Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 134

Θέμα: Δηλαδή για να καταλάβω πως λειτουργούμε πλέον εδώ μέσα...

φιλε, συνάνθρωπε,συνφουρμιτη
    Είναι διαφορετικό να σέβεσαι αυτό που πιστεύω από το να σέβεσαι εμένα οτι και εαν πιστεύω.
    Εαν πολεμάς τον άνθρωπο δεν ενοχλείς την ιδέα.
    Εαν θες να αλλάξεις το κόσμο πολέμα την ιδέα, αλλά δείξε σεβασμό στον άνθρωπο.
    Δεν μπορείς με βαρβαρότητα να προλογίζεις ενα καλύτερο ειρηνικό αύριο.
    Εαν ειναι ο απέναντι σου καταπιεστικός, εκμεταλλευτής, βίαιος ή ταλιμπάν, δειξε του πως πρέπει ή πως θέλεις να είναι.
    Εαν εσυ φέρεσαι σαν αυτόν που κατηγορείς, τι σε κάνει "σωστότερο" ? η άλλη "σημαία"που έχεις για λάβαρο?
    Ο σεβασμός προς τα πιστεύω μου δεν ειναι υποχρέωση σου
    υποχρέωση σου είναι ο σεβασμός σε μένα, στον συμπολίτη σου.
    Εαν δεν με σέβεσαι θίγομαι , αλλά θα αδιαφορώ για το εαν σέβεσαι το φετίχ μου το τοτέμ μου η την εικόνα μου. Αυτό το σέβομαι εγω για μένα.
    Νομίζω οτι εαν ο καθένας ξεκαθαρίσει στο μυαλό του οτι άλλο η έλλειψη σεβασμού γι'αυτα που θεωρούνται ιερά και άλλο η έλλειψη σεβασμού σε μενα στο πρόσωπο μου, τότε, δεν θα παρεξηγούμε αυτούς που δεν πιστεύουν αλλά και ούτε αυτοί θα προσβάλουν για τι θεωρούν τον εαυτό τους εξυπνότερο.

με λίγα λόγια σεβάσου εμένα και οχι τα πιστεύω μου.

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Ο σεβασμος κερδιζεται δεν απαιτειται ομως...

Δεν ειναι οτι καποιος θεωρει τον εαυτο του εξυπνοτερο...ειναι οτι καποιες ''ιδεες'' ειναι χαζες...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Test:

http://www.protothema.gr/world/artic...oun-oi-pistoi/

Αυτό τώρα ας πούμε είναι φτου κακά προς δημοσίευση; Δηλαδή θέλω να πω προσβάλει την πίστη κάποιων στην Παναγία η μήπως προσβάλει την πίστη ότι ένα άγαλμα της Παναγίας λάμπει στο σκοτάδι ως άλλος αγακαλίτσας φωτεινούλης;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Ο σεβασμος κερδιζεται δεν απαιτειται ομως...

Δεν ειναι οτι καποιος θεωρει τον εαυτο του εξυπνοτερο...ειναι οτι καποιες ''ιδεες'' ειναι χαζες...
    δεν απαιτώ. αιτούμαι με πρόθεση την συνύπαρξή.

χαζή ιδεα ηταν οτι μπορεί να πετάξει κατι βαρύτερο απο τον αέρα ή να υπάρξει καράβι απο υλικό που δεν επιπλέει.

Οσο εγω δεν μπορώ να σου αποδείξω το δίκαιο την γνώμης μου, τοσο και εσυ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι έχω άδικο.
    Τι λες? συνυπάρχουμε μέχρι να αποδειχθεί κάποια στιγμή το σωστό? ή θα φτιάξουμε φούρνους για τα σημερινά μιάσματα που μολύνουν τον κόσμο? ώστε να κάνουμε ενα ξε-καθάρισμα ο καθένας από την μεριά του?

Οσο βάρβαρη είναι ιερά εξέταση, αλλο τόσο βάρβαρο είναι και το κολοσσιαίο με τα λιοντάρια.
    Ας κάνουμε ενα βήμα πολιτισμού μέσα στην ανθρώπινη ιστορία και ας πάψουμε να είμαστε πάντα εμείς οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί-χαζοί που πρεπει να εξαφανίσουμε.

Πιστεύω οτι ο πολιτισμός μου φαίνεται απο τον σεβασμό που δείχνω στον πολιτισμό
    του άλλου.

Εναλλακτικες πηγες ενεργειας..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    δεν απαιτώ. αιτούμαι με πρόθεση την συνύπαρξή.

χαζή ιδεα ηταν οτι μπορεί να πετάξει κατι βαρύτερο απο τον αέρα ή να υπάρξει καράβι απο υλικό που δεν επιπλέει.

Οσο εγω δεν μπορώ να σου αποδείξω το δίκαιο την γνώμης μου, τοσο και εσυ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι έχω άδικο.
    Τι λες? συνυπάρχουμε μέχρι να αποδειχθεί κάποια στιγμή το σωστό? ή θα φτιάξουμε φούρνους για τα σημερινά μιάσματα που μολύνουν τον κόσμο? ώστε να κάνουμε ενα ξε-καθάρισμα ο καθένας από την μεριά του?

Οσο βάρβαρη είναι ιερά εξέταση, αλλο τόσο βάρβαρο είναι και το κολοσσιαίο με τα λιοντάρια.
    Ας κάνουμε ενα βήμα πολιτισμού μέσα στην ανθρώπινη ιστορία και ας πάψουμε να είμαστε πάντα εμείς οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί-χαζοί που πρεπει να εξαφανίσουμε.

Πιστεύω οτι ο πολιτισμός μου φαίνεται απο τον σεβασμό που δείχνω στον πολιτισμό
    του άλλου.
    Δεν ηταν καθολου χαζη ιδεα οτι κατι βαρυτερο απο τον αερα μπορει να πεταξει ή οτι μπορει να υπαρξει καραβι απο υλικο που δεν επιπλεει ,εφ'οσων στηριζονται σε επιστημονικες θεωριες/νομους/παρατηρησεις/πειραματα κτλ και οχι στην τυφλη πιστη.

Καποια πραγματα δεν ειναι γνωμη...μπορει καποιος να εχει αλλη γνωμη για τη βαρυτητα αλλα μεχρι να αποδειξει οτι εχει δικιο ,οι παρατηρησεις λενε οτι υπαρχει.
    Αν πιστευεις οτι καποιος που δεν πιστευει στον εκαστοτε θεο πρεπει να αποδειξει οτι δεν υπαρχει κανεις λαθος. Αυτος που πιστευει οτι υπαρχει πρεπει να αποδειξει οτι υπαρχει.

Το χιουμορ και η κωμωδια σε ενα φορουμ απεχουν ετη φωτος απο ενα κολοσαιο με λιονταρια...(αλλωστε τα λιοντερια δεν τους εφαγαν υποτιθεται...οποτε προς τι η συγκριση?).

Συμφωνοι στο τελευταιο...ομως ενω εμενα προσβαλει την ελαχιστη νοημοσυνη μου μια εκκλησια...δεν απαγορεψα σε κανενα να τη χτισει...
    Ομως το να χρησιμοποιησω το χιουμορ για να κανω τον αλλο να σκεφτει ισως κατι που του διαφευγει μου απαγορευεται...
    Ειναι αλληλοσεβασμος αυτο?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως να μου το θυμηθείτε, επειδή την βλέπω παντού γύρω μου αυτή την κόντρα όλο και πιο εντεινόμενη, σε λίγα χρόνια θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα μεταξύ μας πανω σε αυτό το θέμα και δεν αναφέρομαι στο forum αλλά γενικότερα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    Όπως το ότι η γη είναι επίπεδη; Ή ότι είναι 6,000 ετών;
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αυτος που πιστευει οτι υπαρχει πρεπει να αποδειξει οτι υπαρχει.
    Βασικά αυτό είναι εντελώς off-topic άποψη.
    Αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως «πρέπει» κάποιος να σου αποδείξει το οτιδήποτε;
    Σου το χρωστάει κανείς;

Φίλε, αν μπορούσαμε να αποδείξουμε ή το ένα ή το άλλο δεν θα χρειαζόταν να πιστεύουμε, θα ξέραμε.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Πίστη είναι να πιστεύεις σε κάτι ΠΑΡΟΛΟ που ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια. Αλλιώς δεν είναι πίστη, είναι γεγονός. Τη στιγμή που προσπαθείς να πείσεις ή να αποδείξεις, έχεις χάσει το παιχνίδι ήδη.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πίστη είναι να πιστεύεις σε κάτι ΠΑΡΟΛΟ που ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια. Αλλιώς δεν είναι πίστη, είναι γεγονός. Τη στιγμή που προσπαθείς να πείσεις ή να αποδείξεις, έχεις χάσει το παιχνίδι ήδη.
    Όταν ξέρεις δεν χρειάζεται να πιστεύεις. Ξέρεις.
    Εσύ τι ξέρεις και πως το έμαθες το γεγονός;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όπως το ότι η γη είναι επίπεδη; Ή ότι είναι 6,000 ετών;
    http://3.bp.blogspot.com/-KyfSG9_lM3...s1600/5508.JPG

7722 ετων για την ακριβεια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Βασικά αυτό είναι εντελώς off-topic άποψη.
    Αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως «πρέπει» κάποιος να σου αποδείξει το οτιδήποτε;
    Σου το χρωστάει κανείς;

Φίλε, αν μπορούσαμε να αποδείξουμε ή το ένα ή το άλλο δεν θα χρειαζόταν να πιστεύουμε, θα ξέραμε.
    Φυσικα και μου το χρωσταει ,ιδιαιτερα οταν εχει απαιτησεις ή θελει να σεβομαι την αποψη του ,σε κατι που δεν αφορα το τι χρωμα παπουτσια γουσταρει αλλα πραγματα που τα μεγαλυτερα μυαλα του πλανητη σπανε τα κεφαλια τους να βρισκουν πως λειτουργουν καθε μερα...αλλα αυτος επειδη πιστευει κατι πρεπει και να το σεβαστουμε...ασχετως αν αυτο το κατι δεν συμφωνει με ΤΙΠΟΤΑ επιστημονικα αποδεδειγμενο.

Αν καποιος θελει να πιστευει οτι ο Σπαιντερμαν υπαρχει δικαιωματα του και θα το υπερασπιστω μεχρι αηδιας...
    Αλλα το να μου απαγορεψει να διακωμωδησω αυτη του τη πιστη παει πολυ...
    Εκτος αν μου αποδειξει βεβαια οτι ο Σπαιντερμαν υπαρχει...οποτε τοτε ολα αλλαζουν.
    Αλλα μεχρι τοτε ο Σπαιντερμαν παραμενει ενας ηρωας σε κομικ και ταινιες βγαλμενος απο την φαντασια του S.Lee

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Όταν ξέρεις δεν χρειάζεται να πιστεύεις. Ξέρεις.
    Εσύ τι ξέρεις και πως το έμαθες το γεγονός;
    Κανείς δεν αναφέρεται στους πιστούς ως γνώστες ή επιστήμονες. Ονομάζονται "πιστοί". Μάντεψε γιατί.

Όσον αφορά την ερώτησή σου, εδώ ερχόμαστε σε αυτό που είπε ο IRA. Το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που υποστηρίζει ότι υπάρχει κάτι. Δεν υπάρχει καμία λογική στο να αποδείξεις ότι κάτι δεν υπάρχει. Έτσι ξέρω

Π.χ. εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν μικροσκοπικά στρουμφάκια, τα οποία ζουν στις ρίζες των μαλλιών μου και αυτά δημιούργησαν το σύμπαν. Απλά είναι τόσο μικρά που θα τα έλεγες αόρατα. Απόδειξέ μου ότι δεν υπάρχουν. Όχι, ε; Άρα είναι ΑΛΗΘΕΙΑ !!!111

"When inventing a god, the most important thing is to claim it is invisible, inaudible and imperceptible in every way. Otherwise, people will become skeptical when it appears to no one, is silent and does nothing."
    Life begins at 45°.

7722 ετων για την ακριβεια...
    7522 :P Αλλά ναι, το δέχομαι.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2013, 18:50
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Τελικα για να καταλαβω....
    από manos426f στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2005, 00:58
  4. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 11:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF