Μετα το ξυσιμο το σημερινό έχω μια απορία, στις αριστερές γιατι κάποιος να ξυνει κάτω το γάντι ;
Φαγούρα στα δάχτυλα να το πω ; Καμία ιδέα ;;;!!
Μετα το ξυσιμο το σημερινό έχω μια απορία, στις αριστερές γιατι κάποιος να ξυνει κάτω το γάντι ;
Φαγούρα στα δάχτυλα να το πω ; Καμία ιδέα ;;;!!
Αχ αυτό το πορνετ χεχεχε
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Μπαλί σημερα ! 5.30 στην γραμμή εκκίνησης κάτω απο την γέφυρα της παπαναστασιου !
Θα γίνει αρχικά ενας γύρος προθερμανσης αλλα η ώρα εκκίνησης θα τηρηθεί αυστηρά !
Φυσικα θα κανουμε και μπάνιο εκει οπότε τα απαραίτητα μαζί σας !
Περισσότερες πληροφορίες πμ
Φίλε είχα δύσκολο βράδυ :-( δυστυχώς δεν μέ βλέπω να την παλεύω
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Φίλε είμαι ακόμα στην δουλειά :-(:-(:-( θα προσπαθησω παντός .....για βόλτα ξέρεις δε πα να χεστουν και οι γκόμενες :-P:-P:-P:-P
Κριμα και "σφαζω" εκεινη την ωρα...
...πως γινεται και παντα πατε Μπαλι οταν εγω δεν μπορω, ενω ειμαι μονιμος θαμωνας της καντινας;;;;;
Αντιφαση...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
E, μολις ειδα βιντεο απο βολτα στο Μπαλι και νιωθω οτι εχω να παω μερες !
Τι θα γινει ?
Με πηρατε χαμπαρι που σας χαιρετησα στην Παπαναστασιου προχθες μετα τη βολτα σας;
Μαλλον δεν προλαβατε να με γνωρισετε. Μονο ο ποπαυ χαιρετησε, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ουτε κι αυτος προλαβε να με καταλαβει...
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Περασα σφαιρα, χαιρετησα, κορναρα, και προλαβα να δω τον ποπαυ να χαιρετησει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ουτε αυτος με καταλαβε.
Περιμενω την απαντηση του...
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...