Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Φαγητο στον Αθ.Διακο..Μαστροκωστοπουλος...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai το 36ωρο θέλει ένα 250άρι ευρά σε ένα σουκου... 400 το λιγότερο...συν την συμμετοχή...συν το συντήρηση πριν και μετα... παμε τωρα ταπερεισον κ παλι καλα....
nio1981 πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Φαγητο στον Αθ.Διακο..Μαστροκωστοπουλος... οοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι φιλε μου.....ετοιμασε εσυ την γιδα-προβατινα και φερε την...τρωμε και κρυο...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από nio1981 παμε τωρα ταπερεισον κ παλι καλα.... αφου μπορουμε τουλαχιστον αυτο μια στο τοσο,its ok..μακαρι ηταν αλλιως αλλα...τωρα τουλαχιστον εκτιμαμε και την μικρη βολτουλα με φιλους,διαφορετικα αποτι παλιοτερα...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Πως να την μεταφερω ρε μαν;;; Θα σκορπισει στο δρομο...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Πως να την μεταφερω ρε μαν;;; Θα σκορπισει στο δρομο... καβαλα την και κι ελατε!!!
Ναι αλλα δεν εχω κρανος δευτερο να της φορεσω..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Ναι αλλα δεν εχω κρανος δευτερο να της φορεσω.. παρε εκεινη με τα κερατα τα μεγαλα... (8 σελιδες και ακομα δεν εχουμε βρει διαδρομη καν )
Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor καλα,βαζε ιδεες εσυ.... Εχω μια μικρη ιδεα! Παμε μισανο; εδω διπλα ειναι. Μια ιταλια για σκ τι ψυχη εχει; χαχαχα
Εγω ψηφιζω Βελιγραδι.. Τελικα θα παιξει ταπερ???
Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Εχω μια μικρη ιδεα! Παμε μισανο; εδω διπλα ειναι. Μια ιταλια για σκ τι ψυχη εχει; χαχαχα με βολευει απο χλμ αποψης..ελατε πατρα να μπουμε καραβι..χαχα..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Φαγητο στον Αθ.Διακο..Μαστροκωστοπουλος... Γιωργη, στον Αθ.Διακο υπαρχουν κι αλλες ταβερνες ή μονο μια;
για φαγητο εγω θα προτιμουσα ταπερ,αλλα αμα θελετε και μαγαζι,ακολουθω...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Γιωργη, στον Αθ.Διακο υπαρχουν κι αλλες ταβερνες ή μονο μια; στην πλατεια εχει 3 τουλαχιστον... εγω ακυρος.