Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    εμενα παντως μαρεσει η ανομοιομορφια του φορουμ.σε φορουμ του μηχανακιου μου μπαινω μονο αν θελω να δω κανα τεχνικο.δεν εχω ποστ εκει,δεν μαρεσει πως λειτουργει.αυτο ειναι καλο επιπλεον γιατι μπορει να μαθαινεις για πραγματα που δεν εχεις ασχοληθει πχ οι ασφαλτινοι για χωμα και τουμπαλιν,για ανακατασκευες,για μαλακιες που γελαμε κλπ.δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα.ουτε και οι συναντησεις οι οποιες μπορουν να γινουν ανα περιοχη για ενα καφε.επισημα και ανεπισημα.οπως και γινονται αποτι εχω δει στην αθηνα.(βασκα οταν εισαι κομπλε κανονιζουμε πατρινοσυναντηση ).
    η απαντηση ειναι μπροστα στα ματια μας και ψαχνουμε να βρουμε τις οποιες αδυναμιες του φορουμ.κοιταχτε τα θεματα που εχουν ανοιχτει μεσα στο 13.3-4 σιδεροκωλες του σπυρακου,2-3 βολτες ακομα και 300 θεματα ασχετα με βολτες-κυριως πουλησα το αμαξι τι παπι να παρω κλπ- που δειχνει το προβλημα μας ως κοινωνια,μοτοσυκλετιστων και μη.μην ψαχνουμε να βγαλουμε απτη μυγα ξυγκι..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    (βασκα οταν εισαι κομπλε κανονιζουμε πατρινοσυναντηση ).
    ι..
    Κομπλέ δεν είμαι αλλά μια μπυροκαφεδοσυνάντηση την αντέχω. Σε λίγες μέρες ίσως μπορώ να πάμε για μπύρα στας Αθήνας να συναντήσουμε και τσοι Αθηναίοι.

Κανονίστε.
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 03/10/2013 στις 22:17.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δεν ειρωνεύομαι.. & ξέρεις για εμάς που δε ζούμε Αθήνα, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα ξέρετε εκεί.

p.s Είδα το πμ σου.

Πάντως εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η κάθε παρέα θέλει να νοιώθει ότι έχει το δικό της 'Club", "λέσχη", whatever. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η λογική και δε τη κατάλαβα. Εξηγεί μόνο το ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά συλλογικότητα παρά μόνο παρέα. Ο καθένας πάντως κάνει ότι αισθάνεται.

Αυτο που προσπαθω να πω ειναι ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,αλλα γιατι δεν ειμασταν?
    Γιατι οι Μοτεοι θεωρουν τις ομαδες και τους ομαδαρχες ψωνια που θελουν να ικανοποιουνται που εχουν εξουσια (καλα γιατι δεν ισχυει το ιδιο και με το μοτο.γρ???ποιος θεουλης ψυχολογος βγαζει αυτα τα συμπερασματα και πως?Μιλησε με κανεναν ποτε αραγε?)
    Και οι δε (ομαδαρχοπροβατα) θεωρουν το μοτο σαν μοτοσυκλετιστες που βλεπουν τους υπολοιπους ''απο ψηλα''λες και κατι ειναι.
    Αυτο το θεωρο ''κοντρα'',προσωπικα προσπαθησα να ερθω σε επαφη με παλαιους μοτεους για να φανει ο θεσμος,να ακουστει απο σταθμους,να μπει στις ομαδες,αλλα η αντιμετωπιση ειναι η ιδια με αυτην που εχω απο την αρχη που γραφω εδω.Δεν υπαρχει συζητηση,''εμεις αυτοι ειμαστε''και το καλυτερο?''αυτοι ειναι ετσι''.Κατα τα αλλα μας λειπει το πνευμα συλλογικοτητας....τι να πω....
    malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μοτορεμαλι Προβολή μηνύματος
    Αυτο που προσπαθω να πω ειναι ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,αλλα γιατι δεν ειμασταν?
    Γιατι οι Μοτεοι θεωρουν τις ομαδες και τους ομαδαρχες ψωνια που θελουν να ικανοποιουνται που εχουν εξουσια (καλα γιατι δεν ισχυει το ιδιο και με το μοτο.γρ???ποιος θεουλης ψυχολογος βγαζει αυτα τα συμπερασματα και πως?Μιλησε με κανεναν ποτε αραγε?)
    Και οι δε (ομαδαρχοπροβατα) θεωρουν το μοτο σαν μοτοσυκλετιστες που βλεπουν τους υπολοιπους ''απο ψηλα''λες και κατι ειναι.
    Αυτο το θεωρο ''κοντρα'',προσωπικα προσπαθησα να ερθω σε επαφη με παλαιους μοτεους για να φανει ο θεσμος,να ακουστει απο σταθμους,να μπει στις ομαδες,αλλα η αντιμετωπιση ειναι η ιδια με αυτην που εχω απο την αρχη που γραφω εδω.Δεν υπαρχει συζητηση,''εμεις αυτοι ειμαστε''και το καλυτερο?''αυτοι ειναι ετσι''.Κατα τα αλλα μας λειπει το πνευμα συλλογικοτητας....τι να πω....
    Κόψε τα ναρκωτικά.

Edit : Επειδή μπορεί να μην εγινα σαφής πιο πανω. Δεν ξέρω ποιος τα έβγαλε αυτά τα συμπεράσματα αλλά η μπάλα είναι στην κερκίδα. Αν νομίζει κάποιος βεβαια ότι τον καταδιώκουν ή τον υποβιβάζει η Ελιτ του μοτο, ας κάνει δροσερά ντουζάκια. Εχουμε μαλάκες εδώ μέσα, ενας εξ αυτών είμαι κι εγώ ενίοτε, έχουμε τιμόνια, έχουμε βρόντακες, έχουμε αμήχανους (οι περισότεροι μοντ πλέον) αλλά ελίτ δεν έχουμε. Ούτε είχαμε. Και δεν κοιτάμε κανέναν απο ψηλά.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 03/10/2013 στις 22:42.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κόψε τα ναρκωτικά.

Edit : Επειδή μπορεί να μην εγινα σαφής πιο πανω. Δεν ξέρω ποιος τα έβγαλε αυτά τα συμπεράσματα αλλά η μπάλα είναι στην κερκίδα. Αν νομίζει κάποιος βεβαια ότι τον καταδιώκουν ή τον υποβιβάζει η Ελιτ του μοτο, ας κάνει δροσερά ντουζάκια. Εχουμε μαλάκες εδώ μέσα, ενας εξ αυτών είμαι κι εγώ ενίοτε, έχουμε τιμόνια, έχουμε βρόντακες, έχουμε αμήχανους (οι περισότεροι μοντ πλέον) αλλά ελίτ δεν έχουμε. Ούτε είχαμε. Και δεν κοιτάμε κανέναν απο ψηλά.
    Καληνυχτα φιλε μου,παω να ξεκινησω την αποτοξινωση.Λαθος μου σιγουρα που μπηκα στην συζητηση.
    malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.

Banned

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Εγω παντως αυτο που εισπρατω απο το moto.gr τα τελευταια χρονια ειναι αγενεια ...ειδικα στους καινουργιους χρηστες και σε ατομα που δεν ειναι ιδιαιτερως ενεργα μελη, γνωστοι και φιλοι!

Γραφω εδω μεσα (ελαχιστα αλλα αυτο δεν λεει κατι) απο το 2005 , μπαινω ομως καθε μερα σχεδον απο τοτε, και πραγματικα αυτη η λεξη μου ερχεται στο μυαλο.

Δλδ ειλικρινα ρε "sniper"...ειναι απαντηση διαχειριστη αυτη?

Και πριν μου πει καποιος γιατι εξακολουθω και χρησιμοποιω το forum απλα θα πω ....το οτι δινουμε ραντεβου στο συντριβανι δεν σημαινει οτι γουσταρουμε την πλατεια Συνταγματος ουτε και τα ατομα που βρισκονται πανω σε αυτην.

Αν πραγματικα σας ενδιαφερει το forum νομιζω ξερετε πολυ καλα τι πρεπει να γινει, αν παλι σας ενδιαφερει να το μικρυνεται....keep up the good work!

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Αυτό που έγραψα έχει να κάνει με το ότι πχ οι Vstromαδες ίσως νοιώθουν μεγαλύτερο δέσιμο, ότι έχουν κάτι κοινό σε σχέση με εμάς. Σαφώς και όσοι είμαστε εδώ μέσα έχουμε κάποια βασικά κοινά, δε ξέρω αν όμως αυτά είναι ικανά να μας ενώνουν τόσο. Θα το ήθελα πάντως. Η σκέψη μου αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι πχ σε BMW ή Vstrom ετήσιες πάνε πάνω από 100 άτομα και κάποιες είναι και 3ήμερες.
    Νομίζω δηλαδή ότι δεν είμαστε τόσο δεμένοι ως κοινότητα πλέον & ταυτόχρονα λόγω των κοινονικοοικονομικών καταστάσεων η μοτοσυκλέτα έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου πολλοί έχουν ήδη "φύγει" από το Μοτο, σε πιο κλειστές ομάδες μιας και ίσως εκεί τους ενώνει κάτι δυνατότερο, πχ Ταξίδια, μοντέλο μηχανής, ακόμα και ότι είναι κάτι το οποίο έχει πχ κάθε βδομάδα κάποια συνάντηση.

Εμείς εδώ είμαστε ουσιαστικά το πρώτο φόρουμ μοτοσυκλέτας που θα γραφτεί κάποιος. Ίσως ο ρόλος μας σα φόρουμ είναι άλλος. Σίγουρα πάντως δεν είμαστε κλειστό κλαμπ.

Όπως και να έχει, προσωπικά πολύ θα γούσταρα να καθιερωθεί ένα διήμερο ετήσιας σε κάποιο κάμπινγκ της Ελλάδας (διαφορετικό κάθε χρόνο) & γιατί όχι, όπως κάποιος εκεί ψηλά είχε σκεφτεί, αυτή η ετήσια να ενώνει το κόσμο από όλα τα φόρα, αφού σχεδόν όλοι έχουν περάσει από εδώ.

Προσωπικα το βλεπω αρκετα χαζο το να κανω παρεα με καποιους μονο και μονο γιατι εχουμε ιδια μηχανακια....
    Σιγα το δεσιμο...αν πας σε καποια βολτα, με καποιον θα κολλησεις, ισως οχι με την πρωτη επαφη αλλα σιγα-σιγα..
    Φορουμ=καφετερια....μπαινεις, βγαινεις, μιλας , δε μιλας, κανεις οτι θες...τι δεσιμο και λυσιμο...

+1 για το διημερο...καλυτερο απο μια βολτα με 200 μηχανακια(αποψη μου)...αλλα και oι βολτες απαραιτητες ειναι...μεσα απο ολα αυτα θα ερθει το δεσιμο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καλά οι ψηφοφορίες γράψαν ιστορία

πόσοι είχαν ψηφίσει για διήμερο ; καμιά 100στή αν θυμάμαι καλά ;
    μετά ψηφίσαν οι μισοί για διαμονή (52 βλέπω), και πήγε το 1/5
    Αυτο οντως θελει σκεψη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μοτορεμαλι Προβολή μηνύματος
    Μη βλεπεις κοντρες....αντιπαθειες ισως να εχεις, αλλα να μην κρινουμε και τον καθενα πισω απο το πληκτρολογιο. Δεν το λεω για σενα αυτο, ετσι?
    Απλα μπορει π.χ. ο sniper να σου φαινεται μαλακας(Sniper συ ειπας) σε καποιες απαντησεις του, ισως και καπως αποτομος, αλλα απο κοντα μπορει να τον δεις αλλιως...

Απλα τα πραγματα...συμμετεχει ο καθενας οσο θελει...
    Να πω και κατι που ισχυει για πολλους δικυκλιστες....πολλοι ειμαστε μοναχολυκοι...οι μοναχολυκοι πολλες φορες κανουν παρεα...με μοναχολυκους...

tsompani...το οτι δεν πινεις δεν ειναι λογος να μην πας...πιες ΕΨΑ λεμοναδα...να βοηθησεις τα τοπικα προ'ϊοντα...
    Και αφου το ανεφερε ο Mike, ποσο κολλητοι ή οχι εισασταν στο voskoparty? Εγω θα ερχομουνα και μονο για τη φαση στη φυση...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    ....

Και πριν μου πει καποιος γιατι εξακολουθω και χρησιμοποιω το forum απλα θα πω ....το οτι δινουμε ραντεβου στο συντριβανι δεν σημαινει οτι γουσταρουμε την πλατεια Συνταγματος ουτε και τα ατομα που βρισκονται πανω σε αυτην.

....
    Και πάρα πολύ ευγενική. Τα λες και μόνος σου.

Απλά μπερδεύεστε και νομίζετε ότι οι mod και οι admin είναι παντοκράτορες και παντογνώστες. Και διαγράφουμε την διαφορετική άποψη ή γνώμη ή μπαναρουμε το σύμπαν (σιγα τα ωά δλδ).

Το φόρουμ είναι οι χρήστες του. ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Αν δεν κάθεται ο Α ή ο Β, ειναι δικαίωμά του.

Εχεις ιδέα με τι άτομα ξεκίνησε το φορουμ το 2002; Αγένεια; Δεν εχεις ιδέα! Όταν τα παλικάρια αυτάα που δεν γράφουν καβαλάγανε μηχανάκια εμείς βγάζαμε το δάχτυλο απο τον κ@λο μας.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

To ξερω οτι κανω μλκια που μπαινω στη συζητηση, αλλα το παρακατω δεν το καταλαβαινω:
    Αν δεν ηταν διαχειριστης, θα ηταν οκ?
    Τωρα που ειναι χαλασανε οι παστες?
    Τι διαχειριζεται; Την τυχη του Milky Way?
    Η τσεπωνει τους τοκους?

Το τι "ιδιοτητα" εχει καποιος εδω μεσα δεν εχει καθολου [αντε ελαχιστη] σημασια.

Αυτα και μονο γι'αυτο.

Αν ειναι να απαντησεις μην το παμε σε ανουσια κοντρα, απλα και μονο εξηγησε μου τι και πως διαφοροποιει την αποψη του σναϊπερ το οτι γραφει 'διαχειριστης' κατω απο το νικ του.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Κομπλέ δεν είμαι αλλά μια μπυροκαφεδοσυνάντηση την αντέχω. Σε λίγες μέρες ίσως μπορώ να πάμε για μπύρα στας Αθήνας να συναντήσουμε και τσοι Αθηναίοι.

Κανονίστε.

kanto an boreis prin tis 13 tou mina...14 ksanafevgw gia ta ksena...o kontarovasteas sou...ipila:
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 03/10/2013 στις 23:54.

Καλα ..."σιγα τα αυγα" ...αυτο ξαναπεστο.

Την τελευταια προταση δν την καταλαβα αλλα....

Κακως διαχωριζεις την διαχειρηση απο τα μελη.

Μια εκδηλωση του forum καλως η κακως, αυτοματως θετει εσας ως διοργανωτες-συντονιστες.
    Αν ο αλλος δεν σε γουσταρει δεν θα ασχοληθει (ειδικα με την εκδηλωσγ και γενικα με το forum)

Μπορει να διαλεξει την παρεα του μεσα απο αυτο και να κανει τις βολτες του αλλα αυτο δεν ειναι "ετησια moto.gr".

Μια ετησια πρεπει να αντιμετοπιζεται ως θεσμος κατα την γνωμη μου. Πρεπει ο αλλος να προσπαθει να ερθει σε αυτην , οχι να ερχεται "αμα κατσει". Σε αλλα fora εγω αυτο εισεπραξα παντως.

Σιγουρα καποια μελη θελουν να "δεσει πιο πολυ το γλυκο" τυπου club-ακι ,ανηκω καπου κτλ και αυτο εκ των πραγματων να μην πρεπει να γινει.

Δικαιωμα σας αυτο, αλλα ατακες του στυλ "οποιος θελει καθεται", "αν δε γουσταρεις αλλου" διπλα σε εκδηλωσεις τυπου "ετησια μοτοβολτα" ,"πιτα moto.gr" κτλ δεν στεκονται. Δεν κολλαει το ενα με το αλλο

Καλα ..."σιγα τα αυγα" ...αυτο ξαναπεστο.

Την τελευταια προταση δν την καταλαβα αλλα....

Κακως διαχωριζεις την διαχειρηση απο τα μελη.

Μια εκδηλωση του forum καλως η κακως, αυτοματως θετει εσας ως διοργανωτες-συντονιστες.
    Αν ο αλλος δεν σε γουσταρει δεν θα ασχοληθει (ειδικα με την εκδηλωσγ και γενικα με το forum)

Μπορει να διαλεξει την παρεα του μεσα απο αυτο και να κανει τις βολτες του αλλα αυτο δεν ειναι "ετησια moto.gr".

Μια ετησια πρεπει να αντιμετοπιζεται ως θεσμος κατα την γνωμη μου. Πρεπει ο αλλος να προσπαθει να ερθει σε αυτην , οχι να ερχεται "αμα κατσει". Σε αλλα fora εγω αυτο εισεπραξα παντως.

Σιγουρα καποια μελη θελουν να "δεσει πιο πολυ το γλυκο" τυπου club-ακι ,ανηκω καπου κτλ και αυτο εκ των πραγματων να μην πρεπει να γινει.

Δικαιωμα σας αυτο, αλλα ατακες του στυλ "οποιος θελει καθεται", "αν δε γουσταρεις αλλου" διπλα σε εκδηλωσεις τυπου "ετησια μοτοβολτα" ,"πιτα moto.gr" κτλ δεν στεκονται. Δεν κολλαει το ενα με το αλλο

den diorganwneis esy tou xronou tin organwsi tis etisias?

Banned
    και δεν το κανατε εδω κοντα σε ενα επισκεψιμο τσιπουρο-καζανο που πληρωνεις-νοικιαζεις το οικημα
    αγοραζεις τα σταφυλια ετοιμα-πατημενα
    τα ξυλα
    και βγαζεις το δικο σου τσιπουρο?
    αλλα ακομα εδω θα ησασσταν και θα πινατε..........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    ...
    Κανεις μ@λ@κια που μπαινεις στην κουβεντα....την ιδια μλκια εκανα και εγω πεντε ποστ πιο πανω!!!

Καμια κοντρα προς θεου ...απλα δεν νυσταζω οποτε ασ τα e-πουμε λιγο!

Οσων αφορα τη διαχειριση....απλα ενας ανθρωπος που καλειτε να επιβλεψει την τηρηση καποιων κανονων πρεπει τουλαχιστον να ειχει λιγο περισσοτερο διπλωματια. Οελει δεν θελει ειναι η εικονα του forum που διαχειριζεται στον ιδιο βαθμο που ειναι και τα μελη του forum η εικονα του!

Δεν θεωρω οτι αλλαζει κατι και ειλικρινα του δινω την σημασια που πρεπει.

Η ευγενεια σιγουρα ειναι ικανοτητα, σιγουρα ειναι επιλογη αλλα κατα την γνωμη μου επρεπε να ειναι και υποχρεωση.

Βεβαια η προταση που απομονωσες δεν ειναι μονη της......... παει με ολη την απαντηση οποτε δεν χρειαζεται να κρεμιεσαι απο εκει.

Την αποψη μου εξεφρασα απλα για να καταγραφει. Καμια διαθεση για καβγαδες

Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122