Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 134

Θέμα: Γιατί δεν πήγα ποτέ στο Β Ακρωτήριο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εκεί που λες παίζουν οι 2 πιο σούπερ ντούπερ ψαροταβέρνες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
    Αλλά τι τα λέω αυτά σ εσένα???

Καλά δεν μπορούσες να μιλήσεις νωρίτερα, εκεί ήμουνα το καλοκαίρι
    Travel, Grow, Share

Νέο μέλος Το avatar του/της jimpap
    και λίγο σπάμ
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aLKDNYM_700b.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	34,1 KB 
ID:	299225
    ένα απο τα <<σημαντικά>> του ανθρώπινου μυαλού,
    είναι η δυνατότητα να μάθει από την εμπειρία, βασιζόμενο μόνο σε μια χούφτα παρατηρήσεις.
    μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για πράγματα που δεν έχουμε δει ποτέ
    γρήγορα συμπεραίνουμε ότι μια καρέκλα είναι καρέκλα κρίνοντας από την γενική της εμφάνιση.
    δεν χρειάζεται να αναλύσουμε κάθε κομμάτι ενός τραγουδιού για να πούμε ότι είναι ροκ μουσική.
    Είναι στη φύση μας να κατηγοριοποιούμε και να βγάζουμε γενικές υποθέσεις βασιζόμενοι σε παρόμοιες προηγούμενες παρατηρήσεις.

Γιαυτό πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να μην το κάνουμε με τους ανθρώπους.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Κάτι γενικότερο.

Όλα είναι θέμα πως μας έχουν πλασαριστεί. Τα πασσα, το νορτνκαπ, το καμπο ντα ροκα, όλα. Πλέον που το μοτοταξίδι έγινε και μόδα ολίγον τις, ένα παραπάνω. & στη τελική ο καθένας κάνει το ταξίδι για τη διασκέδαση του, άρα όλα τα άλλα για μένα είναι τρίχες. Από το πιο κυριλέ ταξίδι μέχρι το πιο δύσκολο έχει γίνει για τη διασκέδαση αυτού που το έκανε ή για το κόλλημα που έχει στο μυαλό του. Αν ήμασταν και εμείς μάγκες θα πουλούσαμε τη Γαύδο σαν την άκρη του whatever και θα βγάζαμε φράγκα. Το βασικό είναι να δημιουργήσεις το μύθο, πετάς και ένα γλυπτό και είσαι κομπλέ.

Για τους λαούς δε θα πω τίποτα. Όλοι άνθρωποι είναι, απλά άλλοι έχουν σφάξει τη μισή ανθρωπότητα και άλλοι έχουν γδύσει οικονομικά με το γάντι τους άλλους μισούς. Πρωτεύοντα θηλαστικά είμαστε κυρίως.

Από εκεί και πέρα εγώ κάνω τις βόλτες μου για να δω το πλανήτη, όλα τα άλλα σαφώς με επηρεάζουν αλλά προσπαθώ να μη τους δίνω σημασία και εννοείται ότι υπάρχουν μέρη που δε τα έχω στη λίστα, καθαρά για προσωπικούς λόγους.

Σημασία έχουν οι βόλτες και ο πλανήτης.
    Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 13/09/2013 στις 15:10.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corvo Προβολή μηνύματος
    τι ακριβως σας χαλαει σε καποιον που λεει οτι θελω να παω στην συγκεκριμενη ακρη του κοσμου;
    δεν λεει οτι ξεκιναει ενα ταξιδι ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τον λογο. ΟΥΤΕ θα παει με 250 και μολις φτασει εκει θα βγαλει μια φωτογραφια να την ανεβασει στο φορουμ που γραφει και θα φυγει.
    Eμενα προσωπικα δεν με χαλαει κανενα ταξιδι που κανει οποιοσδηποτε και για οποιονδηποτε λογο.Ακομη και για λογους που εγω δεν θα εκανα.Λεω φυσικα ποιο αρεσει σε εμενα ,χωρις να ειναι απαραιτητο οτι θα συφωνησει καποιος αλλος.

Αν καποιος θελει να παει στην ακρη του κοσμου επειδη του αρεσει ο τοπος,εγω μαζι του.Αν ομως το κανει γιατι ο καθε Νορβηγος το εκανε ατραξιον για οικονομικους λογους,καλο του ταξιδι.Εχω ακουσει οτι οι Ελβετοι ετοιμαζονται να βαλουνε διοδια στα πασα.Οι Νορβηγοι ισως να ειναι οι επομενοι.Θα μου επιτρεψεις να το θεωρω χοντρο δουλεμα.

Τωρα για το αν καποιοι πανε μονο για τις φωτογραφιες εχω αλλη αποψη.Ναι υπαρχουνε πολλες τετοιες περιπτωσεις.Οσο πληρωνουνε αυτοι τις μπενζινες ,δεν μου πεφτει λογος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Κάτι γενικότερο.
    .....

Σημασία έχουν οι βόλτες και ο πλανήτης.
    Respect man... good shit...

Όνομα:	sakis.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	56,4 KB 
ID:	299243
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Respect man... good shit...

Όνομα:	sakis.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	56,4 KB 
ID:	299243
    :rotflmao:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    όταν πας στη Νορβηγία κοιτα να τους πετάς στη μούρη χωρίς να σε ρωτάνε για τον εδαφικό τσακωμό τους με τους Ρώσους
    Μήπως εννοείς την Φινλανδία;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Μήπως εννοείς την Φινλανδία;
    Μαλλον.Ισα ισα που οι Ρωσσοι υπηρξανε και συμμαχοι με τους Νορβηγους αν θυμαμαι καλα (στα τελη του 1600 η του 1700?)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Μαλλον.Ισα ισα που οι Ρωσσοι υπηρξανε και συμμαχοι με τους Νορβηγους αν θυμαμαι καλα (στα τελη του 1600 η του 1700?)
    Xωρίς να εξειδικεύομαι στη νορβηγική ιστορία δε νομίζω να υπήρξε ποτέ συμμαχία Ρωσίας-Νορβηγίας. Εκεί στα χρόνια που λες Δανία-Νορβηγία-Σουηδία ήσαν σε πόλεμο μεταξύ τους, οι Δανοί κάποια στιγμή την προσάρτησαν και στους Ναπολεόντιους πολέμους οι Δανοί τάχτηκαν μαζί με τους Ρώσους και τους Γάλλους ενάντια στους Βρετανούς, οπότε αναγκαστικά κι οι Νορβηγοί ήταν μέρος αυτής της συμμαχίας.

Παλαιό μέλος
    Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ως Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος αναφέρεται στην ιστοριογραφία η σειρά ενόπλων συγκρούσεων που έλαβαν χώρα στη ΒΑ Ευρώπη κατά τις πρώτες δεκαετίες του 18ου αι. για τον έλεγχο της Βαλτικής, ανάμεσα στη Σουηδία και μία συμμαχία χωρών με επικεφαλής το Βασίλειο της Ρωσίας. Ξεκίνησε το 1700 και ενεπλάκη σε αυτόν ολόκληρη η Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη. Έληξε με νίκη των Ρώσων το 1721.
    Στο πλευρό των Ρώσων πολέμησαν από την αρχή το Βασίλειο της Δανίας-Νορβηγίας και η Σαξονία.

Σε αυτο αναφερομουνα.Τελικα ητανε στα τελη του 1700.Δεν ξερω εαν υπαρχει και αλλη περιπτωση.Σχετικα προσφατα ,ψαχνοντας περισσοτερα για τη σταση της Νορβηγιας στο β' παγκοσμιο,εγινε η αιτια να μαθω και εγω γι'αυτον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Κτηνε υπάρχει κάποιο λινκ απο το ταξίδι που τους "ξηλωσανε" για να τα διαβάσουμε;

Παίδες, μην πατε.

Χάλια μέρος, χάλια τοπία, χάλια διαδρομή, όλη την ώρα ντάλα ήλιος και ζέστη...

Σιγα την εμπειρία δηλαδή. Να δεις τον ήλιο να κρυβεται για λιγο στη μια το πρωί και να ξανανατέλει στη 01:25...

Τρίχες κατσαρές. Ευτυχώς για σας που την πατήσαμε καποιοι και πήγαμε, ωστε να μη σας πιάσουνε κότσο.

Ελλαδάρα και πάλι Ελλαδάρα. Με τα σκουπιδια στις ακρες των δρόμων, με τη γλιστεηρ ασφαλτο, με τις λακουβες, με την πανακριβη βενζινη, με τους οδηγάρες της, με τις νταλικες, με τα κτέλ, με τις παραλιες τιγκα στην ξαπλώστρα...

Εδώ να μείνετε..

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει ειτε να πλεκουμε εγκωμια για εναν τοπο στο εξωτερικο η στην ελλαδα ειτε να τον θαβουμε συνεχεια μεχρι αηδιας...

καποιος/οι πηγανε στο εν λογω ακρωτηρι(δεν ειμαι ενας απο αυτους) και καλα κανανε,ειλικρινα μπραβο τους,μακαρι να το ευχαριστηθηκαν και αν το θελησουνε να το ξανακανουνε.για οποιονδηποτε λογο κι αν εγινε η κι αν γινει ενδεχομενως στο μελλον,οπως σωστα προαναφερθηκε απο ορισμενους.

καποιοι παλι δεν πηγανε και μαλιστα δεν εχουνε σκοπο αποτι φαινεται να πανε,ουτε εκει ουτε σε αλλα πολυδιαφημισμενα μερη εντος η εκτος ελλαδας.μεγεια τους με χαρα τους παλι κι εδω,δικαιωμα τους στην τελικη,δεν ειναι δικη μου δουλεια να τους κρινω η να τους κατηγορησω η οτιδηποτε τελοσπαντων.
    ο τουλαχιστο
    το να βγαινουνε ομως καποιοι και να λενε,καντε εκεινο η μην κανετε το αλλο με βαση τα ΔΙΚΑ τους κριτηρια και τις δικες τους παραξενιες/εμπειριες/βιωματα οπως θελετε πειτε το τελοσπαντων,δεν βλεπω τι νοημα εχει.αν δεν κανω λαθος,η συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα,ειμαστε ενηλικες και μπορουμε να αποφασιζουμε μονοι μας.

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 12:57
  2. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  3. γιατι δεν μπορω να μπω στο τσατ?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:54