διαχρονικα οι παπαδες εχουν κανει πολυ μεγαλυτερο κακο απο τους αστυνομους αλλα καλο ειναι να μην τσουβαλιαζουμε τους ανθρωπους και να μη βαζουμε ταμπελες
διαχρονικα οι παπαδες εχουν κανει πολυ μεγαλυτερο κακο απο τους αστυνομους αλλα καλο ειναι να μην τσουβαλιαζουμε τους ανθρωπους και να μη βαζουμε ταμπελες
Να ρωτησω?
Ειναι οι καθαριστριες που εργαζονταν στα υπουργεια?
Γιατι μερικες ηταν στα 2500/μηνα,και αλλες δεν εκτελουσαν καθηκοντα και κανανε τους κλητηρες.
Οσο για τα ΜΑΤ, οτι ειναι μπροστα τους (delete),μην τα λεμε 1000 φορες.
Φιλος, και τους διαιτητες στα γηπεδα,οχι απλα τους βριζουν, αλλα τους περνουν γενεες 14, δεν ειδαμε ομως τετοια συμπεριφορα, τωρα το να βαρας ηλικιωμενους κρυμενος πισω απο μια ασπιδα,και γυναικες, με οτι δικαιολογια και να το κανεις, πρεπει να μην εισαι καλα, για να μη το χοντρυνω περισσοτερο. Αν νομιζεις οτι χριζουν υπερασπισης, σεβομαι την αποψη σου,αλλα μη νομιζεις οτι εχεις και δικιο
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Καπου ειδα την καθαριστρια που λεει οτι τις εφαγε, εκανε διακοπες στις βρυξελλες
http://greeksurnames.blogspot.gr/201...post_8981.html
30 χρονια δουλευω, ουτε βρυξελλες εχω παει, ουτε αγγαλιτσα με πηρε κανενας πολιτικος....
Υ.Γ.
Το σχολιο μου ειναι απολιτικ. απλα το βαζω για να μην δουλευομαστε....![]()
επειδή τα απολιτικ γενικώς και ειδικώς ανοίξαν το δρόμο για το χάλι το μαύρο που ζούμε σήμερα, (ξανά)μπαινω στη διαδικασία να πιαστω απο το σχόλιο σου και να απαντησω.
Ένα ταξίδι λοιπόν στις Βρυξέλλες,στις Μπαχάμες ή στις Σεϊχέλες μας δείχνει ΤΙ ακριβως κατ'εσέ; ότι η εν λόγω εργαζόμενη είναι συστημικιά;
Η φωτό (που υποθετω θα ήταν τυχαία συνάντηση) με τον Τσίπρα την βάζει αυτομάτως στο πέηρολ του Συνασπισμού;
Η μη επίσκεψη "σου" στις όποιες Βρυξελλες σου δίνουν το δικαίωμα να κάνεις άλματα λογικής;
Εχουν καταφέρει και το δουλεύουν άψογα το εργάκι του διαίρει και βασίλευε.
Αμολάνε τα σκυλιά τους να κοπανάνε,να ψεκάζουν,να βανδαλίζουν,να προσβάλουν,γενικώς να γράφουν στα αχαμνά τους την έννοια της νομιμότητας, και ενίοτε να σκοτώνουν αν τους καπνίσει, και εμείς αντί να συντασσόμαστε μαζικά απέναντι τους καθόμαστε και λέμε ναι μεν αλλά;
Και ας μου εξηγησει κάποιος γιατι έγινε ο διαχωρισμός οι Ματ και οι λοιποί μπάτσοι;
ναι σίγουρα στα ΜΑΤ είναι τα πιτμπουλ και τα ροτβάιλερ.
μήπως όμως στους υπόλοιπους κλάδους είναι καλύτεροι;
ειδικός φρουρός δε σκότωσε τον Αλέξη/το Μιχάλη και πόσους άλλους;
Δι.Ας & Δελτα δεν την πέφτανε μαζικότατα σε όποιον περπατούσε στην ευρυτερη περιοχή του κέντρου πρόπερσι στις διαδηλώσεις;
Υμετ δεν ανοίγαν κεφάλια σε συνταξιούχους;
όλοι ανεξαιρέτως δεν μας πνίξανε στα χημικά εκείνο το διήμερο 28 & 29 του Ιουνίου;
και ούτω καθεξής καθώς τα περιστατικά τελειωμό δεν έχουν.
Και όλοι μα όλοι κρύβονται πισω απο το "εντολές εκτελούσα".
Βγαίνουν στοιχεία ότι οι μισοί μπάτσοι ψήφισαν τους νεοναζί και δεν κουνιέται φύλλο.Δεν τρέχει τίποτα!
Τι περιμένουμε δηλαδή να συμβεί όταν έχουμε αναθέσει την τήρηση του νόμου σε ανθρώπους που εκ πεποιθήσεως δεν σέβονται και τόσο την δημοκρατία;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
δηλ η φωτογραφια ρε αδερφε ειναι φωτοσοπ?
καθενας παει βρυξελλες και βγαινει φωτο με τον Αλεξη..τι λες τωρα
πας καλα?υποθετεις οτι ηταν τυχαια συναντηση?
οπως σιγουρα τυχαια δεν αφησαν να κυκλοφορησει
η φωτο!!
αλλα και οι κακομοιρες ολες αυτες οι καθαριστριες κομματοσκυλα ηταν του ενος και του αλλου..
τι θελουν τωρα αυτες δεν τους ψηφιζαν?καθαριστριες στο υπουργειο οικονομικων ε?οχι σε κανενα σχολειο
οπου οι γονεις το ξερω τις περισσοτερες φορες κατι δινουν στη καθαριστρια ουτε σε σπιτια οπως πολλες αλλες..
αν επρεπε να τις χτυπησουν θα πω ασφαλως κι οχι
αλλα αλλη φορα καλλυτερα να προσεχουν τι ψηφιζουν λοιπον απο εδω και στο εξης..![]()
φίλε αν φτάνουμε να πρέπει να δηλώσουμε την αυτονόητη αντίρρηση μας στο να κοπανάει η αστυνομία κόσμο,νομίζω ότι είμαστε ήδη πολύ χαμηλά.
Την τελευταία σου πρόταση,μάλλον πρέπει να την λάβουμε όλοι (και όχι μόνο οι εν λόγω καθαρίστριες) οι πολίτες αυτής τη χώρας υπόψιν.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Φιλαράκια, το έργο "διαίρει και βασίλευε" παίζεται χρόνια.
Εγώ από την εικόνα έβγαλα άλλο συμπέρασμα (κι αυτό χρόνια γνωστό), "μην κατεβάζεις τίποτα αμάσητο". Μας δουλεύουν και βλέπουμε ότι θέλουν να δούμε.
Όσο για την "τυχαία" συνάντηση, δεν βρέθηκαν στο Κολωνάκι, στις Βρυξέλλες ήταν. Ακόμα κι αν βρέθηκαν τυχαία δεν πας να βγάλεις φωτογραφία με όποιον πολιτικό βρεθείς (όλως τυχαίως) στο δρόμο. Κυρίως όταν κάνεις έναν αγώνα που λογικό είναι να μην θες να στιγματιστεί πολιτικά. Γι αυτό δεν κυκλοφόρησε ευρέως η φωτογραφία.
Όλως τυχαίως και στη Χαλυβουργική βρέθηκε το ΠΑΜΕ με τους εργαζόμενους και τους καλούσε σε απεργία για όσο διάστημα δεν υπήρχαν παραγγελίες, και μόλις χρειάστηκαν να ξαναδουλέψει η Χαλυβουργική, πανηγύρισαν την νίκη τους που επέστρεψαν στη δουλειά οι εργαζόμενοι.
Αυτά τα έχουμε δει και από τους μεν και από τους δε. Το σύστημα βρωμάει ολόκληρο και δεν χρειάζεται να είσαι δεξιός για να βάλεις μια φωτογραφία που "ξεμπροστιάζει" τους αριστερούς και τούμπαλιν (αν μπορεί να θεωρηθεί έτσι η συγκεκριμένη φωτό).
Καλή ψήφο στις επόμενες εκλογές σε όσους επιμένουν να εθελοτυφλούν. Γιατί δεν υπάρχει πλέον η δικαιολογία "δεν ήξερα". Ξέρεις. Κι αν δεν ξέρεις μπορείς να ψάξεις και να μάθεις.
Φιλικά Κώστας.
ΥΓ. Θεωρώ περιττό να εκφράσω την αντίθεσή μου με την τακτική του ΜΑΤατζή. Εννοείται.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Gayros
απλα επειδη βαριεμαι τετοιου τυπου κουβεντες θα πω μονο 2 λογια.
Το εργο λεγεται ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ....
Τυχαια η ιδια καθαριστρια που πηγε βρυξελες αγκαλια με τον τσιπρα, επεσε πανω στον "περιεργο" ματατζη....
τυχαια φωναξαμε το ΔΝΤ
τυχαια προσελαβαν την γκομενα του υπουργου ιδι"εταιρα"
τυχαια πηγαν τα λεφτα των υποβρυχιων στον λογαριασμο του "ΑΚΗ"
Ο καθενας φουμαρει την "παραμυθα" που γουσταρει.
Εγω παντως γερασα και εβαλα μυαλο...και δεν τα καταπινω αμασητα πλεον...
Αντε γεια μας τωρα...
![]()
Δλδ η συγκεκριμένη ας πούμε οτι ήταν ή είναι συνδικαλίστρια Συριζα... Νδ πασοκ οτιδήποτε...
Δικαιολογείς την αστυνομική βία επειδή τη χρησιμοποιούν στη συνέχεια τα κόμματα της αντιπολίτευσης ??
Τι δλδ θες να μας πεις για να καταλάβω...
Εξηγησέ μας αυτή τη τρομερη συνομωσία.....
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Ρε κουκλοι , αφου σας καιει τοσο τι γυρεύει η καθαρίστρια στις Βρυξέλες , το έχετε ψάξει καθόλου ή βασίζεστε σε ότι λέει ο Σαββας Καλεντεριδης (τον χασαμε τον Αμπντουλαχ , το κουριτσ’ να φερς πισου).
Μπορει να είναι groupie του rock star Alexis Bon Tsipras (γιαυτο και εβαλε την φωτο στο φατσαμπουκ του το ινδαλμα) και να ανήκει στην ειδική μονάδα kamikaze του Συριζα που την πεφτει πανω στα ΜΑΤ (Ολοι ξέρουμε πόσο μοβοροι και βίαιοι είναι οι συριζεοι)
ή μπορεί να ήταν μια από την ομάδα των καθαριστριών που διαδήλωσαν σε πανευρωπαικη διαδηλωση μαζί με αλλά ευρωπαϊκά συνδικάτα στις Βρυξέλες στις 16/5 με έξοδα ευρωπαϊκού συνδικάτου (σαδεντρεπεται η κ@ρΓιλ@ που αφησε το σφουγγαροπανο και τον συζυγο να τρεχει στα εξωτερικα....)![]()
Εχθές πάντως αυτΗν την παλιοκου@ου@ίστρια, την αγκάλιασε και ο Τέρενς, που πέρασε από το υπουργείο.
Διπλό ταμπλό μου κάνει το κορίτσι....
στο πύρ το εξώτερο
Άσε που τη βλέπω & ψιλοδεμένη, είναι επίφοβη, γι' αυτό φαίνεται τη βάρεσε ο καλός μας φύλακας..
PFC