[FONT=Franklin Gothic Medium]Ρε παιδιά πολύ κόμπλεξ και προκατάληψη βλέπω. Κρίμα, και φαίνεστε καλά παιδιά.[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium]Ρε παιδιά πολύ κόμπλεξ και προκατάληψη βλέπω. Κρίμα, και φαίνεστε καλά παιδιά.[/FONT]
Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις.
Δεν θα τους χρειαστουμε,ειμαστε βρωμιαρηδες και ψηφιζουμε την ασυμετρη απειλη με το ονομα συριζα.Ασε που η ασχολια της ζωης μας ειναι να κατεβαινουμε στο κεντρο και να καταστρεφουμε οτι βρουμε μπροστα μας.Εμενα προσωπικα ειναι ο αυτοσκοπος μου.Ειναι το νοημα στην αδεια μου ζωη..Οποτε δεν θα τους χρειαστω ποτε...
Here I am,on the road again.......
Λεω και εγω,Παρασκευη σημερα θα γραψει κα`να ξαναμενο καγκουρι πως να κανει busa το chally τουκαι ασχολειστε με τους Διας και τους Τρειας!
Το χημικο στη μουρη του Γλεζου ηταν επειδη χαρακτηριζεται ως υψηλης επικινδυνοτητας?
Ή μηπως ΚΑΙ εκει ο συναδελφος ηταν ΚΑΙ αυτος η εξαιρεση.....
Για στημενες συλληψεις με φυτεμενα "αποδεικτικα" θα μας πεις κατι ή ΚΑΙ αυτα γινονται μονο απο κακα παιδια και μονο σε ταινιες?
Για σεριφηδες και καουμποηδες και "ξερεις ποιος ειμαι εγω" θα μας πεις κατι ή ειναι οι "λιγοι" που χαλανε τους πολλους?
Για αυτους που κατεβαιναν απο τα λεωφορεια των ματατζηδων με λοσταρια και 5 λεπτα αργοτερα ολως τυχαιως σε μια γειτονια οι "μπαχαλακιδες" αναρχοκομμουνιστες σπαγανε τα μαγαζια των "φιλήσυχων"? Ή μηπως και τα 150 βιντεα ειναι φωτορομαντζα του συριζα?
Καντε μας την χαρη και μην ασχολειστε...... καθιστε στα εβερεστ ή γουατεβα και πιειτε τον καφε σας στην υγεια του μαλακα..... περισσοτερο φοβαμαι εσας παρα τους "ξενους" μου μας γ@μανε τις γυναικες...
Χτυπησες διάνα αρχηγε.ένας ακόμα πουθενάς είμαι κι εγώ.
Επιβεβαιώνεται και πάλι το μάταιο της κουβέντας.
Λίγο ρε πούστη.μου μα ανοιγατε τα μάτια και τα αφτιά σας...
Γαυρε,αστο,παραμυθιαζονται με την παρτυ τους..
Και το παιζουνε και τιμιοι και καλοι και πουτσες μπλε..
Ρε αι σιχτιρ υπνοι..
:a04:
φίλε όχι.Δεν είναι για άστο η φτιάξη.
όσο κι αν μου προκαλούν διάφορα αρνητικά έως εμετικά συναισθήματα οι μπάτσοι, δε μπορώ να παραβλέψω ότι το διαίρει και βασίλευε μας διαλύει.
θα μου πεις, υπάρχει ποτέ περίπτωση να συστρατευθεί κάποιος σαν και μένα με κάποιον σα το σουτερ πχ?
Αν ελπίζουμε να αλλάξουμε ποτέ κάτι στο μπουρδελάκι μας,έτσι θα έπρεπε κι όχι να δικαιώνουμε καθημερινά τα λόγια του ποιητη που αναφερθηκαν
...να σκοτώνονται οι λαοί για τ'αφέντη το φαΐ...
Ευσεβείς πόθοι θα μου πεις...εμείς είμαστε πουθενάδες βολεμένοι (το ακούσαμε κι αυτό ρε μαλάκα!!!) που ψάχνουμε μπάχαλα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Η διαφορα ειναι οτι ο shooter και ο καθε υγιως σκεπτομενος μπατσος θα σε βοηθησει ασχετως του τι πιστευεις γι αυτον
ενω εσυ απλα τους μισεις και δεν προκειται να δεις τα πραγματα αντικειμενικα οσα καλα κ αν κανουν
ρε μλκα Μιχάλη θυμήθηκα αυτό τώρα![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Γαυρε σορρυ κι ολας σε αυτο που αναφερεσαι?
ρε φιλε σορρυ εσυ κι οι υπολοιποι που λετε για τους τσεους!!!
βλεπεις σε αλλες χωρες να γινεται κατι διαφορετικο??
γιατι σε κατι αλλες χωρες και στις πορειες τα ιδια γινονται..
αυτο ειναι το συστημα τι διαφορετικο υπαρχει στην Ελλαδιτσα?
σε θεματα βιας της εξουσιας???
μηπως τελικα ειμαστε και πολυ καλα!!
για πηγαινε στο Αμερικα!!
να τολμησεις να κανεις τιποτα σε κανενα αστυνομικο μαλλον δεν θα προλαβεις κιχ!να κανεις...
εντελως φιλικα τα λεω παιδια..μην με παραξηγησετε...![]()
επέτρεψε μου να σου πω ότι επειδή δεν με ξέρεις, και έβγαλες συμπέρασμα απο δυο αράδες που διάβασες δικές μου, αυτό που μου προσάπτεις δεν θα μπορούσε να είναι πιο λάθος.
Δε θα κάτσω φυσικά να αραδιάσω "αυτά που έχω κάνει εγώ" σε ένα φόρουμ στο ίντερνετ, αλλά αν τα παντελόνια που φοράμε σημαίνουν ακόμα κάτι ο λόγος μου θα πρέπει να σου αρκεί.
Και που'σαι, δε μισώ το κάθε σούτερ σαν άνθρωπο. όταν όμως φοράει τη στολή,παύει ο άνθρωπος και γίνεται το πειθήνιο όργανο του ΔΥΝΑΣΤΗ μας (ο λόγος που οι ένστολοι είναι ένστολοι είναι ακριβώς αυτη η ομοιομορφία μέσω της οποίας έρχεται η κατάργηση του εγω.κουβεντα όχι δική μου αλλά ταγματάρχη μου στη θητεία μου στα Ελληνικά Σκατά).
και κάντε μας επιτέλους τη χάρη και μην αναφέρεστε στους γαμωμπατσους λες και μιλάτε για τις Ουρσουλίνες ή το τμήμα ναυτοπρόσκοπων γιατί και η υπομονή μας αλλά και ο πολιτισμός μας έχει κάποια όρια.
βρίζουν,κοροϊδεύουν,παγιδεύουν,βαράνε,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, κατά το δοκούν και θα αμφισβητήσουμε το αν και γιατι ΜΓΔ;
Ε όχι ρε μάγκες πάει πολύ η κοροϊδία.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες