Ωραία.... να μιλήσουμε για το έδώ....
Οι εθνικές οδοί, καλώς ή κακώς - και δεν γνωρίζω υπό ποίο καθεστώς, πού, πώς, πότε και γιατί - έχουν παραχωρηθεί
έχουν δωρηθεί σε ιδιώτες/επιχειρήσεις....
στις οποίες οι δωρητές ή οι γυναίικες τους ή τα παιδιά τους έχουν μετοχές. Οι εταιρίες αυτές που ανοικουν πάντα σε 5 οικογένειες και ΠΟΤΕ σε κάποιον άλλο.
ο ιδιώτης/επιχείρηση, δεν είναι μ@λάκας, κέρδος θέλει να βγάλει
. Εμείς όμως???
έχει λοιπόν κάποιες υποχρεώσεις βάσει των συμβάσεων που έχει υπογράψει.... αυτές, αυθαίρετα θεωρώ, οτι τις καλύπτει στο μεγαλύτερο ποσοστό τους... ειδάλλως το Κράτος ΜΑΣ, οι αντιπρόσωποί ΜΑΣ (ψηφισες δεν ψήφισες, το ίδιο είναι), θα έπρεπε να τους τρέξει στα Ευρωπαικά Δικαστήρια....
Έχεις δει να τρέχει κάποιος τον ε;αυτό του???
Να θεωρήσουμε λοιπόν, μιας και δεν ξέρω περιπτώσεις ιδιωτών/εταιρειών να τις έχουμε τρέξει στα δικαστήρια (το αντίθετο έχει συμβεί), οτι ο ιδιώτης/εταιρεία είναι τύπος και υπογραμμός (λέμε τωρα έτσι?)... Συντηρεί το δίκτυο, έχει τους απαραίτητους υπαλλήλους που του εξασφαλίζουν την ευρυθμη λειτούργία του, τα απαραίτητα μηχανήματα κλπ κλπ κλπ....
Δεν είναι η περίπτωση μας όπως καταλαβαίνεις...
Απο πού θα βγει όλο αυτό το κόστος και με κέρδος ρε παιδιά???
Στα τέτοια τους αν θα βγάλει κέρδος το κράτος. Μόνο το δικό τους κέρδος τους ενδιαφέρει!
Τώ ρα με τη τρόικα έχει χαλάσει λίιιγο το πράμα αλλά σκεφτείς ΄΄οτι έπρεπε να είναι στου μπουντρουμ! !
Ποιός θα το
ξανά μανά πληρώσει? ο χρήστης....
(μαλάκα τον λένε) όπως και το ιντερνετ τώρα που εγώ γράφω και εσύ διαβάζεις, ο χρήστης το πληρώνει.... ο πατέρας μου που δεν έχει, δεν πληρώνει μία..... όπως το είπε ο ggs είναι και σαουντς φεαρ του μι....
ΤΩΡΑ,
ΑΝ, τα έχουμε σκατώσει ως χώρα/άτομα και δεν μας φτάνουν για τα διόδια είναι ένα ΑΛΛΟ θέμα....
μπα το ίδιο θέμα είναι Μην μου πειτε οτι τις εποχές των παχιών αγελάδων αν γινόντουσαν αυξήσεις στα διόδια θα κάναμε κάτι.... Λ7 υπήρχαν (έτσι νομίζαμε)
έτσι μας έλεγαν ψέματα και το παίζαμε και λάρτζ....
(μπα λαρτζ δεν έπαιξαν όλοι, κάτι βλήματα το έπαιζαν που σήμερα λένε πως πάλι καλά που ήρθε η τρόικα)
ΑΝ κάποιος,
θέλει να δει την νομιμότητα των συμβάσεων και το κατά πόσο καλύπτουν όλα τα θέματα που πρέπει να καλύπτουν,
θέλει να δει κατά πόσο είναι οι ιδιώτες/εταιρείες τύποι και υπογραμμοί απέναντί στις συμβάσεις τους
και δεν ξέρω και γω τί άλλο,
ας αναλάβει να τα ερευνήσει όλα αυτά και ας βγει να μας ενημερώσει.....
(έχουν γίνει όλα αυτά μια χαρά κονομάνε οι δικοί σου)
και ας μην το κάνει με αρπακολατζίδικο τρόπο (κλασσικά ελληνικά δλδ) "σηκώνουμε το λάβαρο της επανάστης και βουρ να τους γ@μήσουμε"....
στα λόγια γιατί στο τέλος (και το έλεγα χρόνια τώρα) θα το πληρώσει διπλα΄και τριπλά (βλέπε περιπτώσεις καταδίκης χρηστών του δικτύου που δεν πλήρωναν)....
εμένα μου κλάσανε...
ΕΠΙΣΗΣ....
αν κρίνουμε οτι οι επαρχιακοί, των οποίων η συντήρηση είναι αρμοδιότητα του Δημοσίου (το βάζω για χάρη ευκολίας έτσι), είναι για τον γαίδαρο καβάλα, εγώ είμαι μαζί σου 1300%, να διαμαρτυρηθούμε και να τραβήξουμε το θέμα όσο δεν πάει και με κάθε κόστος.... Αλλά εδώ στο Ελλαδιστάν αγαπούλες μου, από το πληκτρολόγιο γ@μ@με όλο το κόσμο.... αυτοί είμαστε, αυτό μας αξίζει, τουμπεκί και στα αυγά μας (προσοχή, δεν αναφέρομαι σε ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικά)
καποιοι πήγαν τα και τα έκλεισαν -θενξ παιδάκια- κλπ κλπ Τ αλλα τα έχουμε ξαναπεί!
αυτιά