LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
αχου τα μωρέεεεεεεεεεεεεε
ρε έπρεπε να είχα έρθει εγώ στην ετήσια
(χτες θα γυρνάγαμε)
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αν ο αταιριαστος βρεθηκε εκει υπερεκτιμωντας τις δυναμεις του και οχι επειδη ειναι ο κλασσικος ηλιθιος εμεις οι βουνισιοι δεν τον παραταμε.
Η ολο το γκρουπ θα ριξει λιγο το ρυθμο του η αν ειναι πολυ αργος θα μπει πισω με καποιον αλλο για να ταξιδεψουνε ολοι με ασφαλεια.
Εαν το κανει επιτηδες και κατ'εξακολουθηση αλλαζουνε τα πραγματα.Γι'αυτο υπααρχει ο αρχηγος.
ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ............ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ
Μακάρι νά ύπήρχαν οί άξίες άλλά πίστεψε με μιά καί μεγάλωσα πολλές φουρνιές παιδιών
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ......!!!
Περί ταβερνιέ άπλά θά πώ ότι τέτοιου είδους προσπάθειες όμαδικές καί έπαναλαμβάνω
μέ έτερόκλητους άνθρώπους διαφορετικής κουλτούρας πού τούς ένώνει άπλά
ΕΝΑ ΜΟΤΟΡΙ,έχουν συνήθως άντίστοιχη κατάληξη.
Τό ότι δώσατε τό παραπάνω τάλληρο μιά καί έπρεπε όπως είπατε διότι έτσι είχατε συμφωνήσει
σάς έδινε τό δικαίωμα νά ζητήσετε καί τό παραπάνω στήν έξυπηρέτηση.
Δέν συμφωνώ μέ τά περί σταριού κ.λ.π...αύτά είναι αύτονόητα όπως έγραψα παραπάνω.
Έγραψα περί ταβερνιέ μέ μιά σκωπτική διάθεση έντελώς διότι άν μή τί άλλο τό θεωρώ άστείο
τό γεγονός καί προσωπικά δέν θά χαλιόμουν μέ τίποτε καί 20 νά έδινα,άπλά θά κολλούσα
τόν ταβερνιέ γιά καμμιά δεύτερη μπριζόλα,άν δέ ήμουν αύτός πού ύποψιάζομαι ότι είσαι
άπό τίς φωτό πού είδα.......σέ έπιασε κορόιδο τελικά...!!!
Έλπίζω νά μή μού θυμώσεις,καί έγώ θρεμένος είμαι........
Πάνο ωραία έκθεση, λάθος θέμα. Δεν συζητάμε τι γίνεται στα πλαίσια ΜΙΑΣ παρέας με ΕΝΑ γκρουπ. Αν το κατάλαβες αυτό και συνεχίζεις να γράφεις ότι γράφεις, δεν έχω να πω τίποτα άλλο επί του θέματος.
Τα "κατάλάθοςεπίτηδες" εμβόλιμα είναι μιά άλλη κουβέντα, θα περιοριστώ στο γέλιο με τα χάλια τους.
@Αρίστο δεν το γλέπω ρε συ. Μάλλον θα έτρωγες μιά σαγιονάρα ΝΑ και θα τρεπόσουν σε άτακτη φυγή στο κοντινό χωριό μέχρι να περάσουν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.
Mε τις εκθεσεις ποτε δεν τα πηγαινα καλα.
στο βιλαμπάχο ακόμα κουβαλάνε...