Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    xaxaxxaxa τι λες ρε Άκη, να νιώσει τύψεις ο λεβέντης που βγήκε με τον Χάρο στη σακούλα, παγανιά???

Ρε μην τρέφετε αυταπάτες, μουνόπανα είναικαι μουνόπανα θα παραμείνουν ότι και αφίσες να κολλήσεις όσες μοτο κι αν μαζευτούν στο σπίτι του απ' έξω. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το οικονομικό και αν με κάποιο τρόπο υποχρεωθούν να πληρώσουν, εεε να είστε σίγουροι ότι όλη η ζωή τους θα γυρίζει γύρο από το πως θα κάνουν τον "πουστράκο" που του μήνυσε, να μετανοιώσει. Ιερό και όσιο δεν έχουν, επίσης ούτε ηθικούς φραγμούς. Νιώθουν το χωρίο "τσιφλίκι" του και λειτουργούν σαν τσιφλικάδες με δικαίωμα ζωής και θανάτου σε ότι ζωντανό.

Ο Κώστας είναι κακό σπυρί για δαύτους και πρωτευουσιάνος που δίνει περισσότερη σημασία απ'' ότι τους πρέπει στα ζωντανά (τα οποία φτιάχτηκαν από τον θεό για να μας υπηρετούν και άμα δεν τα γουστάρουμε άλλο τους τραβάμε και μια ντουφεκιά).

EOD όπως λέμε και στην πληροφορική End Of Data.

Για κάτοχος BMW, μια χαρά τα λες...

Να στε καλα όλοι παιδιά και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, η συμμετοχή σας στο νήμα, το ενδιαφέρον σας και η συμποράσταση σας, είναι η βασικότερη αιτία που έχω αρχίσει να συνέρχομαι γιατί από την ημέρα του συμβάντος έχω κοιμηθεί ελάχιστα και δεν έχω κατεβάσει μπουκιά. Ειλικρινά και από βάθη καρδιάς σας ευχαριστώ!

Μόλις έκλεισα μετά από μία εκτεταμένη τηλεφωνική επαφή με τον δικηγόρο... του είπα τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των κινήσεων (πορείες κτλ), μου συνέστησε να μην κάνουμε κάτι τέτοιο καθότι μπορέι να στοιχειοθετηθεί καταγγελία ψυχολογικής βίας πριν την εκδίκαση (κάπως έτσι μου το πε...). Επίσης του έθεσα και το ζήτημα που αναφέρει ο Βασίλης, ότι δηλαδή θα επιστρέψει για λόγους εκδίκησης και αυτό που μου απάντησε έιναι ότι το χειρότερο για αυτό το είδος ανθρώπων δεν είναι η μύνηση αυτη κάθε αυτή, που στην τελική θα εκδικαστε δεν ξέρω και ΄γω σε πόσο καιρό αλλά το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία εξόδων και μανούρας, να βρουν δικηγόρους να τους πληρώσουν κτλ - κτλ... για τον κολώγερο αυτό θα τσούξει αφού μάνι - μάνι τα έξοδα για αυτόν είναι ένα 500ρικο... από την άλλη βέβαια, ένα εξώδικο ενδέχεται να είναι πιο αποτελeσματικό... και αυτό γιατί όπως μου είπε ο δικηγόρος δεν έχει καμία υπόσταση επί της ουσίας αλλά είναι μια προειδοποιήση ότι "σε βλέπω και με το παραμικρό σε γαμάω"... για αυτό το είδος άνθρώπων λοιπόν λειτουργεί ως "αν ξανακάνεις μαλακία ετοιμάσου για 500ρικα και μανούρα..." και μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά καθότι με τη μήνυση έτσι και αλλιώς τα σκάει εκ των προτέρων... its up to me... αν και για μύνηση με βλέπω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Μας έκανες και πουλερικά τώρα ε??

Αχ βρε γερο-τσαμπουκά..

Σ ωραίος!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Και αν κουνηθει καμια πουτανα στο χωριο καλεσε να ερθει ολο το φορουμ για "εκδρομη" τυπου hells angels....
    Ως θα έρθουν πάααρα πολύ αν το μάθουν και όχι μόνο από το φλόρουμ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10153877_1419303544991287_775295521_n.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	8,2 KB 
ID:	314948
    ανανήψαντας

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Άσσο
    γενικά αυτά τα χωριά της βοχας έχουν μεγάλο ποσοστό σκατοψυχων δυστυχώς...

προσεχε πάντως γιατί παίζουν και πολλά κυνηγετικα όπλα εκεί κάτω και τα βγάζουν για πλάκα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Παρτε το χαμπάρι, αυτα τα καθάρματα θέλουν δημόσια διαπόμπευση, η νομική οδός ξέρουμε όλοι οτι κάπου κάπως είναι συμβιβαστική, μόνο που εσύ κρατουσες τα ζωντανά στην αγκαλιά σου να σπαρταράνε και αυτός κοκορευόταν στη γρια του για τον τσαμπουκα του.

Ωραιοι ειστε εσεις οι "ψύχραμοι", να πανε να πιουνε και κανα ουζακι μαζι περασμενα ξεχασμένα στα πλαίσια της καλής γειτονίας.... μαλιστα. Σκύφτε κι αλλο το κεφάλι, που θα πάει θα μπει στο γκώλο τελικά...
    Ενταξει.
    Πουτσα ξυλο και στον ηλιο λοιπον.
    Ας τονε φολιασει κι αυτον και το σοι του ολοκληρο να ησυχασει.
    Και μετα αντι για ολοι μαζι μοτοπορεια, θα πηγαινουμε ενας ενας τσιγαρα στον Κωστα στη στενη, και τροφη στα σκυλια του.

Κανεις δεν ειπε να πανε να πιουνε τσιπουρα μαζι.
    Ουτε να σκυψει το κεφαλι προτεινουμε ουτε κανουμε κατι τετοιο.
    Λεμε απλα οτι το να τονα πιασει και να τονε κανει μπαουλο στο ξυλο δε θα βοηθησει πουθενα.

Κι επειδη το σκεπτικο "Γινε ο Χουλκ και μη μασας" εδω μεσα παιζει πιο πολυ κι απο το gangnam style οταν ητανε χιτ, χαλαρωστε λιγακι.
    Ο Κωστας δεν ειναι ο ντερτι Χαρυ να γινει ο φοβος και ο τρομος της Κορινθου.
    Ενας πολιτισμενος ανθρωπος ειναι και δεν μπορει να βαδισει ξαφνικα στα μονοπατια που περπαταει το καθε κατακαθι με το οποιο ειναι ξαδερφοκουμπαρος ο σκατογερος, κι ο οποιος αν το πραγμα ξεφυγει μπορει να κανει πολλα περισσοτερα περαν του να τελειωσει αυτο που αρχισε.

Εαν ολοι κυκλοφορατε με κουμπουρια και ειστε εκπαιδευμενοι κι ετοιμοι να τα χρησιμοποιησετε ετσι και δειτε καποιον να απειλει εσας, την οικογενεια σας ή το βιος σας, παω πασο.
    Σε διαφορετικη περιπτωση ηρεμηστε λιγο μη βρεθειτε μπροστα σε δυσαρεστες εκπληξεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος

προσεχε πάντως γιατί παίζουν και πολλά κυνηγετικα όπλα εκεί κάτω και τα βγάζουν για πλάκα...
    Το εχει βιωσει κι αυτο...
    Θυμαμαι το ειχε γραψει σε ενα θρεντ καπου.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Ρε φιλε στο Τεξας ειναι το χωριο σου;
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Για κάτοχος BMW, μια χαρά τα λες...

...
    έχω και DR και IT ρε, γι' αυτό!

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ενταξει.
    Πουτσα ξυλο και στον ηλιο λοιπον.
    Ας τονε φολιασει κι αυτον και το σοι του ολοκληρο να ησυχασει.
    Και μετα αντι για ολοι μαζι μοτοπορεια, θα πηγαινουμε ενας ενας τσιγαρα στον Κωστα στη στενη, και τροφη στα σκυλια του.

Κανεις δεν ειπε να πανε να πιουνε τσιπουρα μαζι.
    Ουτε να σκυψει το κεφαλι προτεινουμε ουτε κανουμε κατι τετοιο.
    Λεμε απλα οτι το να τονα πιασει και να τονε κανει μπαουλο στο ξυλο δε θα βοηθησει πουθενα.

Κι επειδη το σκεπτικο "Γινε ο Χουλκ και μη μασας" εδω μεσα παιζει πιο πολυ κι απο το gangnam style οταν ητανε χιτ, χαλαρωστε λιγακι.
    Ο Κωστας δεν ειναι ο ντερτι Χαρυ να γινει ο φοβος και ο τρομος της Κορινθου.
    Ενας πολιτισμενος ανθρωπος ειναι και δεν μπορει να βαδισει ξαφνικα στα μονοπατια που περπαταει το καθε κατακαθι με το οποιο ειναι ξαδερφοκουμπαρος ο σκατογερος, κι ο οποιος αν το πραγμα ξεφυγει μπορει να κανει πολλα περισσοτερα περαν του να τελειωσει αυτο που αρχισε.

Εαν ολοι κυκλοφορατε με κουμπουρια και ειστε εκπαιδευμενοι κι ετοιμοι να τα χρησιμοποιησετε ετσι και δειτε καποιον να απειλει εσας, την οικογενεια σας ή το βιος σας, παω πασο.
    Σε διαφορετικη περιπτωση ηρεμηστε λιγο μη βρεθειτε μπροστα σε δυσαρεστες εκπληξεις.

+πολλα

Μου αρεσει που προτρεπετε σε αντιποινα με το κεφαλι αλλου...

Μηπως να τρεξει να κρυφτει κιολας???
    Δεν τα λετε καλα..

Σιγα μην του πει και ευχαριστω.
    Δεν παιζουμε με κανενος το κεφαλι,αλλα οχι και την ουρα στα σκελια..

Υπαρχουν τροποι για ολα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Ρε φιλε στο Τεξας ειναι το χωριο σου;
    Δε ξερω απο που εισαι φιλαρακι μου αλλα μου φαινεται δε γνωριζεις πραγματικα τι συμβαινει στην ελληνικη επαρχία...

Κακομοιρηδες μιζεροι σκατοψυχοι με μυαλα Τουρκοκρατίας.

Επίσης του έθεσα και το ζήτημα που αναφέρει ο Βασίλης, ότι δηλαδή θα επιστρέψει για λόγους εκδίκησης και αυτό που μου απάντησε έιναι ότι το χειρότερο για αυτό το είδος ανθρώπων δεν είναι η μύνηση αυτη κάθε αυτή, που στην τελική θα εκδικαστε δεν ξέρω και ΄γω σε πόσο καιρό αλλά το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία εξόδων και μανούρας, να βρουν δικηγόρους να τους πληρώσουν κτλ - κτλ... για τον κολώγερο αυτό θα τσούξει αφού μάνι - μάνι τα έξοδα για αυτόν είναι ένα 500ρικο... από την άλλη βέβαια, ένα εξώδικο ενδέχεται να είναι πιο αποτελeσματικό... και αυτό γιατί όπως μου είπε ο δικηγόρος δεν έχει καμία υπόσταση επί της ουσίας αλλά είναι μια προειδοποιήση ότι "σε βλέπω και με το παραμικρό σε γαμάω"... για αυτό το είδος άνθρώπων λοιπόν λειτουργεί ως "αν ξανακάνεις μαλακία ετοιμάσου για 500ρικα και μανούρα..." και μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά καθότι με τη μήνυση έτσι και αλλιώς τα σκάει εκ των προτέρων... its up to me... αν και για μύνηση με βλέπω...
    Μια χαρα σου τα ειπε ο δικηγορος.
    It's up to you οπως λες κι εσυ αλλα προσπαθησε (πιθανως να σου ειναι αδυνατον αυτη τη στιγμη) να μπεις για λιγο στο μυαλο του κωλογερου.
    Δεν ειναι παρανοϊκος σχιζοφρενης. Αναισθητο σκουληκι ειναι. Με λιγα λογια, οσο ευκολο του ειναι να ριχνει φολες αλλο τοσο του ειναι και να σε αφησει ησυχο αν δει οτι κινδυνευει.
    Θα βρει μια δικαιολογια για τον εαυτο του αν τον πιασει ο εγωισμος (σιγα που θα δωσω εγω 500€ για να ασχοληθω με τα σκυλια κλπ) και πιθανον να τελειωσει εκει η ιστορια.
    Το περι δικαιου αισθημα και μια καποια (ευγενης) αναγκη για εκδικηση ειναι που σε τρωει αυτη τη στιγμη και με το δικιο σου.
    Το τί θα φερει καλυτερα αποτελεσματα ομως μπορει να ειναι μια αλλη ιστορια.

Οπως και να εχει, κοιτα να ισιωσεις και να συνελθεις για να μπορεσεις να λειτουργησεις σωστα.
    Καλη δυναμη!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Δε ξερω απο που εισαι φιλαρακι μου αλλα μου φαινεται δε γνωριζεις πραγματικα τι συμβαινει στην ελληνικη επαρχία...

Κακομοιρηδες μιζεροι σκατοψυχοι με μυαλα Τουρκοκρατίας.

Κι εμεις απο επαρχια ειμαστε,και απο χωρια,συμφωνοι,αλλα ειναι και θρασυδειλοι χεστηδες παραλληλα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.Χυμαδόρ καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου όπως επίσης καταλαβαίνω και την ανάγκη σου να μοιραστείς το ζόρι που τραβάς,αλλά να ξέρεις ότι αυτή είναι δική σου υπόθεση και έξω απο τον χώρο,όλοι ξέρουν πολλά τραγούδια.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα εγώ στην θέση σου.θα έβαζα όμως πάνω απο όλα την ασφάλεια των ζώων μου για την συνέχεια.
    όλη η Χώρα έχει και χωριάτες και χωρικούς.βεντέτες που έχουν ξεκινήσει απο σκυλιά?πολλές!
    Ο άλλος ο αθεόφοβος σε ένα χωριό,μετά απο 3 χρόνια(!) πήγε και έκοψε με τσεκούρι ένα ολόκληρο αμπέλι 6 στρέμματα!ευτηχώς ή αστυνομία φέρθηκε 'εξυπνα και μάζεψε αιφνιδιαστικά όλα τα τσεκούρια του χωριού και τα έστειλε στο εγκληματολογικό μαζί με κορμούς αμπελιών και τον βρήκαν τον πούστη!
    Με μελίσια?βεβαίως...ενοχλούσαν τον μ@λακα τον τσομπάνη 5 μελίσσια και τους έριξε ectopor.ξέρεις τι είναι αυτό?αποπαρασητικό για μεγάλα ζώα.γκαγκανιάζει στο φτερό ψύλλους και τσιμπούρια.μια γραμμή απο δαύτο πάνω στην κυψέλη αποδεκάτισε το μισό κοπάδι σε 5 μέρες και σε ένα μήνα πάπαλα.και έψαχνε το παλικάρι να δει τι έφταιγε και έχασε τα μελίσσια.δεν του πήγαινε καν στο μυαλό μέχρι που παρατήρησε ένα ίχνος μπλέ μελάνης κοντά στην είσοδο....τι να πεις

Επίσης μια άλλη μόδα σκατόψυχων θέλει μπιφτέκι με σπασμένες καρφίτσες.το σκυλί μετά απο καιρό ατονεί και συνήθως όταν το πάρεις χαμπάρι έχει γίνει ήδη σουρωτήρι.

Σκοπό δεν είχα να σε βάλω σε σκέψεις,αλλά βάλτα όλα στο τραπέζι.
    Σου εύχομαι να κάνεις το καλύτερο.καλή δύναμη!

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Ε θα τον εγαμήσω εγώ λοιπόν!
    Γραψε ενα κειμενο (σε συνεννοηση με τον δικηγορο) που να ενημερωνει (χωρις ονοματα κατηγορουμενων ,μονο αρχικα) για το ολο συμβαν ,και οταν θα ξερεις την ημερομηνια της δικασιμου στειλτο μου (και με φωτο των σκυλιων αν θες) και το στελνω σε δημοσιογραφο να δημοσιευτει:
    (π.χ. διαφορα παραδειγματα εδω
    http://www.zoosos.gr/article/5305/ma...-sten-korintho
    http://www.zoosos.gr/article/5322/vo...an-ta-2-skulia
    http://www.zoosos.gr/article/5134/ka...tose-ta-skulia
    http://www.zoosos.gr/category/vasike...gelies?page=11 )

Μην το βρεις απιθανο την ημερα της δικασιμου να χρειαστουν τα ματ για να κρατησουν τον κοσμο!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Mάγκες το να κοπανήσεις έναν μαλάκα με το ένα πόδι στον τάφο είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο... και επειδή έχω και ένα "δύσκολο να το φτάσω αλλά άμα το ξεπεράσω δεν καταλαβαίνω τίποτα" όριο, θα γ@μουσα άνετα ότι κινείται σε ακτίνα 50 μέτρων από το σπιτι του και στην πλατεία μέχρι που να με ντουφεκίσουν. Δεν το λέω για μαγκιά ούτε πουλάω μούρη και τσαμπουκά όλοι πιστεύω έχουμε τα όρια μας και βγαίνουμε εκτός εαυτού, σε φάση Hulk. Το θέμα είναι τι κερδίζεις / χάνεις από αυτό... δεν κερδίζω τίποτα πέραν μια πρόσκαιρης ευχαρίστισης ότι τους γάμησα τον αδόξαστο... και; Αν είναι να φάω δεκάδες μυνήσεις ή να πάω φυλακή τι εξυπηρετεί εμένα και πρωτίστως τα σκυλιά μου τελικά; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο τα σκυλιά μου και πως θα τα προστατέψω από μελλοντικές παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες. Χεστηκα για τον σάπιο σκατόψυχο γέρο... σε λίγο καιρό θα ψοφήσει έτσι και αλλιώς και α) αν υπάρχει κόλαση (αρχίδια) έχει κλείσει ήδη θέση β) αν ισχύει η μετενσάρκωση θα ξαναγέννηθεί ως μύκητας αποχέτευσης και γ) αν δεν ισχύει τίποτα, δεν αξίζει να χαλαστω περισσότερο απ΄οσο έχω χαλαστεί. Τα σκυλιά είναι που με ενδιαφέρουν και ότι κάνω και θα κάνω μελλοντικά θα είναι για να τα προφυλλάξω.

Το θέμα με τους κωλόβλαχους (στα μυαλά για να μην παρεξηγηθώ) είναι ότι όπως ειπώθηκε και πιο πάνω λειτουργούν θρασύδειλα και κουτοπόνηρα. Αμα τους γαμήσεις μια και τους δώσεις να καταλάβουν ότι θα φάνε ψωλιά κοτεύουν. Η ψωλιά δεν χρειάζεται να είναι μπουκέτα, σφαλιάρες και πράξεις αντεκδίκησης... αυτά΄ειναι του επιπέδου τους και τα παλεύουν, η ψωλιά πρέπει να είναι μη διαχειρίσιμη από αυτούς, άλλου επιπέδου. Στον σκατόγερο λοιπόν όταν σκάσει το εξώδικο/μύνηση πιστεύω ότι θα χεστεί πάνω του, όπως χέστηκε και η γαμιόλα η κόρη του που πήρε με ύφος και όταν ακουσε για δικηγόρους κ.τ.λ. παρακάλαγε η φακλάνα.

Το λοιπόν, θέλει και λίγο να το φιλοσοφήσεις το πράγμα. Πολύ θα ήθελα να βγάλω τα πιο σαδιστικά μου ένστικτα σε αρχίδια τέτοιου τύπου... δυστυχώς όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή, έτσι και αυτό, έχει άσχημες συνέπειες... νομικές κυρίως και εφ όρου ζωής...

Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF