Σελίδα 8 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 418

Θέμα: Αντε καλό μουντιάλ να έχουμε..

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    1ον http://www.gazzetta.gr/football/arti...ton-samara-vid για να ξεκαθαρίσουμε αν είναι πέναλτυ ή όχι (ο κανονισμός λέει ακόμα και την τούφα να του ακούμπαγε ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ,that's all folks) και μπράβο και στον διατητή αν όντως το είδε πεντακάθαρα γιατί σε κάτι κλασματα του δευτερολέπτου δεν είναι και εύκολο να πάρεις τέτοια απόφαση.Τώρα στο αγωνιστικό θέμα δεν νομίζω οτι πολλοί απο τους φιλάθλους που παρακολουθούμε την Εθνική να χαιρόμαστε που παίζει το λεγόμενο "αντιποδόσφαιρο" για εμένα δεν υπάρχει τέτοιος όρος (πιστεύω και όσοι απο εμάς έχουν ή δεν έχουν ακουμπήσει το τόπι έστω και σε μία αλάνα να καταλαβαίνουν την τεκμηριώση μου),σωστός προπονητής για εμένα είναι αυτός που με το υλικό που διαθέτει προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο με τους παίχτες του το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα όποιο και αν είναι αυτό.Ακόμα και την περίοδο που πήρε το Euro 2004 πολύ δυστυχώς γκαβωθήκαμε με το θέαμα που προσέφερε η εθνική μας ομάδα αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά αυτό μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο τα παιδιά τι να κάνουμε,μη ζητάμε απο τον κάθε Σαμαρά να γίνει Cristiano,στο κάτω κάτω της γραφής ποιος είπε οτι η μπάλλα είναι δίκαια?στρογγυλή είναι και γυρίζει...και στο τέλος ο μπαρμπα Otto δικαιώθηκε γύρισε με ένα τρόπαιο σπίτι του και όλοι οι υπερπαιχταράδες πήγαν περίπατο.Στο χθεσινό παιχνίδι τα δικά μου στραβά είδαν μια πολύ καλα δεμένη άμυνα ενα κέντρο που δεν άφηνε μπάλα να περνάει και τους αντιπάλους να κάνουν πάρτυ και να δημιουργεί και φάσεις με σουτ(δεν είναι τυχαία τα δοκάρια είναι αποτέλεσμα πίεσης και ατομικής προσπάθειας),ακόμα και το 1ο γκόλ είναι αποτέλεσμα της πίεσης αυτής για την χαμένη μπαλιά.Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι είναι καθαρά θέμα δυνάμεων που όσο και να προσπαθείς με 10 δεν γίνεται 90 λεπτά να σφυροκοπάς κάποια στιγμή πρεπει να κρατήσεις δυνάμεις και για άμυνα,στο 1ο παιχνίδι με την κολομβία απλά οι άνθρωποι είχαν ενα δαίμονα μπροστά που κένταγε και οι δικοί μας δικαίως ή αδίκως ήταν απο το 1ο λεπτό εκτός τόπου και χρόνου και φάγαν και ένα τυχερό γκολ μάλιστα γιατί ο μανωλάς απλά έπιασε στραβοκλωτσίδι.

Υ.Γ.1 Είμαι απο αυτούς τους γραφικούς που κράζουν τον κατσουράνη και θα συνεχίζω να τον κράζω όχι απο κόμπλεξ απλά γιατί ο άνθρωπος πρέπει να παραδεχτεί οτι γέρασε αλλά άλλος αποφασίζει δυστυχώς για την 11αδα όχι εγώ.
    Υ.Γ 2 Μακάρι η Εθνική να είχε 20 ψυχωμένους με τα καλαμπαλίκια του κυρ-Γιώργη του Καραγκούνη και ας ξεφύγουμε κάποια στιγμή απο τα πρότυπα και ας αφήσουμε παιδιά όπως ο Σάμαρης να πάρουν ευκαιρίες τελικά το αξίζουν και με το παραπάνω...
    Υ.Γ.3 Αν πάιξει η Εθνική όπως εχτές την Κυριακή δεν έχει να φοβηθεί καμμία Κοστα-Ρίκα και καμμία υπερ-ομάδα,το άθλημα δεν είναι προδιαγεγραμένο,οι παίχτες καθορίζουν το αποτέλεσμα(άσχετα που έχουν πέσει και κάτι ταγάρια διαιτητές)
    Y.Γ. 4 Δεν έχω να χωρίσω με κανένα τίποτα έτσι;δεν λέω τίποτα σε έντονο ύφος ούτε την λέω σε κανέναν (Μη παρεξηγηθούμε κιόλας και όποιον τον ενοχλεί κάτι να μου το πεί αμεσα να διορθώσω το ποστ)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Μονο και μονο που εχουμε αλλο ενα παιχνιδακι να δουμε αξιζει το δεκαρικακι.
    αυτο!!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulRain Προβολή μηνύματος
    1ον http://www.gazzetta.gr/football/arti...ton-samara-vid για να ξεκαθαρίσουμε αν είναι πέναλτυ ή όχι (ο κανονισμός λέει ακόμα και την τούφα να του ακούμπαγε ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ,that's all folks) και μπράβο και στον διατητή αν όντως το είδε πεντακάθαρα γιατί σε κάτι κλασματα του δευτερολέπτου δεν είναι και εύκολο να πάρεις τέτοια απόφαση.Τώρα στο αγωνιστικό θέμα δεν νομίζω οτι πολλοί απο τους φιλάθλους που παρακολουθούμε την Εθνική να χαιρόμαστε που παίζει το λεγόμενο "αντιποδόσφαιρο" για εμένα δεν υπάρχει τέτοιος όρος (πιστεύω και όσοι απο εμάς έχουν ή δεν έχουν ακουμπήσει το τόπι έστω και σε μία αλάνα να καταλαβαίνουν την τεκμηριώση μου),σωστός προπονητής για εμένα είναι αυτός που με το υλικό που διαθέτει προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο με τους παίχτες του το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα όποιο και αν είναι αυτό.Ακόμα και την περίοδο που πήρε το Euro 2004 πολύ δυστυχώς γκαβωθήκαμε με το θέαμα που προσέφερε η εθνική μας ομάδα αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά αυτό μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο τα παιδιά τι να κάνουμε,μη ζητάμε απο τον κάθε Σαμαρά να γίνει Cristiano,στο κάτω κάτω της γραφής ποιος είπε οτι η μπάλλα είναι δίκαια?στρογγυλή είναι και γυρίζει...και στο τέλος ο μπαρμπα Otto δικαιώθηκε γύρισε με ένα τρόπαιο σπίτι του και όλοι οι υπερπαιχταράδες πήγαν περίπατο.Στο χθεσινό παιχνίδι τα δικά μου στραβά είδαν μια πολύ καλα δεμένη άμυνα ενα κέντρο που δεν άφηνε μπάλα να περνάει και τους αντιπάλους να κάνουν πάρτυ και να δημιουργεί και φάσεις με σουτ(δεν είναι τυχαία τα δοκάρια είναι αποτέλεσμα πίεσης και ατομικής προσπάθειας),ακόμα και το 1ο γκόλ είναι αποτέλεσμα της πίεσης αυτής για την χαμένη μπαλιά.Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι είναι καθαρά θέμα δυνάμεων που όσο και να προσπαθείς με 10 δεν γίνεται 90 λεπτά να σφυροκοπάς κάποια στιγμή πρεπει να κρατήσεις δυνάμεις και για άμυνα,στο 1ο παιχνίδι με την κολομβία απλά οι άνθρωποι είχαν ενα δαίμονα μπροστά που κένταγε και οι δικοί μας δικαίως ή αδίκως ήταν απο το 1ο λεπτό εκτός τόπου και χρόνου και φάγαν και ένα τυχερό γκολ μάλιστα γιατί ο μανωλάς απλά έπιασε στραβοκλωτσίδι.

Υ.Γ.1 Είμαι απο αυτούς τους γραφικούς που κράζουν τον κατσουράνη και θα συνεχίζω να τον κράζω όχι απο κόμπλεξ απλά γιατί ο άνθρωπος πρέπει να παραδεχτεί οτι γέρασε αλλά άλλος αποφασίζει δυστυχώς για την 11αδα όχι εγώ.
    Υ.Γ 2 Μακάρι η Εθνική να είχε 20 ψυχωμένους με τα καλαμπαλίκια του κυρ-Γιώργη του Καραγκούνη και ας ξεφύγουμε κάποια στιγμή απο τα πρότυπα και ας αφήσουμε παιδιά όπως ο Σάμαρης να πάρουν ευκαιρίες τελικά το αξίζουν και με το παραπάνω...
    Υ.Γ.3 Αν πάιξει η Εθνική όπως εχτές την Κυριακή δεν έχει να φοβηθεί καμμία Κοστα-Ρίκα και καμμία υπερ-ομάδα,το άθλημα δεν είναι προδιαγεγραμένο,οι παίχτες καθορίζουν το αποτέλεσμα(άσχετα που έχουν πέσει και κάτι ταγάρια διαιτητές)
    Y.Γ. 4 Δεν έχω να χωρίσω με κανένα τίποτα έτσι;δεν λέω τίποτα σε έντονο ύφος ούτε την λέω σε κανέναν (Μη παρεξηγηθούμε κιόλας και όποιον τον ενοχλεί κάτι να μου το πεί αμεσα να διορθώσω το ποστ)
    ο κανονισμός λέει οτι είναι στη κρίση του διαίτητη αν η επαφή είναι αρκετή να ανατρέψει-αποτρέψει τον ποδοσφαιριστή και τον
    βγάλει απο την φάση...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πως δεν υπάρχει αντιποδόσφαιρο; Το κατενάτσιο που έπαιζαν οι Ιταλοί είναι χαρακτηριστικό δείγμα... θα μου πεις τρώγανε γιούχα από ένα ολόκληρο γήπεδο αλλά έχουν σηκώσει κούπες... οκ... ένα δίκιο το έχεις...

Παλαιό μέλος
    δεν ξερω αν ισχυει..καπου το ακουσα!!
    Κατάκτηση του Κυπέλλου από την Ελλάδα έδινε πριν την πρόκριση απόδοση 501 και σήμερα δίνει 81. Τα σχόλια δικά σας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    δεν ξερω αν ισχυει..καπου το ακουσα!!
    Κατάκτηση του Κυπέλλου από την Ελλάδα έδινε πριν την πρόκριση απόδοση 501 και σήμερα δίνει 81. Τα σχόλια δικά σας...
    τρομάξαμε και τα πρακτορεία......

χαχαχαχαχαχα
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    τρομάξαμε και τα πρακτορεία......

χαχαχαχαχαχα

Banned
    Αποκλειστικο
    Ελλάδα-Ακτή 2-1
    Δηλώσεις Drogba .

http://www.youtube.com/watch?v=nZ_LBbwEMyQ

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Να βγω λίγο απο τα πανηγύρια, και να ρωτήσω αν προβλημάτισε και κανέναν άλλον το γεγονός ότι το κομμάτι "διαχείριση δυναμικού" στην εθνική είναι ανέκδοτο;
    Ο Κονέ σε ούτε δέκα λεπτά παιχνιδιού έπεσε με τράβηγμα/θλάση(?), διάστημα που ακόμα δεν είχε πάρει φωτιά ο ρυθμός.
    ο Καρνέζης στο 13-14' και ενώ δεν είχε ακουμπήσει μπάλα ως τότε έπεσε και τον αρχίσανε στα μασάζ σε παγκόσμια κάλυψη.

Στα δικά μου μάτια αυτό λέει ότι κάποιοι τονε παίξανε βαρέως.Δεν κατηγορώ τους παίκτες,αυτοί να παίζουν θέλουν και μπορεί να είναι πρόθυμοι να σφίξουν και τα δόντια αν χρειαστεί.
    Δεν υποτίθεται όμως ότι για αυτό υπάρχει το προπονητικό και ιατρικό τημ; για να βλέπει και να εκτιμά την κατάσταση και την υγεία των αθλητών;
    Δυο αναγκαστικές αλλαγές απο μυικό τραυματισμό στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, σε παιχνίδι που κρίνει πρόκριση σε νοκ αουτ μουντιαλ.
    Μήπως κάποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Να βγω λίγο απο τα πανηγύρια, και να ρωτήσω αν προβλημάτισε και κανέναν άλλον το γεγονός ότι το κομμάτι "διαχείριση δυναμικού" στην εθνική είναι ανέκδοτο;
    Ο Κονέ σε ούτε δέκα λεπτά παιχνιδιού έπεσε με τράβηγμα/θλάση(?), διάστημα που ακόμα δεν είχε πάρει φωτιά ο ρυθμός.
    ο Καρνέζης στο 13-14' και ενώ δεν είχε ακουμπήσει μπάλα ως τότε έπεσε και τον αρχίσανε στα μασάζ σε παγκόσμια κάλυψη.

Στα δικά μου μάτια αυτό λέει ότι κάποιοι τονε παίξανε βαρέως.Δεν κατηγορώ τους παίκτες,αυτοί να παίζουν θέλουν και μπορεί να είναι πρόθυμοι να σφίξουν και τα δόντια αν χρειαστεί.
    Δεν υποτίθεται όμως ότι για αυτό υπάρχει το προπονητικό και ιατρικό τημ; για να βλέπει και να εκτιμά την κατάσταση και την υγεία των αθλητών;
    Δυο αναγκαστικές αλλαγές απο μυικό τραυματισμό στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, σε παιχνίδι που κρίνει πρόκριση σε νοκ αουτ μουντιαλ.
    100% σωστός...

τα σκεφτόμουν όλα αυτά την ώρα που βλέπαμε από πάνω με την κάμερα ελικοπτεράκι το μασάζ του Καρνέζη....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	33,1 KB 
ID:	319077

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος

Πως μπορει να προειδοποιησει ενας μυικος τραυματισμος οταν δεν εχει δωσει καποιο ( εστω το απειροελαχιστο) δειγμα προυγουμενος....?

Μονο στο τομεα του ζεσταματος των αθλητων προτου τον αγωνα μπορω να πω οτι εχεις καποιο δικιο ως προς το να εχει καποιος καποιες ευθυνες....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	33,1 KB 
ID:	319077
    Κώστα, δεν έχεις 100% άδικο σε αυτό που λες.

Κάποιους τώρα τους έπιασε ο πόνος, κάποιοι όμως πονάγαν από πριν.

Προσωπικά δε βλέπω ποδόσφαιρο γενικότερα (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Οπότε δε βλέπω και μουντιάλ, ασχέτως αν παίζεται στη Βραζιλία ή στην Ελβετία.

Απλά να σου φέρω ένα παράδειγμα.
    Όταν είχε πει o Σάμαρανκ (αν τονε λέω και καλά) "The city who will have the proud and responsibility and bla bla bla is Athens!", άλλοι ζητοκραυγάζανε και χορεύανε μπροστά την τηλεόραση και δακρύζανε από συγκίνηση που επιστρέφουν οι αγώνες στην Ελλάδα, κι άλλοι δακρύζανε με δάκρυ μαύρο γιατί ξέρανε ότι από αυτό το νταλαβέρι θα έπεφτε τόσο τσιμπούσι που θα το πληρώνανε μέχρι και τα τρισέγγονά μας.

Καλά ήτανε (ή δεν ήτανε ανάλογα από τη σκοπιά που το βλέπει κανείς), χαρήκαμε (ή όχι), είδαμε και το Ρουβά να σαβουριάζεται (αυτό ήταν θετικό από όποια πλευρά και να το δεις) και τελείωσε.
    Θεωρητικά.
    Γιατί στην πράξη ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Όταν το γαϊδούρι σου είναι κουτσό και πας να το φορτώσεις περισσότερα από όσα μπορεί να σηκώσει, κάποιος θα την πληρώσει τη νύφη.
    Όταν δίνεις Ολυμπιακούς αγώνες σε μια χώρα που δεν μπορεί να φτιάξει ένα νοσοκομείο και να μην κοστίσουν τα "τούβλα" πιο πολύ από όσο οι μισθοί όλων των γιατρών και των νοσοκόμων για όλα τα χρόνια που θα λειτουργεί, μάλλον κάνεις μαλακία.

Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι προσωπικά και το θέμα μουντιάλ σε χώρα του 3ου κόσμου (επίσημα ή ανεπίσημα).
    Θα τα χώσει όλα "κάτω από το χαλί να μη τα δει η πεθερά" για όσο θα διαρκέσει η διοργάνωση και μετά και πάλι στα σκατά.

Από τη στιγμή που επιλέχθηκε για το μουντιάλ η Βραζιλία τελείωσε η ιστορία.
    Κι αν το δεις ή δεν το δεις δεν αλλάζει κάτι. (και για τους ακραίους, δεν είναι καν σε συνδρομητικό κανάλι για να πεις ότι βλέποντάς το ακουμπάω φράγκα και υποστηρίζω αυτή την κατάσταση. Σε "κρατικό" είναι και τα φράγκα τα ακουμπάς θες δε θες ούτως ή άλλως, το δεις δεν το δεις.)

Αν όμως με ρωτούσαν να τους πω τη γνώμη μου, να γίνει το μουντιάλ στη Βραζιλία, Συρία, Ελλάδα (you get the picture) ή στην Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία (you get the picture once again), θα διάλεγα κάτι από τη δεύτερη κατηγορία.
    Που και τις υποδομές έχουν (και δε μιλάω μόνο για γήπεδα), και δεν υπάρχει η ανάγκη να βγουν οι μπάτσοι στους δρόμους να τους καθαρίσουν από τους άστεγους, τους ναρκωμανείς και τα αδέσποτα για να περάσουν τα πούλμαν με τις ομάδες, και δε θα υπάρχει αυτή η ανισότητα/το οξύμωρο/το παράδοξο όπως θες πες το να βγάζει μάτι.

Για να μην παρεξηγηθώ λοιπόν, ακόμα μια φορά το λέω, καλή διασκέδαση και καλά να περνάτε όσοι βλέπετε μουντιάλ.

Αλλά σε χώρες που δεν έχουνε ψωμί να φάνε και η κομπίνα, η εγκληματικότητα (δε μιλάω μόνο για βιασμούς και μαχαιρώματα στους δρόμους), η διαφθορά δίνουν και παίρνουν, καλύτερα να μη γίνονται ούτε Ολυμπιακοί αγώνες, ούτε Μουντιάλ, ούτε πίστες για Gp, ούτε ευρωβυζιά.
    Δε θα τις βγάλουν από το βούρκο ούτε θα σωθούν οι πεινασμένοι.
    Οι πεινασμένοι απλά θα πεινάσουν περισσότερο, και οι χορτασμένοι απλά θα φάνε κι άλλο.

Αυτά

ΥΓ. Δε θέλω να εκτροχιαστεί το θρεντ και να το τραβήξουμε.
    Αν κάποιος διαφωνεί με αυτά που γράφω ας μου πει ότι λέω μαλακίες κι άμα συμφωνεί ας μην κάνει τίποτα (ή ας μου δώσει ένα βρουμ ή ας μου αγοράσει ένα μηχανάκι καλύτερα).

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Πολυ συγκινητικό...
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    για όσους δεν ξέρουν την ιστορία
    https://www.youtube.com/watch?v=zO2HK31HanM
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σελίδα 8 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2008, 16:22
  2. Αντε....καλο σκ!!!!