Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 240

Θέμα: KTM vs all

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    το 09 πηγαν 6 μηχανακια γερμανια,αλπεις κτλπ
    ενα 950 adventure,ενα 990sm,ενα cbr600f,ενα gsxr750,ενα fazer 1000,ενα zrx1200s
    το 11 ο απολογισμος ειναι
    τα 2 ktm συνεχιζουν να φορτωνουν χλμ ασταματητα,το 950 αγγιζει περιπου την κατοσταρα,το 990 περιπου την 60αρα,με αλλους ιδιοκτητες βεβαια αλλα συνεχιζουν
    το gsxr εχει αλλαξει μοτερ γιατι μετα απο κανα εξαμηνο το εργαλειο εμοιασε στις φλορετες
    το zrx απο τυχη δεν θρυνησε μοτερ και η μαγικη τσιμπιδα βρηκε το ενα μερος απο το κομματι που ειχε σπασει μετα απο μια ωρα ψακτηρι(ειχε σπασει κατι εκει κοντα στους δισκους)
    το fazer κλασικα εμεινε απο πηνια(εχω αναφερθει) και τωρα στυθηκε στις ροδες του
    το cbr συνεχιζει το ταξιδι του επιτυχως.
    πριν φυγουμε τα σχολια ηταν κλασικα ,προσεχετε τα μηχανακια κτλπ,ναι καλα,και τις τελικες ειδαμε και τις 500αρες τις ριξαμε ημερησιως.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Μ' αρεσει που ασχολεισε κιολας ρε πυξιδα.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Σε δρόμο έχω μείνει μόνο με japan, με το KTM εώς τώρα όχι...

Στο βουνό με japan ποτέ, αλλά με το Husky σχεδόν σε κάθε βόλτα... Για αυτό και ψάχνω τώρα για KTM...

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Ρε παιδια εγω πιστευω πως σε μερικα χρονια δεν θα υπαρχει ανθρωπος να λεει πως τα κτμ σπανε και τις σχετικες καραμελες. Οπως και να το κανουμε και ο ποιο ασπονδος εχθρος των κτμ εχει καταλαβει μεσα του πως δεν ειναι η ιδια εταιρεια σε θεμα αξιοπιστιας που ηταν πριν 15-20 χρονια. δεν λεω οτι ειναι το τελειο οπως υποστιριζουν οι φιλοι απο την ανατολη αλλα σιγουρα εχει κλεισει η ψαλιδα. Σκεφτειτε μονο τι θα λεει ο πιτσιρικας σε 15 χρονια απο τωρα που αντι για DT θα εχει ενα sx 125 να το κολλαει καθε βδομαδα και με 50 ευρω να παιρνει καινουριο πιστονι. καποτε ηταν τα dt που τους πιναν το αιμα και αν εσπαγαν ηταν τζαμπα, τοτε θα ειναι τα διχρονα κτμ 15ετιας. καποιος εκθειαζει σημερα το varadero και το αφρικα του μπαμπα του που εχει 120.000 κμ και σε 15 χρονια ο γιος καποιου θα λεει για το 990adv του μπαμπα του που ειναι ακομα αξιομαχο 100.000κμ. απο καθε εταιρεια μερικα μοντελα θα μεινουν για παραπανω απο μια γενια, μερικα οχι. οταν ψαχνομουν να παρω μηχανη ο πατερας μου βαμμενος χοντακιας με 1000αρες στο παλμαρε του μου ελεγε μακρια απο suzuki γιατι του ειχε κολλησει απο τα νιατα του οτι δεν ειναι καλα. ισχυει κατι τετοιο σημερα? δεν νομιζω

υγ. μακαρι τωρα με το 1190adv να πεσουν οι τιμες των 990 να δω ποσοι θα σκεφτοσασταν την κωλοτουμπα.

δουκας 690(ακραπ/εκκεντ/φιλτρο) 27000κμ.σερβις καθε 3000-3500 65ευρω(αν τα εκανα εγω θα τα γλιτωνα), δεν εχω αλλαξει ακομα μπαταρια, αλυσ/ναζα.
    ζημιες: 1 καμενη ασφαλεια, 2 φορες καμενη μικρη σκαλα, ειχα κατι σβησιματα αλλα με αλλαγη χαρτογραφησης λυθηκε.
    δεν νομιζω οτι εχει να ζηλεψει κατι σε αξιοπιστια απο ενα χτχ(εχει τα θεματακια του),το απλο το χτ εννοειται δεν το αγγιζει σε αξιοπιστια. αρα ολες οι εταιριες εχουν καλα μηχανακια και ταφους.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Έχετε ρίξει μια ματιά στο adv rider και στο horizon να δείτε πόσα κτμ έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου?
    Sent from me using a computer.

πεστα ρε σουπια να αγιασει το στομα σου. το καλοκαιρι ηρθε ενας τυπος απο γερμανια στο χωριο μου να κανει kite surf και εμενε στα ενοικιαζομενα μας, ηταν καμια 45αρα και ειχα την μηχανη εξω απο το σπιτι. την βλεπει και με ρωταει αν εχει καποια πιστα motard και χωματινη το χωριο και αν θα μπορουσε να νοικιασει μηχανακι και εξοπλισμο. του λεω οτι δεν παιζει ουτε πιστα αλλα ουτε και μηχανακι να νοικιασει και τον ρωταω πως και του ηρθε κατι τετοιο. μου λεει οτι βλεπει συνεχεια αρκετους με μοτοκρος και μοταρντ και ειδε καιτο δικο μου που ειχα βαλει ενα σλικ πισω φαγωμενο να δω πως ειναι. ντραπηκα τοσο πολυ για το τι θα σκεφτηκε, οι μπαστουνοβλαχοι θα ελεγε απο μεσα τους εχουν ktm,yz,crf για να γυρνανε μεσα στο χωριο. στην γερμανια εχεις το αυτοκινητο για ολη την εβδομαδα και την μηχανη για ξεκαυλωμα το σαββατοκυριακο. τα χωματινα για τα βουνα, τα ασφαλτινα για την πιστα και τα on/off για πολυ μεγαλα ταξιδια. εμας ειναι το on/off για να πηγαινεις στο supermarket. αλλος κοσμος αλλη νοοτροπια. οι μονοι που εξαιρουνται εδω περα ειναι οσοι εχουν μηχανες επιδοσεων και τις χρησιμοποιουν μονο για πιστα. ακομα και οσοι τα κανουν και τα δυο για μενα ειναι κατακριτεοι γιατι σπαει το ktm το 250 που το ειχες να πηγαινεις στην δουλεια και σου φταιει η εταιρεια.

Ο μόνος λόγος που δεν θα έπαιρνα ktm και κυρίως το 990 adventure που είναι στη κατηγορία που με ενδιαφέρει ....

είναι ο αμιγώς προσανατολισμός τους στο χώμα θυσιάζοντας τομείς όπως η άνεση , η προστασία από τον αέρα και η ασφάλτινη ( ταξιδιάρικη ) συμπεριφορά στο δρόμο .
    Αν δλδ το 990 έβγαινε με 19/17 tubeless με καλύτερη ζελατίνα ( σχεδιαστικά ), με πιο άνετη σέλα και μεγαλύτερο ρεζερβουάρ θα το έιχα αγοράσει χθες .

Λοιπά , περί αναξιοπιστίες και άλλους δράκους είναι κουβέντες για να αναλωνόμαστε , αλλά κατά τη γνώμη μου κρύβουν και μια αλήθεια από πίσω .
    Η αλήθεια που κρύβουν είναι ότι και το 990adv αλλά και το capo που το ξέρω καλά έχουν θαφτεί κατά τα πρώτα χρόνια εμφάνισης τους , από τις ελλειπείς γνώσεις συνεργείων και μαστόρων που τα αντιμετώπιζαν ( και κάποιοι συνεχίζουν ακόμα ) σαν εξωγήινα μηχανάκια , έχοντας βγάλει βέβαια και αυτά ένα σωρό παπαρίτσες περιφερειακές ( τρόμπες συμπλέκτη , ανορθωτές , τρόμπες νερού ...κτλ ) .

Τη λύση σε αυτό έδωσε το internet και οι αστείρευτες γνώσεις που προσφέρει προς επίλυση των πάντων , έυκολα και οικονομικά .

Επίσης ( παράδειγμα) το να απαιτείς από ένα μοτέρ με συμπίεση 11,5 /1 και 98 ίππων να βγάζει τα ίδια χλμ αξιόπιστα όσο ένα transalp 700 των 59 ίππων και του 10 / 1 συμπίεσης είναι αστείο ,
    όσο αστείο είναι να λεέι κάποιος πως το transalp μπορεί οπουδήποτε να κοντράρει ένα 990adv .

Αυτά είχα να συνεισφέρω σε αυτό το επικό θέμα .... ας συνεχίσει ο επόμενος !!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    πεστα ρε σουπια να αγιασει το στομα σου. το καλοκαιρι ηρθε ενας τυπος απο γερμανια στο χωριο μου να κανει kite surf και εμενε στα ενοικιαζομενα μας, ηταν καμια 45αρα και ειχα την μηχανη εξω απο το σπιτι. την βλεπει και με ρωταει αν εχει καποια πιστα motard και χωματινη το χωριο και αν θα μπορουσε να νοικιασει μηχανακι και εξοπλισμο. του λεω οτι δεν παιζει ουτε πιστα αλλα ουτε και μηχανακι να νοικιασει και τον ρωταω πως και του ηρθε κατι τετοιο. μου λεει οτι βλεπει συνεχεια αρκετους με μοτοκρος και μοταρντ και ειδε καιτο δικο μου που ειχα βαλει ενα σλικ πισω φαγωμενο να δω πως ειναι. ντραπηκα τοσο πολυ για το τι θα σκεφτηκε, οι μπαστουνοβλαχοι θα ελεγε απο μεσα τους εχουν ktm,yz,crf για να γυρνανε μεσα στο χωριο. στην γερμανια εχεις το αυτοκινητο για ολη την εβδομαδα και την μηχανη για ξεκαυλωμα το σαββατοκυριακο. τα χωματινα για τα βουνα, τα ασφαλτινα για την πιστα και τα on/off για πολυ μεγαλα ταξιδια. εμας ειναι το on/off για να πηγαινεις στο supermarket. αλλος κοσμος αλλη νοοτροπια. οι μονοι που εξαιρουνται εδω περα ειναι οσοι εχουν μηχανες επιδοσεων και τις χρησιμοποιουν μονο για πιστα. ακομα και οσοι τα κανουν και τα δυο για μενα ειναι κατακριτεοι γιατι σπαει το ktm το 250 που το ειχες να πηγαινεις στην δουλεια και σου φταιει η εταιρεια.
    πενία τέχνας κατεργάζεται αγαπητέ...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

δεν συμφωνω φιλε μου, ξερουμε πολυ καλα οτι την δουλεια που κανω με το 690 θα την εκανα οικονομικοτερα σαν αγορα και σαν αξιοπιστια αν επαιρνα ενα xt απλο που προανεφερα επειδη δεν μπαινω πιστα απλα μετακινουμαι. οπως και ολοι οσοι εχουν τα πολεμικα μικρα 125-250αρια ειτε 2τ ειτε 4τ για τον καφε τους. μια θα εφτανε και το χρ125.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    όσο αστείο είναι να λεέι κάποιος πως το transalp μπορεί οπουδήποτε να κοντράρει ένα 990adv .

Bαζω στοιχημα οτι εχει ειπωθει κοντρα transalp με 990 SM, στο Δομοκο.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    μη μπούμε σε αυτή τη κουβέντα

και με 125άρι πας ταξίδι, και με 1125άρι πας

είπες ότι ο Γερμανός έχει
    το αυτοκινητο για ολη την εβδομαδα και την μηχανη για ξεκαυλωμα το σαββατοκυριακο. τα χωματινα για τα βουνα, τα ασφαλτινα για την πιστα και τα on/off για πολυ μεγαλα ταξιδια
    εμείς έχουμε να πληρώνουμε ένα (με το ζόρι), και κοιτάμε να μας βγάλει και τη βδομάδα, και το ξεκαύλωμα του ΣΚ, και το χώμα, και τη πίστα, και το ταξίδι και τα ψώνια

έχεις δει Χόρνετ να κουβαλάει τσάντες με μανταρίνια ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Bαζω στοιχημα οτι εχει ειπωθει κοντρα transalp με 990 SM, στο Δομοκο.
    .....

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    έχεις δει Χόρνετ να κουβαλάει τσάντες με μανταρίνια ;
    cbr600f4i με κολλημενο με ζελοτειπ το φραπε στο τεποζιτο καθοδον για τει.... με σακουλες ψωνια απο μαρκετ... καποτε.

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    οκ! μετά απ όλα αυτα αρχισα και ψήνομαι ακόμα περισσότερο! Άλλωστε μία μηχανή με τόσους φανατικούς οπαδούς και τοσο ορκισμένους εχθρούς τουλάχιστον δεν θα είναι ποτέ αδιάφορη! Αυτό δεν είναι και το νόημα? Μετά το Fazer (πολυεργαλειο - ελβετικό σουγιαδάκι)που κάνει τα πάντα πηγαμε στο Gsx-R (νυστέρι) περιορισμους σε αυτα που κάνει αλλα τουλαχιστον για μένα αυτα που κάνει τα κάνει καλά, ε, αμέσως επόμενο ΛΟΓΙΚΟ βήμα ειναι να δοκιμάσουμε και τον ΜΠΑΛΤΑ! Σε αναζήτηση λοιπόν 990!! Στην χειρότερη όλων θα κάνω ακόμα εναν καλό φίλο (τον μάστορα)!!

και όπως ξαναείπα (μεταφέροντας τα λεγόμενα φίλου ΚΤΜακια):
    KTM: Kαθε Τριτη Μάστορα -
    αλλα και
    ΚΤΜ: Kάθε Τετάρτη Μάθημα!

Never ride faster than your guardian angel can fly...

Μέλος Το avatar του/της freco
    Ένα παλικάρι μου είπε κάποτε: "Εγώ ποτέ δεν θα πάρω 990, αλλά όταν το βλέπω να περνάει μου βγαίνει ένας αναστεναγμός" .

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. reinmeister vs all (regarding rc51)
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 385
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 16:32
  2. Rossi Vs all... εν ενεργεία και μη
    από red_monster στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 02:11
  3. πανεπ.εργασία KTM vs BMW
    από taxydromos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 17:21
  4. DUKE III vs ALL
    από devil's animal στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 219
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 23:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •