Δηλαδή ο βλαμμένος που πάει χωρίς αύριο και βγαίνει όπου νάναι, όπως νάναι, φταίει που θα γίνουμε κ@λος κι π@τάνα,
αλλά ο σούπερ ντούπερ ξύστης, εντόπουλος και τελικιάδης που κάνει διήθηση και ως γ@μ@ουα πιλοτάρα δεν προέβλεψε
ότι κυκλοφορούν και γίδια* που πετάγονται από το πουθενά δεν φταίει;
*σκυλάκια, γατάκια, χελωνίτσες, παιδάκια κλπ
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αν μιλας προσωπικα για μενα, ειναι αναλογως τα κεφια...
για τους αλλους δεν ξερω...
εγω περναω φιλερ συνηθως σε κουτια και νταλικες...απλα γιατι ετσι γουσταρω και νοιωθω το αιμα να καιει, μετα την προσπεραση...
αν τυχει και ειναι κανενας γρηγοριδης και αρχισουμε τα παιχνιδια, μπορει καποια στιγμη να τον περασω φιλερ, παντα στα πλαισια της ευγενους αμιλλας...
σπανιως εως ποτε δεν περναω φιλερ τους εποχιακους, ασχετους, μπαρμπες και γενικα ατομα που καταλαβαινω οτι δεν το εχουν...εκτος και αν συμβαινει αυτο:
"πάω με όσα, κι απλά επειδή δεν προλαβαίνω κάποιες φορές να κόψω θα τύχει να περάσω και κανά μπάρμπα ξυστά από ένα κενό που βλέπω να έχει ανοίξει μπροστά μου, αντί να ρισκάρω να πέσω στα φρένα και να γίνω ένα με τον προφυλακτήρα του μπροστινού..."
νομιζω οτι σε καλυψα...
και οπως σου ειπα...τα παραπανω αφορυν εμενα...ο καθενας πραττει διαφορετικα στον δρομο...
Δρεπάνι κουβαλάει κι ο νέουλας, απρόσεχτος, δικυκλιστής από ανάγκη.
Δρεπάνι κουβαλάει κι ο φιλερίδης που περνάει ξυστά ό,τι κινείται κι αναπνέει για να γουστάρει.
Δρεπάνι κουβαλάει κι ο κουλός κουτάκιας.
Δρεπάνι κουβαλάει κι ο κουτάκιας που κάνει τις κόντρες του και περνάει φίλερ εμάς με τις μηχανές μας.
Κυκλοφορούν πολλά δρεπάνια εκεί έξω η αλήθεια είναι, αλλά δεν περιορίζονται σε μία κατηγορία νομίζω.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
αν κανεις σφηνες με >180χλμ/ωρα σε καθε σου βολτα και ζεις καθε φορα...ε, κατι κανεις σωστα και προφανως εισαι ικανος να χειριστεις στον χωροχρονο το οχημα σου ...
για το αν ειναι σωστο ή οχι δεν το σχολιαζουμε εδω...
για ολα τα υπολοιπα εχω απαντησει στον pipe_smoker απο πανω...
http://www.youtube.com/watch?v=zjr-4SNlbNo
Ο παραπανω σε ποια κατηγορια ανηκει?![]()
Είτε το sorry είναι ειρωνικό κι εννοείς ότι γράφω πίπες έτσι για να γράφω, είτε το έγραψες αστειευόμενος επειδή μίλησες για πίπες, εγώ κράτησα screenshot.
Δεν πίστευα ποτέ ότι το πληκτρολόγιό σου μπορεί να γράψει τα γράμματα s, ο, r, r,y με αυτή τη σειρά χωρίς να εκραγεί![]()
οχι, ο "σούπερ ντούπερ ξύστης, εντόπουλος και τελικιάδης που κάνει διήθηση" θα επρεπε να προβλεπει οτι κυκλοφορουν τα ανωθεν και να τα αποφευγει...
αυτος ειναι ο σωστος, οχι ο αλλος που θα παει και θα στουκαρει με την πρωτη ευκαιρια...
εν ολιγοις αν πηγαινεις ετσι ολη σου την ζωη και καταφερνεις να επιβιωνεις, ειναι μια ενδειξη και καλο θα ηταν να γινει κατανοητο και να μην ενοχλει...![]()