Συνεχιζω να διασκεδαζω με το "υπέρβαρο" gs των 245 κιλών και το "ελαφρύ καθαρόαιμο" αυστριακό των 237...
Συνεχιζω να διασκεδαζω με το "υπέρβαρο" gs των 245 κιλών και το "ελαφρύ καθαρόαιμο" αυστριακό των 237...
ΔόκτωρΜεγαλε δεν ξέρω ποια εταιρία βάζει το καλό το μέταλλο. Διαβάζω όμως πχ στο advrider για σπασμένα μοτέρ 990 στις 70,000 μίλια, τα Αμερικάνα δε, το θεωρούν νορμάλ να σκορπαει το βεδυο κάπου εκεί και βάζουν μεταχειρα απο smt η άλλο της σειράς. Λίγα δεν είναι; Αμφότερα τα μαστοδοντα γουτουπουκου εντελώς, το καθ'ενα για άλλο λόγο, τελικά; εμφανισιακά τουλάχιστον ψηφιζω Μέρκελ μεριά.
Κτήνος και το δικό μου yam θέλει φαγακι 15/50 κάθε ΠΣΚ (1500-2000χλμ) αλλά τι τα θες...
Σημερα μιλαγα με φιλο που εχει Africa Twin του '94, πρωτο χερι, με 120000km, σε πραγματικα αριστη κατασταση, και χωρις ποτε να του εχει βγαλει ακομα και τις "συνηθυσμενες" για africa ζημιες (ανορθωτη, τρομπα βενζινης). Το africa για να σπασει ψαλιδι πρεπει να το πεταξεις απ' το γραντ κανυον, και για να σπασει κινητηρα πρεπει να το δουλευεις μια βδομαδα χωρις λαδια. Εμαθα οτι η honda, τωρα που θα βγαλει την καινουργια africa, υποσχεται ειδικη εκπτωση στους ιδιοκτητες GS που θα την καψουνε δημοσίος, αποποιουμενοι ετσι για παντα τον κυανολευκο ελικα!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
Τελευταία τροποποίηση από postman; 11/12/2013 στις 20:18.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
Αποκλειστικο ρεπορταζ!!! Η BMW ξεκιναει συνεργασια με την CATERPILAR! Με καθε νεα GS, θα δινεται δωρο μια μπουλντοζα και ενας οδοστρωτηρας, που θα τα κανουν ολα ισιωμα, ωστε το unstopable μηχανημα να μην σπαει τηλελεβερ, ψαλιδια και αλλες τετειες αηδιες!