απλα εγω θα ηθελα λιιιιγο-ελαχιστα πιο χαμηλα τη μουσικη (και οχι επειδη δεν ακουω δυνατα μουσικη, ισα-ισα, απλα για να μιλαω λιγο ευκολοτερα)
κατα τα αλλα.....
Συνφωνώ η μουσική ήταν λίγο τσίτα. Να προσθέσω επίσης ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω ποπ κορν γιατί 2 πιατάκια που έφαγα δε τα χόρτασα τα άτιμα
τι τους είχανε ρίξει μέσα ρε π@υστη μ
απλα εγω θα ηθελα λιιιιγο-ελαχιστα πιο χαμηλα τη μουσικη (και οχι επειδη δεν ακουω δυνατα μουσικη, ισα-ισα, απλα για να μιλαω λιγο ευκολοτερα)
κατα τα αλλα.....
ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΛΙΙΙΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.....
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ................
Συνφωνώ η μουσική ήταν λίγο τσίτα. Να προσθέσω επίσης ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω ποπ κορν γιατί 2 πιατάκια που έφαγα δε τα χόρτασα τα άτιμα
τι τους είχανε ρίξει μέσα ρε π@υστη μ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑ !!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΠΚΟΡΝ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ.... (Ε, ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΟΣ....)
ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΛΙΙΙΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.....
Η φάτσα του Βελζεβούλη όλα τα λευτά... σαν σουρωμένος.. Ει παιδί πιάσε χικ,αλλό ένα χικ!!!
εσυ αλαξες αβαταρ μετα την καντινα. τυχαιο; δεν νομιζω
Συνειδητοποίησα πρόσφατα ότι έχω να καβαλήσω το bandit τρία χρόνια. Καιρός του ήταν να "φύγει" από εδώ τουλάχιστον, από το γκαράζ όχι.
Στην καντίνα δεν πήγα, τουλάχιστον όχι την Δευτέρα που πέρασε. Τυχαίο; Επίσης δεν νομίζω.