Σελίδα 8 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 273

Θέμα: άσχετο αλλά έχω την υποψία ότι θα αρέσει (όπλα)

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Μεγάλο Πεύκο '86..
    Σειρά ήμαστε ? 86' Α?
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    καλά δεν συζητάμε το τι γίνεται στην ΕΛΑΣ που τα κουβαλάνε μέρα νύχτα μαζί τους - άλλο θαύμα εκεί
    Είμαι εκπαιδευτής σκοποβολής και το τι έχω ακούσει και δει από ένστολους δεν μπορείτε να φανταστείτε και το λέω με κάθε σεβασμό προς τους σωστούς , ως προς τον εξοπλισμό τους, αστυνομικούς. Έχω δει και από αυτούς κάμποσους.

Το κορυφαίο όλων:

Έρχεται να κάνει βολή σταθερού στόχου (25μ) ΔΙΑΣ που μόλις γράφτηκε στο σύλλογο. Ο έτερος εκπαιδευτής τον ρωτάει "Θα ρίξεις με το δικό σου ή με του συλλόγου?, με την έννοια ότι μπορεί να βαριέται να καθαρίζει μετά, ενώ τα δικά μας θα τα καθαρίσουμε έτσι κι αλλιώς.

"Με δικό σας", του λέει, "το δικό μου που να φτάσει στα 25 μέτρα..."

Προφανώς τους λέγαν στη σχολή να μην ρίχνουν σε αποστάσεις άνω των (πχ., δεν ξέρω πόσο ακριβώς) 10 μέτρων για τον κίνδυνο τραυματισμών πολιτών και αυτός κατάλαβε ότι τα δικά τους όπλα δεν ρίχνουν μακριά.
    Κλεκλές

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από due Προβολή μηνύματος
    Είμαι εκπαιδευτής σκοποβολής και το τι έχω ακούσει και δει από ένστολους δεν μπορείτε να φανταστείτε και το λέω με κάθε σεβασμό προς τους σωστούς , ως προς τον εξοπλισμό τους, αστυνομικούς. Έχω δει και από αυτούς κάμποσους.

Το κορυφαίο όλων:

Έρχεται να κάνει βολή σταθερού στόχου (25μ) ΔΙΑΣ που μόλις γράφτηκε στο σύλλογο. Ο έτερος εκπαιδευτής τον ρωτάει "Θα ρίξεις με το δικό σου ή με του συλλόγου?, με την έννοια ότι μπορεί να βαριέται να καθαρίζει μετά, ενώ τα δικά μας θα τα καθαρίσουμε έτσι κι αλλιώς.

Προφανώς τους λέγαν στη σχολή να μην ρίχνουν σε αποστάσεις άνω των (πχ., δεν ξέρω πόσο ακριβώς) 10 μέτρων για τον κίνδυνο τραυματισμών πολιτών και αυτός κατάλαβε ότι τα δικά τους όπλα δεν ρίχνουν μακριά.
    Ούτε αυτοί κατάλαβαν, ούτε εσύ προφανώς.

Σε ποιο σύλλογο είσαι; Με ΠΜ παρακαλώ.

Edit : ΠΡΟΦΑΝΩΣ εννούσαν ότι τα παπ@ράκια που τους χρεώνουν τα compact με 2,5" κάννη, δεν είναι φτιαγμένα για να σκοπεύουν με ακρίβεια (με χρήση των σταθερών σκοπευτικών που εχουν) πάνω από τα 10μ. Εδώ τα g17 στα 25μ και πρέπει να κάνεις διόρθωση. ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ και στα 7μ να σημαδεύσεις, αν ρίξεις η σφαίρα μάλλον θα περάσει τα 7μ και θα πάει πιο κάτω..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp

Το κορυφαίο όλων:

Σκαει Διας και στο δικο μας το σκοπευτηριο και εφου πετυχε ολο το σκοπευτιριο (χορτο-ντουβαρια-αναχωματα)εκτος απο τον στοχο
    τον βαλαμε σε αποσταση περιπου 3μετρων και παλι αστοχησε!
    Σε ερωτηση που του εγινε για το αν ειχε κανει καποια βολη στην σχολη μας ειπε οτι πυροβολουσαν δικαβαλοι εν κινηση στοχους αλλα ποτε δεν
    πηγαν να δουν τα αποτελεσματα της βολης!
    Τραγικο.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αυτό φίλτατε δεν θα μπορούσε να μου είναι προφανές γιατί δεν είχε είχε compact αλλά Glock 17 gen4 και δεν ξέρω τι τους χρεώνουν. Με compact USP έχει έρθει συνάδελφος τους ασφαλίτης για πρακτική με άριστα αποτελέσματα, αλλά δεν ξέρω αν ήταν χρεωμένο από την υπηρεσία ή δικό του.
    Κλεκλές

Αυτό φίλτατε δεν θα μπορούσε να μου είναι προφανές γιατί δεν είχε είχε compact αλλά Glock 17 gen4 και δεν ξέρω τι τους χρεώνουν. Με compact USP έχει έρθει συνάδελφος τους ασφαλίτης για πρακτική με άριστα αποτελέσματα, αλλά δεν ξέρω αν ήταν χρεωμένο από την υπηρεσία ή δικό του.
    Nαι φυσικά και τα αποτελέσματα είναι άριστα αν ασχοληθείς. Αυτό λέω και πιο πάνω... Αλλά αγριεύεις χωρίς λόγο.

Και ναι... USP Compact τους χρεώνουν (3.000€ έχω ακούσει αλλά δεν το πιστεύω, ειναι τραγικό το ποσό).

Δική μου εμπειρία στο θέμα λέει ότι σκοπός με σημάδευε με το mp5, και σε παρατήρησή μου (ευγενική μάλλον) να μην το έχει πάνω μου, με πληροφόρησε ότι το όπλο είναι άδειο...

Απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά.

Ας αλλάξουμε θέμα όμως.

Usp τους χρεωνουν.Αλλα ειναι τραγικο το επιπεδο εκπαιδευσης στα σωματα ασφαλειας.
    Και ναι με το Usp μπορει να πηγαινε πολυ καλυτερα ο τυπος, το Glock θελει λιγο δουλεια για να το καταφερεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Usp τους χρεωνουν.Αλλα ειναι τραγικο το επιπεδο εκπαιδευσης στα σωματα ασφαλειας.
    Και ναι με το Usp μπορει να πηγαινε πολυ καλυτερα ο τυπος, το Glock θελει λιγο δουλεια για να το καταφερεις
    Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και τρισδιάστατα κλπ.

Αλλά αγριεύεις χωρίς λόγο.

Δεν αγριευω! Για μένα το λέω, γιατί όντως αν ήταν με compact αυτή θα ήταν η πιο λογική εξήγηση...
    Κλεκλές

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    Σειρά ήμαστε ? 86' Α?
    Δεν θυμάμαι γμτ..

Μάλλον Β, αλλά δεν ορκίζομαι..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Δεν θυμάμαι γμτ..

Μάλλον Β, αλλά δεν ορκίζομαι..
    Κάποια στιγμή θέλω να σε ρωτήσω για κάποια πράγματα για το '87 και τη Μάχη του Βελεστίνου...

Δεξιά διακρίνεται έφιππος ο Captain.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Velestino1897.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	102,9 KB 
ID:	300322

Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και τρισδιάστατα κλπ.
    Λογο οτι εχει και μονης ενεργειας σκανδαλη (ελαφρυτερη και κοντυτερη διαδρομη) αλλα νταξ δεν κανει το οπλο τον
    σκοπευτη....εχεις τα δίκια σου...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Κάποια στιγμή θέλω να σε ρωτήσω για κάποια πράγματα για το '87 και τη Μάχη του Βελεστίνου...
    Στην συγκεκριμένη μάχη ήμουν διαβιβαστής (αγγελιοφόρος) αλλά, λίγο τα τσίπουρα - λίγο η κουφαμαρά μου δεν υπήρξε καλή συνεννόηση..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Η χρέωση στα όπλα της ΕΛ.ΑΣ είναι αρκετά παραπάνω από την αξία του όπλου (τριπλάσια και σε περιπτώσεις τετραπλάσια) για ευνόητους λόγους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Η χρέωση στα όπλα της ΕΛ.ΑΣ είναι αρκετά παραπάνω από την αξία του όπλου (τριπλάσια και σε περιπτώσεις τετραπλάσια) για ευνόητους λόγους.
    Με αποτέλεσμα να παίρνουν σχεδόν όλοι (πλην των τρυφερών ποδιών αλλά κι συτοι μόλις μεγαλώσουν λιγο καταλαβαίνουν) ένα δικό τους με 300-500€ και να κλειδώνουν τα υπηρεσιακά τους κάπου μην τους τα φάνε και τρέχουν να βρουν τα χρήματα... Άρα, ξοδεύει το κράτος ένα σκασμό χρηματα για κάτι που μένει σ' ενα ντουλάπι...

Ευνόητοι λόγοι και μ@λακίες... λες και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι.

Σελίδα 8 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου έκανε ζημιά αλλά έχω την πινακιδα του.Τι κάνω?
    από Komisths στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2012, 09:26
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2010, 04:58
  3. Γιατί έχω την εντύπωση ότι...
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2005, 17:41
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων