Σελίδα 8 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Είδα καλο στούκι σήμερα κατά τις 10,30-11 στον κηφισσό στουψος της πέτρου ράλλη.Ελπίζω να είναι καλά ο αναβάτης του παπιού γιατί το παπί διαλύθηκε και ήταν σκόρπια ανταλλακτικα παντού σε όλες τις λωρίδες.Το ασθενοφόρο που ήταν εκεί δεν βιαζόταν πάντως καθόλου.Ελπίζω να είναι γιατί την γλύτωσε αγρατζούνιστος όποιος και άν ηταν ο αναβάτης.
    Keep spamming!!!:a13:

Banned
    σε ειδα π@@σταρε με τον τρακτορα φορτωμενο στο κεντρικο φαναρι της σινδου ,γυρω στις 11 το πρωι σημερα εγω αριστερα εσυ δεξια,απ τα 100 μετρα πηγαινε για κοκκινο και συ εκανες κατεβασιες να το φας και το φαγες ρε μπ@@στη και το παλικαρι απο αριστερα με το βυσσινι transalp το πλαγιασε για να μην τον κανεις μερεντα,ελπιζω το τηλ μου να επιασε τοπο και να σε ξεσκισαν ρε φονια-αν ο φιλος ειναι κανενας απο εδω ας με πμαρει,εχω τον αριθμο του(επικαθημενο iveco με βουλγαρικα νουμερα)

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Σε είδα σκουτερά με την μπαγκαζιέρα σου ανοιχτή... και φορτωμένο σ' αυτή ένα κλουβί.... (δεν μπορούσε να κλείσει) και μέσα στο κλουβί ένα καναρίνι... βόλτα το έβγαζες ; ; ;
    Κατά τα άλλα με κράνος και κίτρινη μπλούζα... Το πουλάκι τσίου...

Πολυμορφικό τουτού, δε θυμάμαι ποιας εταιρίας, έρχεται απ' το αντίθετο ρεύμα, ανάβει φλας και κόβει μπροστά μου απότομα... ευτυχώς μυρίστηκα τη μ@λ@κί@ και είχα επιβραδύνει αρκετά... μόλις πέρασε από μπροστά μου, σας είδα μέσα...... μια καλόγρια να οδηγά και άλλη μια συνοδηγός
    Ούτε που ίδρωσε το αφτάκι σας... τι έγινε ; τσαμπουκάς και στα μοναστήρια τώρα ή κανα ραντεβουδάκι με οφθαλμίατρο και είχαμε αργήσει ;
    Φύγαμε...

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σας είδα μελαχρινά μωρά στο φανάρι της πλ. Λαού με τα σούπερ μίνι και παραλίγο να πέσω...Όσο καλοκαιριάζει, τόσο αποκαλύπτεστε...θα τα φάω τα μούτρα μου, θα τα φάω....

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Σε ειδα εχθες το μεσημερακι κατα τις 3 κοπελια στην Βασ. Σοφιας με ενα κοκκινο οχημα που εμοιαζε με μηχανη, απροσδιοριστου μαρκας και καλημμενο μεχρι και το μοτερ απο πλαστικα, να παιζει τερμα μουσικη απο το εργαλειο σου και οι λοιποι αναβατες τριγυρω να κοιταμε περιεργα...

edit: τυχαια το βρηκα, ειμαι σιγουρος αυτο ηταν.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1062_5558.JPG 
Προβολές:	431 
Μέγεθος:	89,1 KB 
ID:	291808
    Τελευταία τροποποίηση από Bradipous; 31/05/2013 στις 22:28.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Σας βλεπω να σταματατε στο φαναρι του Υπουργειου ΠΡο.Πο διαφοροι μηχανοβιοι και να ...καθρεφτιζεστε στη σκοπια με καμαρι καιθως και να περνετε και ποζες να δειτε τι...ομορφαντρες ειστε.

Σε λιγο σκεφτομαι να βγαζω απο το πανω παραθυρακι...καρτελες με Βαθμολογια απο το 1 ως το 10...

Νέο μέλος
    Βαρέθηκα να σε βλέπω να μιλάς στο κινητό κοπελιά και το συγνώμη σου να σημαίνει δυο πόδια τσακισμένα, και για σένα κανα δυο λαμαρίνες τσαλακωμένες
    Τελευταία τροποποίηση από athmetropits; 31/05/2013 στις 17:22.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    σε ειδα σημερα το πρωι με το TIGER 800 να εχεις ορεξη για γκαζια...
    απο τελικη δεν φαινεται να το χει το 800...
    αλλα οταν με περασες απο την εξωτερικη στο τερμα της Συγγρου πραγματικα φοβηθηκα για σενα.
    καλα εγω εχω τις αναρτησεις σωβρακο και εκοψα εκει στην υπογεια...
    ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΟΥ ΦΙΛΗΣΕς ΤΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕς ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ θεωρεισαι πιλοτος να ουμε???

βαλε λιγο ορια φιλε μου.
    να φτασουμε σπιτια μας θελουμε...

Νέο μέλος
    Σε ειδα θωρηκτο πανω στο 900 TDM (που αλλου) με σαγιοναρα κ μπαμπριζ γυαλια ηλιου, υφος θα σας μαμησω ολους σ καθε φαναρι στην καλληροης να μαρσαρεις τις ακραπες σου πανω απο 40 φορες κ οταν σε κοιταει ενα παλικαρι με ss στηνεσαι για κοντρα κ καταληγεις στο προπορευομενο σκουπιδιαρικο με ολα !!! δν σε βοηθησε κανεις κ αθτο δεν ηταν τυχαιο !!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σε είδα το Σάββατο στην παραλιακή κοντά στον ιππόδρομο, με ένα πράσινο ZX-6 και ένα κοριτσάκι που φόραγε κολάν και προσπαθούσε να κρατηθεί χεσμένη πάνω σου να πηγαίνεις ρόδα με ένα μολυβί EVO που σε τσάγιασε κιόλας.

Αν έβλεπες την στάση σώματος που είχε το κοριτσάκι πίσω σου, θα καταλάβαινες πόσο μαλάκας είσαι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Σε ειδα στην λεωφορο Σχιστου το πρωι να καθεσαι να βλεπεις το Ford Focus σου να καιγεται.
    Πυροσβεστικο δεν ειχε ερθει ακομη και το μισο αυτοκινητο ειχε λαμπαδιασει.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    σε είδα στην έκθεση προχτές και μου πέσαν τα σαγόνια!

35.000€ γαμώ το φελέκι μου αλλά κάνεις ΠΑΠΑΔΕΣ

Παλαιό μέλος
    Σας είδα πρωί πρωί μπαρμπάδες να σφάζετε τα κόκκινα με τα παπιά σας. Τρείς κεντρικές διασταυρώσεις, τρεις διαφορετικοί μπαρμπάδες πέρασαν το κόκκινο άερα πατέρα.
    Ο ένας σαν να με στραβοκοίταξε κιόλας που δεν έκοψα..

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα καριόλα με το γιάρις να θες να στρίψεις αριστερά μέσα στη μέση στο δρόμο, πάνω σε δεξιά στροφή, το γονάτισα και σταμάτησα δίπλα από την πόρτα σου...μα έβγαλα φλάς είπες...δεν σου είπα τίποτα και συνέχισα με κρύο ιδρώτα στο μέτωπό μου. .αφού δεν έγινα αλοιφή δεν υπήρχε λόγος να σου πω κάτι, δεν θα καταλάβαινες τη μαλακία που έκανες...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα βλαμμένε με το Triumph Tiger 1200 στον Πειραιά στο λιμάνι και να προσπαθείς μέσα στην κίνηση να μιλήσεις και στο κινητό (ακράνωτος εννοείται),μόλις σταματαγες γύρναγες τον αυχένα σε θέση "έχω κανει κράκ" να συνεχίσεις να μιλάς και να πατάς και τον συμπλέκτη και τούμπαλιν για πολλή ώρα όσο σε είδα που έστριψες προς Αγιο Διονύσιο.Πραγματικά πιό επικύνδυνος ήταν έτσι όπως πήγαινε πέρα δώθε από καποιους-ες με αμάξια που μιλάνε στο κινητό.

Επίσης σε είδα ηλίθιε στον Κηφισσό να πηγαίνεις με την σκουπιδιάρα με 110+ και να μην μπορώ να σε περάσω με το σκούτερ τρώγοντας την μπόχα σου.Με 80 αυτοκόλλητο πίσω κλασικά.
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 8 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων