Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Το λεπόν για να βοηθήσουμε και λίγο αν θες τέζα πληροφορίες για το 800σάρι ψάξε αυτόν (mAthosalas). Είναι ο Κώστας, είναι και γαμώ τα παιδιά και θα σε ξεστραβώσει. Δεν χρυσώνει χάπια, δεν χαϊδεύει αυτιά, λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους και γράφει χλμ. Δεν θυμάμαι να γράφει εδώ, έχουμε ανταμώσει σε πολλά φόρα όμως. αν θες με πμ να σου πω που είναι δραστήριος αυτή την εποχή.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Το λεπόν για να βοηθήσουμε και λίγο αν θες τέζα πληροφορίες για το 800σάρι ψάξε αυτόν (mAthosalas). Είναι ο Κώστας, είναι και γαμώ τα παιδιά και θα σε ξεστραβώσει. Δεν χρυσώνει χάπια, δεν χαϊδεύει αυτιά, λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους και γράφει χλμ. Δεν θυμάμαι να γράφει εδώ, έχουμε ανταμώσει σε πολλά φόρα όμως. αν θες με πμ να σου πω που είναι δραστήριος αυτή την εποχή.
    Ο Κώστας είναι μαμώ τα παιδιά θα στα πει όλα μια χαρά και τα στραβά και τα καλά
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    στις 35000 χιλιόμετρα βρε Σπύρωφ, το ανώτατο σοβιέτ δεν προτείνει μιά προληπτική συντήρηση αναρτήσεων; Εμείς οι χαζοί που κάνουμε και τα συμβατικά μας μηχανάκια κάθε περίπου τόσα μιά αλλαγή λάδια αέρια (γκαζπρόμ) και τσιμούχες στα αμορτισέρια κλπ; Τα μπροστινά πιο συχνά, δεν τα βάζω στην κουβέντα καν.
    δεν ξέρω, αλλά, υπάρχει μια μικρομέγαλη διαφορά μεταξύ των:

"σας προτείνουμε κάθε χ χιλιόμετρα να κάνετε συντήρηση στις αναρτήσεις...." κλπ κλπ
    vs
    "στα 35.000 (πάνω-κάτω) στείλτε μας mail ή περάστε από τον τοπικό μας αντιπρόσωπο να εξετάσουμε το αίτημά σας για καλύτερη τιμή στην νέα σας ανάρτηση"

στο τζιες φόρουμ είχε ολόκληρο topic με θέμα "club σκασμένων αναρτήσεων"...... πολλά τα μέλη....

Θρήνος φυσικά

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πάντα χωρίς ειρωνεία και χωρίς ίχνος διάθεσης για αντιπαράθεση και σεβόμενος τον συνομιλητή και την εμπειρία του στην οδήγηση θα σου πω αυτό: πάρε μια χοντρή Gs 1200, διακοσάρισέ την και πέσε στα φρένα και πίεσε όσο νομίζεις. Κάντο 10 φορές και φρενάριζε προσπαθώντας να είσαι στο όριο. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα φρενάρει χωρίς να τρομάζει τον αναβάτη και χωρίς να νιώθεις ότι θα μπλοκάρει, επίσης όλη η μοτό χαμηλώνει εξ' ίσου και μπροστά και πίσω χωρίς να σε φέρνει σε θέση να κάνεις άθελά σου εντο. Μετά κάνε το ίδιο με ένα όποιο συμβατικό θες. Βγάλε το συμπέρασμα σου και απλά πες τα μας.

Βασίλη κουβέντα κάνουμε ρε συ τι αντιπαράθεση; Μήπως θα με πείσεις να πάρω πομόνα με σκαλωσιά για ανάρτηση με τα λεγόμενα σου ή μήπως θα σε πέισω εγώ να πουλήσεις την μπέμπα σου;

Από teleleverοφέρουσες BMW έχω οδηγήσει όλα τα GS πλην του πρώτου 1150, RT, R και S . Tην άποψη μου την κατέθεσα πιο πάνω, μερικά από αυτά ήταν καλά μηχανάκια και χαντακωνόντουσαν όλα από την ανάρτηση.

Πρώτα απ΄όλα η μη μεταβολή των γεωμετρικών χαρακτηριστικών κατά το φρενάρισμα είναι σίγουρα επιθυμητή... στα χαρτιά. Συμφωνώ στο ότι με ένα συμβατικό πιρούνι το μπροστινό λάστιχο πιέζεται πολύ και απότομα στο φρενάρισμα με την μεταφορά βάρους αλλά το μειονέκτημα του είναι συνάμα και πλεονέκτημα στην είσοδο των στροφών όπου η μοτοσικλέτα βουτάει με μεγαλύτερη ευκολία ακριβώς λόγω του ότι τα γεωμετρικά της χαρατηριστικά μεταβάλλονται προς το πιο γρήγορο. Λάστιχα και τηλεσκοπικά μπροστινά εξελίσσονται επί δεκαετίες και από πολλούς κατασκευαστές παράλληλα, με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να έχουμε στη διάθεση μας εκπληκτικές αναρτήσεις, ικανές να διαχειρίζονται τα φορτία, την απόσβεση των ανωμαλιών και την διεύθυνση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η BMW, όντας η μόνη εταιρεία που έχει telelever σύστημα στις μοτοσικλέτες της, έχει αναλλάβει εξ ολοκλήρου την εξέλιξη της συγκεκριμένης ανάρτησης με ότι μπορέι να συνεπάγεται αυτό... το ότι έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις ανακλήσεις για -σοβαρά- θέματα στο telelever σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό πάντως... και ο μακαρίτης ο Ash ενδέχεται να πλήρωσε ακριβά τη νύφη ακριβώς για αυτό το λόγο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του telelever λένε ότι είναι λοιπόν η διατήρηση των τιμών της γεωμετρίας της μοτοσικλέτας στα φρένα... και κατα συνέπεια η διατήρηση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών πριν και μέσα στην στροφή ακόμα και αν φρενάρεις. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται αν ο δρόμος έχει ανωμαλίες, πράγμα καθόλου απίθανο στην Ελλάδα και η ανάρτηση κληθεί να τις αποσβέσει συμπιεζόμενη.

Ας υποθέσουμε ότι μια μοτοσικλέτα ταξιδεύει προς αυτή ----> την διεύθυνση και συναντάει ένα κοφτό σαμαράκι ή μια κακοτεχνία στην καρδιά μια στροφής Σε ένα τηλεσκοπικό, λόγω των εγγενών χαρακτηστικων του, η διαδρομή που θα διανύσει το πιρούνι είναι αυτή: \ Στο telelever λόγω της άρθρωσης του η διαδομή που θα διανύσει ο μπορστινός τροχός λόγο της συμπίεσης της ανάρτησης είναι αυτή: ) Το τηλεσκοπικό μειώνει τις τιμές των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και υποχωρεί (συμπιέζεται) απορροφώντας τις ανωμαλίες, σε όλο το έυρος της διαδρομής του με τον ίδιο τρόπο. Το telelever αυξάνει τις τιμές των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και εκτείνει τον μπροστινό τροχό κόντρα στις ανωμαλίες στην αρχική του διαδρομή και μετά το ήμισυ αυτής παρουσιάζει χαρακτηριστικά όπως του τηλεσκοπικού.

Εμένα και στην θεωρία αλλά και στην πράξη όπως έχω διαπιστώσει, το τηλεσκοπικό μου φάινεται πολύ πιο ασφαλές με αυτή του την συμπεριφορά. Tο telelever έτσι και σκάσει σε σε κοφτή ανωμαλία δεν έχει καμία προοδευτικότητα και αιθάνεσαι λες και στουκάρεις. Για το χώμα δε, όπου η ανάρτηση δουλεύει υπερωρίες, τα GS είναι -με κάθε ειλικρίνια- για τα μπάζα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    παιδια θα μπω λιγο σφηνα στην κουβεντα σας μιας και με αφορα!διαβαζω το φορουμ παρα πολλα χρονια αλλα εχω γραψει ελαχιστες φορες.απλα σαν ιδιοκτητης μπε μπε πρεπει να καταθεσω την αποψη μου!ολοι οσοι κατηγορουν τις μπεμπε να κανουν πρωτα μια βολτα και να μας πουν μετα παλι την αποψη τους!η ποιοτητα κατασκευης και κυλισης απλα δεν δυγκρινεται!οι βαβαροι στην αισθηση που σου προσφερουν απλα δεν παιζονται!ημουν κατοχος βαραντερο,μετα πηρα την 1150 rt και ενιωσα αλλος αναβατης!τωρα εχω την κ1300gt και ο πατερας μου την κ1600gt και στο εξοχικο εχουμε μια βοηθητικη ακομα βαραντερο.λοιπον επειδη οδηγω και τις δυο μπεμπεκες οταν ανεβαινω στην βαραντερο νιωθω οτι ανεβηκα σε φθηνο κινεζικο παπακι!και δεν υπερβαλω ουτε στο ελαχιστο!που το βαραντερο ειναι κατα τα αλλα ενα αξιοπρεπεστατο μηχανακι!περιττο να πω πως δεν ειχα ποτε κανενα απολυτος προβλημα με τις γερμανιδες μου και στο συνεργειο παω μονο για τα σερβις μου!εγω καλω οποιον κατηγορει τις bmw να κανει μια βολτα πρωτα με μια μεγαλη μπεμπε και τα ξαναλεμε...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vardis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterxoier Προβολή μηνύματος
    παιδια θα μπω λιγο σφηνα στην κουβεντα σας μιας και με αφορα!διαβαζω το φορουμ παρα πολλα χρονια αλλα εχω γραψει ελαχιστες φορες.απλα σαν ιδιοκτητης μπε μπε πρεπει να καταθεσω την αποψη μου!ολοι οσοι κατηγορουν τις μπεμπε να κανουν πρωτα μια βολτα και να μας πουν μετα παλι την αποψη τους!η ποιοτητα κατασκευης και κυλισης απλα δεν δυγκρινεται!οι βαβαροι στην αισθηση που σου προσφερουν απλα δεν παιζονται!ημουν κατοχος βαραντερο,μετα πηρα την 1150 rt και ενιωσα αλλος αναβατης!τωρα εχω την κ1300gt και ο πατερας μου την κ1600gt και στο εξοχικο εχουμε μια βοηθητικη ακομα βαραντερο.λοιπον επειδη οδηγω και τις δυο μπεμπεκες οταν ανεβαινω στην βαραντερο νιωθω οτι ανεβηκα σε φθηνο κινεζικο παπακι!και δεν υπερβαλω ουτε στο ελαχιστο!που το βαραντερο ειναι κατα τα αλλα ενα αξιοπρεπεστατο μηχανακι!περιττο να πω πως δεν ειχα ποτε κανενα απολυτος προβλημα με τις γερμανιδες μου και στο συνεργειο παω μονο για τα σερβις μου!εγω καλω οποιον κατηγορει τις bmw να κανει μια βολτα πρωτα με μια μεγαλη μπεμπε και τα ξαναλεμε...
    Μάλλον βγαίνω off topic αλλά νομίζω ότι συγκρίνεις το varadero με ανόμοια μηχανάκια. Και απ' ότι κατάλαβα το χρησιμοποιείς αντί για παπί, μάλλον λάθος επιλογή, αφού έχει κατασκευαστεί για άλλη δουλειά, για να καταπίνει χιλιόμετρα, να σε πηγαίνει εκεί που θες και κυρίως να σε γυρίζει χωρίς πρόβλημα. Κατά τα λοιπά, για την όρεξη του καθένός και του γούστου υπάρχουν τα χιλιάδες μηχανάκια.
    Τελευταία τροποποίηση από vardis; 28/04/2014 στις 23:17.
    vardis

Παλαιό μέλος
    Το θεμα μας δεν ειναι οι συγκρισεις ανομοιων μηχανων,αλλα ποια απο τις bmw θα θεωρουσατε πιο αξιοπιστη.
    Απ'οτι φαινεται η 800αρα ειναι λιγοτερο ζημιαρα και αυτη που απαιτει λιγοτερο κοστος συντηρησης.Εκει καταληγει ο ενδιαφερομενος.

Ευχαριστω ολους για τις αποψεις.

Παλαιό μέλος
    Παρακαλω τη διευνση να φροντισει για τα υπολοιπα,πριν απαιτηθει η μεταφορα του θεματος στις αντιπαραθεσεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	15,0 KB 
ID:	315120

Πέρυσι το καλοκαίρι έζησα για πάνω από 1 μήνα με ένα F800GS ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ στιγμές καθημερινά .. Για αξιοπιστία δε μπορώ να σου πω (μόλις 1 μήνας χρήσης αν και πολλά χλμ) αλλά είναι και ΓΑΜΩ τα μεκανάκια..!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Παρακαλω τη διευνση να φροντισει για τα υπολοιπα,πριν απαιτηθει η μεταφορα του θεματος στις αντιπαραθεσεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	15,0 KB 
ID:	315120
    Στασου ρε μαστορα!
    Και πως θα βγαλουμε την εβδομαδα;
    Με τα σουβλακια των Αθηναιων στη Στρωμη;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Στασου ρε μαστορα!
    Και πως θα βγαλουμε την εβδομαδα;
    Με τα σουβλακια των Αθηναιων στη Στρωμη;
    Μην ανυσηχεις,κατι θα βρουμε.

Σουβλακια VS πιτογυρα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μην ανυσηχεις,κατι θα βρουμε.

Σουβλακια VS πιτογυρα.
    Δεν το είπες κσλα
    Μάλλον καλαμάκια vs πιτογυρα

Παλαιό μέλος
    θα μλήσω ως κάτοχος διαφορετικών μοντέλων BMW περί των 22 σχεδόν συνεχόμενων ετών.....
    Η εμπειρία μου λέει το εξής :
    όσο της συμπεριφέρεσαι ανάλογα με το λόγο για τον οποίο είναι φτιαγμένη, δεν θα χαλάσει ποτέ. Στα όρια του στατιστικού λάθους βέβαια μπορεί ο γκαντεμόσαυρος να πέσει σε αστοχία υλικού και να ταλαιπωρηθεί. Επίσης, όσο αναλαμβάνεις το κόστος της επίσκεψης σε εξουσιοδοτημένο, τόσο απομακρύνεις τη πιθανότητα να πάρεις τη μοτό στο χέρι.....Αυτά λέει η προσωπική μου εμπειρία !!!
    οι μοτοσυκλέττες είναι πλέον (ή προσπαθούν να είναι) multi purpose....Για να πετύχεις π.χ. την οδήγηση "χαλί" θυσιάζεις τη συμπεριφορά στο χώμα και άλλα πολλά αντίστοιχα..... Μη ζορίζετε τις μοτό να κάνουν πράγματα που δεν είναι φτιαγμένες εξ' ολοκλήρου να τα κάνουν.....το αποτέλεσμα είναι σίγουρα κοστοβόρο...
    Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free

ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ........

Όλους έσάς μέ τίς BMW πού δέν τούς έτυχε τίποτε άλλά
    νά....... κάτι δέν μ'άφήνει.
    Τέλος πάντων νάστε καλά καί σείς καί τά μηχανάκια σας.

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ