naso....kairo eixa na gelasw etsi....
apisteutes istories....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
apisteutes istories....
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
apisteutes istories....
κ ποσες αλλες..χαχαχα
βγαινω πιτωμενος πιτσιρικι απ ντισκο ξημερωματα σε τουριστικο μερος κ διπλα απ το παπι
ενα σεμπεε 400.πω ρε εργαλειο λεω κ καθομαι επανω.
ε βαζω το κλειδι του παπιου κ καλα κ παιρνει μπροστα το τερας.![]()
ανεμος ο νασος..
ε το μεσημερι με ξυπνησαν καμια 10ρια ατομα απ το διπλανο χωριο να με λυντσαρουν.![]()
ειμαι ολυμπιακος ρε λεω κ εληξε εκει το θεμα.![]()
νιαου
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
:rotflmao:
κ ποσες αλλες..χαχαχα
βγαινω πιτωμενος πιτσιρικι απ ντισκο ξημερωματα σε τουριστικο μερος κ διπλα απ το παπι
ενα σεμπεε 400.πω ρε εργαλειο λεω κ καθομαι επανω.
ε βαζω το κλειδι του παπιου κ καλα κ παιρνει μπροστα το τερας.![]()
ανεμος ο νασος..
ε το μεσημερι με ξυπνησαν καμια 10ρια ατομα απ το διπλανο χωριο να με λυντσαρουν.![]()
ειμαι ολυμπιακος ρε λεω κ εληξε εκει το θεμα.![]()
![]()
![]()
![]()
Πριν απο μερικά χρόνια, όλο το παρεάκι μαζεμένο με τα παπιά..ήμασταν οι αλήτες-κοντράκιδες των Μελισίων και κλασσικά απόγευμα καλοκαιριού κάνουμε βόλτα 5 μονοκάβαλα...
Σε κεντρικό μονόδρομο των Μελισίων κατεβαίνουμε μαλιοκούβαρα ο ένας πίσω απ'τον άλλον κ θέλουμε πριν το φανάρι στο τέλος του δρόμου να κάνουμε αριστερά στο τριγωνάκι του δρόμου που σε βγάζει στον διπλαμό μονόδρομο που όμως είναι άνοδος...μπροστά απο κεντρικό σουβλατζίδικο...ξεκινάμε τα φρένα (εγώ 4ος στην σειρά), τα κατεβάσματα, το κολίδια, ήταν και πολύ γλυστερός ο δρόμος, είχε και σταματημένο αυτοκίνητο...ξαπλώνει ο πρώτος να αποφύγει το αμάξι, ο δευτερος το σώζει αλλά χτυπάει τον πρώτο...ο τρίτος ξάπλα πάνω στον δευτερο...εγώ το ρίχνω...πάνω στον τρίτο...κ προφανώς και ο τελευταίος πάνω μου...Ακόμα θυμάμαι ενα ολόκληρο σουβλατζίδικο να μας κοιτάει...εμάς να έχουμε λυθεί στα γέλια κ την τωρινή μου κοπέλα μαζί τις φίλες της να μας κοιτάνε κ να γελάνε....
Αλλά δεν την χάλασε μετά....
Μιας και μιλατε για αστειες τουμπες θα σας πω για την πρωτη και τελευταια τουμπα που εφαγα μεχρι τωρα . ειμε που λετε σε μια πιστα motocross με το yamaha minicoross 50cc που μου ειχε παρει ο πατερας μου και εκανα κατι πραματα τοτε τα θυμαμε και λαχταρω , μιλαμε το minicross τερμα το πηγαινα ακουγα και μουγριζε η μηχανη ( 5 χρονων τοτε ) και το " αστειο " της υποθεσης ειναι οτι με ολες τις μ@λ@κιες που εκανα τοτε 5 χρονων μορο δεν επεσα ουτε μια φορα . ΜΕΧΡΙ που ειθελα να κανω και εγω μια σουζα !!!!. οδηγουσα ολο το απογευμα εξαντλημενος και θα φευγαμε εβγαλα οτι προστατευτικα φορουσα πανω μου και εκανα εναν τελευταιο γυρο της πιστας . πανω να δωκιμασω μια σουζα τερμα το γκαζι βαζω δυναμη πισω και ΠΟΤΕ προλαβα να σερνωμε με τα γονατα στο χωμα και τα χερια στο τιμονι ουτε εγω δεν καταλαβα . τα γονατα μου χαλια για ενα μηνα δεν μπορουσα να περπατισω αλλα το θυμαμε τωρα στα 16( σχεδον) και γελαω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειμαι ολυμπιακος ρε λεω κ εληξε εκει το θεμα.
Έτσι εξηγείται η λαλακία χαχαχχα:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Οχι ρε φιλε. Κατσε εδω να γραφεις να σε διαβαζουμε εμεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μεγάλε μήπως να πας να σε διαβάσει κανένας παπάς;
Shit happens
Prin apo poli kairo
douleva se ena logistiko grafeio gia tis eksoterikes douleies mono(eforeies,klt)
kai eixa ena Jog aki 50araki gia na kinoume-tis eterias.Pano stin Egnatia (Salonika) pigeno me 60 mesea lorida k sto ipsos me Ionos Dragoumr sto fanari ,anavei portikali alla to prolaveno aneta k sinexizo...TO ktrino Punto omos apo mprosta mou pou arxika dinei gazi gia na prolavei k aftos, TO KOKALONEI :a53: molis pernaei to fanari me apotelesma na frenaro ki ego alla pou na stamatisei to Jog....stoukaro pano tou piso deksia k fevgo iptamenos
kolotoumpa ston aera k skao me ti plati asfalto sernome gia 10metra perripou..
kai meta arxizei to gnosto panigiri opos kathe fora pou simvei kati tettoio se kedrikotato dromo polis...i kikloforia stamatise..i giagiades legan'' AGIO EIXES'', oi papoudes ''re paidaki mou de prosexe?'', ''pare tsigaro'' ''pare nero'',....ena trelo trelo gledi...eftixos de xtipisa mono 1 katagma sta plevra k ekdores...rotao ton Punto giati re file kokaloses?''Eida ena podilato na ksekinaei k tromaksa..leei...episis tou ksilosa to profilaktira apo deksia k tou skasa
k to piso lastixo...
to jog egine akordeon...
Pio poli thimame to panigiri pou stithike pros timin mou mia k prosferra stous agapitous sinpolites mia theamatiki savourda..o Pundos ,telos, m eipe pos me eide na pernao apo to parathiro tou sinodigou k EFTIXOS pou den ktipisa sovara!!!Eixe dikio!
Keep walking![]()
Δουλευω delivery στο Ρεθυμνο, και κατεβαινω πατητος κατηφορα αποτομη 100 μετρων.Στο τελος της κατηφορας υπαρχει διασταυρωση κεντρικη.15 μετρα πριν τη διασταυρωση συνειδητοποιω πως για καποιο λογο εχω πάρει το "κακο" μηχανακι, το οποιο δεν εχει φρενα και λαστιχα (παιδια ειλικρινα ουτε τα βασικα...). Ξεκινω λοιπον παραλληλα με τα φρενα και κατεβασματα. Η σουπα ηταν απολαυστικοτατη, οπως και τα σουβλακια και το σπασμενο καλαθι στην ασφαλτο... τουμπες οχι και λιγες ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΜΑΓΚΕΣ
poker01joker
οχι, τοτε δουλευα στο πικαντικο. Η κατηφορα ειναι η Θεοτοκοπουλου αν ξερεις απο ρεθυμνο.Πολυ γελιο:rotflmao:
poker01joker
Αφού δεν έσκασες σε κανένα αυτοκίνητο στην Πορτάλιου πάλι καλά να λες!!!
Καλά αυτοί από το ΜΑΜ-ΜΑΜ μου έχουν μπει στο μάτι, τρέχουν εκεί στη γειτονιά μέσα στα στενά και δεν τους καίγεται καρφί!!! (καλά, μην πούμε για το δακτύλιο κ.τ.λ....)
κοιτα, και τωρα μετα τα φανταρικα και την αποκτηση πτυχιου παλι delivery δουλευω αλλα σε αλλο μαγαζι. Αυτο που εχω στο μυαλο μου συνεχεια ειναι πως δεν αξιζει να σακατευτεις για κανενα σουβλατζιδικο και καμια πιτσαρια.Τωρα οσον αφορα το ΜΑΜ ΜΑΜ η αληθεια ειναι πως πανε λιγο μαλιοκουβαρα (ισως παραπανω απ οσο θα επρεπε). Παντως με παλια πολη και δακτυλιο δεν το ρισκαρω γιατι τα μπλοκα ειναι πολλα. Υπομονη λιγες μερουλες ακομη που θα εχουμε προσβαση...![]()
poker01joker
δευτερη που ειχα παρει το καινουργιο μου εργαλειο χτ 660
οτι ειχε βγει τοτε.
σκαω λοιπων γλυφαδα για καφε κυριακη μεσημερι μαζι με την γυναικα.
καθομαι σε ενα τραπεζακι ακριβως απεναντι απο την μηχανη και κοιταω ολο καμαρι
να την χαζευουν.
οταν ηρθε η ωρα να φυγω πηγα προς την μηχανη εκανα ακρη κατι τυπους που την χαζευαν
ανεβαινω πανω ολο μαγκια μαζι και η γυναικα παω να κανω αναστροφη
μου φευγει ο συμπλεκτης και παρτους και τους δυο κατω.
ακομα γελανε εκει περα
Λοιπον.....Κάθε χρόνο, περιπου την ιδια ημερα/μηνα, στις καλοκαιρινες διακοπές, πεφτουμε με τον ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ τροπο. ΚΑι ποιος σακατευεται???? Ε???? Ο οδηγος??? Μπα!!!!!!!!!!!!! Ο Μ@#$%&κας και αφελής, ανυποψίαστος συνοδηγος!!!!!!
Πέρυσι λοιπον: Μηχανουλα καινουρια του κουτιου( bmw Adventure) τριων ημερων. Προορισμος, οι Παξοι, απο Αθηνα-Ηγουμενίτσα!.
Σουρουπο, μετά απο το μπανακι μας, παμε να κανουμε ντουζακι και μετα για φαγητο. Περνάμε απο μια περιοχη με ενα ηλιθιο ονομα..Βλαχοπουλο..κάτι. Εκει λιγο πιο εξω απο τον οικισμο, ειναι μια φουρκέτα, ανηφόρα. Λιγο η φουρκέτα, λιγο το επερχόμενο αυτοκίνητο, λιγο η ολοήμερη έκθεση στον ήλιο... Πλατσ!!!!!!!!
Το αποτέλεσμα; Να γραντζουνιστει η μηχαν η σε ένα -δυο σημεια, να ξεκολλησει το τζαμι από το κράνος μου, να καει λιγο το ποδι του οδηγου στη γαμπα και ενας τεράστιος μελιτζανί μόλωπας στο δεξιο......"μάγουλο"! Ευτυχώς έπεσα στα μαλακά!
Πάλι φέτος, μια απο τα ίδια!
Πήγαμε με φιλικό ζευγάρι με μηχανες στην Ικαρία. Ήπιαμε και εκει πάνω στο μεθύσι, αρχισε να μπινελικωνει ο φιλος τη γυναίκα του! Αρχίζει ο καυγάς, και εχω την λαμπρή ιδέα, να πάρει ο φίλος μου την κοπέλα στη μηχανη μας, για να την γλιτωσουμε από τα "δοντια" του φίλους της, ετσι ωστε να αποφευχθουν τα χειροτερα ρεζιλικια!
Τα χειροτερα δεν τα "απέφυγα" ομως! Ανέβηκα εγώ στην δική του μηχανη, και..λιγο το κρασί, λίγο τα νευρα, με σαβούριασε σε μια στροφη/ανηφόρα!
Αριστερό μάγουλο αυτή τη φορά....
![]()
![]()
![]()