Σελίδα 8 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Και εγώ τα διαχωρίζω. Μακάρι το κράτος να είχε την οργάνωση της μαφίας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Και εγώ τα διαχωρίζω. Μακάρι το κράτος να είχε την οργάνωση της μαφίας.
    Απο οργανωση ειναι πολυ κοντα (φιλοι και συγκενεις στις συμαντικες θεσεις και ομερτα μεσα στην φαμιλια (ΕΔΕ)).
    Στην αποτελεσματικοτητα διαφερουν, εκτος και αν ειναι να μοιραστει το μαυρο χρημα και να κλεισουν στοματα.

Παλαιό μέλος
    http://tvxs.gr/news/ellada/epimenei-...-o-sfakianakis

Δεν αντέχω, η πραγματικότητα ξεπερνά και το μεγαλύτερο σουρεαλιστή

Ποιος θα το λεγε πίσω πίσω να τρέχω να ψάχνω για μπλουζάκι με τη Βανδη και φόντο Dead Kennedys

Α μωρη Ελλαδαρα αρρώστια

Η επόμενη πορεία να καταλήξει στο μαγαζί που θα παίζει η Δέσποινα για ένα γνήσιο σκυλολαϊκο αντιφασιστικό γλέντι
    Που ζουμε ρε πούστη μου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    http://tvxs.gr/news/ellada/epimenei-...-o-sfakianakis

Δεν αντέχω, η πραγματικότητα ξεπερνά και το μεγαλύτερο σουρεαλιστή

Ποιος θα το λεγε πίσω πίσω να τρέχω να ψάχνω για μπλουζάκι με τη Βανδη και φόντο Dead Kennedys

Α μωρη Ελλαδαρα αρρώστια

Η επόμενη πορεία να καταλήξει στο μαγαζί που θα παίζει η Δέσποινα για ένα γνήσιο σκυλολαϊκο αντιφασιστικό γλέντι
    Που ζουμε ρε πούστη μου
    Να δεις που σε λίγο θα είναι fashion άποψη ο αντιφασισμός... δε 'ν' κακό, το κακό είναι ότι η μόδα είναι εφήμερη, γυρίζει και ανακυκλώνεται...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Να δεις που σε λίγο θα είναι fashion άποψη ο αντιφασισμός... δε 'ν' κακό, το κακό είναι ότι η μόδα είναι εφήμερη, γυρίζει και ανακυκλώνεται...
    Τώωωωωωωραααααα...Αυτό έχει ήδη γίνει....Και είναι κακό.

Ξέρεις είναι σαν κάτι μηχανάκια παλιά, που όλοι τα φτύνουν για χρόνια, όλοι τα χουν χεσμένα, όλοι τα κοιτάνε στο φανάρι με ύφος λες και το προηγούμενο βράδυ είχαν πηδήξει τη belucci και τι να τους πεις τώρα και συ με τη μαλακία που καβαλάς, αν πας να πεις κάτι πετάγονται 10 μαλάκες και σου λένε μαλακίες, αλλά όταν το μηχανάκι αυτό γίνει hype (τι έκφραση είναι αυτή γαμώτο...), οι 10 μαλάκες αμέσως πετάγονται σαν τις ..... και κρώζουν που "δεν ξέρεις εσύ από παλιά μηχανάκια" και "που να σου εξηγώ τώρα την ιστορία" και "το θέμα είναι να βλέπεις κάτω από τα καπάκια" και...δε μπα να πνιγούν οι κάθε φορά μοδάτοι σε όλα τα ζητήματα λέω εγώ;;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    το κακό είναι ότι η μόδα είναι εφήμερη, γυρίζει και ανακυκλώνεται...
    Το στιλ ομως ειναι διαχρονικο... (ετσι γιατι μου αρσει αυτο το εμοτικον)

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Με αφορμη τις δηλωσεις του Νότη Σφακιανάκη

Στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε, επιτιθέμενος στους πολιτικούς: «Είμαι πολιτικό ον και έχω δημόσιο λόγο και σκέπτομαι μονίμως πολιτικά, διότι είμαι πολίτης, όχι πελάτης. Και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που σας κυβερνάνε δεν τα έχω αξιολογήσει όπως εσείς, διότι δεν τους έχω δώσει καμία απολύτως δύναμη. Εχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου διότι δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα. Αυτοί οι υπάλληλοί μου μού οφείλουν πολλά».

Ευάγγελε γουρούνι συνταγματολόγε;».

Στη συνέχεια επιτέθηκε εκ νέου κατά των πολιτικών:

«Φοροδιαφεύγουν (συνάδελφοί μου τραγουδιστές); Μα πλάκα μου κάνεις; Ο Παπαντωνίου δεν ήταν υπουργός Οικονομικών και είναι φοροφυγάς; O Παπακωνσταντίνου δεν ήταν υπουργός Οικονομικών; Ο Σημίτης δεν ήταν Πρωθυπουργός αυτής της χώρας; Μα, τρελαθήκατε; Τι είναι αυτά που λέτε τώρα; Καταπιάνεστε με τη μαλ... που σας λένε για να ξεφύγει το μυαλό μας από αυτά που συμβαίνουν. Ο υπουργός Οικονομικών είναι φοροφυγάς. Πες τους να πάνε να γ...».

Ο πρώτος που έσπευσε να κατακεραυνώσει τον Νότη Σφακιανάκη ήταν ο βΟλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλοςο οποίος με αναρτηση στο του στο Facebook τον χαρακτήρισε ανοιχτά «φασίστα».

Και σε ολα αυτα ερχεται να κατσει καπελο η γνωστη προσπαθεια αντιγραφης της Βικτορια Μπεκαμ ,Δέσποινα Βανδή η οποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ εκρινε οτι οι δηλωσεις του Σφακιανακη -παροτι οταν ο Σφακιανακης δηλωνε Αναρχικος δεν ειχε προβλημα - και δηλωσε Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.
    Και κάτι τελευταίο…
    Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες…

Οτι δεν θα συνεργαστουνε,λογω του τι πιστευει πολιτικα ο Νοτης.

Με αφορμη αυτο το αρθρο,του σημερινου Εθνους http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63923028
    Εχω καποιες αποριες

1.Οταν ο Ν.Σ λεει Εχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου διότι δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα. Αυτοί οι υπάλληλοί μου μού οφείλουν πολλά...υπαρχει κανενας που διαφωνει?
    Ο Τατσόπουλος και ο Ευάγγελε γουρούνι συνταγματολόγε οπως ΟΛΟΙ οι 300 πρωην και νυν...υπαλληλοι δεν ειναι!?
    Βεβαια ακομα υπαρχουν ατομα που οταν με ρουσφετια εμπαιναν στο δημοσιο -Το γνωστο χιτ "μαζι τα φαγαμε", του Παγκαλου- και ακομα πιστευουν οτι οι μισθοι τους πληρωνονταν απο την τσεπη του βΟλευτη που τους τοποθετησε,γνωριζοντας οτι οικονομικα και κοινωνικα δουλευουν εις βαρος των αλλων που δεν ειχαν μπαρμπα στην Κορωνι.
    Οποιος συμφωνει με αυτη την φραση του Νοτη ,ειναι αυτοματα φασιστας?

2.Πέτρος Τατσόπουλος.
    Δεν ξερω αν εχει καθρευτη σπιτι του,παντως σιγουρα η οδοντοβουρτσα του ζηλευει το σκουπακι της χεστρας και θα ανταλαζε ευχαριστως θεση.
    Ο Πέτρος Τατσόπουλος -ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- με την γνωστη δηλωση "Εχω γαμησει την μιση Αθηνα" πριν μηνες με εκανε να αναρωτηθω αν ο αυνανισμος μονος του στο σαλονι του πιανεται για γαμησι...Αν ναι ,παω πασο.
    Ο Αυνανας υπαλληλος λοιπον ξεχνωντας οτι ο Ν.Σ δηλωνει ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ και αρα οτι θελει λεει, τον κατακεραυνωνει.με λιγα λογια οτι ειναι φασιστας γιατι δεν προτιμησε τον φασισμο του ΣΥΡΙΖΑ και "Το δυσοίωνο είναι ότι οι φασίστες σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως "ξεπλυμένη" για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο"
    Με λιγα λογια ο δημοκρατης υπαλληλος Τατσοπουλος αυνανας οποιος λεει η συμφωνει τα ιδια εν μερει η ολικα με τον Ν.Σ ειναι φασιστας και οχι καλος φασιστας γιατι δεν ειναι ακροαριστερος φασιστας...αρα επειδη ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασιζει οτι οι αλλοι ειναι φασιστες,βγαζει μια απο τις συνιστωσες του στο δρομο και εκτελει κοσμο.

3.Δέσποινα Βανδή
    (Ειμαι και ΑΕΚτζης και συμπαθω τον Ντεμη) Αλλα ρε Δεσποινακι , Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.
    Και κάτι τελευταίο…
    Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες…
    Αυτό.»

Τωρα σε επιασαν οι ευαισθησιες σου?
    Δεν θυμαμαι σε ποια περιοχη μενεις?
    Οι Ιταλοι,Γαλλοι,Βελγοι,Γερμανοι,Ολλανδοι,Καναδοι,Αυστρα λοι,Ελβετοι,Αραβες,Αγγλοι,Μαλτεζοι,Ισπανοι κλπ κλπ ειναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που δεν θελουν την χωρα τους ξεφραγο αμπελι και η Ελλαδα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ειναι η Δημοκρατικοτερη χωρα? Διακοπες στην Ελβετια πηγαινες ρε Δεσποινακι,δεν ρωταγες κανενα Ελβετο να σου πει πως ειναι η δημοκρατια τους!? Θα καταλαβαινες πολλα και αλλοι τοσοι μυθοι για την δικη σου δημοκρατια και αξιοκρατια θα πηγαιναν περιπατο.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Με αφορμη λοιπον αυτα
    1.Μολις πεις κατι που δεν αρεσει στους υπαλληλους ,γινεσαι στοχος και αυτοματα φασιστας αλλα μονο δεξιος φασιστας...αριστερος φασισμος δεν υπαρχει.
    2.Στους τυφλους και κουτσους πρεπει να διαλεξεις αλλα στην ουσια διαφορα δεν υπαρχει...μονο στο ονομα
    3.Το 11% των Ελληνων ψηφοφορων ηταν/ειναι φασιστες η απλα ειναι η αντιδραση στην συσωρευση μαλακιας των 300 υπαλληλων?Πριν το 2010 που ηταν ολοι αυτοι?Πριν το 2010 ο ΣΥΡΙΖΑ μετραγε 4,κατι % ξαφνικα βρεθηκε με 20φευγα% ,αυτοι ηρθαν απο τον Αρη?
    4.Αν ο Λεβεντης πιασει 40% στις επομενες εκλογες,τι θα γινει?
    5.Ειναι θεμα νοοτροπιας η κατευθυνομενης μαλακιας?
    6.Με το 5 θυμηθηκα τον Τατσοπουλο και ακομα δεν εχω καταλαβει αν ο πεοβασανισμος πιανεται για γαμησι?

Αν διαβαζει κανεις ξενο τυπο ,η Ελλαδα δεν αναφερεται ουτε στις στατιστικες ,δεν ασχολειται κανενας με την οικονομια της και ουτε με το αν υπαρχει.Στην ουσια μας εχουν βγαλει απο την Ευροζωνη και απλα εμεις δεν το ξερουμε οι πολλοι...οι υπαλληλοι το ξερουν.
    Αυτοι εδω και λεφτα -οσα σας εμειναν- τρωνε και μεσα στο παραμυθι σας εχουν αλλα το χειροτερο ειναι οτι παει να γινει -αν δεν εχει ηδη γινει- Ισλαμικη δημοκρατια με κατι απο ψευτοκουμουνιστικο παρελθον...δλδ πιο μπουρδελο απ οτι ημασταν.

Τελευταιο επειδη ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω...οταν συμφωνω με τον Νοτη ειμαι Χρυσαυγιτης? Να ξερω ,αν ειναι να ψηφισω καταλληλα στις επομενες εκλογες.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος
    Νομίζω πως θα συμφωνήσω κι εγώ με το Σφακιανάκη κι ας ακούγεται "γραφικός και φασίστας" και τους ανάλογους χαρακτηρισμούς θα δεχτώ κι εγώ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΟΛΑ εχουν ομως και τον τροπο τους να τα πεις!
    Συν, οτι εχεις πει και κανει στο παρελθον λειτουργει υπερ ή κατα σου!

Προσωπικα καταδικαζω το φασισμο απ οπου κι αν προερχεται, (και το φανατισμό επίσης) και δεν υποστηριζω το Πας μη Ελλην, βαρβαρος!

Εξίσου καταδικαζω και τη ΜΑΛΑΚΙΑ και ο τυπος διαθετει μπολικη σε ολη του την υποσταση!

Αυτα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ΟΛΑ εχουν ομως και τον τροπο τους να τα πεις!
    Συν, οτι εχεις πει και κανει στο παρελθον λειτουργει υπερ ή κατα σου!

Προσωπικα καταδικαζω το φασισμο απ οπου κι αν προερχεται, (και το φανατισμό επίσης) και δεν υποστηριζω το Πας μη Ελλην, βαρβαρος!

Εξίσου καταδικαζω και τη ΜΑΛΑΚΙΑ και ο τυπος διαθετει μπολικη σε ολη του την υποσταση!

Αυτα
    πολυ σωστος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7

Έχει ξεφύγει

Γι'αυτον μιλάμε έτσι???

http://www.youtube.com/watch?v=deraAgzpHAI
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Σελίδα 8 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03