Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 132

Θέμα: Επισκευή αμορτισέρ ohlins.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ohlinsshocksprings.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	49,3 KB 
ID:	460335

Βάζω τον πίνακα να υπάρχει, τα κιλά του ελατηρίου περιγράφουν την ικανότητα του αλλά αυτή εφαρμόζει ανάλογα το πώς χρησιμοποιείται στην κατασκευή.
    Με μοχλικό χρειαζόμαστε κλάσμα των κιλών που χρειαζόμαστε όταν είναι χωρίς, δεμένο κατευθείαν στο ψαλίδι.
    Κάθε μοχλικό και κάθε θέση χωρίς αυτό χρησιμοποιεί λίγο διαφορετικά το ελατήριο.
    Πχ σε εμένα οι 550lbs με καλύπτουν σε μοχλικό ενώ σε απευθείας στις 40 μοίρες χρειάζομαι 1000lbs.

Το πιο σίγουρο είναι να ρυθμιστεί σωστά για τον καθένα και να δουμε αν καλύπτει την ρύθμιση ή αν χρειαζόμαστε μεγαλύτερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σε ολους.Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,πηρα σημερα τηλεφωνο τον Γεωργακοπουλο για να ρωτησω για σερβις στο πισω αμορτισερ ohlins που εχω.Μου ειπε τιμη για σερβις και τιμη για επισκευη και με ρωτησε αν ειναι για σερβις η επισκευη.Αν εχει πολυμεριστει το bumper(αυτο το λαστιχο που εχει στο κατω μερος) παμε για επισκευη.Ετσι που το βλεπω νομιζω ειναι για επισκευη,εχει ρωγμες το λαστιχο κατω.Παραθετω φωτο ποιο κατω.Το θεμα μου ειναι τωρα,μιας και θα το στειλω,πως μπορω να ξερω αν το ελατηριο που εχει πανω ειναι για το δικο μου βαρος.Το ελατηριο ειναι 95Ν.Σε τι κιλα αναβατη αντιστοιχει αυτο?Η ειναι ποιο συνθετο και παει αναλογα και για ποια μοτοσυκλετα προοριζεται?
    Συνημμένο 460328Συνημμένο 460329Συνημμένο 460330
    Αποπολυμεριστει.

Πολυμερισμός είναι η δημιουργία του πλαστικού, από μικρότερες χημικές ενώσεις που ενώνονται (υπό πίεση και θερμοκρασία) και σχηματίζουν μια πολύ μεγαλύτερη ένωση=το πλαστικό.

Αποπολυμερισμός είναι το χάλασμα του πλαστικού, που σπάει το πλαστικό, σε μικρότερες ενώσεις.

Στην περίπτωσή σου βέβαια, δεν έχουμε πλαστικό, έχουμε ελαστικό, που είναι άλλη ιστορία και δεν έχει ακριβώς σχέση με πολυμερισμούς-αποπολυμερισμούς, έχουμε καταστροφή των δεσμών θείου, αλλά ας μάθουμε πρώτα τον αποπολυμερισμό, και βλέπουμε και για τους δεσμούς θείου στις ανθρακικές αλυσίδες.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Αποπολυμεριστει.

Πολυμερισμός είναι η δημιουργία του πλαστικού, από μικρότερες χημικές ενώσεις που ενώνονται (υπό πίεση και θερμοκρασία) και σχηματίζουν μια πολύ μεγαλύτερη ένωση=το πλαστικό.

Αποπολυμερισμός είναι το χάλασμα του πλαστικού, που σπάει το πλαστικό, σε μικρότερες ενώσεις.

Στην περίπτωσή σου βέβαια, δεν έχουμε πλαστικό, έχουμε ελαστικό, που είναι άλλη ιστορία και δεν έχει ακριβώς σχέση με πολυμερισμούς-αποπολυμερισμούς, έχουμε καταστροφή των δεσμών θείου, αλλά ας μάθουμε πρώτα τον αποπολυμερισμό, και βλέπουμε και για τους δεσμούς θείου στις ανθρακικές αλυσίδες.
    Αυριο τι ωρα ειναι το μαθημα?

Εργοστασιακες ρυθμισεις παλι...
    Ride(s) the wind of change...

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Αποπολυμεριστει.

Το ύφος σου δεν είναι ωραίο και έχεις κουράσει πολύ.

Ή κόβεις την ειρωνεία, ή θα στη κόψω εγώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Ναι ρε συ Τελεγονος.Λιγο ποιο χαλαρά.Δεν είμαστε εδώ του Μπαμπινιώτη όλοι.Επισης, υπάρχουν άλλα θέματα πολύ ποιο σοβαρά από ορθογραφία ή λάθος διατυπώσεις

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι ρε συ Τελεγονος.Λιγο ποιο χαλαρά.Δεν είμαστε εδώ του Μπαμπινιώτη όλοι.Επισης, υπάρχουν άλλα θέματα πολύ ποιο σοβαρά από ορθογραφία ή λάθος διατυπώσεις
    Τίποτα ποιο σοβαρό από την ορθογραφία.
    Life begins at 45°.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Τίποτα ποιο σοβαρό από την ορθογραφία.
    Πιος το λεει...?
    Ride(s) the wind of change...

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Πιος το λεει...?
    Πχιος είναι το σωστό!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Καλησπέρα σε όλους και πάλι.Μετά από επικοινωνία με 3 καταστήματα,τα δύο μου είπανε τιμή 170-180€ και το ένα κατάστημα 120€.. Δεν είναι μεγάλη διαφορά στην τιμή για την ίδια εργασία?

Καλησπέρα σε όλους και πάλι.Μετά από επικοινωνία με 3 καταστήματα,τα δύο μου είπανε τιμή 170-180€ και το ένα κατάστημα 120€.. Δεν είναι μεγάλη διαφορά στην τιμή για την ίδια εργασία?
    Όχι, είναι μόλις 50-60€.

Πέρα από την πλάκα, η διαφορά είναι σημαντική, αλλά το ότι τα 2 καταστήματα σου έδωσαν παρόμοιες τιμές πιθανότατα πρέπει να σε υποψιάσει για το 3ο. Εκτός αν είναι κάποιο που γνωρίζεις ότι είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστο.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, είναι μόλις 50-60€.

Πέρα από την πλάκα, η διαφορά είναι σημαντική, αλλά το ότι τα 2 καταστήματα σου έδωσαν παρόμοιες τιμές πιθανότατα πρέπει να σε υποψιάσει για το 3ο. Εκτός αν είναι κάποιο που γνωρίζεις ότι είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστο.
    Το τρίτο καταστήμα με την χαμηλότερη τιμή νομίζω ότι είναι και ο αντιπρόσωπος,ο Τασσούλης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Το τρίτο καταστήμα με την χαμηλότερη τιμή νομίζω ότι είναι και ο αντιπρόσωπος,ο Τασσούλης
    Νομίζω εκεί θα έπρεπε να πας ακόμα και αν ήταν από τα 2 ακριβά.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Εκεί θα το στείλω μάλλον.Απλα ρωτάω από δω και από κει και οι γνώμες είναι εντελώς διαφορετικές.Αλλος με λέει με τίποτα σε αυτόν,πανε το σε κείνον,άλλος τα ανάποδα.Τι να πω.Θα το στείλω στον Τασσούλη και βλέπουμε

Εκεί θα το στείλω μάλλον.Απλα ρωτάω από δω και από κει και οι γνώμες είναι εντελώς διαφορετικές.Αλλος με λέει με τίποτα σε αυτόν,πανε το σε κείνον,άλλος τα ανάποδα.Τι να πω.Θα το στείλω στον Τασσούλη και βλέπουμε
    Ο Τασούλης είναι όντως ο επίσημος αντιπρόσωπος. Δεν ξέρω γιατί διαφέρει τόσο η τιμή. Σίγουρα κατάλαβε ακριβώς για τι εργασία πρόκειται; Σε κάθε περίπτωση, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας.
    Life begins at 45°.

Ναι blitzer,του εξηγησα οτι το bumper ειναι ξεραμενο.Και μου ειπε οτι τοτε πρεπει να λυθει ολο το αμορτισερ και οτι το κοστος του bumper ειναι 8-12 ευρω πανω κατω.Τι να πω,λες να μην καταλαβε?Οπως και να εχει παντως αυριο το πακεταρω και το στελνω.Ειδωμεν!

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επισκευή αμορτισέρ στη Θεσσαλονίκη
    από lamoun στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2008, 07:54
  2. Επισκευη αμορτισερ σε vstrom650
    από vestromas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2008, 10:52
  3. Επισκευή αμορτισέρ
    από nightstalker στο forum Honda CB series