1ον
http://www.gazzetta.gr/football/arti...ton-samara-vid για να ξεκαθαρίσουμε αν είναι πέναλτυ ή όχι (
ο κανονισμός λέει ακόμα και την τούφα να του ακούμπαγε ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ,that's all folks) και μπράβο και στον διατητή αν όντως το είδε πεντακάθαρα γιατί σε κάτι κλασματα του δευτερολέπτου δεν είναι και εύκολο να πάρεις τέτοια απόφαση.Τώρα στο αγωνιστικό θέμα δεν νομίζω οτι πολλοί απο τους φιλάθλους που παρακολουθούμε την Εθνική να χαιρόμαστε που παίζει το λεγόμενο "αντιποδόσφαιρο" για εμένα δεν υπάρχει τέτοιος όρος (πιστεύω και όσοι απο εμάς έχουν ή δεν έχουν ακουμπήσει το τόπι έστω και σε μία αλάνα να καταλαβαίνουν την τεκμηριώση μου),σωστός προπονητής για εμένα είναι αυτός που με το υλικό που διαθέτει προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο με τους παίχτες του το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα όποιο και αν είναι αυτό.Ακόμα και την περίοδο που πήρε το Euro 2004 πολύ δυστυχώς γκαβωθήκαμε με το θέαμα που προσέφερε η εθνική μας ομάδα αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά αυτό μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο τα παιδιά τι να κάνουμε,μη ζητάμε απο τον κάθε Σαμαρά να γίνει Cristiano,στο κάτω κάτω της γραφής ποιος είπε οτι η μπάλλα είναι δίκαια?στρογγυλή είναι και γυρίζει...και στο τέλος ο μπαρμπα Otto δικαιώθηκε γύρισε με ένα τρόπαιο σπίτι του και όλοι οι υπερπαιχταράδες πήγαν περίπατο.Στο χθεσινό παιχνίδι τα δικά μου στραβά είδαν μια πολύ καλα δεμένη άμυνα ενα κέντρο που δεν άφηνε μπάλα να περνάει και τους αντιπάλους να κάνουν πάρτυ και να δημιουργεί και φάσεις με σουτ(δεν είναι τυχαία τα δοκάρια είναι αποτέλεσμα πίεσης και ατομικής προσπάθειας),ακόμα και το 1ο γκόλ είναι αποτέλεσμα της πίεσης αυτής για την χαμένη μπαλιά.Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι είναι καθαρά θέμα δυνάμεων που όσο και να προσπαθείς με 10 δεν γίνεται 90 λεπτά να σφυροκοπάς κάποια στιγμή πρεπει να κρατήσεις δυνάμεις και για άμυνα,στο 1ο παιχνίδι με την κολομβία απλά οι άνθρωποι είχαν ενα δαίμονα μπροστά που κένταγε και οι δικοί μας δικαίως ή αδίκως ήταν απο το 1ο λεπτό εκτός τόπου και χρόνου και φάγαν και ένα τυχερό γκολ μάλιστα γιατί ο μανωλάς απλά έπιασε στραβοκλωτσίδι.
Υ.Γ.1 Είμαι απο αυτούς τους γραφικούς που κράζουν τον κατσουράνη και θα συνεχίζω να τον κράζω όχι απο κόμπλεξ απλά γιατί ο άνθρωπος πρέπει να παραδεχτεί οτι γέρασε αλλά άλλος αποφασίζει δυστυχώς για την 11αδα όχι εγώ.
Υ.Γ 2 Μακάρι η Εθνική να είχε 20 ψυχωμένους με τα καλαμπαλίκια του κυρ-Γιώργη του Καραγκούνη και ας ξεφύγουμε κάποια στιγμή απο τα πρότυπα και ας αφήσουμε παιδιά όπως ο Σάμαρης να πάρουν ευκαιρίες τελικά το αξίζουν και με το παραπάνω...
Υ.Γ.3 Αν πάιξει η Εθνική όπως εχτές την Κυριακή δεν έχει να φοβηθεί καμμία Κοστα-Ρίκα και καμμία υπερ-ομάδα,το άθλημα δεν είναι προδιαγεγραμένο,οι παίχτες καθορίζουν το αποτέλεσμα(άσχετα που έχουν πέσει και κάτι ταγάρια διαιτητές)
Y.Γ. 4 Δεν έχω να χωρίσω με κανένα τίποτα έτσι;δεν λέω τίποτα σε έντονο ύφος ούτε την λέω σε κανέναν (Μη παρεξηγηθούμε κιόλας και όποιον τον ενοχλεί κάτι να μου το πεί αμεσα να διορθώσω το ποστ)