Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 360

Θέμα: ανακατασκευη honda supra

Banned

Banned
    σημερα μιας και βρηκα το εραλειο που μου ειχε σπσει εμενα εβγαλα το καπακι και αλλαξα αστερακιακαι το αποτελεσμα ενα ωραιοτατο μεγαλο 0 σκετη απογοητευση δεν ξερω μπορει να θελει σωστο ρυθμισμα αλλα πφφ δεν ξερω εγω προς το παρον τα παραταω για να σκεφτω τι μπορει να γινεται εφοσον μυλος και ταχυτητες ειναι καινουργοι καμπανα και δισκακια επισης το αστερακι το τωρινο της honda δεν ξερω να και μερικες φωτογραφιες Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20140325_170616.jpg 
Προβολές:	301 
Μέγεθος:	65,8 KB 
ID:	312832
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20140325_170630.jpg 
Μέγεθος:	88,8 KB 
ID:	312833Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20140325_170912.jpg 
Μέγεθος:	85,9 KB 
ID:	312834

Banned

Όνομα:	20140325_171103.jpg 
Μέγεθος:	86,6 KB 
ID:	312835

Όνομα:	20140325_171107.jpg 
Μέγεθος:	102,2 KB 
ID:	312836

Χρήστο αυτό το λαμάκι κουμπώνει σε καρέ, αν είναι ένα κλικ πιο κάτω δεν έχεις αμπραγιάζ στο κατέβασμα, αν είναι ένα κλικ πάνω δεν έχεις αμπραγιάζ στο ανέβασμα για δες το.

Προβολές:	300 
Μέγεθος:	94,1 KB 
ID:	312837
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.bmw Προβολή μηνύματος
    Χρήστο αυτό το λαμάκι κουμπώνει σε καρέ, αν είναι ένα κλικ πιο κάτω δεν έχεις αμπραγιάζ στο κατέβασμα, αν είναι ένα κλικ πάνω δεν έχεις αμπραγιάζ στο ανέβασμα για δες το.

Μέγεθος:	94,1 KB 
ID:	312837
    γιωργο ειναι και αυτο στα ισιατου ακριβως εκει που θελει ειχα μαρκαρει ακριβως πουυ μενει απλα δεν φενεται στην φωτο τωρα αυτα που εβγαλα δηλαδη τααλλα αστερακια δεν ειχαν καμια σχεση με τα honda και αυτο που υκλοσες χοντα ειναι γτ το αλλο που ειχε ηταν κοντο απο αυτο

Αυτό το έχεις λύση ποτέ για να καθαρίσεις την μούργα που μαζεύει μέσα.

Όνομα:	20140325_1711071.jpg 
Μέγεθος:	94,4 KB 
ID:	312838
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.bmw Προβολή μηνύματος
    Αυτό το έχεις λύση ποτέ για να καθαρίσεις την μούργα που μαζεύει μέσα.

Όνομα:	20140325_1711071.jpg 
Μέγεθος:	94,4 KB 
ID:	312838
    οο ναι και δεν ειχεπολυ μεσα ισα ισα το καθαρισα το ξανακουμποσα και μετα εβαλα τα υπολοιπα
    δεν ξερω τι γινεται λες και εχει μπει ο διαολος μεσα του ειναι μολις βαζω την τριτη μου την βγαζει και την ξαναβγαζει αλλα οταν το κανει αυτο ακουγεται ενα κτακ κτακ αυτο το κανει και τωρα και το εκανε και τοτε

ψάχνεις σε λάθος σημείο ... το "αστέρι" αυτό που δείχνεις είναι για τη σύμπλεξη

για την αλλαγή πρέπει να δεις αυτό που είναι πίσω από την μονή καμπάνα που συνδέεται με τον επιλογέα των ταχυτήτων

αυτό δηλαδή ... αν έχει φαγωθεί μπορεί να μην παίρνει την ταχύτητα σωστά και να την πετάει (η να έχει στραβοπατήσει στην τοποθέτηση)Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rh shaft.jpg 
Μέγεθος:	86,7 KB 
ID:	312839

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ψάχνεις σε λάθος σημείο ... το "αστέρι" αυτό που δείχνεις είναι για τη σύμπλεξη

για την αλλαγή πρέπει να δεις αυτό που είναι πίσω από την μονή καμπάνα που συνδέεται με τον επιλογέα των ταχυτήτων

αυτό δηλαδή ... αν έχει φαγωθεί μπορεί να μην παίρνει την ταχύτητα σωστά και να την πετάει (η να έχει στραβοπατήσει στην τοποθέτηση)Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rh shaft.jpg 
Μέγεθος:	86,7 KB 
ID:	312839
    λες να ειναι αυτο ? γιατι αμα ειναι αυτο θα σκισω τα πτυχια που δεν εχω ακομα αυτο αμα το λυσω και το βγαλω φωτο θα μπορεις να μου πεις αν ειναι φαγωμενο η οχι ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από supraman Προβολή μηνύματος
    λες να ειναι αυτο ? γιατι αμα ειναι αυτο θα σκισω τα πτυχια που δεν εχω ακομα αυτο αμα το λυσω και το βγαλω φωτο θα μπορεις να μου πεις αν ειναι φαγωμενο η οχι ?
    αμα είναι φαγωμένο θα το καταλάβεις και μόνο σου

θα φτάσεις ακριβώς όπως στη φωτό που έβαλα και θα γυρίζεις τον πρωτεύοντα άξονα του σασμαν με το χέρι .. θα αλλάξεις όλες τις ταχύτητες σαν να είχες το μοτέρ εν λειτουργία

αν δεν κουμπώνει καλά κάποια ταχύτητα θα το δεις ... τσέκαρε καλά πως είναι κουμπωμένα όλα πάνω και βιδωμένα σωστά ... σιγουρέψου ότι είναι δεμένα όλα και δεν πάνε πανω κατω και μέσα έξω

αν δεν έχεις θέμα και εκέι δυστυχώς θα πρέπει να πας πιο μέσα

Banned
    αμα είναι φαγωμένο θα το καταλάβεις και μόνο σου

θα φτάσεις ακριβώς όπως στη φωτό που έβαλα και θα γυρίζεις τον πρωτεύοντα άξονα του σασμαν με το χέρι .. θα αλλάξεις όλες τις ταχύτητες σαν να είχες το μοτέρ εν λειτουργία

αν δεν κουμπώνει καλά κάποια ταχύτητα θα το δεις ... τσέκαρε καλά πως είναι κουμπωμένα όλα πάνω και βιδωμένα σωστά ... σιγουρέψου ότι είναι δεμένα όλα και δεν πάνε πανω κατω και μέσα έξω

αν δεν έχεις θέμα και εκέι δυστυχώς θα πρέπει να πας πιο μέσα

αυτο θα γινει αυριο αλλα το να παω πιο μεσα εεγω προσωπικα οχι θα παω σε αυτον που μου ειπε πως οι ταχυτητες ειναι καλες και θα του πω φτιαχτο μου να μην σε φτιαξω εγω
    αμα ειναι αυτο το αστερακι το αλλαζω και ειναι οκ δηλαδη εε?

αυτο θα γινει αυριο αλλα το να παω πιο μεσα εεγω προσωπικα οχι θα παω σε αυτον που μου ειπε πως οι ταχυτητες ειναι καλες και θα του πω φτιαχτο μου να μην σε φτιαξω εγω
    αμα ειναι αυτο το αστερακι το αλλαζω και ειναι οκ δηλαδη εε?
    κοίτα Θεός δεν είμαι αλλιώς θα τα έφτιαχνα από το ιντερνέτι και δεν θα έτρωγα τα χέρια μου - προσπαθώ να σου δώσω την πιο απλή πιθανότητα να έχει γίνει πατάτα στην πλευρά έξω από τις κάσες ... αν είναι πιο μέσα αφού μπορείς να το πας καλώς (μηχανικός το μοντάρισε και σου είπε ότι είναι οκ το κιβώτιο ;; )

βασικά εσύ το αστεράκι και τις "βελόνες" που έχει από πίσω να προσέξεις και να είναι σωστά τοποθετημένα

Banned
    κοίτα Θεός δεν είμαι αλλιώς θα τα έφτιαχνα από το ιντερνέτι και δεν θα έτρωγα τα χέρια μου - προσπαθώ να σου δώσω την πιο απλή πιθανότητα να έχει γίνει πατάτα στην πλευρά έξω από τις κάσες ... αν είναι πιο μέσα αφού μπορείς να το πας καλώς (μηχανικός το μοντάρισε και σου είπε ότι είναι οκ το κιβώτιο ;; )

βασικά εσύ το αστεράκι και τις "βελόνες" που έχει από πίσω να προσέξεις και να είναι σωστά τοποθετημένα

εγω τα μονταρισα ολα οτι βλεπεις εγω τα εφτιαξα απλα πηρα ενα κιβωτιο απο honda glx 90αρι 4ταχυτο ηταν σε καλη κατασταση και στον μαστορα που το πηγα μια χαρα μου λεει ειναι και πηγα σε δυο για να δω αν οντος ηταν μια χαρα τωρα ας ελπισουμε να ειναι αυτο

εγω τα μονταρισα ολα οτι βλεπεις εγω τα εφτιαξα απλα πηρα ενα κιβωτιο απο honda glx 90αρι 4ταχυτο ηταν σε καλη κατασταση και στον μαστορα που το πηγα μια χαρα μου λεει ειναι και πηγα σε δυο για να δω αν οντος ηταν μια χαρα τωρα ας ελπισουμε να ειναι αυτο
    glx ενενηντάρι τετρατάχυτο αν δε με απατά η μνήμη μου δεν έπαιζε ... μάλλον από πενηντάρι έχεις η από astra ...

τες πα το θέμα είναι να βρεθεί η βλάβη...

Banned
    glx ενενηντάρι τετρατάχυτο αν δε με απατά η μνήμη μου δεν έπαιζε ... μάλλον από πενηντάρι έχεις η από astra ...

τες πα το θέμα είναι να βρεθεί η βλάβη...

δεν ξερω παντως honda c50 εγραφε επανω η μηχανη που πηρα και ηταν και αυτο πανω

Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανακατασκευη honda supra
    από gregogti στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2013, 17:37
  2. Βάψιμο πίσω ψαλιδιού σε Honda Supra (παπί)
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 19:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF