Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 256

Θέμα: γιορτινο μπλοκο...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Μόνο που το γενικό "καλό" η τροχαία βγαίνει και κάνει τη ΔΟΥΛΕΙΑ της, ο έφορος κάνει την δικά του κλπ
    όπως απλά πρέπει να γίνεται, είναι κακό εάν είσαι αυτός που περνάει αφηρημένος το κόκκινο η κλέβεις την εφορία.
    το θεμα ειναι να την κανει σωστα,οπως κανεις εσυ την δικια σου και εγω την δικια μου.αναγνωριζω πως ειναι δυσκολη δουλεια,αν καποιοι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν,ας μην την διαλεγαν.προσωπικα αφου περασα το σταδιο πιτσιρικας,μαγκια κλανια,το κρανος ειναι για τους φλωρους κλπ,ευτυχως εμαθα πριν παθω,κρατησε λιγο αυτο,πληρωσα τις κλησεις μου και οκ.
    by the way @σουτερ,παντα ηθελα να ρωτησω αλλα δεν...η μη χρηση φλας τιμωρειται;αν ναι με τι κοστος;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Κραταμε τουτο το δοκιμιο ηθους για τους ενστολους που αγωνιζονται να αποτιναξουν απο πανω τους τις ρετσινιες του παρελθοντος που αλλοι τους φορτωσαν και καληνυχτιζουμε...
    Ελπιζουμε και το θρεντακι αλλα και εμεις οι ιδιοι να δουμε το φως της μερας...
    Να μην βρεθεις ποτε στην θεση αυτουνου και να μην σου χρειαστουμε ποτε και παντα να σαι απεναντι

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    το θεμα ειναι να την κανει σωστα,οπως κανεις εσυ την δικια σου και εγω την δικια μου.αναγνωριζω πως ειναι δυσκολη δουλεια,αν καποιοι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν,ας μην την διαλεγαν.προσωπικα αφου περασα το σταδιο πιτσιρικας,μαγκια κλανια,το κρανος ειναι για τους φλωρους κλπ,ευτυχως εμαθα πριν παθω,κρατησε λιγο αυτο,πληρωσα τις κλησεις μου και οκ.
    by the way @σουτερ,παντα ηθελα να ρωτησω αλλα δεν...η μη χρηση φλας τιμωρειται;αν ναι με τι κοστος;;
    Ειναι αλλαγη κατευθυνσης/πορειας χωρις λογο και χωρις να ενημερωσεις απεναντι-απο πισω κλπ διερχομενους οδηγους
    Αρθρο και ποσο δεν θυμαμαι δεν εχω τα κιταπια μουμαζι θα σου πω αυριο

απλα δεν εχω δει ποτε κανεναν να σταματανε αυτους που δεν προειδοποιουν.φαντασου ποσα μικρα η μεγαλυτερα τροχαια θα γλυτωναμε αν αναβαν φλας αλαρμ κλπ.ειδικα μεσα στην πολη,λογο δουλειας τα βλεπω και αφριζω....

Banned
    Δυστηχως αυτα τα εξεταζουν μετα αφου γινει το ατυχημα αν ειχε φλας ο ενας η οχι
    Τα φλας υπαρχουν για να χρησιμοποιουνται
    Δεν ειναι δυνατο να σαι πανω απ το κεφαλι του καθενος και να του λες<αναψε το θα στριψεις>

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Για αυτο γουσταρω moto.gr...μαθαινεις 5 πραγματα ρε αδερφε

Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι δυνατο να σαι πανω απ το κεφαλι του καθενος και να του λες<αναψε το θα στριψεις>
    δεν ειπα να κυνηγας αυτους που δεν τα χρησιμοποιουν,αλλα εκει που εχεις κανει μπλοκο,και βλεπεις τον μαλακα που δεν το αναβει το γαμημενο,λες και θα πληρωσει χαρατσι στην δεη,σταματησε τον κι αυτον...απλα φανταζομαι το αντιτιμο μιας τετοιας κλησης ειναι μικρο και δεν βολευει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    Για αυτο γουσταρω moto.gr...μαθαινεις 5 πραγματα ρε αδερφε

Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν.
    Την έκδοση του ΚΟΚ του 2004 αν θυμάμαι καλά την έχει προλογίσει...

ο τότε Υπουργός ............................ Μ. Λιάπης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ναι και ισχυει αυτο που ειπα ,τωρα γιατι πανε να μας ψησουν οτι κατι εγινε,και οτι ο νομος ειναι υπερανω και τριχες περμαναντ δεν ξερω ή μαλλον ξερω αλλα ...
    «Αν ήμουν αρχιδικαστής, θα τον είχα αθωώσει λόγω βλακείας.Γιακουμάτος
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    δεν ειπα να κυνηγας αυτους που δεν τα χρησιμοποιουν,αλλα εκει που εχεις κανει μπλοκο,και βλεπεις τον μαλακα που δεν το αναβει το γαμημενο,λες και θα πληρωσει χαρατσι στην δεη,σταματησε τον κι αυτον...απλα φανταζομαι το αντιτιμο μιας τετοιας κλησης ειναι μικρο και δεν βολευει.
    Δεν ειναι αυτο
    Απλα μου εχει τυχει σπανιες φορες
    Δεν ημουν ουτε ειμαι της τροχαιας για να το συνανταω συχνα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Την έκδοση του ΚΟΚ του 2004 αν θυμάμαι καλά την έχει προλογίσει...

ο τότε Υπουργός ............................ Μ. Λιάπης
    Εγω εχω την εκδοση 2013 στην βαλιτσα του ΤΑ
    Και δεν την προλογιζει κανενας

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    Ναι και ισχυει αυτο που ειπα ,τωρα γιατι πανε να μας ψησουν οτι κατι εγινε,και οτι ο νομος ειναι υπερανω και τριχες περμαναντ δεν ξερω ή μαλλον ξερω αλλα ...
    «Αν ήμουν αρχιδικαστής, θα τον είχα αθωώσει λόγω βλακείας.Γιακουμάτος
    Σε καποια κρατη η αστυνομια δεν εχει πολιτικο προισταμενο-υπουργο-ουτε ο αρχηγος της και οι ανωτεροι αξιωματικοι αλλαζουν αμεσως μετα τις εκλογες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    προσπαθειτε να βγαλετε ακρη, εκει που δεν υπαρχει...
    δεν γινεται στην Ελλαδα ν'αλλαξει το αισθημα που εχει ο πολιτης για τον μπατσο γιατι υπαρχουν καταλοιπα απο παλια και δυστυχως υπαρχουν πολλοι μπατσοι (νεοι και παλιοι) που τα υποστηριζουν ακομα...

λεμε για τα ξενα κρατη (π.χ. Γερμανια) αλλα εκει ο μπατσος γραφει και την μανα του αν την δει να κανει παραβαση...ποιος θα το κανει εδω αυτο??
    εκει σε γραφουν για παραβιαση σηματοδοτη ενω εισαι πεζος γιατι περασες ενω ειχες κοκκινο (την εχει φαει συγγενικο μου προσωπο)...μικρο το ποσο, αλλα δεν του χαριστηκε...ηταν κοκκινο το ανθρωπακι, περασες απεναντι...παρτην στο κεφαλι...
    ποιος το θελει αυτο εδω??

κυκλοφορεις στο κεντρο της Αθηνας με οχημα και βλεπεις καθε ειδους "πεζους καμικαζι αυτοκτονιας" να περνανε απο τα πιο απιθανα μερη, και εσυ να κανεις τον ζογκλερ για να τους αποφυγεις μην γινετε ηχος και φως...

υπαρχουν και τα κωλοπαιδακια που τους εδωσαν σημα και οπλο στα 19 και την ειδαν καμποϋδες στο Τεξας, γιατι οι περισσοτεροι ετρωγαν καρπαζιες στο σχολειο...δεν εχουν κριση να δουν ποιον εχουν απεναντι τους...
    υπαρχουν και οι ειδικοι φρουροι που με ελλειπεστατη εκπαιδευση σκοτωνουν 15χρονα...
    υπαρχουν και οι ζαρντινιερες που χτυπουν φοιτητες...
    υπαρχουν και οι ασφαλιτες που γινονται μπαχαλακηδες στις πορειες...
    υπαρχουν και οι καθε λογης λαμογια που ειναι προστατες της νυχτας, εμποροι ναρκωτικων, μαστρωποι, κλπ...

και υπαρχουν και αυτοι που κανουν καλα την δουλεια τους και με σεβασμο στον πολιτη...

και δεν υπαρχει λογος να τους πει καποιος "ευχαριστω" γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους και ΠΡΕΠΕΙ να την κανουν καλα (εφ'οσον την επελεξαν)...

το thread ανοιχτηκε απο την Ζαχη για καποιους αναγωγους μπατσους που δεν ηξεραν να κρινουν και να κανουν καλα την δουλεια τους...φοβισμενα παιδαρελια που βλεπουν εγκληματιες παντου και μιλουν σαν να μιλανε στο κολλητο τους...κατακριτεοι, παει και τελειωσε...

αν μιλαγαν σωστα, με τυπικο σεβασμο, και εγραφαν την Ζαχη για καθρεφτες (οπως οφειλαν) τοτε δεν θα επρεπε να κλαφτει η Ζαχη γιατι απλουστατα "εκαναν εναν τυπικο ελεγχο και βρεθηκε μια παραβαση"...

ειναι απλο το θεμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

το thread ανοιχτηκε απο την Ζαχη για καποιους αναγωγους μπατσους που δεν ηξεραν να κρινουν και να κανουν καλα την δουλεια τους...φοβισμενα παιδαρελια που βλεπουν εγκληματιες παντου και μιλουν σαν να μιλανε στο κολλητο τους...κατακριτεοι, παει και τελειωσε...

αν μιλαγαν σωστα, με τυπικο σεβασμο, και εγραφαν την Ζαχη για καθρεφτες (οπως οφειλαν) τοτε δεν θα επρεπε να κλαφτει η Ζαχη γιατι απλουστατα "εκαναν εναν τυπικο ελεγχο και βρεθηκε μια παραβαση"...

ειναι απλο το θεμα...
    σωστοοοοος!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ!
    από JVR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:30
  2. Μπλόκο στο Χίλτον
    από γεροπιτσιρικος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 10:32
  3. Πρωτο μπλοκο με "μαιμου" πινακιδα
    από MIKE_16V στο forum Ιστορίες του δρόμου