Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 233

Θέμα: Πράμαντα Reloaded - Ιούλιος 2014

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Για φαγητο,ποτα,τσιγαρα,νερα......τι κουμαντα πρεπει να κανουμε?Εχει εισοδο ο χωρος,ειναι καμπινγκ?
    Αργύρη δεν με λένε αλλα μπορώ να λύσω μερικές απορίες :P

Κάμπινγ δεν είναι αλλά έχει πολύ χώρο για να στηθούν σκηνές, είσοδος δεν υπάρχει. Νερά καφέδες και λοιπά σίγουρα έχει στο καταφύγιο όπως φαντάζομαι και φαγητό απλά καλό είναι να ενημερώσουμε λίγες μέρες πριν πόσοι θα πάνε για να κανονίσουν τα παιδιά εκεί τις προμήθειές τους. Για τσιγάρα δεν ξέρω αλλα τα Πράμαντα είναι κοντά.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Στο καταφυγειο υπαρχει καντινα για τα βασικα (καφεδες,νερα, σαντουιτς κ.λ.π)
    Θα σας προτεινα να εχετε μαζι σας προμηθειες σαν να πηγαίνατε 2-3 μερες ελευθερο καμπινγκ. (τσιγαρα , χαρτικα , κ.λ.π)
    Νερο ποσιμο , εκτος του εμφιαλωμένου της καντινας , εχει και σε μια πηγη 300-400 μετρα από το καταφυγιο αλλα είναι ευκολος χωματοδρομος .

Ουτως ή αλλως τα πραμαντα είναι κοντα , αλλα αναλογα της κατάστασης μας , δεν ξέρω ποιος θα θυσιάζεται για να πάει…

το καμπινγκ ηταν δωρεαν .δεν υπηρχε "εισοδος" ή αλλη χρεωση.

Επειδή όμως τότε ηταν οργανωμένο από το Horizons Unlimited , καλό είναι να ξαναρωτήσουμε για να επιβεβαιωσουμε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    ......... Για τσιγάρα δεν ξέρω αλλα τα Πράμαντα είναι κοντά.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    .
    Ουτως ή αλλως τα πραμαντα είναι κοντα , αλλα αναλογα της κατάστασης μας , δεν ξέρω ποιος θα θυσιάζεται για να πάει…
    .
    Ρε παιδια αυτα δεν ειπε οτι θελει να τα αναλαβει ο Gallos?

Οσο για τα υπολοιπα κατατοπιστικα.

Μιας και θα είστε στην περιοχή 20 Ιουλίου γιορτάζει το εκκλησάκι (Προφ. Ηλία), πάνω απο το Ματσούκι (χωριό), στα 2000μ + υψόμετρο.
    Καντε ένα τσεκ με κάποιον απο κεί να σας πεί τι παίζει με το πανηγύρι.
    Αξίζει να το επισκευθείτε τουλάχιστον για τη θέα ή εαν σκέφτεστε να επιστρέψετε την Κυριακή απο Μπάρο.

Καλά να περάσετε.

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Επέστρεψα Βόλο και ήρθε η ώρα να μπούμε σε μια σειρά...

Όπως είπε και ο Μαρίνος ο χώρος είναι άπλετος για στήσιμο σκηνής εννοείτε χωρίς χρέωση....το καταφύγιο έχει από όλα....δεν ξέρω αν θέλετε να συνενοηθούμε μπας και έχει κανένα πρωινό να τρώμε....

Φυσικά ο gallos που έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην οργάνωση event μπορεί να μιλήσει με τα παιδιά αν θέλει...

Άποψη μου είναι οτι πρέπει να κάνουμε και μια βολτίτσα Καλαρίτες μεσημέρι/απόγευμα Σαββάτου για να παίξει και καμία μάσα....

Δεν είμαι και πολύ φαν της απόλυτης οργάνωσης όταν πρόκειται για τέτοια event που σκοπό έχουν να μας χαλαρώσουν απο τις καθημερινές μαλακίες.....εξού και στην Μηλίνα είμασταν 18 ώρες στις ίδιες καρέκλες και πίναμε...όπως μας βγεί....ούτε θέλω να ψάχνω απο πριν για ταβέρνες, ούτε αν θα έχω να φάω και που θα φάω...Νηστικοί δεν θα μείνουμε αυτό είναι σίγουρο....

Προς το παρόν έχουν δηλώσει καμιά δεκαπενταριά, οι μέρες περνάνε και σιγά σιγά θα πρέπει το σιγουρεύουμε....

Εγώ θα φύγω Παρασκευή πρωινή ώρα απο Βόλο και θα πάω χαλαρά απο την κάτω διαδρομή και όχι απο Εγνατία/Ιωάνννινα κλπ κλπ. Η σκηνή καθαρίστηκε, το υπόστρωμα βρέθηκε τσιγάρα να πάρω και είμαι έτοιμος..!

Α! το σημαντικότερο....Mike θα φέρεις Ρακές να φέρω τσίπουρα? Όποιος άλλος έχει αποστάγματα για κατανάλωση.....ας τα φέρει.....κεφτεδάκια μαμάς, σουτζουκάκια γιαγιάς και λοιπά σπιτικά εδέσματα είναι more than welcome!

Τα παιδιά από το καταφύγιο ρωτάνε μάλλον για να ξέρουν τι να υπολογίσουν σε μάσα κλπ.. Οπότε τους ενημερώνεις για αυτό...Όπως και αν κάποιος θα θέλει να κοιμηθεί σε κρεβάτι κανονικό(ΓΚΟΥΧΠΡΟΕΔΡΑΣΓΚΟΥΧΓΚΟΥΧ)..

Όποιος θέλει κάνα σοβαρό μηχανάκι να πάει στα χώματα το ΚΤΜ θα κάθεται διότι εγώ θα λείπω... Απλά θέλει, μια αντλία, μια τρόμπα, δίσκους, τακάκια, λάστιχα, λάδια,
    ένα κουβαδακι spear για να μαζεύεις τις βίδες στο δρόμο, φλάντζες, στρόφαλο και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι...

Κουφάλες θα δείτε τον duke γυμνό..αααααααχχ....
    Me gusta la moto, me gustas tu....

argy
    dukeandthecity
    andy12, 13, 14
    ggs
    MikeG
    pan(dvs)
    Mariner
    Stergios69
    shooter
    taisteal
    thomas ktm
    tsompanis
    teogtp
    vaska (39°30'31.85"Β 21° 7'28.08"Α)
    christof40
    alexxxcbr

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Θα φερω και εγω οση ρακι μου εμεινε απο τον Μαικ.Κανα 3λιτρο υπολογιζω.
    Πειτε αν χρειαζεστε τιποτα αλλο να οργανωθουμε σιγα σιγα.

Υ.Γ Εσεις που εχετε ξαναπαει πειτε ποσο ειναι ο χωματοδρομος μεχρι το καταφυγιο και σε τι κατασταση.
    Ρωταω για ενα φιλο που σκεφτεται να ερθει με motard.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gallos Προβολή μηνύματος
    Κουφάλες θα δείτε τον duke γυμνό..αααααααχχ....
    Αυτη η σκηνη ακομη στοιχειωνει τα ονειρα μου.............

Κοντινες διαδρομες για καφε η μπυριτσα(μια ομως γιατι ειναι γεματο γκρεμους η περιοχη )

Απο Πραμαντα Αγναντα 10 χλμ-10 λεπτα και αμεσως μετα Βουλγαρελι 52χλμ-70 λεπτα (συνολικα).

Απο Πραμαντα Συρακκο για καφε 25 χλμ-40 λεπτα.

Απο Πραμαντα Γεφυρα Πλακας (Μονολιθι) 21 χλμ 31 λεπτα και μετα Ροδαυγη 38χλμ-53 λεπτα (συνολικα).

Απο Πραμαντα Μονη Κυπινας 13 χλμ -20 λεπτα και Καλαρυτες 19 χλμ-30 λεπτα (συνολικα).

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    πανο και λοιποι,στο γεφυρι της πλακας ανοιξε και μια καφετερια,ακριβως διπλα στην γεφυρα.
    στο βουλγαρελι αν και ειναι λιγο μακρια,αξιζει μια βολτα νομιζω.
    επισης φαγητο καλο(ψητα κλπ)εχει πραμαντα που ειναι και πιο ομορφα απο τα αγναντα κατ εμε...επισης στο δασικο χωριο μπορειτε να πιειτε καφεδακι.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Υ.Γ Εσεις που εχετε ξαναπαει πειτε ποσο ειναι ο χωματοδρομος μεχρι το καταφυγιο και σε τι κατασταση.
    Ρωταω για ενα φιλο που σκεφτεται να ερθει με motard.

μια χαρα θα ερθει.
    παρε κι ενασβιντεακι πριν δυο χρονια που τραβηξε ο Σεργιος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stergios69 Προβολή μηνύματος
    Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ξεκάθαρα τα 3 χλμ χωματόδρομου, δοκιμασία για άνθρωπο και μηχανή...
    Η διέλευση έγινε με άφρικα μοντ. 1993, και φαγωμένο-ξεραμένο πίσω ασφάλτινο ελαστικό...
    http://youtu.be/uI4SXHbd_FE
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 01/07/2014 στις 14:21.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αυτη η σκηνη ακομη στοιχειωνει τα ονειρα μου.............

Κοντινες διαδρομες για καφε η μπυριτσα(μια ομως γιατι ειναι γεματο γκρεμους η περιοχη )

Απο Πραμαντα Αγναντα 10 χλμ-10 λεπτα και αμεσως μετα Βουλγαρελι 52χλμ-70 λεπτα (συνολικα).

Απο Πραμαντα Συρακκο για καφε 25 χλμ-40 λεπτα.

Απο Πραμαντα Γεφυρα Πλακας (Μονολιθι) 21 χλμ 31 λεπτα και μετα Ροδαυγη 38χλμ-53 λεπτα (συνολικα).

Απο Πραμαντα Μονη Κυπινας 13 χλμ -20 λεπτα και Καλαρυτες 19 χλμ-30 λεπτα (συνολικα).
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    πανο και λοιποι,στο γεφυρι της πλακας ανοιξε και μια καφετερια,ακριβως διπλα στην γεφυρα.
    στο βουλγαρελι αν και ειναι λιγο μακρια,αξιζει μια βολτα νομιζω.
    επισης φαγητο καλο(ψητα κλπ)εχει πραμαντα που ειναι και πιο ομορφα απο τα αγναντα κατ εμε...επισης στο δασικο χωριο μπορειτε να πιειτε καφεδακι.

ναι.... καλα.... ολο βολτες θα κανουμε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	054.jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	93,1 KB 
ID:	319419

...εκτος κι αν παμε για κανα γκ@μ€νακι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screen shot 2012-08-01 at 12.19.23 π.μ..jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	27,4 KB 
ID:	319420

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    καλα,καταλαβα...και πινω μπυρες πινω μπυρες πινω μπυρες....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Εγω εκτος,δεν χωραμε ολοι...

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Stromi re-reloaded Πρωτομαγιά 2014
    από amyroukai στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 775
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2016, 21:29
  2. Που ειναι το Δελεαρ ΟΕΟ?Reloaded
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 23:53
  3. Ad of the year reloaded!
    από div400 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2007, 23:40
  4. Ιούλιος και δεν την παλεύω με τίποτα...
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 06:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF