Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 251

Θέμα: διόδια το Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Oι περισσότεροι δρόμοι καλοί είναι, και η βελτίωση σε βάθος χρόνου είναι εμφανής, μη λέμε ότι θέμε...

τώρα βέβαια τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνουμε που πάνε άραγε ;
    το 1 ευρώ φόρο σε κάθε λίτρο βενζίνας ;

μήπως θα έπρεπε να πηγαίνουν πίσω σε έργα υποδομής ; (λέω εγώ τώρα)

αντ' αυτού, πάνε στις συντάξεις, στους μισθούς του δημοσίου και στους τόκους των δανείων...

το επιχείρημα όμως "εσείς τους ψηφίσατε" όταν έρχονται στο φως οι σκανδαλώδεις συμβάσεις παραχώρησης, συγνώμη αλλά είναι έωλο...

edit: alex μαζί γράφαμε

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

http://www.mototriti.gr/data/news/pr...rgwn_99116.asp

Έφτασε η ώρα για να επικυρώσει η Βουλή των Ελλήνων τις συμφωνίες τροποποίησης των μεγάλων οδικών έργων, ώστε να γίνει η περίφημη επανεκκίνηση τους.
    Το νομοσχέδιο που καλούνται να επικυρώσουν οι Βουλευτές έχει τίτλο "Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων."

Με αυτό το νομοσχέδιο κυρώνονται και αποκτούν ισχύ νόμου οι συμφωνίες τροποποίησης των ακόλουθων συμβάσεων παραχώρησης:

α) της από 19 Δεκεμβρίου 2006 σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της αναδόχου εταιρείας για το έργο "Ιονία Οδός".

β) της από 31 Μαίου 2007 σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της αναδόχου εταιρείας για το έργο "Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος (Ε65)".

γ) της από 28 Ιουνίου 2007 σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της αναδόχου εταιρείας για το έργο "Μαλιακός - Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι (ΠΑΘΕ)".

και

δ) της από 24 Ιουλίου 2007 σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της αναδόχου εταιρείας για το έργο του Αυτοκινητοδρόμου "Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα".

Τα παραπάνω έργα παραχώρησης:

α) είναι ενταγμένα στο Διευρωπαικό Δίκτυο (Trans European Networks), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

β) έχουν χαρακτηριστεί ως έργα Εθνικής Σημασίας

γ) συγχρηματοδοτούνται απο την Ευρωπαική Ένωση

..................

Την ίδια στιγμή, η αγορά προαναγγέλλει τις τελευταίες εβδομάδες την οριστική επανεκκίνηση των έργων-μέχρι σήμερα υλοποιούνταν πρόδρομες εργασίες- καθώς οι μετοχές των τριών μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων με την μεγαλύτερη έκθεση στα οδικά έργα έχουν ενισχυθεί από περίπου 10% έως άνω του 30% σε διάστημα ένα μήνα
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 10/12/2013 στις 14:40.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    http://www.mototriti.gr/data/news/pr...rgwn_99116.asp

Έφτασε η ώρα για να επικυρώσει η Βουλή των Ελλήνων τις συμφωνίες τροποποίησης των μεγάλων οδικών έργων, ώστε να γίνει η περίφημη επανεκκίνηση τους.
    Το νομοσχέδιο που καλούνται να επικυρώσουν οι Βουλευτές έχει τίτλο "Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων."

Με αυτό το νομοσχέδιο κυρώνονται και αποκτούν ισχύ νόμου οι συμφωνίες τροποποίησης των ακόλουθων συμβάσεων παραχώρησης:

α) της από 19 Δεκεμβρίου 2006 σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της αναδόχου εταιρείας για το έργο "Ιονία Οδός".

β) της από 31 Μαίου 2007 σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της αναδόχου εταιρείας για το έργο "Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος (Ε65)".

γ) της από 28 Ιουνίου 2007 σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της αναδόχου εταιρείας για το έργο "Μαλιακός - Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι (ΠΑΘΕ)".

και

δ) της από 24 Ιουλίου 2007 σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της αναδόχου εταιρείας για το έργο του Αυτοκινητοδρόμου "Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα".

Τα παραπάνω έργα παραχώρησης:

α) είναι ενταγμένα στο Διευρωπαικό Δίκτυο (Trans European Networks), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

β) έχουν χαρακτηριστεί ως έργα Εθνικής Σημασίας

γ) συγχρηματοδοτούνται απο την Ευρωπαική Ένωση

..................

Την ίδια στιγμή, η αγορά προαναγγέλλει τις τελευταίες εβδομάδες την οριστική επανεκκίνηση των έργων-μέχρι σήμερα υλοποιούνταν πρόδρομες εργασίες- καθώς οι μετοχές των τριών μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων με την μεγαλύτερη έκθεση στα οδικά έργα έχουν ενισχυθεί από περίπου 10% έως άνω του 30% σε διάστημα ένα μήνα

Ρε το κουφό που τα υπόγραφε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ωραία.... να μιλήσουμε για το έδώ....

Οι εθνικές οδοί, καλώς ή κακώς - και δεν γνωρίζω υπό ποίο καθεστώς, πού, πώς, πότε και γιατί - έχουν παραχωρηθεί έχουν δωρηθεί σε ιδιώτες/επιχειρήσεις.... στις οποίες οι δωρητές ή οι γυναίικες τους ή τα παιδιά τους έχουν μετοχές. Οι εταιρίες αυτές που ανοικουν πάντα σε 5 οικογένειες και ΠΟΤΕ σε κάποιον άλλο.

ο ιδιώτης/επιχείρηση, δεν είναι μ@λάκας, κέρδος θέλει να βγάλει. Εμείς όμως???
    έχει λοιπόν κάποιες υποχρεώσεις βάσει των συμβάσεων που έχει υπογράψει.... αυτές, αυθαίρετα θεωρώ, οτι τις καλύπτει στο μεγαλύτερο ποσοστό τους... ειδάλλως το Κράτος ΜΑΣ, οι αντιπρόσωποί ΜΑΣ (ψηφισες δεν ψήφισες, το ίδιο είναι), θα έπρεπε να τους τρέξει στα Ευρωπαικά Δικαστήρια.... Έχεις δει να τρέχει κάποιος τον ε;αυτό του???

Να θεωρήσουμε λοιπόν, μιας και δεν ξέρω περιπτώσεις ιδιωτών/εταιρειών να τις έχουμε τρέξει στα δικαστήρια (το αντίθετο έχει συμβεί), οτι ο ιδιώτης/εταιρεία είναι τύπος και υπογραμμός (λέμε τωρα έτσι?)... Συντηρεί το δίκτυο, έχει τους απαραίτητους υπαλλήλους που του εξασφαλίζουν την ευρυθμη λειτούργία του, τα απαραίτητα μηχανήματα κλπ κλπ κλπ....
    Δεν είναι η περίπτωση μας όπως καταλαβαίνεις...

Απο πού θα βγει όλο αυτό το κόστος και με κέρδος ρε παιδιά???
    Στα τέτοια τους αν θα βγάλει κέρδος το κράτος. Μόνο το δικό τους κέρδος τους ενδιαφέρει!
    Τώ ρα με τη τρόικα έχει χαλάσει λίιιγο το πράμα αλλά σκεφτείς ΄΄οτι έπρεπε να είναι στου μπουντρουμ! !

Ποιός θα το ξανά μανά πληρώσει? ο χρήστης.... (μαλάκα τον λένε) όπως και το ιντερνετ τώρα που εγώ γράφω και εσύ διαβάζεις, ο χρήστης το πληρώνει.... ο πατέρας μου που δεν έχει, δεν πληρώνει μία..... όπως το είπε ο ggs είναι και σαουντς φεαρ του μι....

ΤΩΡΑ,
    ΑΝ, τα έχουμε σκατώσει ως χώρα/άτομα και δεν μας φτάνουν για τα διόδια είναι ένα ΑΛΛΟ θέμα.... μπα το ίδιο θέμα είναι Μην μου πειτε οτι τις εποχές των παχιών αγελάδων αν γινόντουσαν αυξήσεις στα διόδια θα κάναμε κάτι.... Λ7 υπήρχαν (έτσι νομίζαμε) έτσι μας έλεγαν ψέματα και το παίζαμε και λάρτζ....
    (μπα λαρτζ δεν έπαιξαν όλοι, κάτι βλήματα το έπαιζαν που σήμερα λένε πως πάλι καλά που ήρθε η τρόικα)
    ΑΝ κάποιος,
    θέλει να δει την νομιμότητα των συμβάσεων και το κατά πόσο καλύπτουν όλα τα θέματα που πρέπει να καλύπτουν,
    θέλει να δει κατά πόσο είναι οι ιδιώτες/εταιρείες τύποι και υπογραμμοί απέναντί στις συμβάσεις τους
    και δεν ξέρω και γω τί άλλο,
    ας αναλάβει να τα ερευνήσει όλα αυτά και ας βγει να μας ενημερώσει..... (έχουν γίνει όλα αυτά μια χαρά κονομάνε οι δικοί σου)
    και ας μην το κάνει με αρπακολατζίδικο τρόπο (κλασσικά ελληνικά δλδ) "σηκώνουμε το λάβαρο της επανάστης και βουρ να τους γ@μήσουμε".... στα λόγια γιατί στο τέλος (και το έλεγα χρόνια τώρα) θα το πληρώσει διπλα΄και τριπλά (βλέπε περιπτώσεις καταδίκης χρηστών του δικτύου που δεν πλήρωναν).... εμένα μου κλάσανε...

ΕΠΙΣΗΣ....
    αν κρίνουμε οτι οι επαρχιακοί, των οποίων η συντήρηση είναι αρμοδιότητα του Δημοσίου (το βάζω για χάρη ευκολίας έτσι), είναι για τον γαίδαρο καβάλα, εγώ είμαι μαζί σου 1300%, να διαμαρτυρηθούμε και να τραβήξουμε το θέμα όσο δεν πάει και με κάθε κόστος.... Αλλά εδώ στο Ελλαδιστάν αγαπούλες μου, από το πληκτρολόγιο γ@μ@με όλο το κόσμο.... αυτοί είμαστε, αυτό μας αξίζει, τουμπεκί και στα αυγά μας (προσοχή, δεν αναφέρομαι σε ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικά) καποιοι πήγαν τα και τα έκλεισαν -θενξ παιδάκια- κλπ κλπ Τ αλλα τα έχουμε ξαναπεί!

αυτιά

κι αυτιά !
    ανανήψαντας

Αμα πια με τους κλεφτες τους παλιοεργολαβους.
    Αμα πια και με το κρατος που ενω τα περνει δεν κανει τιποτα και σκοτωνονται χιλιαδες καθε χρονο.
    Αμα πια με τους αριστερους.
    Αμα πια με τους δεξιους.
    Αμα πια με τους βολεμενους.
    Αμα πια με τους ξεβολεμενους...

Η μονη λυση να συνενοηθουμε ολοι μαζι φετο να ευχηθουμε στον Αγιο Βασιλη να μας φτιαξει με τα ξωτικα του συγχρονους δρομους.
    Αν και τωτε προβλεπω το ΚΚΕ να κατεγκελει των Αγιο ως δουλεμπορο και την ΧΑ να φωναζει οτι τα ξωτικα ειναι λαθρομεταναστες...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εσένα τα ξωτικά σου πληρώνουν ρε φιλαράκι τα τέλη ;
    καλή μαγκιά, να σου στείλω και το δικό μου ειδοποιητήριο...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το Internet ειναι δωρεαν, αυτος που το εφυηβρε το χαρισε στον κοσμο.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

κι αυτιά !
    ωραία, επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις ενα λίνκ με τα ευρήματα και τις περαιτέρω κινήσεις που έχουν κάνει αυτοί που έχουν βρει τους δράκους να ανοίξω και εγώ (και οι όμοιοί μου) τα στραβά μου?

α, και πες μου σε παρακαλώ, τι σημαίνει "εμένα μου κλάσανε.."... σε σούραν στα δικαστήρια και αθωώθηκες?

υγ... δεν κάνω πλάκα, ούτε ειρωνεύομαι....

μου εστειλαν χαρτι πριν σχεδον 2 χρονια να πληρωσω 2,500 ευρω επειδη περνουσα χυμα.το χαρτι πηγε σε δικηγορο ειδικο επι του θεματος,και φυσικα δεν πηραν ουτε και θα παρουν μια.αυτο σημαινει μου κλασανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    μου εστειλαν χαρτι πριν σχεδον 2 χρονια να πληρωσω 2,500 ευρω επειδη περνουσα χυμα.το χαρτι πηγε σε δικηγορο ειδικο επι του θεματος,και φυσικα δεν πηραν ουτε και θα παρουν μια.αυτο σημαινει μου κλασανε...
    α, και πες μου σε παρακαλώ, τι σημαίνει "εμένα μου κλάσανε.."... σε σούραν στα δικαστήρια και αθωώθηκες?
    είναι συγκεκριμένη η ερώτηση....

ωραία, επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις ενα λίνκ με τα ευρήματα και τις περαιτέρω κινήσεις που έχουν κάνει αυτοί που έχουν βρει τους δράκους να ανοίξω και εγώ (και οι όμοιοί μου) τα στραβά μου?

υγ... δεν κάνω πλάκα, ούτε ειρωνεύομαι....
    Από εμένα περιμένεις να σου βρω λινκ για το πως έδωσαν το γιοφύρι του Ρίου και την Αττική οδό???
    Τόσα χρόνια ρε Σπύρο δεν έχεις ακούσει τίποτα???
    Κάτι ονόματα Μπομπολίνος κλπ ρινγκ ε μπελ του γιου ????

Όχι εδώ δεν πήγα δικαστήριο γιατί δεν κάθησα να το κουβεντιάσω -τα πιστόλισα και τέλος- όπως χιλιάδες άλλοι.

Κοίτα τώρα και κάτι απλό.
    Προχτέ πήγα στη φασολάδα. (έχασες που δεν ήρθες )
    Πλήρωσα μόνο στο έλα γιατί είχα παραία. Στο πήγαινε παρέκαμψα (πήγα από μέσα)
    Πάει να πει -50% - βενζίνη (άρα -φόροι)
    Ποιός έχασε?
    Την επόμενη που θα βάλουν φέσι απλά θα παρακάμω στο έλα.
    Για το γαμώτο.
    Δεν μπορείς από τη μια να κόβεις τους μισθούς και τις συνάξεις και από την άλλη να κάνεις
    δωράκια στους φίλους σου.
    Καιρός είναι να κάνουν κι αυτοί καμιά ΘΥΣΙΑ.

υγ
    πάρε και μια ιδέα στα πεταχτά !
    http://olympia.gr/2012/07/13/%CF%84%...%CE%B7-%CE%B1/

http://niaaou.blogspot.gr/2011/02/blog-post_14.html

Πάρε κι αυτό για μην ξεχνάμε
    http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=124714
    ανανήψαντας

υγ
    πάρε και μια ιδέα στα πεταχτά !
    http://olympia.gr/2012/07/13/%CF%84%...%CE%B7-%CE%B1/

http://niaaou.blogspot.gr/2011/02/blog-post_14.html

Πάρε κι αυτό για μην ξεχνάμε
    http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=124714
    αυτά νικόλα για μένα είναι άναρθρες κραυγές.... κάποια άλλα δε, είναι μαύρη (πιο μαύρη πεθαίνεις) δημοσιογραφία καθώς δεν στηρίζεται πουθενά, παρά παραθέτει σκόρπια νούμερα για εντυπωσιασμό.... (η σύγκριση με την γέφυρα της κίνας)....
    και καλά, αφού όλοι αυτοι οι δημοσιογράφοι έχουν τέτοια στοιχεία, γιατί δεν το προχωράνε το θέμα παραπάνω????

Όχι εδώ δεν πήγα δικαστήριο γιατί δεν κάθησα να το κουβεντιάσω -τα πιστόλισα και τέλος- όπως χιλιάδες άλλοι.
    επομένως δεν σου κλάσανε τα @ρχίδια.... ακόμα, ΔΕΝ εχουν ασχοληθεί με τα @ρχίδια σου....
    ρε συ αφου το ξέρεις.... το κεφάλαιο θα προστατέψει το κεφάλαιο.... στην πλάτη σου και την δική μου.... μακάρι βέβαια ποτέ να μην έρθει η ώρα να το διαπιστώσεις ιδίοις κώλοις (δική μου έκφραση, ευχαριστώ )....

Στο δικό μου χωριό πάντως που είχε πολλούς πιστολέρο των διοδίων, ήρθαν κατασχετηρια μαζί με αστυνομία και κάμερες. Δεν έμαθα πως κατέληξε, πάντως διάθεση για αερισμό ο ιδιοκτήτης των διοδίων δεν έδειξε να έχει.

αυτά νικόλα για μένα είναι άναρθρες κραυγές.... κάποια άλλα δε, είναι μαύρη (πιο μαύρη πεθαίνεις) δημοσιογραφία καθώς δεν στηρίζεται πουθενά, παρά παραθέτει σκόρπια νούμερα για εντυπωσιασμό.... (η σύγκριση με την γέφυρα της κίνας)....
    και καλά, αφού όλοι αυτοι οι δημοσιογράφοι έχουν τέτοια στοιχεία, γιατί δεν το προχωράνε το θέμα παραπάνω????

Που παραπάνω?
    Αν ήσουν Ιταλία ο εισαγκελέας θα είχε φωνάξει το δημοσιογράφο και θα του ζήταγε τα στοιχεία.
    Μετά τα πράγματα θα έπερναν το δρόμο τους
    Εδώ θέλει επιτροπή από τη βουλή που θα εξετασει (κόρακας κοράκου...) και στο μεταξύ θα έχουν παραγραφεί.
    Όπως βλέπεις εδώ δεν κουνιέται φύλλο.
    (τα ποσοστά συμμετοχής στο έργο δεν είναι μαυρα νούμερα και δεν είναι λογικό να βάζεις λίγα και να τσιμπας πολλά,κλπ κλπ)
    υγ
    η εξεταστική επιτροπή στη βουλή θέλει και πλειοψηφία

επομένως δεν σου κλάσανε τα @ρχίδια.... ακόμα, ΔΕΝ εχουν ασχοληθεί με τα @ρχίδια σου....
    ρε συ αφου το ξέρεις.... το κεφάλαιο θα προστατέψει το κεφάλαιο.... στην πλάτη σου και την δική μου.... μακάρι βέβαια ποτέ να μην έρθει η ώρα να το διαπιστώσεις ιδίοις κώλοις (δική μου έκφραση, ευχαριστώ )....
    Τ @@ μου ήταν αόρατα... Το άλλο που λές το έχω διαπιστώσει πολλάκις

ανανήψαντας

Αστην ιταλια με τον μπουγκα μπουγκα..... για εδω μιλαμε....

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αθηνα - Θεσσαλονικη
    από kakofonixx στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 17:05
  2. Αθήνα - Θεσσαλονίκη (και πίσω...)
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2006, 09:13
  3. Αθήνα - Θεσσαλονίκη (και πίσω...): η άλλη θεώρηση!
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2006, 12:00
  4. Αθήνα-Θεσσαλονίκη
    από makaronachis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2006, 10:52
  5. Αθήνα - Θεσσαλονίκη by night
    από mbouclas στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 11:26

Κανόνες δημοσιεύσεων