Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 165

Θέμα: Εκδρομή εκεί που θέλει 2ήμερο.....

προστέθηκαν οι χάρτες στο πρώτο ποστ για να μην ψαχνομαστε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Καλημερα και καλο μηνα σε ολους

Η γνωμη μου ειναι οτι και οι 2 διαδρομες, δηλαδη η παραλιακη (Ακτιο - Πρεβεζα) αλλα και η κλασσικη (Αμφιλοχια), σε σχεση με της κεντρικης Ελλαδας ειναι υποδεεστερες και απο αποψη τοπιου αλλα και οδοστρωματος. Το να παμε βεβαια απο κεντρικα ειναι πολυ... οποτε απο δυτικα ειναι μονοδρομος. Ισως θα μπορουσε να γινει ενα mix δηλαδη ανεβασμα μεχρι Βονιτσα παραλιακα, δεξια για Αμφιλοχια και πανω για Αρτα και Γιαννενα ή και αναποδα, ανεβασμα μεχρι Αμφιλοχια απο "μεσα", αριστερα για Ακτιο - Πρεβεζα και πανω παραλιακα μεχρι Ηγουμενιτσα.

Καλημερα...

Το μιξ να το συζητησουμε εφοσον εχει κατι να προσφερει και εφοσον τις εχεις κανει και εχεις ιδια αποψη....

Ο χαρτης που εχω δειχνει σχεδον ολη τη διαδρομη του ανεβα με πρασινο δλδ γραφικη/ομορφη.....

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να δηλωσω συμμετοχη μιας και παρακολουθω καιρο τις σιδηροκωλες αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα βρει το χρονο. Την περιοχη τη γυρισα αρχες Νοεμβρη οποτε μαλλον χλωμο το κοβω να παω στα ιδια μερη παλι. Απλα ηθελα να δωσω εναλλακτικες διαδρομες. Στο ανεβα πηγα μεχρι Λαμια απο εθνικη μετα Καρπενησι-Δυτικη Φραγκιστα-Γεφυρα Ταταρνας-Νεο Χαλκιοπουλο-Πετρα-Βελεντζικο-Ανω Καλεντινη. Αρχικος σκοπος ηταν να συνεχισω προς Αγναντα-Πραμαντα και να βγω Γιαννενα αλλα ειχε αρχισει να σκοτεινιαζει οποτε βγηκα Αρτα και πηρα το κλασσικο κομματι της "εθνικης". Διανυκτερευση στα Γιαννενα. Δευτερη μερα Ζαγορια με λιγο απο Βαλια Καλντα. Μηλιωταδες-Δολιανη-Φραγκαδες-Τσεπελοβο-Λαιστα-Βωβουσα(χωμα)-λιμνη Αωου-Μετσοβο-Γιαννενα. Τριτη και τελευταια μερα εγνατια μεχρι Μετσοβο και απο εκει Ανηλιο-Χαλικι-Περτουλι-Ελατη-Καρδιτσα-Λαμια-Αθηνα. Το εκανα βεβαια με 2 διανυκτερευσεις στα Γιαννενα, χιλιομετρα μου βγηκαν περι τα 1200 και εξοδα λιγο λιγοτερα απο 300 ευρω. Ξενοδοχειο στο κεντρο στα Γιαννενα με υπογειο παρκινγκ με πρωινο μεσω booking.com, δεν θυμαμαι ακριβως τιμη αλλα ηταν γυρω στο 100αρικο το δικλινο συνολο. Τη διαδρομη Λαιστα-Βωβουσα που ειναι χωμα θα την αγνοησετε αποτι διαβαζω απλα εδωσα ενα στιγμα της διαδρομης μου. Υπαρχουν πολλα παιδια που ειναι γνωστες τις περιοχης αλλα αν χρειαστητε καποια πληροφορια εδω ειμαι. Θα την εχω παντως στα υποψιν τη βολτα αν δεν μου βγει κατι αλλο που σχεδιαζω.
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μιλας για την διαδρομή της εκδρομής ή για την συμβατική?
    both!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    άσχετο, αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει , ποια είναι η πιο γρήγορη διαδρομή : 1)αθήνα-λαμία-καλαμπακα-εγνατία-γιάννενα ή 2) αθἠνα-ριο-γιἀννενα?
    αν ξεκινάς από Αθήνα σαφώς το 2

Μόλις είδα τον χάρτη,

παίδες δεν παίζει να φτάσουμε Ηγουμενίτσα παραθαλάσσια και από εκεί από τον παλιό για Ιωάννινα. Απλά δεν παίζει. Θα πεθάνουμε και την επόμενη δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα χέρια μας.
    Πολύ τολμηρό το βλέπω το πλάνο. Ειδικά αν μας κάνει λίγο άσχημο καιρό την κάτσαμε την βάρκα. Μήπως να αναθεωρήσουμε και να πάμε μέσω αμφιλοχίας και από εκεί δεξιά για Ιωάννινα για να υπάρχουν αντοχές για την Κυριακή;

Άλλο σιδερόκωλη και άλλο δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου....

Γιατι δεν παιζει?

Τη διαδρομη την εχω κανει τον Ιουνιο του 2010 απο Παργα παραλιακα μεχρι Πρεβεζα - Ακτιο - Αμφιλοχια - Αντιρριο - Ριο - σπιτι.

Δεν ξερω αν εχει να προσφερει κατι περισσοτερο ή λιγοτερο αν πας ολο παραλιακα ή ολο απο μεσα.

Παντως, στο κατεβα, το πρωτο μισο της παραλιακης διαδρομης και το δευτερο μισο της απο μεσα διαδρομης δεν ειναι οτι καλυτερο εχω οδηγησει..

Βεβαια, περασα και απο ομορφα κομματια, αλλα δε μπορω να τα συγκρινω με διαδρομες οπως πχ Ναυπλιο - Λεωνιδιο ή Μπραλος - Αθ. Διακος.

Τωρα, για το αναποδο στο ανεβα, δηλ παραλιακα μεχρι Βονιτσα και μετα απο μεσα, δεν ξερω, δεν το εχω κανει.

Απλα σκεφτηκα οτι το παντρεμα των 2 διαδρομων ισως να εχει περισσοτερη ποικιλια και πιο ξεκουραστα χλμ.

Παντως απο οπου κι αν παμε εχω ψηθει ασχημα :a32:

Ωραίος ο ανωριμος, με βάζει σε σκεΠΣεις..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Οι ημερομηνιες μενει να "πεσουν"στο τραπεζι και βλεπουμε.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anwrimos Προβολή μηνύματος
    Στο ανεβα πηγα μεχρι Λαμια απο εθνικη μετα Καρπενησι-Δυτικη Φραγκιστα-Γεφυρα Ταταρνας-Νεο Χαλκιοπουλο-Πετρα-Βελεντζικο-Ανω Καλεντινη.
    Καλησπερα

Αυτη τη διαδρομη εκανα κι εγω στο περιπου στο πηγαινε για Παργα.

Οριζοντια διασχιση της κεντρικης Ελλαδας απο ανατολη προς δυση.

Φοβερη διαδρομη αλλα πολλες ωρες πανω στο μηχανακι..

Το ξανακανα ευχαριστως.

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Εγω βασικα την πατησα με το σκοταδι γιατι ηταν το πρωτο σκ με το που μπηκε η χειμερινη ωρα οποτε εχασα πολυτιμο φως και κατα συνεπεια ομορφοες διαδρομες. Αν εχει μπει η θερινη ωρα θα εισαστε ακομη καλυτερα. Ο καιρος βεβαια εκει πανω ειναι ενα θεμα αν μιλατε για νωρις. Ημουν τυχερος πετυχα τις καλες λιακαδες αρχες νοεμβρη με θερμοκρασιες μερας περι τους 20 βαθμους παντου. Μη χαλαω ομως το θεμα θα ανεβασω καινουριο με φωτο..
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Γιατι δεν παιζει?

την έχω κάνει αρκετές φορές, είναι διαδρομή που σπάει κόκκαλα. Μέχρι Ηγουμενίτσα οκ, αλλά από εκεί Ιωάννινα με αγροτικά νταλίκες κλπ σε αυτό το κομμάτι αν πας από παλιό και όχι εγνατία είναι γάματα. Η εγνατία από την άλλη είναι αδιάφορη διαδρομή.

Γι αυτό θα έλεγα να το σχεδιάζαμε λίγο πιο gay την πρώτη μέρα για να υπάρχουν αντοχές πολλές για την δεύτερη.

Και όπως είπε και ο ανώριμος οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές στις περιοχές αυτές.

+1 και εγώ για την πρόταση σου, πάμε μέχρι βόνιτσα κάνουμε μια μικρή επιστροφή προς αμφιλοχία και από εκεί για Ιωάννινα. Έχει ωραία διαδρομή με στροφούλες αλλά σπασμένη άσφαλτο σε πολλά κομμάτια. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  2. Κι εκεί που καθόμουν....
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 19:23
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2004, 18:11
  4. να τα νε μια φορα!να σε καλα εκει που εισαι ξυλουρη
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί