Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.... τρεχαμε απ το σχολειο και το φροντIστηριο να δουμε ολα αυτα που ηδη αναφερθηκαν.....
για τα παιδικα αυτο που εχω να πω ειναι οτι στα χρονια μας τα παιδικα ειχαν νοημα και διδασκαν κατι καλο.... τα σημερινα παιδικα ειναι μονο με οπλα , φρικιαστικα ρομποτ...... , ανυπαρκτα τερατακια που πετανε, και ενα καρο αλλες μαλακιες (pokemon) που το μονο που εχουν να διδαξουν ειναι πολεμος , σκοτωμοι, και κακια φαντασια.... τα σημερινα παιδια δε τρεχουν να δουν "ΣΑΝΤΙΜΠΕΛ " " ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ" " MUPPET SHOW" " ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ" κτλ κτλ.......
Α ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΤΑΡΖΑΝ και ΤΣΙΤΑ"
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "STAR CHANNEL" ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ "ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ"
Α ΡΕ DUKES .....![]()
Οντως...! και καποτε ειχε ποπαυ και ντοναλντ... αθωα και ομορφα... τωρα τα σνομπαρουν τα παιδια λες και ειναι κιτσ...!!!![]()
![]()
![]()
TO ΚΑΜΠΙΝΓΚ
Τα πρωτα παιδικα στο δορυφορικο καναλι SUPER(Αγγλικο)
Ο λυκος και ο λαγος(Ρωσικο)
ΚΑΙ Η ΜΙΑ
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
Χ Ι Λ Ι Ο Π Ο Δ Α Ρ Ο Υ Σ Α!!!!!!!!
![]()
![]()
...ρε σεις επαιζε μια σειρα επιστημονικης φαντασιας νομιζω λεγοταν dr who ..... που ηταν ενας επιστημονας μεσα σε κατι σπηλιες και γινοντουσαν τσαμπουκαδες με ρομποτ και εξωγηινα τερατα....λοιπον το θεμα αυτης της σειρας ειναι τo ποιο γαματo electro μουσικo κομματι που εχω ακουσει (να χεσω ολα τα trance και τα psychedelic μαζι!!!!) εχω φαει τον κοσμο να το βρω οποιος εχει πληροφοριες ας με ενημερωσει....
...δεν ειμαι καν σιγουρος αν λεγοταν dr who η σειρα.... ετσι νομιζω , αλλα ειχα ασχημη παιδικη ηλικια και ξεχναω :hypnotize ..... παντως στις μηχανες αναζητησης στο δικτυο μου βγαζει μια σειρα του bbc πολυ παλια , εγω μιλαω για δεκαετια 80....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
καλα μονο μουσική και TV ?
τα μουρμουρια ποιος τα θυμάται![]()
χαχαχαχαχαχαχ ρε τον μα@@@@@, τι θυμηθηκε....
καλα μιλαμε θα μας παρει απο κατω,
ασε γιατι τα νοσταλγουμε με μανια τωρα.....![]()
Egw pou thymamai to Payton Place , to Mparmpa Mytoush kai ta Thunderbirds poso xronwn eimai ???![]()
![]()
mhn apantate re :rotflmao:![]()
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
Πω πω ρε φιλε τι μου θυμισες!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...ρε σεις επαιζε μια σειρα επιστημονικης φαντασιας νομιζω λεγοταν dr who ..... που ηταν ενας επιστημονας μεσα σε κατι σπηλιες και γινοντουσαν τσαμπουκαδες με ρομποτ και εξωγηινα τερατα....λοιπον το θεμα αυτης της σειρας ειναι τo ποιο γαματo electro μουσικo κομματι που εχω ακουσει (να χεσω ολα τα trance και τα psychedelic μαζι!!!!) εχω φαει τον κοσμο να το βρω οποιος εχει πληροφοριες ας με ενημερωσει....
...δεν ειμαι καν σιγουρος αν λεγοταν dr who η σειρα.... ετσι νομιζω , αλλα ειχα ασχημη παιδικη ηλικια και ξεχναω :hypnotize ..... παντως στις μηχανες αναζητησης στο δικτυο μου βγαζει μια σειρα του bbc πολυ παλια , εγω μιλαω για δεκαετια 80....
Με μηδαμινα εφε καταφεραν και ειχαν ενα σκηνικο που νομιζες οτι ηταν οντως αλλοι πλανητες!
Και απο σεναριο τα πηγαινε παρα πολυ καλα.
Ο ηθοποιος ηταν ενας μαλλιας Jimmy hendrix απ'οτι θυμαμαι, φοβερος!
Η μουσικη θυμαμαι με φοβιζε, ηταν πολυ ψυχεδελικη.
DR WHO
Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
Egw pou thymamai to Payton Place , to Mparmpa Mytoush kai ta Thunderbirds poso xronwn eimai ???![]()
![]()
Που το θυμηθηκες ρε το Payton place???
Θυμασαι και το "Χαμενοι στο Διαστημα"??? Με τον Mr Smith και το ρομποτ που ελεγε "Danger! Danger!"...
Δεν εχανα επεισοδιο...!
mhn apantate re :rotflmao:![]()