Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 179

Θέμα: Honda CBR1000RR 2005 HRC μετατροπή

LIKE...LIKE...LIKE....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Παντα παιζουν διαφορες μηχανακι με μηχανακι ,ομως. Χωρις να το εχω ψαξει πολυ με R1 μπορει π.χ. τα 09- να εχουν μεγαλυτερη μετωπικη επιφανεια.

δεν την βρισκω αλλα βρηκα παρομοια...rpm προς χιλιομετρα η συγκεκριμενη (απο Tim Radley ,οποτε μηχανακια απο αγγλια και συνθηκες δυναμομετρησης...αγγλικες...χαχαχα)
    δεν ξερω ποσα αλογα ειχε το καθενα ,εδω φαινεται μονο επιταχυνση του μοτερ στατικα στο δυναμομετρο.
    μπλε r1 2009
    πρασινο cbr1000rr 2008
    κοκκινο r1 2008
    Συνημμένο 309371

και παλι ομως διαβαζοντας το σχολιο του diel11 για την δυναμομετρηση αυτη απο κατω βλεπουμε ''I know you know this JJ but inertia 100% runs are not the real world.'' οποτε παλι... ολα ειναι σχετικα...
    (η δυναμομετρηση ηταν με μοντελο 09 r1 προ-παραγωγης...οποτε ισως να ηταν και λιγο ''φουσκωμενο'' απο το εργοστασιο για διαφημιστικους λογους)
    Γαμάτο αλλα θα το ηθελα παρεα με ενα διαγραμμα στροφων ανα sec, η χλμ ανα sec. εκει θα φαινοταν κι η ευστροφια που λες. σε συνδιασμο με το ποσο γρηγορα πιανει τα χιλιομετρα βλεπεις μια πραγματικη κοντρα στο δυναμομετρο.

Καταπληκτικά τα posts, αλήθεια πόσοι ταλαντούχοι άνθρωποι χαραμίζονται στη ψωροκώσταινα...
    Γουστάρω να διαβάζω μηχανολογικά σεντόνια.

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    Μπράβο IRA57

Να σε ρωτήσω dimtsag δοκίμασες στο δρόμο με κάποιο άλλο μηχανάκι πριν το ξεκινήσεις όλο αυτό για να έχεις μια ιδέα κάνοντας μια δοκιμή μετά το φτιάξιμο? Για να δεις διαφορά?

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    Γαμάτο αλλα θα το ηθελα παρεα με ενα διαγραμμα στροφων ανα sec, η χλμ ανα sec. εκει θα φαινοταν κι η ευστροφια που λες. σε συνδιασμο με το ποσο γρηγορα πιανει τα χιλιομετρα βλεπεις μια πραγματικη κοντρα στο δυναμομετρο.
    Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μια συγκεκριμενη φωτο σε φορουμ που εχει χιλιαδες χρηστες και ποστ?
    Ωριστε παντως αλλη μια που βρηκα...
    Συνημμένο 309427
    οι συγκεκριμενες μπιελες Pankl ειναι απο αγωνιστικο cbr1000rr στο ΑΜΑ.
    Δεν ειναι HRC Works (φωτο απο τετοια μηχανακια αμεσως μετα...εχω πολλες τετοιες αν θελει κανεις μηχανοπορνοθεμα για cbr...) αλλα ουτε ''πελατειακα'' HRC.
    Ειναι η ενδιαμεση περιπτωση που το ιδιο το HRC σου λεει ''παρε αυτα τα εξαρτηματα'' (μεσω HRC η παραγγελια παντα, δεν μπορει να τις παρει ''απλος''πελατης).
    Οι συγκεκριμενες ζυγιζουν και οι 4 οσο μια μαμισια...κοστιζουν βεβαια περιπου 10,000$ η τετραδα...και μια ομαδα παραγγελνει τουλαχιστον 12 σετ για να φτιαχτουν 1-2 μοτερ απο αυτες που ταιριαζουν καλυτερα μεταξυ τους (για καλη τυχη οσων εχουν χρημα ,οι υπολοιπες πουλιουνται σε εξευτελιστικες τιμες...τις συγκεκριμενες ο diel11 αν θυμαμαι καλα τις πουλησε κατω απο 2,000$...απο τοτε που προσληφθηκε ως μηχανικος του Lorenzo χαθηκε δυστυχως...η μονη πληροφορια που προλαβε να μεταφερει -αν και αμφιβαλλω αν θα του επιτρεποταν να πει κατι παραπανω ηταν οτι το μοτερ του Μ1 μπορει απλα ο μεσος ανθρωπος να το παρει στα χερια και να παει βολτα...τοσο ελαφρυ...)
    ...και τωρα καταλαβαινετε γιατι ενα μοτερ τετοιων προδιαγραφων εχει 200+ αλογα και κοστιζει (μονο μοτερ) στην ξευτιλα 30-40 χιλιαδες δολλαρια...

Οταν φτανουμε στο επιπεδο εντελως Works (που εξω απο Ιαπωνια ,ελαχιστα πραγματα/οδηγιες εχει απ'οσο ξερω μονο HM Plant) και τελειως unobtainium για τον κοσμο (ή και ομαδες αν δεν γουσταρει η Honda - που μεταξυ μας...δεν γουσταρει...χαχαχα) μιλαμε για μηχανακια σαν αυτα που πλεον το κοστος ειναι στα επιπεδα motoGP και μιλαμε για ενα εκατομμυριο το καθε ενα...
    (προσεξτε και το καπακι λαδιου που ειναι ταυτοχρονα και crankcase vent με ενσωματωμενο φιλτρο...αυτο που ελεγα για αναπνοη μοτερ σε αλλο σχολιο)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	15071A27B4.jpg 
Προβολές:	358 
Μέγεθος:	98,4 KB 
ID:	309443

Όνομα:	2007suzuka8hour201custogq1.jpg 
Προβολές:	357 
Μέγεθος:	104,4 KB 
ID:	309444

Οσο για τα ''πελατειακα'' ,θα φερω παραδειγμα οτι το καλο (NLRA) πιρουνι HRC κανει πανω απο 10,000$ και αυτο που ειναι διαθεσιμο σε εμας ειναι απλα ενα κανονικο πιρουνι cbr με αλλα ελατηρια και βαμμενο μαυρο και κοστιζει κοντα 2 χιλιαρικα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Καταπληκτικά τα posts, αλήθεια πόσοι ταλαντούχοι άνθρωποι χαραμίζονται στη ψωροκώσταινα...
    Γουστάρω να διαβάζω μηχανολογικά σεντόνια.
    Κανενα ταλεντο. Μεταφερω απλα γνωσεις απο ατομα που ειναι masters στο ειδος τους.
    Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 10/02/2014 στις 18:38.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ας αφήσουμε τα like ε;
    Αν θέλετε υπάρχει το vroom και το πμ.

Συνεχίζουμε στο θέμα μας

Μέλος
    Καλησπερα σε ολους...Επειδη εχασα τον μπουσουλα με τα τοσα μηνυματα που σκασανε ,θα τα παρω σιγα σιγα ,μιας και μου δημιουργηθηκαν νεες αποριες...Θα πιασω ενα-ενα τα θεματακια και ελπιζω να μην κουρασω!

Καταρχην ,τα 162 αλογα που εδειξε το CBR δεν τα εβγαλε μαγικα...Κρυμμενα ηταν. Αν πεταξεις καταλυτες (δυο αν θυμαμαι εχει ,στα τελικα και εκει που γινεται 4 σε 2 νομιζω), ενα ποιο ελευθερο φιλτρο και εναν καλο χαρτη (οσο καλος μπορει να ειναι) τσουπ! οριστε τα χαμενα αλογακια! Οποτε θεωρω ανευ ουσιας την συζητηση για το αν ειναι λιγα ή πολλα..Αν το περασω κτεο φανταζεστε τι θα δειξει η καυσαναλυση;

Παμε στα αλλα τωρα:

Οι εκκεντροφοροι ειναι JSB Spec Base race (IRA57 μαλλον το ιδιο λες απλα ετσι ανεφερε ο τυπος απο ebay που τους πηρα). Ο μηχανικος μου λεει οτι δεν εχουν σχεση με αυτους που φοραει ηδη πανω το μοτερ. Θα δειξει αργοτερα.

Τα πιστονια του HRC (τα πελατειακα οπως αναφερεις) χειροτερα απο αυτα που φοραει ηδη δεν νομιζω να ειναι.Σιγουρα αν ρεει το χρημα παιρνεις οτι θες!Διαμαντακια αυτα που δειχνεις στην φωτο. Παρεπιμπτοντως τα pistal για το CBR εχουν 1100 ευρω απο το site της εταιρειας ,το ενα αραγε;;. (http://www.pistalracing.it/scheda_pr...pcode=1101A000) .

Στρωσιμο: Αν καταλαβα καλα ,οταν ηταν καινουργιο το μοτερ επρεπε να το "σκισω" προκειμενου να γινει σωστο στρωσιμο..Σε μεταχειρισμενο μοτερ με καινουργια πιστονια/ελατηρια;Παλι το ιδιο;

Στροφαλος: Εγινε ζυγισμα οχι γυαλισμα. Αυτο που αναφερεις με τον αντικραδασμικο θα το αναφερω στον μηχανικο μου να δω τι θα πει..Αλλωστε ,οπως λες, αν το ζυγισμα ειναι σωστο δεν θα εχω κραδασμους...Και θα κερδισω σε ευστροφια.

Θεωρεις απαραιτητο να γινει επιστρωση Nicasil στους κυλινδρους;Το κοστος λογικα θα ειναι εξωπραγματικο και εχε υποψην σου οτι δεν εχω σκοπο να το βαλω σε αγωνες.

Και τελος (Xigo για την απορια σου) , ο κουμπαρος μου εχει το ιδιο μοντελο με το δικο μου. Δυναμομετρημενο στα 155 τροχο, μονο με φιλτρο και τελικο (οχι ολοσωμη) ,ουτε commander ουτε τιποτα.
    Ανοιγουμε με τριτες , τεταρτες και παμε τα ιδια (σκεψου οτι ειμαι και 20 κιλα βαρυτερος εγω,94 εναντι 74).Αλλαζουμε και παιρνω το δικο του ,ιδιο ανοιγμα (τριτες,τεταρτες) και μου ριχνει στο επιτοπου ενα CBR ακομα. Οποτε ναι,εχω μετρο συγκρισης μιας και δεν εχει κανει καμια αλλη βελτιωση περαν τελικου και φιλτρου.

Ουφ ! ( :ZZZ: ) αυτα...

ΥΓ:Εχω διαβασει ολα τα νεα post πανω απο 4 φορες. Θα τα ξαναδιαβασω οποτε ολο και κατι νεο θα προκυψει..
    Δημήτρης

Για βοηθεια σου ειπα ο,τι ειπα και να μην σε κοροιδεψει κανεις μηχανικος...οχι για να σου τη πω...

Το να συγκρινεις νουμερα δυναμομετρησεων μεταξυ δυο διαφορετικων μοτερ ειναι λιγο ασκοπο...μπουσουλας ειναι το δυναμομετρο ,οχι απολυτη μετρηση.

Ειχες κανει δυναμομετρηση πριν-μετα μετατροπες? H dιαφορα πριν-μετα μονο μετραει και οxι το peak νουμερο.Και 170 να εδειχνε το δυναμομετρο ,αν χωρις μετατροπες εδειχνε 165 τοτε μην το βρεις απιθανο να πηγαινε χειροτερα απο καποιο που εδειχνε 150 μαμα και 160 μετα (χοντρα-χοντρα αυτο για να καταλαβεις στο περιπου τι λεω).

Ενα καταλυτη ειχε ακριβως διπλα απο το ψαλιδι.
    Μα αλλα φιλτρα ,εξατμιση χωρις καταλυτη και καλο custom** χαρτη δεν εχω δει ποτε πανω απο 5 αλογα διαφορα (ασχετως αν μετα ακομα και +1 να εδειχνε δυναμομετρο το μοτερ οντως πεταγε και εδειχνε να εχει +10).

Αλλο οι basic racer (που ειχε το basic racer) και αλλο οι JSB. Οποιοι και να ειναι απο τους 2 θελουν τουλαχιστον 13,5:1 συμπιεση ,αλλιως χανεις.
    Το οτι θα βαλεις τα πιστονια αυτα (που δεν ειναι καλυτερα ή χειροτερα απο τα μαμα ,απλα δινουν μεγαλυτερη συμπιεση) δεν σημαινει οτι θα εχεις 13,5:1. Θα πρεπει να μετρησεις να δεις (μπορει λογω μαμα ανοχων να σου δωσουν στη χειροτερη ακομα και μονο 12,5:1 οπου το μοτερ θα χασει με αυτους τους εκκεντροφορους).

Τα pistal που σου εδειξα δεν μπορουμε να τα αγορασουμε εμεις και δεν εχουν καμια σχεση με αυτα του ''ραφιου'' που ειδες.
    Aυτα που ειδες εχουν 1100 τα 4.

Το nicasil σε αυτο το μοτερ ειναι τεραστιο κεφαλαιο...
    Αν δεν το εχεις κανει ,μην το κανεις. Πολλα λεφτα και θα θες αλλα ελατηρια πιστονιου.
    Και αν γινει λαθος θα δεις αυτη την εικονα

Όνομα:	nicasil.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	22,0 KB 
ID:	309548
    Στο hoaning των κυλινδρων επισης αν ο μηχανικος χρησιμοποιησει κατι σκληροτερο απο κοκκινο scotch brite για περισσοτερο απο 15 secs, τοτε η μαμα alusil επενδυση θα φυγει και θα χρειαστεις ετσι και αλλιως μετα nicasil (αν το κανεις τοτε millenium technologies η καλυτερη).
    Η εικονα της μαμα επενδυσης alusil που θα δεις στο μοτερ σου πολυ πιθανον να ειναι ετσι

Όνομα:	alusil.jpg 
Προβολές:	260 
Μέγεθος:	47,4 KB 
ID:	309549
    Μην τρομαξεις αν δεις αυτητην εικονα...ετσι γινονται οι κυλινδροι στα cbr απο τα πρωτα χιλιομετρα δουλεματος. Η αληθεια ειναι οτι τα μαμα πιστονια (και τα ''πελατειακα'' HRC) εχουν ενα μικρο σχεδιαστικο λαθος που δεν αφηνει αρκετο λαδι να λιπανει ενδιαμεσα κυλινδρο-πιστονι...ειναι και μαλακο το alusil και αν και δειχνει ετσι για καποιο λογο δουλευει.(Ο diel11 παντα το εκραζε αλλα timdog δεν εδινε σημασια αφου δουλευει και δειχνει καλα αποτελεσματα συνηθως σε leakdown test).

Αν προσεξα καλα εχεις ελατηρια HRC...μιας και θα τα βαλεις και θα αντεχει περισσοτερο στροφαρισμα, γιατι δεν βαζεις απλα μια HRC ηλεκτρονικη και να κοντυνεις το γραναζωμα? (αναλογως ποια παρεις θα εχεις 1000-2000 εξτρα στροφες οποτε δεν θα χασεις τελικες και το κοντο γραναζωμα εγγυημενα θα κανει το μηχανακι να πεταει).

Νομιζω καπου ειπωθηκε κατι και για βενζινες...δεν θα εχεις προβλημα...πολλα WSB μοτερ λειτουργουν με 16+:1 συμπιεση και κανονικη βενζινη χωρις προβλημα...

** Ενας καλος χαρτης μετα απο μετατροπες συμπεριλαμβανει ενα κυκλο πανω-κατω 90+ δυναμομετρησεων(χωρις τους ''διαγνωστικους'' για το αν γλιστραει λαστιχο/ζεσταμα/κτλ. απο παγκοσμιου επιπεδου tuners...εμπειρικα...εδω δεν το κανει κανεις αυτο...)
    Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 11/02/2014 στις 20:47.

Μέλος
    IRA57 (αληθεια ποιο ειναι το ονομα σου;Λιγο απροσωπα τα username!) σε καμια περιπτωση δεν θεωρησα οτι μου την λες!Συγγνωμη αν φανηκε κατι τετοιο...Να ξερεις οτι τα μηνυματα σου τα διαβασα 3 και 4 φορες προκειμενου να εχω σαφη εικονα. Ηταν ερωτησεις/αποριες που βγηκαν μεσα απο τις απαντησεις σου!

Δεν συγκρινω νουμερα σε καμια περιπτωση.Το cbr μου στην 1η μετρηση μονο με τελικο και K&N φιλτρο εδειξε 148 αλογα τροχο.Βαζοντας ολοσωμη (πεταμα οι καταλυτες δλδ) και power commander ,ignition module (δεν νομιζω να κανει κατι παραπανω απλα χρειαστηκε για το shifter) εδειξε 162.Που επαναλαμβανω ηταν αλογα πνιγμενα πιθανον λογω αλλων προδιαγραφων στην ΕΕ..

Απο αυτα που αναφερεις ποιο πολυ με ανησυχει αυτο με τους κυλινδρους και κατα ποσο θα ξερει αυτος που θα το κανει.Να θεωρησω οτι το σφουγγαρακι που αναφερεις ειναι μαλακο εξου και η αναφορα;

Θελω να παει η συμπιεση στο 13.5 /1 και να ανεβει το οριο εκει περιπου στις 2000 στροφες.Ψαχνω για εγκεφαλο.Καποια στιγμη θα τον βρω (μαζι με πλεξουδα και υποπλεξουδα για φωτα γιατι ο hrc εγκεφαλος τα καταργει.)
    Ειχα πετυχει απο ebay αλλα τα εχασα για 5 δολαρια ...Anyway κατι θα βρω!
    Δημήτρης

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimtsag Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σε ολους...Επειδη εχασα τον μπουσουλα με τα τοσα μηνυματα που σκασανε ,θα τα παρω σιγα σιγα ,μιας και μου δημιουργηθηκαν νεες αποριες...Θα πιασω ενα-ενα τα θεματακια και ελπιζω να μην κουρασω!

Καταρχην ,τα 162 αλογα που εδειξε το CBR δεν τα εβγαλε μαγικα...Κρυμμενα ηταν. Αν πεταξεις καταλυτες (δυο αν θυμαμαι εχει ,στα τελικα και εκει που γινεται 4 σε 2 νομιζω), ενα ποιο ελευθερο φιλτρο και εναν καλο χαρτη (οσο καλος μπορει να ειναι) τσουπ! οριστε τα χαμενα αλογακια! Οποτε θεωρω ανευ ουσιας την συζητηση για το αν ειναι λιγα ή πολλα..Αν το περασω κτεο φανταζεστε τι θα δειξει η καυσαναλυση;

Παμε στα αλλα τωρα:

Οι εκκεντροφοροι ειναι JSB Spec Base race (IRA57 μαλλον το ιδιο λες απλα ετσι ανεφερε ο τυπος απο ebay που τους πηρα). Ο μηχανικος μου λεει οτι δεν εχουν σχεση με αυτους που φοραει ηδη πανω το μοτερ. Θα δειξει αργοτερα.

Τα πιστονια του HRC (τα πελατειακα οπως αναφερεις) χειροτερα απο αυτα που φοραει ηδη δεν νομιζω να ειναι.Σιγουρα αν ρεει το χρημα παιρνεις οτι θες!Διαμαντακια αυτα που δειχνεις στην φωτο. Παρεπιμπτοντως τα pistal για το CBR εχουν 1100 ευρω απο το site της εταιρειας ,το ενα αραγε;;. (http://www.pistalracing.it/scheda_pr...pcode=1101A000) .

Στρωσιμο: Αν καταλαβα καλα ,οταν ηταν καινουργιο το μοτερ επρεπε να το "σκισω" προκειμενου να γινει σωστο στρωσιμο..Σε μεταχειρισμενο μοτερ με καινουργια πιστονια/ελατηρια;Παλι το ιδιο;

Στροφαλος: Εγινε ζυγισμα οχι γυαλισμα. Αυτο που αναφερεις με τον αντικραδασμικο θα το αναφερω στον μηχανικο μου να δω τι θα πει..Αλλωστε ,οπως λες, αν το ζυγισμα ειναι σωστο δεν θα εχω κραδασμους...Και θα κερδισω σε ευστροφια.

Θεωρεις απαραιτητο να γινει επιστρωση Nicasil στους κυλινδρους;Το κοστος λογικα θα ειναι εξωπραγματικο και εχε υποψην σου οτι δεν εχω σκοπο να το βαλω σε αγωνες.

Και τελος (Xigo για την απορια σου) , ο κουμπαρος μου εχει το ιδιο μοντελο με το δικο μου. Δυναμομετρημενο στα 155 τροχο, μονο με φιλτρο και τελικο (οχι ολοσωμη) ,ουτε commander ουτε τιποτα.
    Ανοιγουμε με τριτες , τεταρτες και παμε τα ιδια (σκεψου οτι ειμαι και 20 κιλα βαρυτερος εγω,94 εναντι 74).Αλλαζουμε και παιρνω το δικο του ,ιδιο ανοιγμα (τριτες,τεταρτες) και μου ριχνει στο επιτοπου ενα CBR ακομα. Οποτε ναι,εχω μετρο συγκρισης μιας και δεν εχει κανει καμια αλλη βελτιωση περαν τελικου και φιλτρου.

Ουφ ! ( :ZZZ: ) αυτα...

ΥΓ:Εχω διαβασει ολα τα νεα post πανω απο 4 φορες. Θα τα ξαναδιαβασω οποτε ολο και κατι νεο θα προκυψει..
    ενα απο τα πιο καλοφτιαχμενα cbr 1000 04-05 που εχω δει το εχει βελτιωση ο προιμαδης εχει δυναμομετρηθει απο 190-198 αλογα τροχο αναλογως πιο ηταν το δυναμομετρο,και το εχω δει να ανοιγει ρολλ με bmw s1000rr (εξατ-φιλτ-προγρ) και τα δυο με πολυ καλους οδηγους και το honda να ειναι μπροστα!!πληροφοριακα μονο η εξατμιση που φοραγε(acrapovich)ηταν απο μηχανακι WSBK και στοιχισε 4-5χιλ

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimtsag Προβολή μηνύματος
    Λαθος μεγαλο. Μαλακες ειναι στην χοντα να βαλουν καταλυτες και φιλτρο που κοβουν ισχυ?
    Ολα τα μοντερνα μηχανακια της κατηγοριας, το μονο που εχουν κρυμμενο ειναι ρυθμος ανοδου στροφων, ακα επιταγχυνση, και δει σε διαγωνισμο φαναριων συνηθως και οχι ρολ-ον πχ με 6η. Τα παραπανω αλογα ειναι τρικς οφ δε νταϊνο και των φτωχων μειγματων στα ψηλα.

Αν θελει καποιος να δει αν εχει κερδισει κατι ουσιας μετα απο μετατροπες, να βαλει μια 5η και να μετρησει ποσο χρονο κανει να παει απο τα 50 στα 250 (πληρες διαγραμμα παρακαλω ταχυτητας-χρονου) και τι διαφορα εχει σε τελικη. Αφου πρωτα βεβαιωθει οτι το AFR ειναι ιδιο πριν και μετα. Ολα τ'αλλα ειναι κολοκυθια.
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 11/02/2014 στις 17:46.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ηρακλης

14 αλογα παρα πολλα μου φαινονται (ειδικα με K&N) για bolt-on εξαρτηματα (ποια εξατμιση παρεπιπτοντως?) ,αλλα ετσι και αλλιως παιζουν πολλα πραγματα ρολο σε μια δυναμομετρηση που μπορει να αλλαξουν τα νουμερα (θερμοκρασια περιβαλλοντος/λειτουργιας ,πιεσεις/κατασταση ελαστικων, αλυσιδα κτλ κτλ)
    To ignition module που ειπες οντως ειναι αχρειαστο σε αυτο το μηχανακι (εκτος για το QS), η Χοντα εκανε τρελη δουλεια σε αυτο τον τομεα που δεν επιδεχεται καμια βελτιωση (ακομα και οι HRC εχουν ιδιες αξιες - το πολυ να δεις 1 μοιρα διαφορα σε ελαχιστα σημεια).
    Η δυναμομετρησεις εγιναν απο τον ιδιο που σου πουλησε τα εξαρτηματα στο ιδιο δυναμομετρο?

Για αυτο σου ειπα εγω δεν θα εκανα ολο αυτο που κανεις εδω ελλαδα...μονο αγγλια σε μηχανικο που εχει φτιαξει καμποσα παγκοσμιου επιπεδου μοτερ και ξερει τι κανει...
    http://www.scotch-brite.com/wps/port...4631707&rt=rud

Για να ανεβει στις 14,500 θελεις την WSB ηλεκτρονικη (κομματακι δυσκολο και το service life παει περιπατο)...Αν σου αρκουν 13,500 τοτε JSB (+μια πλεξουδα αμερικανικη χωρις HISS...)
    Ρωτα εδω τον Brad αν την εχει.
    http://www.superbikesupply.com/mm5/merchant.mvc
    Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 11/02/2014 στις 20:59.

Ξεχασα...οι δυναμομετρησεις και ο χαρτης εγιναν με το PAIR μπλοκαρισμενο ή οχι?
    Εισαγωγη μαμα με το φλαπερ εχει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Λαθος μεγαλο. Μαλακες ειναι στην χοντα να βαλουν καταλυτες και φιλτρο που κοβουν ισχυ?
    Ολα τα μοντερνα μηχανακια της κατηγοριας, το μονο που εχουν κρυμμενο ειναι ρυθμος ανοδου στροφων, ακα επιταγχυνση, και δει σε διαγωνισμου φαναριου συνηθως και οχι ρολ-ον πχ με 6η. Τα παραπανω αλογα ειναι τρικς οφ δε νταϊνο και φτωχων μειγματων στα ψηλα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ZX14 Προβολή μηνύματος
    ενα απο τα πιο καλοφτιαχμενα cbr 1000 04-05 που εχω δει το εχει βελτιωση ο προιμαδης εχει δυναμομετρηθει απο 190-198 αλογα τροχο αναλογως πιο ηταν το δυναμομετρο,και το εχω δει να ανοιγει ρολλ με bmw s1000rr (εξατ-φιλτ-προγρ) και τα δυο με πολυ καλους οδηγους και το honda να ειναι μπροστα!!πληροφοριακα μονο η εξατμιση που φοραγε(acrapovich)ηταν απο μηχανακι WSBK και στοιχισε 4-5χιλ

Όνομα:	carboncbr006customck6hx3.jpg 
Προβολές:	292 
Μέγεθος:	95,0 KB 
ID:	309545

Όνομα:	carboncbr008custommf5wh6.jpg 
Προβολές:	289 
Μέγεθος:	102,0 KB 
ID:	309547

Σαν αυτη?Και αυτες μονο μεσω HRC γινοταν να παραγγελθουν στην Akrapovic.
    Την συγκρινε με την παραγωγης Evo? (H HRC akrapovic εχει ενα τεραστιo οβαλ τελικο με αποληξη (αν θυμαμαι καλα) 80mm και χρειαζεται πατεντα για να χωρεσει βεντιλατερ).
    Απλα για να μην καταπινουμε αμασητι ο,τι ακουμε που μας λενε για πουλ-μουρ, η συγκεκριμενη εξατμιση αν δεν εχει τουλαχιστον 14,5 συμπιεση το μοτερ δεν δουλευει σωστα και η συγκεκριμενη στις φωτο μεταχειρισμενη πουληθηκε 2800δολλαρια - αρα του πιασαν το ποπο...χασχαχα.
    Και με μια Αrrow competition εμποριου του 2χιλιαρου την ιδια δουλεια θα εκανε (και αυτη παλι μονο για φτιαγμενα μοτερ ειναι).
    Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 11/02/2014 στις 20:45.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    πολυ καλο θεμα
    αμα ηταν και για gsxr θα τα εσπαγε
    η αλλιος fuck honda for killing 2strokes
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda hornet 2005