καταγωγη μου ειναι απο λιβαδεια,αρκετα μερη τα εχω επισκεφτει παλιοτερα και απλα να πω πως η διαδρομη συνολικα ειναι απιστευτη!!Θα ευχαριστηθουμε στροφιλικια και τοπια.Μεχρι τοτε λοιπον να μαστε ολοι καλα και ορθιοι![]()
Here I am,on the road again.......
να το πω εγώ απο τώρα....
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ROAD BOOK, ΧΑΡΤΗ, GPS (ότι σας βολεύει τέλως πάντων) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ/ΑΤΑΚΤΩΣ....
εντελώς συμβουλευτικά
Απ' οτι φαινεται τα στεγανα εμποδιζουν και τη διαδοση του χιουμορ (τζαμπα πανε τα εμοτικον... )
Σε οτι αφορα εμενα, πιο πολυ με δυκολευει το να φαω και μετα να οδηγησω, παρα το αντιθετο. Τεσπα, όποιος θελει τρώει, απλα ποτε δεν κατάλαβα αυτο το ελληνικο όπου καθε ειδους εκδρομη πρεπει να εχει και σχεδον σαν αυτοσκοπο το χλαπακιασμα...
Απο εκει και πέρα, καλο δρομο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εαν κατσει για 28 μαλλον μεσα και εγω,το παρακολουθω και βλεπουμε![]()
Εχει τα δικια του ο Καπιτεν, αλλα νομιζω το θεμα χλαπακιασμα ετσι κι αλλιως ετεθη μισοαστεια. Αντε να οδηγησεις με ενα κιλο παιδακια στο συστημα.....Μια καλη στασουλα σε μια ωραια πηγουλα για να αποταυριστουμε παντως ειναι απαραιτητη, καθ'οτι καποιοι εξ-υμων ειμαστε πλεον στα προχωρημενα 'αντα'.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.