Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 142

Θέμα: Οι "κυνόφιλοι"...

Παλαιό μέλος
    Αρα ο υπεύθυνος Δεν είναι !
    Αυτός που δεν γνωρίζει μπορεί να έχει υπεύθυνη γνώμη?
    Εδώ όλοι έχουμε Διδακτορικό περιβαλλοντολογίας οχι δι αλληλογραφίας αλλά δια της TV ..

Φάγαμε "αμάσητο" το "λεφτά υπάρχουν" ..

Ε!! Δεν θα τρώγαμε και 5-6 αρκούδες..

Για πρωινό.

Ασε που ο αυτοπροσδιορισμός προστατεύεται και απο τον ΟΗΕ

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    O υπεύθυνος δεν πιστεύω να βγει για κυνήγι Ιούλιο, ούτε αν δεν βρει λαγό να πυροβολήσει αρκουδάκι, ούτε να σπέρνει σκουπίδια παντού, ούτε να γαζώνει ταμπέλες.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    O υπεύθυνος δεν πιστεύω να βγει για κυνήγι Ιούλιο, ούτε αν δεν βρει λαγό να πυροβολήσει αρκουδάκι, ούτε να σπέρνει σκουπίδια παντού, ούτε να γαζώνει ταμπέλες.
    Βγαίνει για κυνήγι λαγού , του πετάγεται .. αρκουδάκι .. το μπερδεύει με λαγό .. το ντουφεκάει.. και το αρκουδάκι δεν είναι λούτρινο..

Γαζώνουν .. τα καλάσνικωφ αλλά δεν ενδείκνυνται για κυνήγι , για καμιά οδομαχία όμως καλά είναι ..

Παλαβά πράγματα φίλε μου..

Εχω ένα R1 και το μετατρέπω σε δίχρονο θα με βοηθήσει κανείς εδώ ? ή να πάω στα τεχνικά ?

Να γιατί το έχω ρίξει στο πιοτό .

Παλαιό μέλος
    Σταχειολογώ μερικά που γράφτηκαν..

«Από τα μπάμ και μπούμ ξεσηκώθηκαν 3 έφιπποι θηροφύλακες»
    Εφιπποι ??

«Πιο πολλά πουλιά έχει το Π Φάληρο παρά το δάσος»
    Ναι! περιστέρια και δεκοχτούρες , τα πουλιά του δάσους και να πάς εκεί Δεν θα τα δεις.

«Ναι και έχει πήξει το μάτι μου τόσο εδώ κάτω όσο και επί πόσα χρόνια στην Αθήνα να βλέπω κυνηγόσκυλα να τρέχουν ελεύθερα...»
    Κυνηγόσκυλα να τρέχουν ελεύθερα στην Σταδίου?

«ούτε ένας από εσάς δεν θα επιβίωνε παρπάνω από κάτι ώρες στο δάσος χωρίς όλα αυτά.»
    Ωπα! Εσύ σίγουρα δεν .. Εμείς άσε να το ξέρουμε εμείς

«ειχα ασχοληθει για ενα φεγγαρι με το "αθλημα" μπορω μετα βεβαιωτητας να πω οτι τα θηραματα εχουν μειωθει δραματικα.»
    Τι λες? Μέσα σ ένα φεγγάρι ?

« Ψαροντουφεκάς,. Υπάρχουν κι άλλοι εδώ μέσα. Πως ψαρεύεις βέβαια έχει σημασία... «
    Ενώ το πώς κυνηγάς δεν έχει ε?

«Έχεις πάει ποτέ μαζί με γουρουνάδες για κυνήγι??? Περνάει θηλυκό με τα μικρά του και δεν θα σηκώσουν ντουφέκι???»
    Εγώ έχω πάει.. Εσύ?

«Ιστορία απο φίλο κυνηγό. Ιούλιος κάπου κοντά στο Μέτσοβο χτύπησαν αρκουδάκι. Το κρέας του λέει είναι πολύ νόστιμο...»
    Ασχολίαστο .

«Εδώ ντουφεκάει ο ένας τον άλλον, στην αρκούδα θα κολλήσουν ??? «
    Χαιρέκακο? ή κάνω λάθος (πες μου σε παρακαλώ πως κάνω λάθος) Γιατί σ αυτό το φορουμ θρηνούμε καθε χρόνο φίλους που χάνονται απο λάθη ..

«η φύση ξέρει να αυτορυθμίζεται / προσαρμοζεταοι μόνη της και δεν χρειάζεται την αρωγή μας,»
    ΟΧΙ! Εκτός αν εννοείς την παρθένα Φύση του Αμαζονίου. Η έμμεση παρέμβαση του ανθρώπου (χωματερές κλπ) ευνοεί κάποια είδη σε βάρος κάποιων άλλων , εκεί απαιτείται η αρωγή αυτών που επιβαρύνονται και η καταπολέμηση των ευνοουμένων (αρπακτικών) αλλιώς σε λίγο χάνονται και τα δυο..

«απο αρκουδα τρως μονο τα χερια και τα ποδια της (ή αλλιως τα 4 ποδια της) και περνεις το κατω σαγωνι για λαφυρο»
    Τη νεφραμιά ??

«Αν το να μαμας το εξισώνεις με το να σκοτώνεις I rest my case «
    Αυτό κατάλαβε!

«Μπορεί και κάποιοι Ηπεριώτες να τις σκοτώνουν για διοασκέδαση.»
    Μπορεί ??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Βγαίνει για κυνήγι λαγού , του πετάγεται .. αρκουδάκι .. το μπερδεύει με λαγό .. το ντουφεκάει.. και το αρκουδάκι δεν είναι λούτρινο..

Γαζώνουν .. τα καλάσνικωφ αλλά δεν ενδείκνυνται για κυνήγι , για καμιά οδομαχία όμως καλά είναι ..

Παλαβά πράγματα φίλε μου..

Εχω ένα R1 και το μετατρέπω σε δίχρονο θα με βοηθήσει κανείς εδώ ? ή να πάω στα τεχνικά ?

Να γιατί το έχω ρίξει στο πιοτό .
    Τι λες Νίκο, ποιος είπε πως μπέρδεψε λαγό με αρκούδα; ΒγήκΑΝ για λαγό ΙΟΥΛΙΟ μήνα, δεν βρήκαν λαγό και ντουφέκισαν αρκουδάκι έγραψα. Την διαφορά των όπλων που γαζώνουν την ξέρουν οι πάντες, δεν μπέρδεψα κάτι, έμφαση για τις απανωτές ντουφεκιές στις πινακίδες έδωσα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τι λες Νίκο, ποιος είπε πως μπέρδεψε λαγό με αρκούδα; ΒγήκΑΝ για λαγό ΙΟΥΛΙΟ μήνα, δεν βρήκαν λαγό και ντουφέκισαν αρκουδάκι έγραψα. Την διαφορά των όπλων που γαζώνουν την ξέρουν οι πάντες, δεν μπέρδεψα κάτι, έμφαση για τις απανωτές ντουφεκιές στις πινακίδες έδωσα.
    Ton Ιούλιο απαγορεύεται το κυνήγι άρα παλι καλά που βρηκαν αρκουδα και δεν βρήκαν κανεναν περαστικό.

Εξακολουθείτε να μπερδεύετε τις καταστασεις.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ton Ιούλιο απαγορεύεται το κυνήγι άρα παλι καλά που βρηκαν αρκουδα και δεν βρήκαν κανεναν περαστικό.

Εξακολουθείτε να μπερδεύετε τις καταστασεις.
    Θα με τρελάνετε ε; Αυτό δεν λέω και εγω; Γι αυτό δεν τονίζω το Ιούλιος με κεφαλαία;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σταχειολογώ μερικά που γράφτηκαν..

«Ναι και έχει πήξει το μάτι μου τόσο εδώ κάτω όσο και επί πόσα χρόνια στην Αθήνα να βλέπω κυνηγόσκυλα να τρέχουν ελεύθερα...»
    Κυνηγόσκυλα να τρέχουν ελεύθερα στην Σταδίου?

«ούτε ένας από εσάς δεν θα επιβίωνε παρπάνω από κάτι ώρες στο δάσος χωρίς όλα αυτά.»
    Ωπα! Εσύ σίγουρα δεν .. Εμείς άσε να το ξέρουμε εμείς
    Στη Σταδίου; Εδώ μιλάμε για εξοχές πλησίον των Αθηνων, σε αλσύλια και σε πάρκα όπου δεδεομένου του αριθμού των κυνηγών, θα έπρεπε να είναι τίγκα από κυνηγόσκυλα που γυμνάζονται...

Για το θέμα της επιβίωσης... καλά ναι ναι οκ...

Παλαιό μέλος
    Κυνηγοί τον Ιούλιο δεν υπάρχουν , λαθροθήρες υπάρχουν όλο τον χρόνο όπως απατεώνες , κλεφτες , κλπ ..

Την ιστορία που σου είπαν δεν την πιστεύω γιατι όπου υπάρχει αρκουδάκι υπάρχει και η μαμά του.. Αν ποτέ συναντήσεις μην δοκιμάσεις, όχι να το πυροβολήσεις , αλλά ούτε να του κάνεις "ξου" .

Πολλά χρόνια έχω "οργώσει" Πίνδο , Ροδόπη κλπ μέσα στον βιότοπο της αρκούδας που πρέπει να έχει εκατοντάδες.. την ύπαρξή τους αντιλαμβάνομαι απο τα ξυσίματα στα δέντρα , τα ίχνη και τα περιττώματά τους , μόλις αντιλαμβάνονται παρουσία ανθρώπου απλα εξαφανίζονται.. επίσης τα σκυλιά όταν αντιληφθούν παρουσία αρκούδας , τη μυρωδιά της μόνο , απλά χέζονται..

Αρκουδοφάγους κυνηγούς ή μη , ακόμη δεν έχω συναντήσει.. Κτηνοτρόφο που αναγκάστηκε να σκοτώση αρκούδα , σε βραδυνό καρτέρι μέσα στο μαντρί του , έχω γνωρίσει.. Αλλά δεν ήταν κυνηγός απλώς είχε αγανακτήσει απο τις πολλές ζημιές που του είχε κάνει..

Σε γενικές γραμμές πάντως , την αρκούδα δεν την έχουν άχτι γιατί σπανίως τους κάνει ζημιές και όχι εκτεταμένες , άντε να τους φάει ένα αρνί .. Αντίθετα με τον λύκο που άμα μπει στο μαντρί , τα έκοψε όλα..

Ο κυνηγός είναι ο εύκολος στόχος όλων αυτών των δήθεν περιβαλλοντικών ΜΚΟ που προκειμένου να δικαιολογήσουν τις χρηματοδοτήσεις (και είναι πολλά τα λεφτά) εφευρίσκουν προστατευόμενα είδη για να προστατέψουν απο κακούς διώκτες τους κυνηγούς δηλ.

Η προπαγάνδα πάει σύννεφο , μια γριά που τον περασμένο χρόνο την σκότωσε μια αρκούδα πέρασε σε μονόστηλο ενω όταν βρήκαν μια αρκούδα νεκρή απο φυσικά αίτια (ήταν φαφούτα και γρια, επιβεβαίωσε ο γιατρός) ξεσήκωσαν τον κόσμο χωρίς να παραδεχθούν το λάθος τους όταν έγιναν γνωστά τα πραγματικά άιτια του θανάτου της..

Πριν λίγα χρόνια ο Αρκτούρος μιλούσε για μερικές δεκάδες εναπομείνασες αρκούδες που έχρειζαν προστασίας (πολλά τα λεφτά) , Ηρθε μετά η Εγνατία και έδωσε την πιο ηχηρή απάντηση, μόνο καμιά 40ριά μέχρι στιγμής θύματα , σύμφωνα με την αρχική μελέτη .. Μας τελείωσαν οι αρκούδες .

Φταίει η κακή περίφραξη του δρόμου λέμε και καλώς.. Μάντεψε ποιός την σχεδιάσε , όχι με το αζημείωτο βέβαια... Μάντεψες??

Το οικοσύστημα στην Ελλάδα είναι το υγιέστερο στην Ευρώπη , υπάρχουν περιοχές απάτητες (λόγω και του φυσικού ανάγλυφου) μην πιστεύετε σε καλοπληρωμένες ψευτομελέτες απο γραφεία που μόνο σκοπό έχουν να δικαιολογήσουν την υπαρξή τους..

Μετά το παραμύθι της υπερθέρμανσης του πλανήτη * , τις ρήτρες καυσίμου που τις πληρώνουμε στον λογ/σμο της ΔΕΗ , τις ανεμογεννήτριες δολοφόνους , τις (δήθεν)** επιδοτήσεις για μετατροπή γεωργικής γης σε φωτοβολταικά πάρκα την πράσινη ανάπτυξη της Μπιρμπίλη που φρόντισε ο ΓΑΠ να αποκαταστήσει με μισθό που ζαλίζουν τα μηδενικά ... Τι να πρωτογράψω ρε γαμώτο.. Ρωτήστε βοσκούς και αγρότες σε ορεινά χωριά που ζουν καθημερινά όλα αυτά..

* http://www.dailymail.co.uk/news/arti...s-29-year.html

** Τα πήραν πίσω??.. Υποχρεωνόταν η ΔΕΗ να αγοράζει το ρεύμα ακριβότερα απο ότι της στοιχίζει η διαφορά ?? στον λογαριασμό σου!! Ολα αυτά με το πρόσχημα του διοξειδίου του ανθαρακα και της δήθεν εξ αυτού υπερθέρμανσης του πλανήτη..

Κυνηγοί τον Ιούλιο δεν υπάρχουν , λαθροθήρες υπάρχουν όλο τον χρόνο όπως απατεώνες , κλεφτες , κλπ ..

Την ιστορία που σου είπαν δεν την πιστεύω γιατι όπου υπάρχει αρκουδάκι υπάρχει και η μαμά του.. Αν ποτέ συναντήσεις μην δοκιμάσεις, όχι να το πυροβολήσεις , αλλά ούτε να του κάνεις "ξου" .
    Μέχρι εδώ διάβασα.
    Οι ίδιοι οι κυνηγοί γίνονται λαθροθύρες. Που το παράξενο; Μήπως οι λαθροθύρες είναι τίποτα άλλοι κακοί άνθρωποι που κρύβονται ανάμεσά μας;
    Η ιστορία μεταφέρθηκε ακριβώς όπως μου την είπε φίλος και δεν γίνεται ούτε να αμφισβητήσουμε αυτόν ούτε εμένα που την μετέφερα εδώ...

Παλαιό μέλος
    Μέχρι εδώ διάβασα.
    Οι ίδιοι οι κυνηγοί γίνονται λαθροθύρες. Που το παράξενο; Μήπως οι λαθροθύρες είναι τίποτα άλλοι κακοί άνθρωποι που κρύβονται ανάμεσά μας;
    Η ιστορία μεταφέρθηκε ακριβώς όπως μου την είπε φίλος και δεν γίνεται ούτε να αμφισβητήσουμε αυτόν ούτε εμένα που την μετέφερα εδώ...
    Μάλλον εχουμε παρεξηγήσει κι οι δυό ..

Λαθρο Θυρας γίνομαι κι εγώ (όταν ξενοπερπατώ.. ξέρεις..)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    nicksior
    Μια και τα πολλά λόγια είναι φτώχια...
    Κάποτε αρχές 90ς έτρεχα κάθε απόγευμα στο πάρκο στη Ζυρίχη
    Εκεί έβλεπα ελαφάκια, αετούς, λαγούς, σκίουρους και άλλα ζωάκια.
    Ήταν χαρά Θεού.

Γύρισα στην Ελλάδα και έκανα τρέκινκ για κάτι χρόνια.
    Πέρα από καμιά κατσίκα δεν είδα τίποτε άλλο.

Είδα όμως ένα στρατό από καράβλαχους παρατεταγμένους με τις τζιπάρες στο χωματόδρομο
    να ρίχουν και 30 ντουφεκές σ ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ πουλάκι και μετά να βρίζουν για το ποιός το σκότωσε.

Είδα ακόμα όλη την ύπεθρο
    μέσα στα σκουπίδια και τα μπάζα

Είδα παράνομα κτίσματα σε δρυμούς

Είδα κούλ περιοδικά μοτοσικλέτας να κάνουν εντούρο σε δρυμούς
    και το βγάζουν 1η σελίδα.

Είδα να βγάζουν χρυσό

Είδα είδα είδα...

και δεν νομίζω ότι πρέπει να είμαι ειδικός ούτε να έχω ντοκτορά για σου πω ότι
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ

κι όταν εσύ κάνεις τέτοια πράματα απλά
    ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ

Τ άλλα που λες είναι φιλολογία συγνώμη
    (και μερικά πιο κει ακόμα)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    nicksior
    OK Φίλε!
    Κι εγώ δηλώνω πως αν το κυνήγι ήταν αυτό που έχεις (έχετε) στο μυαλό σας.
    Εγώ δεν θα ήμουν κυνηγός.
    Αντε να συμφωνήσουμε κάπου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    nicksior
    Κάποτε αρχές 90ς έτρεχα κάθε απόγευμα στο πάρκο στη Ζυρίχη
    Εκεί έβλεπα ελαφάκια, αετούς, λαγούς, σκίουρους και άλλα ζωάκια.
    Ήταν χαρά Θεού.

Γύρισα στην Ελλάδα και έκανα τρέκινκ για κάτι χρόνια.
    Πέρα από καμιά κατσίκα δεν είδα τίποτε άλλο.

Είδα όμως ένα στρατό από καράβλαχους παρατεταγμένους με τις τζιπάρες στο χωματόδρομο
    να ρίχουν και 30 ντουφεκές σ ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ πουλάκι και μετά να βρίζουν για το ποιός το σκότωσε.

Είδα ακόμα όλη την ύπεθρο
    μέσα στα σκουπίδια και τα μπάζα

Είδα παράνομα κτίσματα σε δρυμούς

Είδα κούλ περιοδικά μοτοσικλέτας να κάνουν εντούρο σε δρυμούς
    και το βγάζουν 1η σελίδα.

Είδα να βγάζουν χρυσό

Είδα είδα είδα...

και δεν νομίζω ότι πρέπει να είμαι ειδικός ούτε να έχω ντοκτορά για σου πω ότι
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ

κι όταν εσύ κάνεις τέτοια πράματα απλά
    ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ

Τ άλλα που λες είναι φιλολογία συγνώμη
    (και μερικά πιο κει ακόμα)
    Ε εντάξει και τι άλλο θα ακούσουμε.

Σε όλη την Β. Ευρώπη την πολιτισμένη που προστατεύουν το περιβάλλον και είναι το φυσικό περιβάλλον του λύκου και της αρκούδας
    απλά ΔΕΝ έχει μείνει απλά ΤΙΠΟΤΑ.
    Όσο για τους εντουραδες στην Ελλάδα ναι καταστρέφουν το περιβάλλον ενώ στην Ευρώπη είναι ευσυνείδητοι και προσέχουν http://www.redbull.com/en/motorsport...-hare-scramble

καταγομαι απο χωριο,οι περισσοτεροι συγγενεις μου ειναι κυνηγοι,ζω στην φθιωτιδα που περιβαλλεται απο πολλα και διασημα βουνα,με χιλιαδες κυνηγους που τους βλεπω στα βουνα συνεχεια να τα γαμανε ολα..σκουπιδια,αγωνες ραλυ,καταστροφες λιμνων με τα τζιπ,και πολλα αλλα ακομη που μπορω να σου γραφω καμμια ωρα ακομη φιλε nicksior..να μην πω για διοπτρες,νυχτα κτλ..αστο,αυτα που λες μπορει να τα πιστεψει μονο καποιος που παει στο βουνο μια φορα το εξαμηνο,οχι εμεις εδω που τα βλεπουμε απο πρωτο χερι..και αφου αυτοι ειναι οι εξαιρεση και οι κακοι,οι καλοι κυνηγοι που στον π@ο ειναι??????

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων