Για κάτοχος BMW, μια χαρά τα λες...
Να στε καλα όλοι παιδιά και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, η συμμετοχή σας στο νήμα, το ενδιαφέρον σας και η συμποράσταση σας, είναι η βασικότερη αιτία που έχω αρχίσει να συνέρχομαι γιατί από την ημέρα του συμβάντος έχω κοιμηθεί ελάχιστα και δεν έχω κατεβάσει μπουκιά. Ειλικρινά και από βάθη καρδιάς σας ευχαριστώ!
Μόλις έκλεισα μετά από μία εκτεταμένη τηλεφωνική επαφή με τον δικηγόρο... του είπα τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των κινήσεων (πορείες κτλ), μου συνέστησε να μην κάνουμε κάτι τέτοιο καθότι μπορέι να στοιχειοθετηθεί καταγγελία ψυχολογικής βίας πριν την εκδίκαση (κάπως έτσι μου το πε...). Επίσης του έθεσα και το ζήτημα που αναφέρει ο Βασίλης, ότι δηλαδή θα επιστρέψει για λόγους εκδίκησης και αυτό που μου απάντησε έιναι ότι το χειρότερο για αυτό το είδος ανθρώπων δεν είναι η μύνηση αυτη κάθε αυτή, που στην τελική θα εκδικαστε δεν ξέρω και ΄γω σε πόσο καιρό αλλά το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία εξόδων και μανούρας, να βρουν δικηγόρους να τους πληρώσουν κτλ - κτλ... για τον κολώγερο αυτό θα τσούξει αφού μάνι - μάνι τα έξοδα για αυτόν είναι ένα 500ρικο... από την άλλη βέβαια, ένα εξώδικο ενδέχεται να είναι πιο αποτελeσματικό... και αυτό γιατί όπως μου είπε ο δικηγόρος δεν έχει καμία υπόσταση επί της ουσίας αλλά είναι μια προειδοποιήση ότι "σε βλέπω και με το παραμικρό σε γαμάω"... για αυτό το είδος άνθρώπων λοιπόν λειτουργεί ως "αν ξανακάνεις μαλακία ετοιμάσου για 500ρικα και μανούρα..." και μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά καθότι με τη μήνυση έτσι και αλλιώς τα σκάει εκ των προτέρων... its up to me... αν και για μύνηση με βλέπω...