Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 246

Θέμα: αγορα τσοπερ

custom-cruiser
    Επισης, καταθετω μια εμπειρια δυστυχως πολυ μονιμη και σταθερη που εχω τα τελευταια 30 χρονια απο τα διαφορα καφε της υπαιθρου...Μολις οι διαφοροι αργοσχολοι θαμωνες,την ωρα που πινουν τη φραπεδια τους δουν να περναει καποιος που εκανε το σκ...το του παξιμαδι για να αγορασει το μηχανακι που ζαχαρωνε στον υπνο και στον ξυπνιο του (MX,ON OFF, NAKED η αλλο...) τονε λουζουν με διαφορα κοσμητικα,,,"κοιτα τον αλητη, να το το κωλοπαιδο, δες πως τρεχει...παρε τηλεφωνο το τμημα..."και αλλα πολυ ωραια...Αυτες οι συμπεριφορες δειχνουν οτι σ' αυτη τη χωρα εχουν χαθει η καλοσυνη και ο σεβασμος...Αρα δεν ειναι το φορουμ το ζητουμενο...Η πλειονοτητα των Ελληνων δεν αγαπα και δε σεβεται τη μοτοσυκλετα, το γιατι δεν το εχω καταλαβει...Με τα παραπανω δεν ισχυριζομαι οτι ανακαλυψα την Αμερικη ...απλως καταθετω μια γνωμη και δηλωνω οτι αυτες οι συμπεριφορες με στενοχωρουν και με τσιτωνουν...Την καλημερα μου και παλι σε ολα τα μελη...

Παλαιό μέλος
    Η μηχανή είναι σαν το sex, αν δεν σου κάνει στο μάτι όσο και να το παλέψεις με τα εσωτερικά χαρίσματα του άλλου, πάλι στο δεν θα μείνεις

Πάντως για την ιστορία τα τσόπερ και στρίβουν και φρενάρουν και γεωμετρία έχουν και χάνουν τα κιλά τους στα πρώτα μέτρα ισορροπίας.
    Εννοείται ότι δεν στρίβουν, δεν φρενάρουν, δεν έχουν το ίδιο στήσιμο σε σύγκριση με μια μηχανή τύπου ybr, cbf ή ninja.
    Αυτονόητο δεν είναι? Περιμένεις ένα 4x4 τζίπ να έχει ίδια οδηγική συμπεριφορά με ένα διθέσιο?

Αλλά όπως σου είπα και στα προηγούμενα, ξέρεις τι καβαλάς και ξέρεις τα ελαττώματά του και τα προτερήματα. (Από πρώτο χέρι σου λέω -μιας και έχω και ένα dragstar 400- ότι αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις ένα γρήγορο street μηχανάκι στο δρόμο, το λιγότερο είναι να ντροπιαστείς και το περισσότερο να σε μαζεύουν από κάτω, βλέπε και τα περί φιλοσοφίας οδηγού που έγραψα στα προηγούμενα).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zinia Προβολή μηνύματος
    και βγηκα στη βολτα (θελω να πιστευω πως δεν ηταν ειρωνικο) για να δω μοντελα που μου προταθηκαν.
    Όχι δεν ήταν ειρωνικό, στα γραπτά καμιά φορά δεν καταλαβαίνεις το ύφος του άλλου, no problem
    Τελευταία τροποποίηση από yianyian; 31/10/2013 στις 13:20.

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yianyian Προβολή μηνύματος
    Η μηχανή είναι σαν το sex, αν δεν σου κάνει στο μάτι όσο και να το παλέψεις με τα εσωτερικά χαρίσματα του άλλου, πάλι στο δεν θα μείνεις

Πάντως για την ιστορία τα τσόπερ και στρίβουν και φρενάρουν και γεωμετρία έχουν και χάνουν τα κιλά τους στα πρώτα μέτρα ισορροπίας.
    Εννοείται ότι δεν στρίβουν, δεν φρενάρουν, δεν έχουν το ίδιο στήσιμο σε σύγκριση με μια μηχανή τύπου ybr, cbf ή ninja.
    Αυτονόητο δεν είναι? Περιμένεις ένα 4x4 τζίπ να έχει ίδια οδηγική συμπεριφορά με ένα διθέσιο?

Αλλά όπως σου είπα και στα προηγούμενα, ξέρεις τι καβαλάς και ξέρεις τα ελαττώματά του και τα προτερήματα. (Από πρώτο χέρι σου λέω -μιας και έχω και ένα dragstar 400- ότι αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις ένα γρήγορο street μηχανάκι στο δρόμο, το λιγότερο είναι να ντροπιαστείς και το περισσότερο να σε μαζεύουν από κάτω, βλέπε και τα περί φιλοσοφίας οδηγού που έγραψα στα προηγούμενα).
    Συμφωνω απολυτα στο τελευταιο απο τα λεγομενα σου...

Banned

Cool

και γιατι δεν ψαχνεις να βρεις εναν αντρα με τσοπερ
    και συ παιρνεις αλλου ειδους μηχανακι
    οποτε θα τ αλλαζετε και θα εχεις 2 μηχανες+αντρα
    αρα 3 σε 1
    καλο ε?????????????????????

custom-cruiser
    για ολα υπαρχει λυση...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RORY FOR EVER Προβολή μηνύματος
    Επισης, καταθετω μια εμπειρια δυστυχως πολυ μονιμη και σταθερη που εχω τα τελευταια 30 χρονια απο τα διαφορα καφε της υπαιθρου...Μολις οι διαφοροι αργοσχολοι θαμωνες,την ωρα που πινουν τη φραπεδια τους δουν να περναει καποιος που εκανε το σκ...το του παξιμαδι για να αγορασει το μηχανακι που ζαχαρωνε στον υπνο και στον ξυπνιο του (MX,ON OFF, NAKED η αλλο...) τονε λουζουν με διαφορα κοσμητικα,,,"κοιτα τον αλητη, να το το κωλοπαιδο, δες πως τρεχει...παρε τηλεφωνο το τμημα..."και αλλα πολυ ωραια...Αυτες οι συμπεριφορες δειχνουν οτι σ' αυτη τη χωρα εχουν χαθει η καλοσυνη και ο σεβασμος...Αρα δεν ειναι το φορουμ το ζητουμενο...Η πλειονοτητα των Ελληνων δεν αγαπα και δε σεβεται τη μοτοσυκλετα, το γιατι δεν το εχω καταλαβει...Με τα παραπανω δεν ισχυριζομαι οτι ανακαλυψα την Αμερικη ...απλως καταθετω μια γνωμη και δηλωνω οτι αυτες οι συμπεριφορες με στενοχωρουν και με τσιτωνουν...Την καλημερα μου και παλι σε ολα τα μελη...
    Aλλαξε καφετερια.
    Βρες μια που σχολιαζουνε ,μονο, τις ομορφες περαστικες υπαρξεις.

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Aλλαξε καφετερια.
    Βρες μια που σχολιαζουνε ,μονο, τις ομορφες περαστικες υπαρξεις.
    Τις εκοψα προπερσι, οταν ενας ιδιοκτητης καφε πηρε τηλ. την αστυνομια για να τσιμπησει 2 πιτσιρικαδες που εκοβαν δρομο γκαζωμενοι...Τελοσπαντων...Για ολα υπαρχει λυση...
    Ας ειναι καλα τα μπαρ...Το ανεφερα ως παραδειγμα για να δειξω τη γενικευμενη νοοτροπια που υπαρχει...Χμ..αυτα τα σχολια ειναι πιο ωραια, αν εχουν να κανουν με την ταδε ωραια που περναει...

Μέλος
    καταλαβαινω τι εννοεις... καποια ατομα απλα ετσι ειναι...
    το μονο που θα μπορουσα να πω (πλεον) ειναι πως δεν χρειαζεται να στεναχωριομαστε ή και να χαλιομαστε για ατομα που δεν εχουν καμμια σημασια στη ζωη μας!
    πας παρακατω και τελειωνει το θεμα.ειναι στο χερι μας ν ασχολουμαστε μ' οτι μπορει να μας κανει να χαμογελαμε.
    αρκετα προβληματα εχουμε αλλωστε (οι περισσοτεροι υποθετω)...γιατι να φορτωνομαστε κι αλλα?

εκτος θεματος αμπελοφιλοσοφιες μου (σορρυ)...
    μολις σχολασα και ειμαι σε μια περιεργη ριλαξ διαθεση

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    μολις σχολασα και ειμαι σε μια περιεργη ριλαξ διαθεση
    παρε κατι να τσιτωσεις τοτε....
    http://www.youtube.com/watch?v=1AfNOKQdY-U
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

custom-cruiser
    Το ανεφερα ως παραδειγμα χαρακτηριστικης νοοτροπιας...Ωραιος ο hell rider...vn 800 και Μεταλ

Το ανεφερα ως παραδειγμα χαρακτηριστικης νοοτροπιας...Ωραιος ο hell rider...vn 800 και Μεταλ
    I look'em in the eye

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yianyian Προβολή μηνύματος

σωστο αυτο αλλα....κι οσο κι αν σου κανει στο ματι....αν δεν υπαρχει η ικανοτητα...παλι στο δεν θα μεινεις! ειτε στο σεξ ειτε στη μηχανη...

απολυτως κατανοητο κι οχι δεν περιμενω παρομοια συμπεριφορα.
    απλα μεχρι πριν μπω εδω δε γνωριζα για το βαρος οτι μπορει να ειναι προβλημα για μενα,οπως δεν ηξερα κι αλλες κατηγοριες που θα μπορουσαν να ειναι για μενα.οποτε πλεον μετα την σχετικη ενημερωση που εχω,μενει να δοκιμασω κι αναλογα ν αποφασισω.με την καθοδηγηση που ελαβα (κι ευχαριστω πολυ) τουλαχιστον ξερω ΤΙ να δοκιμασω ωστε ν' αποφασισω πιο ευκολα.

αυτο δεν το καταλαβα (ολιγον ξανθια γαρ )

Όχι δεν ήταν ειρωνικό, στα γραπτά καμιά φορά δεν καταλαβαίνεις το ύφος του άλλου, no problem
    σωστο αυτο! οκ νο προμπλεμ

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    και γιατι δεν ψαχνεις να βρεις εναν αντρα με τσοπερ
    και συ παιρνεις αλλου ειδους μηχανακι
    οποτε θα τ αλλαζετε και θα εχεις 2 μηχανες+αντρα
    αρα 3 σε 1
    καλο ε?????????????????????
    χαχαχαχααχαχαα μα τι πρακτικο μυαλο!!! μπα ευχαριστω δε θα παρω! βαρυ το τιμημα για ταγμενη ερημητισσα

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Hell_Rider Προβολή μηνύματος
    παρε κατι να τσιτωσεις τοτε....
    http://www.youtube.com/watch?v=1AfNOKQdY-U
    μ' εριξες στα σκληρα ακαρδε!
    πολυ καλο! (αν και ειμαι σε αλλα ακουσματα...)

σ ευχαριστω

μ' εριξες στα σκληρα ακαρδε!
    πολυ καλο! (αν και ειμαι σε αλλα ακουσματα...)

σ ευχαριστω
    αν παρεις τσοπερ....ξεχασετα τα αλλα ακουσματα....
    εδω θα εισαι μετα... http://www.youtube.com/watch?v=pfwASNg6zBw http://www.youtube.com/watch?v=sKD33ydjAHs
    I look'em in the eye

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2