Eίπαμε ... δεν ξέρει αυτός .
Λες να ξέρει να μετράει σωστά , σαν εμάς ?![]()
Eίπαμε ... δεν ξέρει αυτός .
Λες να ξέρει να μετράει σωστά , σαν εμάς ?![]()
Πιθανολογω να εχει σποτ ον χαρτογραφηση οπως και να περνει σημα το κοντερ απο στροφαλο και οχι απο την ροδα οπως μας ειχε συνηθισει η κτμ. Αν μετρημενα σωστα εχει ενα 6-7/100 θα ειναι πολυ καλα για μεση καταναλωση.
Ban 'em all
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Επί λέξη μου είπε ,
7,5 + μέσα στη πόλη
αλλά σε επαρχιακό δίκτυο σταθερά +/- στο 6 .
Επίσης μου είπε η αυτονομία ( στο επαρχιακό και σε ανοιχτούς δρόμους ) είναι άνω τον 300χλμ .
Πως τη μέτρησε τη κατανάλωση τώρα να σου πω την αλήθεια , δε το ρώτησα , γιατί ντρέπομαι σε έναν άνθρωπο που δεν το ξέρω προσωπικά να τον ρωτήσω κάτι τέτοιο .
Αλλά ακόμα και στο χειρότερο σενάριο , δλδ να βλέπει απλά το trip ( όχι ότι έχουμε στοιχεία αν κλέβει ή όχι , εικασίες κάνουμε ) ακόμα και το 6 να γίνεται 7 κατ με είναι μία χαρά κατανάλωση .
Tη πόλη τη προσπερνάω , γιατί για μένα μηχανάκι 250 κιλά , 1000+ κυβικά , on off για μέσα στη πόλη είναι εξ αρχής σφάλμα !
Η αίσθηση μου βέβαια είναι πως είναι πιο κάτω ... γιατί αδυνατώ ( προς στιγμήν ) να πιστέψω πως τόσες δεκάδες μαρτυρίες , παγκοσμίως και ελληνικές και είναι όλοι λάθος ή όλοι βλέπουν μόνο το trip .![]()
Τις προαλες πηγα με το στρομα μου των 70Κ χλμ, αρρυθμιστο κ χυμα ενα ταξιδι δικαβαλος. Εκαψε γυρω στα 6.3 με σταθερες ταχυτητες εθνικης αναμεσα 120-140. 150 δεν περασα σχεδον ποτε. Ειχα το μυαλο μου σε αυτο το θρεντ απο περιεργια κρατησα μια καποια μεση ταχυτητα. Αν υπολογισουμε οτι σε αυτες τις ταχυτητες κλεβει κανα 7-8% το κοντερ αρα μιλάμε γυρω στα 6.8 πραγματικα κ αρκετα απαισιοδοξα...
Τι να πω, αν καιει το διπλασιου κυβισμου κ πιο συγχρονο/ελαφρυ 1190 τα ιδια, μπραβο του πραγματικα.
Ban 'em all
Εγώ θα πω το εξής: η κατανάλωση εξαρτάται κυρίως από το πόσο βαρύ χεράκι έχεις, ΑΛΛΑ κανείς δεν μπορεί να μου πει πως ένα μεγάλο δικύλινδρο μοτέρ θα φτάσει να έχει κατανάλωση αντίτοιχου τετρακύλινδρου, όσο καλή χαρτογράφηση και αν έχει. Mε το RC8 Μιλάμε για καταναλώσεις των 8,5 lt/100km με σχετικά σταθερές ταχύτητες 150-160χλμ/ώρα σε εθνική οδό. Αδυνατώ να πιστέψω πως ένα μηχανάκι με τον ίδιο κινητήρα (ακόμα και με διαφορετική χαρτογράφηση χάριν οικονομίας καυσίμου) και 50 κιλά βαρύτερο, μπορεί να έχει 7,5 κατανάλωση εντός πόλης. Ποτέ μη λες ποτέ αλλά αν δεν το δω με τα ίδια τα ματάκια μου αδυνατώ να το πιστέψω. Ίσως και να οφείλεται στην μανία κάποιων να παινέψουν αυτό που καβαλούν, εγώ δεν ανήκω σε αυτούς και εις γνώσιν μου πήρα ένα μηχανάκι που το ρεζερβουαρ του είναι βαρέλι δίχως πάτο. Αυτά από εμένα και απορώ με κάποιους που έχουν άποψη χωρίς να είχαν ποτέ τόσο μεγάλο δικύλινδρο.
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Eμένα το 1000άρι caponord μου , των 65000χλμ που δεν έχει κάνει ποτέ βαλβίδες , σε αυτές τις ταχύτητες καίει σταθερά στα 6,5 με 6,7 Lt/100 και το κοντέρ είναι ακριβείας ( για την ακρίβεια μάλλον χάνει ένα 1,5 % μόνο )
yg. update του link των καταναλώσεων http://www.fuelly.com/motorcycle/ktm/1190%20adventure , όπου φαίνεται και το περιβάλλον που κινούνται .
http://www.fuelly.com/motorcycle/ktm/1190%20rc8
Ρε συ cosgili το δικό σου καίει λιγότερο ρεεεεεεεε
http://www.fuelly.com/motorcycle/ktm/990%20superduke
Και το δικό μου τίποτα ρεεεεεεεε![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Με το 1190 Βρετανοί είναι όλοι , προς στιγμήν που γράφουν .
Για τις βενζίνες ....(?) πιθανόν ....είναι μία κουβέντα που χρόνια την ακούω αλλά όσο τη πιστεύω άλλο τόσο και δεν τη πιστεύω , μέχρι αποδείξεως 100% του τι ισχύει .
Και στο af1 είναι πολλοί ( καλά και στο aprilia bikers ) που γράφουν κάτι καταναλώσεις για το caponord που εγώ άμα δεν της δω προσωπικά να συμβαίνουν μπροστά μου , και άμα δεν δω και το τρόπο οδήγησης δεν τους πιστεύω με τίποτα .
Αλλά με τη πλειοψηφία συμβαδίζουν οι καταναλώσεις μας ( για το af1 μιλάω ) .![]()